Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Άστα να πάνε Αννούλα, εμένα ευτυχώς μου έκανε μποτέ η κουμπάρα μου… έτριβε έτριβε… και μου έβαψε και τα νυχάκια γιατί πλέον δυσκολεύομαι πάραααα πολύ…

κ εγω περιμενω να γυρισουν τα πεθερικα μου κ να παω .. μαλλον τριτη η τεταρτη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα και ήρθα. Δεν πήρα σχεδόν τίποτα. Μονο μια πυζαμούλα απο intimisimi που πρεπει να την αλλάξω κιόλας να πάρω το large και ενα ζευγάρι παντοφλίτσες. Δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει. ¨΄ολες πολύ.......πυζάμες. Ήθελα κατι πιο μοντέρνο. θα πάω και την Δευτέρα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι και τέλος.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Πήγα και ήρθα. Δεν πήρα σχεδόν τίποτα. Μονο μια πυζαμούλα απο intimisimi που πρεπει να την αλλάξω κιόλας να πάρω το large και ενα ζευγάρι παντοφλίτσες. Δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει. ¨΄ολες πολύ.......πυζάμες. Ήθελα κατι πιο μοντέρνο. θα πάω και την Δευτέρα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι και τέλος.

κ εγω οταν πηγα δεν βρηκα κ πολλα πραγματα..τελικα μετα απο πολυ κοπο,εχω παρει 4 νυχτικες.κ χωρις ρομπα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Έπιασαν παιδόφιλους ύστερα απο μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και διάβασα το εξής σε άθρο :

Αυτό που πραγματικά ανατριχιάζει εκτός του ότι μια ολόκληρη οικογένεια είναι παιδόφιλοι, είναι το γεγονός ότι οι 12 από τους 14 συλληφθέντες είναι γονείς -σύμφωνα με το Mega-!!!!

Που πάμε ρε φίλε… είναι δυνατόν!

Έπιασαν παιδόφιλους ύστερα απο μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και διάβασα το εξής σε άθρο :

Αυτό που πραγματικά ανατριχιάζει εκτός του ότι μια ολόκληρη οικογένεια είναι παιδόφιλοι, είναι το γεγονός ότι οι 12 από τους 14 συλληφθέντες είναι γονείς -σύμφωνα με το Mega-!!!!

Που πάμε ρε φίλε… είναι δυνατόν!

Και η οικογένεια δεν ήξερε τίποτα εεε??? Έπεσαν από τα σύννεφα κι έτσι??

ΠΦΦΦΦΦ....

Μόλις γυρίσαμε από μια υπεροχη βάφτιση! Ο καιρός σούπερ αλλά ο αέρας τρελός.... ήταν όλα τόσο όμορφα! :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

σε αλλο φορουμ ειχαμε ηδη 4 γεννησεις..κ ολες μα ολες πολυ πριν την ωρα τους..

ΟΥΦ και εγώ για Σεπτέμβρη με κόβω!!

έχω πάρει 2 νυχτικιές, να πάρω κ άλλες??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Πολύ βιαστικές σας κόβω όλες χαχαχα!!!

Εγώ πάλι από 26-29 Οκτ περιμένω... ούτε ώρα νωρίτερα!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Το μεσημέρι με επιασαν κατι πονοι, δυνατοί, εντονοι πόνοι οι πιο δυνατοί που με εχουν πιασει οσο καιρό εχω συσπάσεις. Φοβηθηκα πολύ, ξαπλωσα αλλά δεν ελεγαν να περασουν με τπτ. Είπα να περιμενω λίγο να δω (εννοείται δεν μπορούσα να κοιμηθω) κ ευτυχως καποια στιγμη μετα από κανα δυωρο, δηλ πριν λίγο πέρασαν. Βεβαια νιώθω κάπως... περίεργα αλλα μπορεί να είναι από την τρομάρα μου. Εν τω μεταξύ η μπουμου μεσα στριφογυρνάει ολοκληρη, δεν εχω ιδέα πως μπορεί να είναι η θεση της. Εκεί που νιώθουμε πιο εντονα τον λόξυγκα του μωρού πιο του σωματος του λέτε να είναι;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

ΟΥΦ και εγώ για Σεπτέμβρη με κόβω!!

έχω πάρει 2 νυχτικιές, να πάρω κ άλλες??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε δεν περνεις αλλη μια μηπως και λερωθεις με αιμα?

Διαφημίσεις

Τι σοκ ήταν αυτό! Αν συνεχιζονταν εννοείται πως θα επαιρνα τηλεφωνο!! Εν τω μεταξύ τωρα εχω μονο κατι ενοχλήσεις που οσο περναει η ωρα εξασθενούν, λες κ δεν εγινε τπτ! Μυστηρια πραγματα!!

Εγω κοριτσια 2 νυχτικακια (το ενα πιο κλασσικό, εγκυμοσύνης από τα Λητω κ το αλλο σε στυλ φουστανακι) κ ενα σετ πιτζαμες. Ρομπα δεν παίρνω γιατί είχα παρει στα προηγουμενα 2 κ δεν την χρησιμοποιησα, η ζεστη είναι αφόρητη στο νοσοκομείο χειμωνα καλοκαίρι. Βεβαια σε καιρό κρισης δεν ξερω αν θα συνεχίσει να είναι ετσι....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina ψυχραιμία και ελπίζω να μη σε ξαναπιάσουν πόνοι έτσι έντονα!

Όσο για το λόξυγκα, μάλλον περισσότερη σχέση έχει πώς κάθεται το παιδί και ακουμπάει στα τοιχόματα της μήτρας μπροστά στην κοιλιά.

Εμείς εδώ και καιρό λόξυγκα σπανίως και τίποτα που να επιμένει... μόνο στις αρχές την καταλάβαινα να έχει γύρω στις 20-24 εβδομάδες.

Το τέντωμα βέβαια και η κωλοτούμπα πάνε σύννεφο:tongue:

Πυτζάμες... πρέπει από βδομάδα να οργανωθώ γιατί στα νοσοκομεία υποφέρω από τη ζέστη και συνήθως με κάνουν και οι υπόλοιποι στο δωμάτιο να υποφέρω που "απαγορεύουν" να ανοίξω παράθυρο!

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα σε οποιαδήποτε δουλειά ήμουν με πολλές γυναίκες.

Αν δε βρω καλοκαιρινά απλά θα είμαι γυμνή στο δωμάτιο, άντε να φορέσω φανελλάκι από πάνω και να κρύβω τα πόδια μου. Σκέφτομαι βέβαια ότι 3 μέρες είναι θα περάσουν... ουφφφ!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Πωπω και δεν μ'αρεσουν καθόλου οι νυχτικιές!! Τσάμπα λεφτά!!

Γιατί πρέπει να πάρεις νυχτικιά?????/:shock:Δεν έχω βάλει ποτέμου. με πυζάμες πήγα και στα 2 μου παιδια.

Εγώ πήρα με μακρύ παντελόνι λινο και απο πάνω σαν φανελάκι. Έχει και στα carefour κάτι τέτοιο. θα πάω να δω απο Δευτέρα.

καραμελένια στα inimissimi που πήγα σήμερα είχε πολλά καλοκαιρινά και μάλιστα με 50% έκπτωση. Σορτσάκι με ραντάκι απο επάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...