Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Παλι τα ιδια πονακια σημερα! Μου κανει εντυπωση που ερχονται για 2-3 ωρες την ημερα κ μετα σαν να μην εγινε τιποτα!

Τατουμ, πολυ δυσκολος ο θηλασμος αν δουλευεις! Το εζησα με τη μικρη, αν και ηταν 9 μηνων και όπως φαινεται θα το ξαναζήσω και αυτο το χειμωνα με πολυ πιο μικρό μωρό! Τελοσπαντων, όσο αντεξουμε, δε θα τρελαθω κι όλας αν και ξερω πόσο σπουδαίο είναι να θηλασει, με τρια παιδιά όμως κ δουλειά η υπομονη εξαντλείται πολύ πιο ευκολα...

Όταν θα γεννησουμε θα εχουμε μια κοιλιά σαν 5 μηνων εγκυμονούσες γιατί μπορεί να χαθούν τα πολλα κιλά όμως η μητρα θα είναι ακόμη πρησμενη κ ψηλα. Βεβαια εχω δει κ κοπέλα που ηταν σαν να μην ήταν ποτε εγκυος, ενα πρικοιλακι μια σταλια είχε μόνο εχω δει και άλλη που επειδη ηταν πολυ παχουλη δεν εχασε τιποτα! Τελοσπαντων, εγω με τα ρούχα που θα μπω, με τα ιδια θα βγω, πιθανώς ενα φόρεμα μακρυ που δεν ήταν εγκυμοσύνης το φοράω ομως συνεχεια.

Εχω αρχισει να φοβαμαι πως δεν αργεί η γεννα... Δεν ξερω, παντως μου φαινονται όλα πολύ πρωτογνωρα γιατί δεν ειχα ούτε πριν γεννησω τετοια σημαδια στα αλλα 2. Το γιατρό φοβαμαι να τον πάρω, είμαι σιγουρη πως θα μου πει να μπω μεσα, εφοσον παίρνω ήδη χαπια κι εγω δεν θελω να αφησω τα μικρούλια μου... Τι θεμα κι αυτό, όσες εχετε ηδη παιδακια θα με καταλαβαίνεται, είναι δύσκολο να τα αφησεις τόσες μερες. Σημερα τους εκανα μια νυξη λεγοντας τους πως σε λίγες μερες θα πάω στο γιατρό να μου βγαλει τη μπεμπούλα και θα πρεπει να καθισουν με το μπαμπα τους κι αυτα αρχισαν να γκρινιαζουν πως δε θελουν το μπαμπα και θελουν εμενα.......:(

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ νεμινα μου κ εγω το ίδιο πρόβλημα έχω.. Δυστυχώς. Θέλει μόνο εμένα όταν κοιμάται κ ξυπνάει.. Κ δεν ξέρω πως θα γίνει.. Της έχω μιλήσει κ εγω αλλα το πρόβλημα θα το έχουμε όπως κ να χει..

Κ εγω αυτές τις μέρες έχω πόνους στη κοιλιά. Όχι συσπασεις αλλα πόνους. Ελπίζω να μην έχουμε νωριτερες εκπλήξεις.. Κ ΕΣΥ να ξεκουράζεται..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αν είναι να ελθουν νωριτερα, τίποτε δεν τα εμποδίζει! Βλεπεις κ με χαπια και ποναμε. Εγω κανω πολλες συσπάσεις αλλα εχω κι εναν συνεχόμενο περίεργο πόνο στη μεση σαν να περιμενω περίοδο, εντονο όμως όχι σαν τις αλλες φορες. Τουλάχιστον εχει καλο βαρος το μωρό 2500-2600 θα είναι σίγουρα.

