Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αλήθεια... αυτές τις πάνες πόσες μέρες τις βάζει κανείς???

Και τα επιθέματα είναι από τη 2η μέρα και για όσο θηλάζεις ή για τις πρώτες μέρες μόνο?

Όλο απορίες είμαι το newbie :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις γιγαντιαίες πανες τις εβαλα για μια μερα μόνο. Μετα απλες μεγαλες πανες περιοδου. Τα επιθεματα για όσον καιρό θηλαζεις. Οταν βαζεις το μωρό από το ενα στηθος σταζει από το αλλο! Όπως επισης κι όταν είναι η ωρα για να φαει, ή όταν κλαίει, αρχίζει κ τρεχει το γαλα! Τουλαχιστον ετσι συνεβαινε σε μενα, δεν ξερω για τις αλλες κοπέλες.

Βρε κορίτσια παλι πονους εχω σημερα και δεν εχω 1,5 ωρα που πηρα το χαπι για τις συσπασεις... Λετε να είναι προκαταρκτικά;;;;;;;:confused::confused::confused:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε κοιλουμπονια;;; Εμείς είμαστε μια βολτιτσα κ έχει τέλεια δροσουλα!!! Να σας πω λέγω την δικιά μου εμπειρία.. Σερβιετες τις μεγάλες τις χρησιμοπ. Μόνο όσο ήμουν στο μαιευτήριο. Είχα όμως κ πολυ αίμα..βγηκα κ φορούσα την δικιά μου την night.γιατί η άλλη δεν χωρούσε στο παντελόνι μου.. Χαχαχα. Μαραντ θύμισε μου που γεννας;; Στα ιδιωτικά παρέχουν τα παντα. K εσώρουχα μιαχ χρήσης κ σερβιετες. Άρα δεν χρειάζεται να πάρετε μαζι σας.συμφωνώ με την μαντυ όσο αφορά την βαλίτσα. Κ εγω τα ίδια θα βάλω μέσα.τα επιθεματα χρειάζονται όσο θυλαζεις, άρα κατριν θα τελειώσουν μέχρι να πεις 3... Εγω τα άλλαζα κ συχνά γιατί ποτίζουν κ πρέπει να είναι καθαρό το στήθος κάθε φορα που θυλαζεις. Α επίσης πάρτε κ μαντιλακια καθαρισμού στήθους γιατί καμία φορα βαριέσαι να σηκωθεις να πλυθεις κ είναι μια εύκολη λύση ειδικά αν είναι νύχτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Νεμινα δε χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ το γιατρο να σου φυγει και το ανχος! Για τα επιθεματα συμφωνω οτι για οσο θηλαζεις τρεχειιιι και οταν κλαιει κιριως αν ειναι απο πεινα που ακομα κι αν δεν το καταλαβενα αλλιος το καταλαβενα απ το στηθος μου! Εγω τα χριαζομουν απ τον 6ο και σ αυτο μονο τα βραδια, απ τον 7ο. Αν εχετε και υπερπαραγωγη βολεβει χαρτοβαμβακας πανω απ το επιθεμα (να μην ακουμπαει το στηθος) και τα πολυαγαπιμενα μου καλιματα για το κρεβατι (ακρατιας) αν θηλαζετε εκει. Πανες ακρατιας, πρωσοπικα, ειχα για 15-20 μερες και μετα για αλλες τοτες σερβιετες. Μαλον ομως το σωμα μου ειναι λιιιιγο της υπερβολης... και με την περιοδο πλυμηρες ειχα... Ελπιζω να καλιψα και την καραμελ.

Κοριτσια χαθηκα παλι γιατι ειχαμε γαμο-βαφτιση φιλου και με τους ρυθμους μου εχασα ουσιαστικα 2 μερες για τα... παπουτσια της μικρης και για να "ανακαλιψω-φρεσκαρω" καλα ρουχα! Ειχαμε και παιδιατρο και μου βγηκαν μαζεμενα. Με την εκκλησια και το κεντρο, ειμουν ορθια-καθηστη σε αβολες καρεκλες απ της 6.00-1.30 και δε θελω ουτε να με κοιτανε απ τον πονο στη μεση. Ακομα δεν εχω προλαβει να κοιμηθω αρκετα (απορω μηπος ονειρευτικα εκεινο το 12ωρο υπνο χεχε) και κατι κραμπες στην κοιλια γκρρρρ, περνω 3 μαγνισια και ελλατωθηκαν σιγα σιγα. Οριστε και μια φοτο απ το υφασμα για τι σλιγκ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4343437382672&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=1&theater

Δευτερα παω καροτσι για επισκευη και αγορα (μαλον) τσαντα-αλλαξιερα και αν την παλεψω τα διαφορα σαπουνο-κρεμο-διαφορα του μωρου που βρηκα με μειον 20%. Ποια θα παρετε? Εμας τους πρωτους μηνες μας βολεψε η frezyderm, αν και ακριβουλια. Για μενα θα γεμισω 3-4 μπουκαλακια με τα του μπανιου, να τα εχς σε 1 πουγκακι μπανιου γιατι στο νοσοκομειο δεν ειχα που να τα ακουμπισω για να πλυθω και ολο πεφταν εκει που τα εβαζα!

