Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ πήρα με μακρύ παντελόνι λινο και απο πάνω σαν φανελάκι. Έχει και στα carefour κάτι τέτοιο. θα πάω να δω απο Δευτέρα.

καραμελένια στα inimissimi που πήγα σήμερα είχε πολλά καλοκαιρινά και μάλιστα με 50% έκπτωση. Σορτσάκι με ραντάκι απο επάνω.

Κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά θα κοιτάξω στα tres jolie που είναι πιο κοντα μου με συγκοινωνία. Θα τη βολέψω ακόμα και με ένα φανελλάκι και ένα μποξεράκι ;) Δε μασάω κάπου θα βρω.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί πρέπει να πάρεις νυχτικιά?????/:shock:Δεν έχω βάλει ποτέμου. με πυζάμες πήγα και στα 2 μου παιδια.

Διάβασα ότι βολεύουν περισσότερο!!!Αλλα η τρίτη θα είναι πυζάμα και θα το διαπιστώσω μόνη μου, τι βολεύει και τι όχι!!!;););););););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διάβασα ότι βολεύουν περισσότερο!!!Αλλα η τρίτη θα είναι πυζάμα και θα το διαπιστώσω μόνη μου, τι βολεύει και τι όχι!!!;););););););)

Βολεύει μόνο ότι είναι του στύλ σου ,σε εκφράζει και δεν θα το πετάξεις μετα. Αυτο βολεύει.:tongue::tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Πάντως κ εγω βολευτηκα μόνο νυχτικες. Δυστυχώς την πιτζαμα που είχα πάρει μαζί μου έμεινε παραπονεμενη στην βαλίτσα.

Κ τώρα πήρα 4 νυχτικες, κ ξέρω ότι δεν θα τις ξαναβαλω θα πανε για πέταμα.. Δυστυχώς. Όσο για την ζέστη, έχετε δίκαιο κορίτσια.. Έχει απίστευτη ζέστη μέσα κ δεν ανοίγουν τα παράθυρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Manti γιατί ζεσταίνεσαι? Μια χαρά καιρό έχει, εδώ τουλάχιστον έχει αρκετό αεράκι. Εχθές το βράδυ είχαμε κάτσει στην παραλία για να τσιμπήσουμε κάτι και φόρεσα και ζακετάκι!!!!!

Για τη βαλίτσα δεν έχω ξεκινήσει να προετοιμάζομαι ακόμα αλλά σκέφτομαι να πάρω κάτι παντοφλάκια που έχω και είναι σαν μπαλαρίνες, ένα ζευγαράκι πυτζάμες που έχει καπρι παντελόνι και το επάνω είναι κρουαζέ με φαρδιά τιράντα, και 2 νυχτικά(ένα με φαρδιά τιράντα και ένα κοντομάνικο) μαζί με μία ρόμπα μακώ καλοκαιρινή. Φαντάζομαι ότι αρκούν δεν μπαίνω σε διαδικασία να αγοράσω κάτι άλλο. Το μόνο που θέλω να πάρω είναι εσώρουχα μιας χρήσης, επιθέματα στήθους και σερβιέτες. Και ήθελα να σας ρωτήσω τι σερβιέτες να πάρω? αυτές που είναι για λεχώνες ή ακράτειας????

Καλημερα κοπελιές! Πως μου ειστε σήμερα;;

Εγω ειδα στον υπνο μου πως είχα μερικές σταγόνες αιμα κ για μια στιγμη αναρωτιόμουν αν ηταν αλήθεια η όνειρο μεχρι που πήγα στην τουαλέτα... Παιχνίδια του μυαλού...