HgqOp3.png

Αν είναι να ελθουν νωριτερα, τίποτε δεν τα εμποδίζει! Βλεπεις κ με χαπια και ποναμε. Εγω κανω πολλες συσπάσεις αλλα εχω κι εναν συνεχόμενο περίεργο πόνο στη μεση σαν να περιμενω περίοδο, εντονο όμως όχι σαν τις αλλες φορες. Τουλάχιστον εχει καλο βαρος το μωρό 2500-2600 θα είναι σίγουρα.

Όσο περισσότερο θα μείνει στην κοιλιτσα το μωρο τόσο το καλύτερο, αλλα με τέτοιο βάρος αμφιβάλλω αν θα μπει κ θερμοκοιτιδα.. Είχα ξαναπεί ότι μια κοπέλα γέννησε 33 εβδ με βάρος 2500 κιλά κ το πήραν στο Σπιτι κανονικοτατα. Δεν μπήκε καν θερμοκ. Εύχομαι να πάμε όλα καλα! Να μπαίνεις να δίνεις το παρόν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

νεμινα προσοχη με τα πονακια.. δεν παιρνεις και τον γιατρο αυριο ενα τηλεφωνο να τον ενημερωσεις?

αννουλα υπομονη και ξεκουραση.. σε μια εβδομαδα μπαινεις στον μηνα σου.. αληθεια συνεχιζεις να πηγαινεις στην δουλεια?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Παλι τα ιδια πονακια σημερα! Μου κανει εντυπωση που ερχονται για 2-3 ωρες την ημερα κ μετα σαν να μην εγινε τιποτα!

Τατουμ, πολυ δυσκολος ο θηλασμος αν δουλευεις! Το εζησα με τη μικρη, αν και ηταν 9 μηνων και όπως φαινεται θα το ξαναζήσω και αυτο το χειμωνα με πολυ πιο μικρό μωρό! Τελοσπαντων, όσο αντεξουμε, δε θα τρελαθω κι όλας αν και ξερω πόσο σπουδαίο είναι να θηλασει, με τρια παιδιά όμως κ δουλειά η υπομονη εξαντλείται πολύ πιο ευκολα... Ηρεμη μαμα= χαρουμενα μωρακια! Εμενα ηταν τετιες οι συνθικες με πολλες ωρες δουλειας, χαμηλο μησθο, ηξερα οτι μολις μπορουσαν θα με απελιαν και ηδη στην εγκυμοσυνη μου καναν καψονια(με πειραν απ το γραφειο και με βαλαν σε αλλο που για να μπω επρεπε να πηδιξω μια τρυπα στο πατωμα 30 ποντους μηκος, τελειος μονη στον οροφο, αν παθενα κατι θα με βοηθουσαν τα ποντικια, ωωω ναι ειχε! Καθε πρωι ο αντρας μου καθαριζε και απολιμανε το γραφειο), η μαμα μου δεν μπορουσε να μινει μονιμα, η πεθερα οταν ρωτησε ο αντρας μου αν μπορει 15 μερες/2,5 μηνεςαπαντησε εχω να φροντιζω τις πορτοκαλιες (!), μπορουσαμε μονο να πηγενουμε τη μικρη στο σ[ιτι γυναικας που θα επερνε τα 3/4 του μησθου μου! Βαλε τα λευτα για φορμουλα και την εφορια και η αποφαση ηρθε απο μονη της! Για μενα αυτο που ΕΙΝΑΙ απαραιτητο ειναι να μεγαλωσουμε τα παιδια μας με τις λιγοτερες δυνατες τυψεις και ο θηλασμος ειναι μονο 1 κοματι απ το συνολο, θελει ηρεμια και χρονο που αν δω οτι δεν τα εχω δεν θα τρελαθω! Καλυτερα να μην θηλασω παρα να ειμαι στα προθηρα νευρικης κρησης!!!