Στη μικρη, στο νοσοκομειο, ειχα 1 κοπελα που η μανα της (που εμενε 24/24), ολο χαμηλωνε (κρηφα και καλα) τη θερμανση, αλλα καθε φορα που ερχοταν να καθαρισουν και ανοιγαν τα παραθυρα για 5 λεπτα τσακωνοταν με τις καθαριστριες μην της κρυωσουν το εγγονι! Ειμαι απιστευτα κριουλιαρα αλλα το ανοιχτο παραθυρο ειναι θεμα ηγειας!!! Ειναι η μονη "δουλεια" που δεν περναει μερα που να μην κανω, χειμωνα-καλοκαιρι, απο παιδι, ποσο μαλον με μωρο στο σπιτι! Ελλαδα βεβαια γιατι Καταρ ειναι ο καυμος μου, τοση σκονη που μονο 1 μικρο στην κουζινα εχω ανοιχτο συνεχια...

Διαβαζω πολυ ανχος για τις μερες της γεννας-νοσιλειας. Ηρεμιστε, ενω ειναι πολυ ομορφη (και δυσκολουλα ισως) εμπηρια, θα ειμαστε ολες σε νοσοκομεια-κλινικες, οχι στα χωραφια :P. Οτι και να ξεχασουμε, ολο και καπιον θα βρουμε να στηλουμε να το φερει-αγορασει-πλυνει! Εγω δεν ειχα καν αγορασει μπιμπερο-αποστηρωτη και μολις μια (βλαμενη) μαια ειπε "δεν εχεις γαλα" ξαφνικα απεκτησα μεχρι και πιπιλα κι ας δεν τα ηθελα και φυσικα δεν τα χρησιμοποιησα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε κοιλουμπονια;;; Εμείς είμαστε μια βολτιτσα κ έχει τέλεια δροσουλα!!! Να σας πω λέγω την δικιά μου εμπειρία.. Σερβιετες τις μεγάλες τις χρησιμοπ. Μόνο όσο ήμουν στο μαιευτήριο. Είχα όμως κ πολυ αίμα..βγηκα κ φορούσα την δικιά μου την night.γιατί η άλλη δεν χωρούσε στο παντελόνι μου.. Χαχαχα. Μαραντ θύμισε μου που γεννας;; Στα ιδιωτικά παρέχουν τα παντα. K εσώρουχα μιαχ χρήσης κ σερβιετες. Άρα δεν χρειάζεται να πάρετε μαζι σας.συμφωνώ με την μαντυ όσο αφορά την βαλίτσα. Κ εγω τα ίδια θα βάλω μέσα.τα επιθεματα χρειάζονται όσο θυλαζεις, άρα κατριν θα τελειώσουν μέχρι να πεις 3... Εγω τα άλλαζα κ συχνά γιατί ποτίζουν κ πρέπει να είναι καθαρό το στήθος κάθε φορα που θυλαζεις. Α επίσης πάρτε κ μαντιλακια καθαρισμού στήθους (!?!?) γιατί καμία φορα βαριέσαι να σηκωθεις να πλυθεις κ είναι μια εύκολη λύση ειδικά αν είναι νύχτα..

Να σηκωθεις να πλυθεις απο τι? Απ οσο ξερω μονο νερο πρεπει να πηγενει στο στηθος και οσο πιο στεγνο γινετε! Το γαλα μας αρκει για να αποστηρωθει. Ασε που αλλαζουν τη μυρωδια στο στηθος και συχνα δεν αρεσει στα μωρακια που θελουν να μυριζουν μανουλα :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Nemina αγχώνεσαι και σίγουρα δε βοηθάει! Πάρε ένα τηλέφωνο και το γιατρό σου!

Τα μαντηλάκια καθαρισμού στήθους είναι ειδικά??? '

Εχω κάτι άλλα μωρομάντηλα χωρίς κρέμες ή αλκοολ γενικά στο σπίτι που δεν ερεθίζουν το δέρμα.. όχι ότι θα μου φτάσουν αλλά λέμε τώρα!