Marant ακριβως τα ίδια θα παρω κι εγω, δυο νυχτικάκια κ ενα σετ πιτζαμες, χωρις ρομπακι όμως. Αν λερωθούν, θα τα στείλω για πλύσιμο, δεν εγινε τίποτα, ούτως ή άλλως πάντα χρειαζόταν να στείλω για πλύσιμο πραγματα δικά μου ή του μωρού επειδή δε με εφταναν! (εμεις τα μωρα τα ντυνουμε με δικά μας ρούχα, όχι του νοσοκομείου). Επιπλέον εγω χρειάστηκα 4-5 μικρά-μικρά πετσετακια για να ακουπίζομαι ταμποναριστα μετά το πλύσιμο από κάτω που επιβαλλεται συνεχως. Λερωνονται συνεχως με αίμα γιατι δε σταματας να βγαζεις, οποτε να εχετε καμποσα στο νου σας! Αυτα κι αν εστελνα για πλύσιμο!! (Ισως στα ιδιωτικα να σας τα παρεχουν, δε το γνωρίζω!)

Σχετικά με τις σερβιέτες, είχα πάρει λοχείας το 1ο παιδί, ενα πακετο τεράστιο 20 ευρω νομίζω κ ήταν αχρηστες. Τεραστιες κ άβολες δε φορεσα ούτε δυο-τρεις, πήγαν για πέταμα. Στη μικρη είχα πάρει Τενα ακρατειας αλλά κ αυτες μου φανηκαν μεγαλες, τελοσπαντων χρησιμοποιησα τρεις -τεσσερις κ τις υπόλοιπες θα τις πάρω τωρα μαζί μου. Γενικώς με βόλεψαν από τη 2η μερα κ μετα απλές σερβιέτες ύπνου, οι μεγαλες για περίοδο. Εξαρταται βεβαια κ τι ροή θα εχεις, εγω είχα συνεχεια αλλά όχι παρα πολύ αίμα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Από σερβιέτες μου έχουν δώσει!!! Κάτι τεράστιες νοσοκομειακές και κάτι τένα επίσης τεράστιες!!Δεν ξέρω τι θα τις κάνω τόσες σερβιέτες!!!ΧΑΧΑΧ

Επίσης επιθεματα στηθους μου δώσαν, πήρα κ εγώ ένα κουτί!!Δεν ξέρω αν θα χρειαστούν!!

Και εσώρουχα μιας χρήσης , πήρα από το Mothercare!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Katrin αν θα θηλάσεις σιγουρα θα σου χρειαστούν τα επιθεματα! Βεβαια όχι από την 1η μερα, αλλα από τη 2η ή 3η, εξαρταται..

Αχ αυτες οι σερβιετες... Σαν να φορας μπιμπιλίνο είναι! Περπατας στους διαδρομους κ διαγραφουν μεσα από τις πιτζαμες!! Ενας ποπος 3 στρεμματα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Marant μου δεν ζούμε στο ίδιο μέρος;);) Διαμέρισμα και πολή ζέστη.

Εγώ θα πάρω λίγα πράγματα. 3 πυζάμες,1 ζευγαρι παντόφλες, 2 πετσέτες,1 πακέτο σερβιέτες όχι λοχείας, καμια 10ρια βρακια, 2 σουτιεν θηλασμου,μια αλλαξιά ρούχα για την μικρή, τα ρούχα που θα βγω απο το μαιευτήριο, και βασικά καλλυντικα και είδη προσωπικής υγιεινής. Αυτά και είναι λίγα:lol::lol::lol: μην αρχίσω να λέω τι πήρα στο πρώτο μου παιδι:D

Στο Ελενα (δημόσιο)προ 6ετιας όμως, έδιναν τα πάντα. Και επιθέματα θηλασμού και σερβιέτες και έντυναν τα μωρά με δικό τους ρομπάκι. οσε πάντως γεννήσετε σε ιδιωτικά μην φορτωθείτε δίνουν ότι έχει ανάγκη η λεχώνα και το μωρο.

Κ Και ήθελα να σας ρωτήσω τι σερβιέτες να πάρω? αυτές που είναι για λεχώνες ή ακράτειας????
Πάρε τις πανες ακράτειας που είναι για τους γέρους:lol::lol::lol::lol: Δεν ξέρω για φυσιολογικό τοκετό αλλα εγώ την έβγαλα με τις μεγάλες σερβιέτες . Είναι θεορατες αυτες που λες:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...