Όταν θα γεννησουμε θα εχουμε μια κοιλιά σαν 5 μηνων εγκυμονούσες γιατί μπορεί να χαθούν τα πολλα κιλά όμως η μητρα θα είναι ακόμη πρησμενη κ ψηλα. Βεβαια εχω δει κ κοπέλα που ηταν σαν να μην ήταν ποτε εγκυος, ενα πρικοιλακι μια σταλια είχε μόνο εχω δει και άλλη που επειδη ηταν πολυ παχουλη δεν εχασε τιποτα! Τελοσπαντων, εγω με τα ρούχα που θα μπω, με τα ιδια θα βγω, πιθανώς ενα φόρεμα μακρυ που δεν ήταν εγκυμοσύνης το φοράω ομως συνεχεια.

Εχω αρχισει να φοβαμαι πως δεν αργεί η γεννα... Δεν ξερω, παντως μου φαινονται όλα πολύ πρωτογνωρα γιατί δεν ειχα ούτε πριν γεννησω τετοια σημαδια στα αλλα 2. Το γιατρό φοβαμαι να τον πάρω, είμαι σιγουρη πως θα μου πει να μπω μεσα, εφοσον παίρνω ήδη χαπια κι εγω δεν θελω να αφησω τα μικρούλια μου... Τι θεμα κι αυτό, όσες εχετε ηδη παιδακια θα με καταλαβαίνεται, είναι δύσκολο να τα αφησεις τόσες μερες. Σημερα τους εκανα μια νυξη λεγοντας τους πως σε λίγες μερες θα πάω στο γιατρό να μου βγαλει τη μπεμπούλα και θα πρεπει να καθισουν με το μπαμπα τους κι αυτα αρχισαν να γκρινιαζουν πως δε θελουν το μπαμπα και θελουν εμενα.......:(

Αν σε καταλαβενω λεει? Με το νεφρο περασα 2 νυχτες στο νοσοκομειο και οοολη μερα ηταν η μικρη με τον μπαμπα μαζι μου και τη μιση νυχτα εκλαιγα απ τα νευρα! Ενω περνουσε καλα σπιτι, μολις ερχοταν να με δουν, ειχε μια λαχταρα στα ματια! Ολο στο κρεβατι μου ανεβενε και την αφηνα κι ας μου τσαλαπατουσε τον ορο :(.

Τοσο καιρο προσπαθω να μη σκευτομαι οτι μπορει να μην μπορεσει-προλαβει να ερθει ο μπαμπας για τη γεννα και σημερα πως πηγε εκει η κουβεντα και μου υπερανελυσε την πιθανοτητα να μην ειναι εδω, που αν γεννησω νωριτερα θα παρει μερες για να μπορεσει να ερθει, οτι μπορει να μην του δωσουν αδεια (ουτε αδεια εξωδου απ τη χωρα) και 1 καρο τετια ωραια! Εγινα ρακος! Αν δεν ειναι εδω θα εχω (εκτος απ τη στενοχορια για το πως θα νιωθει που και μονο αυτη αρκει), την πεθερα-γαγγρενα ή τη νυχτα μαζι μου στο νοσοκομειο ή να κραταει τη μικρη σπιτι μου οποτε διπλο ανχος! Με πιασαν κατι κλαματα τρελα και η μικρη να μην ξερει τι να κανει, δαγκωθηκα για να σταματησω και ευτιχος ειχα ηδη κανονησει να βγω με μια φιλη. Να ναι καλα η κοπελα! Απ το ανχος ειχα αρχισει να ποναω και με την κουβεντουλα στον καφε συνηλθα αρκετα! Ηρθε και μια αλλη κοπελα και ηταν ολο αστεια, πηγαμε και για ποτακι μετα (αρχησαν και η γιορτες παλιας Ξανθης και στο δρομο τσακισα και κατι σουβλακια), κουβαλουσαμε εγω την κοιλαρα μου, η μια κοπελα την μικρη και η αλλη τον κουταβο της πρωτης και ολο γελουσαμε που ολες κουβαλουσαμε απο 1 ζωντανο! Τι σου ειναι η καλη παρεα!!! Εκει που ηθελα να κλαψω και να δω αν ειναι αρκετα ψηλα ο τεταρτος (μηλαμε για πολυ χαλια) βρεθηκα να σταματανε οι πονοι και να χαζολογαω. Πριν βγω 2 φορες πηγα να σας τα γραψω και και τις 2 σταματησα γιατι οι σκεψεις μου παραηταν ψηχοπλακωτικες για να σας τις φορτωσω.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ο στοκος αφησα για το τελος τη Νεμινα και ξεχασα να σου γραψω! Παρε 1 τηλ το γιατρο να του το πεις και ας μην πας. Απλα για να ξεανχοθεις λιγακι και κρινεις εσυ αν πρεπει να πας απ αυτα που θα σου πει, μπορει απλα να πιεζει νευρο η μικρη (οπως 90% συμβενει με μενα και αναλογα με τη θεση της ή την κουραση σου να πονας) ή απλα να σου πει να αυξησεις το μαγνισιο πχ.