Tatum ναι με κάλυψες... άρα επιθέματα θέλω μπόλικα και πάνες ίσως και να μη χρειαστώ μετά το 3ήμερο στο μαιευτήριο (ιδιωτικό γαρ) Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν και σε αυτά!

Εγώ πάλι έχω συνηθίσει από τη μάνα μου που το πρωί πάντα άνοιγε το σπίτι (ότι καιρό και να έκανε) και δε μπορώ την κλεισούρα με τίποτα.

Πέρα από κάποιες πολύ κρύες μέρες, τις υπόλοιπες πάντα αφήνω λίγο κάποια παράθυρα ανοιχτά και σίγουρα το ίδιο θα κάνω και στο παιδικό.

Όσο για την πολλή ζέστη στο μαιευτήριο θα δω πόσο θα μπορώ να βγαίνω εκτός δωματίου και αν μπορώ να κατεβαίνω μέχρι την καφετέρια που είναι ανοιχτός χώρος.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Annast στο γαια θα γέννησω , οπότε να παρω αν είναι σερβιετες νυχτερινές που παίζει να χρησιμοποιήσω μετα και επιθεματα στήθους. Τα υπόλοιπα μας τα δίνουν να μην ασχοληθώ κάνω. Ρούχα για να φύγετε γατί θέλετε αλλα; Αυτα που φοραμε όταν πάμε δεν κάνουν; Φαντάζομαι ότι δεν ξεφουσκωνεις τόσο που να σου κάνουν τα κανονικα σου.

Annast στο γαια θα γέννησω , οπότε να παρω αν είναι σερβιετες νυχτερινές που παίζει να χρησιμοποιήσω μετα και επιθεματα στήθους. Τα υπόλοιπα μας τα δίνουν να μην ασχοληθώ κάνω. Ρούχα για να φύγετε γατί θέλετε αλλα; Αυτα που φοραμε όταν πάμε δεν κάνουν; Φαντάζομαι ότι δεν ξεφουσκωνεις τόσο που να σου κάνουν τα κανονικα σου.
οχι δεν σου κάνουν τα κανονικά σου ρούχα αλλα δεν θα βγεις και 9 μηνών έγκυος.καμιά 8 κιλά λιγότερα θα βγεις. Ασε που είναι και ψυχολογικοί λόγοι . Να βγεις βρε παιδι μου λίγο πιο κομψή:tongue::tongue::tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ε κ εγω στο γαια θα γέννησω. Προηγούμενη Παρασκευή γέννησε μια φίλη μου εκει κ μου είπε να μην πάρω ούτε καν αφρολουτρα γιατί περνάνε κ αφήνουν συνέχεια δείγματα της avene.γενικά δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο απο πιτζαμουλες- νυχτικες κ τα καλλυντικά σου.

Πάντως κ εγω με τα ρούχα που μπήκα βγηκα.. Είχα παει με ραντεβού, άρα ντύθηκε κατάλληλα.

Τατουμ απο θυλασμο σε θυλασμο πλενεις το στήθος σου με καθαρο νεράκι για να μην μείνουν υπολείμματα γάλακτος. Η σν βάζεις κάποια κρέμα για τις θυλες θέλει πρώτα να ξεπλυθει.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Τα μαντηλάκια καθαρισμού στήθους είναι ειδικά??? '

Εχω κάτι άλλα μωρομάντηλα χωρίς κρέμες ή αλκοολ γενικά στο σπίτι που δεν ερεθίζουν το δέρμα.. όχι ότι θα μου φτάσουν αλλά λέμε τώρα!

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να τα αποφυγεις, οσο να ναι τα φτιαχνουν για να ειναι απαλο το δερμα του μωρου και απ οσο ξερω οι θηλες πρεπει να "σκληραγογηθουν" αλλιος θα εχεις πληγες.

Οι γενικες οδηγιες που εχω βρει ειναι, να αεριζοντε οσο το δυνατο περισσοτερο, οχι κρεμες (δεν ξερω τι παιζει με τις ειδικες, αν και μου φενοντε λογο πιασοκολε, με τη μανια που μας πιανει με τα μωρακια, ισως να μαι υπερβολικη βεβαια), πλυσιμο μονο με νερο (δεν το κρατισα... πλενομουν με βρεφικο σαπουνι) και ταμποναρισμα για στεγνωμα, και για πριν θηλασεις το μονο που "επιτρεπουν" ειναι να απλωνεις λιγο απ το γαλα σου, που και ειναι αντιμικροβιακο αλλα και "ελκυει" το μωρο η μυρωδια του.

