Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Όταν λες να μπεί στον ΕΟΠΥΥ εννοείς να μπορείς να πάρεις το εφάπαξ ποσό απο το ταμείο ε?

Αν μιλάμε για αυτό έχει βγάλει ανακοίνωση το ΡΕΑ ότι το παίρνεις, φυσικά Δημόσιο δεν έχει γίνει οπότε πληρώνεις την ταρίφα κανονικά!

Το μόνο που έχω βρεί για το ΙΑΣΩ είναι ότι λέει ότι θα μπεί στον ΕΟΠΥΥ και μέχρι στιγμής καλύπτει κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις..

Ο γιατρός μου είναι και στο ιασω και στο Ρεα. Μου είπε λοπόν ότι το Ρεα δεν θα συμπεριληφθεί γιατι ακόμα χρωστάει 3-4 εκατομμύρια. Οπότε μήπως εννοεί κάτι άλλο?:?::?: μήπως η συμμέτοχή σε αυτα που μπούν στην λίστα είναι μικρότερη?????????θα μάθουμε μέχρι τότε.............Αν μάθεις κάτι εσύ ενημερώνεις. :wink:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρός μου είναι και στο ιασω και στο Ρεα. Μου είπε λοπόν ότι το Ρεα δεν θα συμπεριληφθεί γιατι ακόμα χρωστάει 3-4 εκατομμύρια. Οπότε μήπως εννοεί κάτι άλλο?:?::?: μήπως η συμμέτοχή σε αυτα που μπούν στην λίστα είναι μικρότερη?????????θα μάθουμε μέχρι τότε.............Αν μάθεις κάτι εσύ ενημερώνεις. :wink:

Θα ρωτήσω και το γιατρό μου τι γίνεται γιατί εκτός απότο ΡΕΑ είναι και στο ΙΚΑ οπότε μπορεί να έχει ακούσει κάτι. Επισήμως πάντως σε δελτία τύπου και ΦΕΚ και λοιπά δεν έχω βρεί κάτι σίγουρο ακόμα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Θα ρωτήσω και το γιατρό μου τι γίνεται γιατί εκτός απότο ΡΕΑ είναι και στο ΙΚΑ οπότε μπορεί να έχει ακούσει κάτι. Επισήμως πάντως σε δελτία τύπου και ΦΕΚ και λοιπά δεν έχω βρεί κάτι σίγουρο ακόμα!

οχι είχε μπεί ,βγήκε και θα ξαναμπει με μειωμένη συμμετοχη. Άντε........ μπες, βγές και ξαναμπές θα μας σαλτάρουν στο τέλος.:lol::lol::lol::lol:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλημερα κοριτσια!

κ γω παιρνω αποτελεσματα προγεννητικου ελενχου την τεταρτη το απογευμα . αφου το ικα πειραια με ταλαιπωρησε αφανταστα, εκλεισα αλλο ραντεβου στο ικα αλλης γειτονιας κ δοξα το θεο τελειωσα. μου εδωσαν τα σωστα παραπεπτικα με τις σωστες σφραγιδες κ εκανα τις εξετασεις μου στην βιοδιαγνωση μεσω εοπυυ με συμμετοχη κοντα στα 20 ευρω . ουτε ταλαιπωρια ουτε ουρες δοξα το θεο . γενικη ουρων μονο θα κανω την δευτερα την δευτερα το πρωι κ καλλιεργεια , γιατι εχτες ειχα φαει κατι πατζαρια κ φοβηθηκα μην επηρεαστει το αποτελεσμα(χαζο?)

μολις παρω τα αποτελεσμα βουρ στον γιατρο

καταταλλα ανακατοσουρες κ κανεναν εμετο μου χαλαν την διαθεση

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!τι κανετε κοριτσια?επιτελους σαββατο σημερα,αλλα μας τα χαλασε ο καιρος σημερα:-(

ναι ρε γμτ, ευτυχως βγηκαμε εχτες που ειχε ωραια μερα!

ισως το βραδυ παμε σε κατι συναδελφους του αντρα μου που θα μαζευτουν σε ενα σπιτι για μεζεδακια κ κους κους . φυσικα μας περιμενουν με τον μικρο αλλα εγω θα προτιμουσα να τον αφησω σε μια απτις γιαγιαδες του .....για να δουμε

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ρε γμτ, ευτυχως βγηκαμε εχτες που ειχε ωραια μερα!

ισως το βραδυ παμε σε κατι συναδελφους του αντρα μου που θα μαζευτουν σε ενα σπιτι για μεζεδακια κ κους κους . φυσικα μας περιμενουν με τον μικρο αλλα εγω θα προτιμουσα να τον αφησω σε μια απτις γιαγιαδες του .....για να δουμε

εμας το σαββατοβραδο μας ειναι η παρασκευη,γιατι ερχεται η μητερα μου κ κραταει την μικρη,κ ειχαμε παει cinema χθες..κ σημερα περιμενουμε ενα ζευγαρι στο σπιτι να κατσουμε μεσα,μηπως παρουμε κανα dvd κ τσιμπισουμε τιποτα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια!