Ενωω οτι η λυση μπορει να ειναι απλη ή να μπορει να σε ξεανχοσει! Αν δεν το πεις σε κανεναν (για το τηλ, αν και δεν ειναι το στηλ μου, καμια φορα τα μικρα μιστηκα χριαζοντε), δεν θα εχεις και πιεση απ τους γυρω σου.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Νεμίνα μου νομίζω ότι κάνεις βλακείες:D ναι ναι καλα δαβάζεις βλακείες. Δεν πέρνεις το γιατρό τηλέφωνο για να μην νοσηλευτείς???Και αν αυτό είναι απαραίτητο για την υγεία και την ασφάλεια του μωρού σου? Μπορείς να πάρεις τέτοιο ρίσκο? Τέτοια απόφαση? που θα τα αφήσεις τα παιδιά σου πια? Στον δρόμο?? και μην πεις ότι δεν σε καταλαβαίνω γιατι και εγω 2 έχω που τα μεγαλώνω μόνη μου και είναι κολλήμενα επάνω μου. Οπότε σε καταλαβαίνω μια χαρα. Εγω δεν λέω ούτε καν να κρίνεις έσυ αν θα πας ή όχι. Τι είσαι γιατρός??? Θα κάνεις κατα γράμμα ότι σου πει ο γιατρός σου.

Πάρε τηλέφωνο σε παρακαλώ πολύ γιατι αν συμβεί κάτι θα χτυπάς την κεφάλα σου στον τοίχο.

Και μετά απο αυτή την χαρούμενη νότα παώ για ψώνια:lol::lol::lol:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ευχαριστω βρε κορίτσια, δόξα τω Θεω σήμερα ξυπνησα καλύτερα, δηλαδή επεστρεψα στις απλες κλασικες συσπάσεις κ δεν εχω πόνο περιόδου στη μεση, εκείνον τον εντονο που είχα. Βεβαια οταν σηκώνομαι νιώθω το μωρό να με πιέζει χαμηλά, ίσως όμως να μην εχει γυρίσει ακόμη με το κεφαλι κ να με πιεζουν τα ποδια της. Τελοσπαντων, δεν ξερω βεβαια τι μου επιφυλασσει η μερα,παντως εγω ετοιμασα κ τα τελευταια μου πραγματακια. Πιθανότατα όλα αυτα να γινονται επειδή εκοψα τα 3 χαπακια σε 2. Ο γιατρός μου είπε να τα κοψουμε απότομα στις 35-36 αλλα εγω είπα να τα κοψουμε σιγα σιγα να δουμε πως θα παω. Ελειπε κ ο αντρας μου τρεις μερες κ κουραστηκα με τα μικρα συνεχεια ηθελαν κ κατι.... Θελω να πάω στο γιατρό μου, είναι 1 ωρα δρομος στα Γιαννενα κ εχω πρόβλημα με τα μικρά, η μανα μου δουλευει κ η πεθερα μου εγχειρισμενη, δεν ξερω τι να κανω γιατί εννοείται πως δε θελω να οδηγησω ως εκεί μονη!!