Δοκιμασα μια φορα στη μικρη να τα... αερισω ενω κοιμοταν, ΧΑ! πεινασε και μετα καθαριζα γαλατα απ την οθονη του υπολογιστη... Παντος οταν ματωσε το 1 στηθος μου, εβαζα γαλατακι μετα το θηλασμο και κλεισαν οι πλυγουλες αμεσος, χωρις σιμαδια και το ιδιο σε οτι αλλη πληγη το δοκιμασα (κουνουπια που εξινα κιριως).

Κανε παντος μια ερευνουλα και εσυ να δεις με τι νιωθεις καλυτερα και τι σου ταιριαζει περισσοτερο ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τατουμ απο θυλασμο σε θυλασμο πλενεις το στήθος σου με καθαρο νεράκι για να μην μείνουν υπολείμματα γάλακτος. Η σν βάζεις κάποια κρέμα για τις θυλες θέλει πρώτα να ξεπλυθει.

Αυτο λεω κι εγω, μονο νερακι! Ενα πλαστικο μπουκαλακι διπλα στο κρεβατι και μερικα μικρα πετσετακια με ειχαν σωσει! Κιριος μεχρι να εδρεωθει ο θηλασμος και να συνελθεις τελειος απ τη γεννα που το μονο που σκευτεσε ειναι "πειναειιιι" και δεν θες να χανεις ωρα με βολτες στο μπανιο χιχι

Η συνηφαδα μου καθε φορα πηγενε και σαπουνιζε με τις ωρες το στηθος, με το μικρακι να σφαδαζει και φωναζε τον μπαμπα να του δωσει φορμουλα μεχρι να... ετοιμαστει! Αυτα με τρομαζουν!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ενα χαμυλοκαβαλο παντελονι που να χωρουσε η λεκανη στην εγκυμοσυνη ή ενα φουστανι, οχι πολυ στενο για μενα ειναι το τελειο!

Εγω μαλον θα παω με ενα παντελονι εγκυμοσυνης που μου εκανε απ τον 6ο μεχρι τωρα και ρυθμιζετε, αλλα αν λερωθει (πχ σπασουν τα νερα) δεν θα σκασω, θα δω πως θα ειμαι και θα ζητησω να μου φερουν το αναλογο ρουχο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

οι γύφτισες που τα πετάνε όλη την ώρα έξω με μαντηλάκια και με λουτρακιου στο χέρι στέκονται.:lol::lol::lol::lol: και όμως δεν παθαινουν τίποτα . Μια φορά θα το κάνω έγω και όλα τα μικρόβια επανω μου θα πέσουν:evil::evil::evil::evil:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

οι γύφτισες που τα πετάνε όλη την ώρα έξω με μαντηλάκια και με λουτρακιου στο χέρι στέκονται.:lol::lol::lol::lol: και όμως δεν παθαινουν τίποτα . Μια φορά θα το κάνω έγω και όλα τα μικρόβια επανω μου θα πέσουν:evil::evil::evil::evil:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εγραψες! Νερακι βρυσης ειχα στο μπουκαλι και αρχικα το ειχα για τη διψα, μεχρι που ειδα οτι ειχε και αλλες χρησεις! Με την υπερπαραγωγη που ειχα στις γραμουλες που εχει η θυλη ηταν συνεχια ξινισμενο γαλα. Αν ειχα ξυπνισει αρκετα και η μικρη δεν ηταν στα ΠΟΛΥ πεινασμενα το εκανα, αλλιος κοιμομουν και ο μπαμπας ανοιγε τα νυχτικα και μου την εδηνε! Ισα ισα που ανοιγα μισο ματι χιχι.

Παντος τον μηνα που ειχα γυρισει στη δουλεια (ολο τον 3ο μηνα μονο) και τις 8μισι ωρες που λιπα η μικρη δεχοταν μονο 1 μπιμπερο μαμογαλο και μετα με περιμενε, ε εκει μονο λιγο dettol στα χερια εβαζα στη διαδρομη απ το αυτοκινητο σπιτι και μεχρι να μπω σπιτι ειχα βγαλει σχεδον το στηθος. Ουτε αρρωστησε ουτε τιποτα! 7,30 επρεπε να ειναι στο εργοταξιο και ετρωγε μεχρι τις 7,15, ξαναζητουσε στις 10,30 και μετα μεχρι τις 16,15 που εφτανα σπιτι με εψαχνε και δεν δεχοταν μπιμπερο με το τιποτα! Να πλυθω θα σκευτομουν? Μετα βεβαια ειμουν μες τις τυψεις...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...