κ γω παιρνω αποτελεσματα προγεννητικου ελενχου την τεταρτη το απογευμα . αφου το ικα πειραια με ταλαιπωρησε αφανταστα, εκλεισα αλλο ραντεβου στο ικα αλλης γειτονιας κ δοξα το θεο τελειωσα. μου εδωσαν τα σωστα παραπεπτικα με τις σωστες σφραγιδες κ εκανα τις εξετασεις μου στην βιοδιαγνωση μεσω εοπυυ με συμμετοχη κοντα στα 20 ευρω . ουτε ταλαιπωρια ουτε ουρες δοξα το θεο . γενικη ουρων μονο θα κανω την δευτερα την δευτερα το πρωι κ καλλιεργεια , γιατι εχτες ειχα φαει κατι πατζαρια κ φοβηθηκα μην επηρεαστει το αποτελεσμα(χαζο?)

μολις παρω τα αποτελεσμα βουρ στον γιατρο

καταταλλα ανακατοσουρες κ κανεναν εμετο μου χαλαν την διαθεση

Από Δευτέρα θα πάω κι εγώ να κάνω τις δικές μου:P

Για να δείξει κάτι περίεργο στα ούρα δε νομίζω αλλά αν σου έχει βάλει εξέταση ζαχάρου μπορεί να δείξει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως! Τίποτα σοβαρό βέβαια!

Είδες για να έχω άντρα διαβητικό... έχω κάνει ανάλυση όλων των τροφών lol:tongue:

Καλά αποτελέσματα να έχεις;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

τι αναποδη που ειμαι ?

οι περισσοτερες εγκυουλες 1ου τριμηνου εχουν υπνηλιες, εγω σηκωθηκα απτις 7.30. ηδη ηπια τον καφε κ εφαγα την φρυγανια μου. οπου ναναι θα σηκωθουν κ τα αγορια μου. ομορφη κυριακη σε ολες κ να προσεχετε

88M1p3.pngycQap3.png

τι αναποδη που ειμαι ?

οι περισσοτερες εγκυουλες 1ου τριμηνου εχουν υπνηλιες, εγω σηκωθηκα απτις 7.30. ηδη ηπια τον καφε κ εφαγα την φρυγανια μου. οπου ναναι θα σηκωθουν κ τα αγορια μου. ομορφη κυριακη σε ολες κ να προσεχετε

Καλημέρες πολλές και όμορφες! Μπα δεν είσαι ανώμαλη... κι εγώ το ξενυχτάω κάποιες μέρες και αισθάνομαι περδίκι και μετά με πιάνει και κοιμάμαι σα το βόδι 2 μέρες για αν συνέλθω!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλη βδομαδα!

παω για τις τελευταιες εξετασεις μου :tongue:

καλημερα κ καλη επιτυχια!!!!!

καλημερα κοριτσια!!πως περασατε το σαββατοκυριακο σας?

μαριαλενα σημερα το ραντεβου με τον γιατρο?πως αισθανεσαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

kalimera!!!

ki egw paratirisa oti an pinw kafedaki to apogeuma (ellinikos kai mikros) to brady o ypnos DEN me pairnei!!poly ekneuristiko.

ki egw tis apantiseis twn eksetasewn Tetarti-Pempti tis pairnw..logika ola kala 8a einai.

kata t'alla me talaipwrei ena synaxi.....exw agkalia ena rolo xarti ygeias kai fysaw mytoula pou den leei na adeiasei!!!!!eytyxws den exw kanei pyreto!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kalimera!!!

ki egw paratirisa oti an pinw kafedaki to apogeuma (ellinikos kai mikros) to brady o ypnos DEN me pairnei!!poly ekneuristiko.

ki egw tis apantiseis twn eksetasewn Tetarti-Pempti tis pairnw..logika ola kala 8a einai.

kata t'alla me talaipwrei ena synaxi.....exw agkalia ena rolo xarti ygeias kai fysaw mytoula pou den leei na adeiasei!!!!!eytyxws den exw kanei pyreto!

περαστικα ρινιω μου,το περασα την προηγουμενη εβδ κ αυτο με την μυτη ειναι πολυ εκνευριστικο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πήγα κι εγώ για τις εξετάσεις μου σήμερα και θα πάρω την Πέμπτη τα αποτελέσματα...

Άντε να δούμε τι συμπερασμα θα βγάλουμε από όλο το κατεβατό!!!

Ουφφφ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...