Εγω πάντως, επειδη δε μου δίνω πανω από 15 μερες, χτες επλυνα αρον-αρον κ τα τελευταία που θα μπουν στη βαλίτσα!! Τελειωσα κ με αυτό!

HgqOp3.png

καλημερα κ καλη εβδ..

εγω δεν ξυπνησα κ πολυ καλα,δηλαδη δεν κοιμηθηκα κ καθολου. ειχα μια υπερενταση κ ταχυκαρδιες.. τωρα πηγα κ μετρησα την πιεση κ εχω ανεβασμενους παλμους 110.πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να παω στο μαιευτηριο να με δει καρδιολογος.κ εγω ειμαι στο μαγαζι κ δεν μπορω να φυγω.θα παω μετα τις 3..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια φαίνεστε καλά και η Νεμίνα μας ηρέμησε από τα πονάκια! Εγώ το έχω ρίξει στη Λογοτεχνία και για αυτό έχω χαθεί! Όλα καλά από το δικό μου μπέμπη!

Σας φιλώ καλά ψώνια σε όσες ξαμοληθούν και σήμερα στα μαγαζιά!

Αννα παιρνεις τα yutopar; Γιατί εμενα μου προκαλουν 110 περίπου σφυγμούς για τις επόμενες 2 ωρες. Τρεμω ολοκληρη.

Βικυ κι εγω είμαι πολύ της λογοτεχνίας, στερεψα όμως τωρα δεν εχω τι να διαβασω κ το εχω ριξει στο internet. Εχω χασει βασικά κ την όρεξη μου, δε μπορω να διαβασω κάτι. Μονο ενα για παιδιά διαβαζω που κ που μπας κ γινω καλύτερη μανα για τα παιδιά που εχω κ για εκείνο που ερχεται!!

HgqOp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Επιστρέψαμε μαυρισμένες και οικογενειακώς ξεκούραστοι..η Επίδαυρος πολύ ωραία,δυστυχώς δεν απολαύσαμε την πανσέληνο στο αρχαίο θέατρο αλλά ήταν πολύ όμορφα..

Νemina εγω φοβήθηκα για την Εβελίνα και την Άννα τελικά σε σένα έπρεπε να πω να προσέχεις!!!

Εγώ -η τελευταία των μο"ι"κανών μαζί με την Καραμελένια δεν έχω πλύνει τίποτα!!!Με πήρε και μια ξαδέρφη κι έχει κι αυτή ένα σωρό να μου δώσει αυτή την εβδομάδα θα πάω να τα μαζέψω όλα να τα πλύνω να τα ετοιμάσω στη θέση τους να δω κι εγω τί σκ@τ@ θα πάρω μαζί μου στο νοσοκομείο γιατί για 3 μέρες υπόθεση το κάνουμε θέμα,πια!!!!χαχαχα!!!οι πρωτομανούλες πως φαινόμαστε οτι είμαστε ψαρωμένες!!!!Ευτυχώς το ΑΤΤΙΚΟ είναι δίπλα στο σπίτι οπότε ο,τι και να θελήσω πετάγεται κάποιος και μου το φέρνει...

Απο πάνες που είδα οτι στοκάρετε εγω κλείνω προς της babylino (ΜΕΓΑ-Ελληνική καινοτομία!!!!) που απο οτι είδα είναι οι πιο οικονομοικές!!Και για αφρόλουτρα κ.λ.π. σορυ πάλι κλείνω προς NIVEA baby ή FISSAN ή ΠΡΟΔΕΡΜ που εύκολα βρίσκεις στο σ/μ και πραγματικά πιστεύω οτι κάνουν την ίδια δουλειά..ούτως ή άλλως κι εγω απο σ/μ ψωνίζω τα αφρόλουτρα και τις κρέμες μου δεν καταλαβαίνω γιατί οχι και το παιδί...το μόνο ιδιαίτερο είναι που θα πάω στο φαρμακοποιό μας να μου φτιάξει ένα "φαρμακείο" για το παιδί να το έχω έτοιμο κι αυτό για παν ενδεχόμενο..

Κατά τ'αλλα η μικρή τεντώνεται και γυρίζει συνεχώς (μα είχα πάρει κάνα έκστασι και δεν το θυμάμαι βρε κορίτσια κατά τη σύλληψη;;;;;;πολύ σπίντα!!!!!χαχαχαχα!!!!) γιατρό έχουμε στις 14/9 υπομονή λοιπόν...εν τω μεταξύ και πέρα απο την πλάκα επειδή είδα στο 3D οτι είναι τυλιγμένη με τον λώρο όσο κουνιέται λέω εντάξει όλα καλά...να μας πει κι ο γιατρός οτι είναι και σε καλό βάρος και είμαστε μια χαρά!!!

Σλιγκ θα ζητήσω ως δώρο μάλλον απο το αστεράκι μου φαίνεται οτι έχει απο τα πιο οικονομικά..

Λοιπόν αυτά προς το παρόν..πάω να καθαρίσω φασολάκια (η καλή νοικοκυρά!!) και θα τα πούμε σε λιγάκι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αννα παιρνεις τα yutopar; Γιατί εμενα μου προκαλουν 110 περίπου σφυγμούς για τις επόμενες 2 ωρες. Τρεμω ολοκληρη.

Βικυ κι εγω είμαι πολύ της λογοτεχνίας, στερεψα όμως τωρα δεν εχω τι να διαβασω κ το εχω ριξει στο internet. Εχω χασει βασικά κ την όρεξη μου, δε μπορω να διαβασω κάτι. Μονο ενα για παιδιά διαβαζω που κ που μπας κ γινω καλύτερη μανα για τα παιδιά που εχω κ για εκείνο που ερχεται!!

οχι καλη μου,δεν παιρνω..

ρινιω,καλως ηρθες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τις τελευταίες μέρες χύνω και από έναν καφέ… κανά φράγκο θα πάρω ή μόνο λερώνω τα πάντα & καθαρίζω….

Διαβάζω σαν σίφουνας και στο τέλος ξεμένω από βιβλία και λεφτά γιατί τα ρημάδια είναι και πανάκριβα, αν δίνεις 18ευρώ κάθε τόσο και μετά από 2 – 3 μέρες δεν έχεις τίποτα άστα βράστα… !!!

Συσπάσεις λέτε, πονάκια λέτε και δόξα το θεό δεν νιώθω τίποτα από αυτά. Καμιά φορά μερικούς πόνους περιόδου και αυτό για κανα δεκάλεπτο και πολύ λέω και φεύγει.. αλλά να πετρώσει η κοιλιά μου… πιο σκληρή την νιώθω όταν τουρλιοκολιάζει ο μπέμπης μου ή τεντώνετε αλλά πάντα από την μία μεριά ή την άλλη… Μάλλον δεν έχω αλλιώς πιστεύω να το καταλάβαινα…

Ο μπέμπης έχει γίνει ο κύριος κολοτούμπας. Χθες και σήμερα οι κινήσεις του είναι πιο έντονες! Μάλλον μεγάλωσε λίγο και στριμώχνετε μέχρι να βολευτεί ξανά!

Η συννυφάδα μου πάει να γεννήσει! Μπήκε στο μήνα της κι έφυγε… και αυτή αγόρι, έχουμε 3 εβδομάδες διαφορά! Μόλις θα ανέβω 22 στην Αθήνα, θα έχουμε έτοιμο τον 1ο μπέμπη της γειτονιάς μας… ούτε συμφωνία να είχαμε, γκαστρούλες με 3 εβδομάδες διαφορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...