Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Στο μαιευτήριο σου δίνουν ένα πακέτο neborn αντε αλλα 2 και φθάνει μια χαρά. μετα πάρτε το μεγαλύτερο νούμερο.

Εγώ ήμουν στο π΄ρωτο φανατική της pampers, στο δευτερο μέχρι τον 5ο μήνα και τώρα στο τρίτο..........χεστ#κα κανονικά.:tongue:και κικο θα βάλει και λιντλ και γενικά ότι φθηνότερο. Δεν είναι εποχές για να χέ..με 20 ευρω την εβδομάδα;)Πάντως με τα λιντλ στο δευερο σώθηκα. 10 ευρώ τα 54 ακριβώς τα μισα απο την παμπερς.:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιστευω οτι εχει να κανει και με το δερμα του μωρου.. υπαρχουν μωρακια που εχουν πολυ ευαισθητο δερματακι και δεν δεχονται ολες τις πανες.. ας πουμε μι αφιλη μου εχει σωθει που λες με τις λιντλ αλλα το βαφτηστηρι μου μολις τις εβαλε γεμισε κοκκινηλες και δεν τις ξαναεβαλε...

tJYkp3.png

πιστευω οτι εχει να κανει και με το δερμα του μωρου.. υπαρχουν μωρακια που εχουν πολυ ευαισθητο δερματακι και δεν δεχονται ολες τις πανες.. ας πουμε μι αφιλη μου εχει σωθει που λες με τις λιντλ αλλα το βαφτηστηρι μου μολις τις εβαλε γεμισε κοκκινηλες και δεν τις ξαναεβαλε...

Ε καλά αν έχει το μωρό ευαισθησία εννοείται ότι θα ψάξεις όλες τις μάρκες.

Ξέρετε κάτι? Μην με θεωρήσετε ξερόλα αλλά στο τρίτο παιδί τα βλέπεις τόσο μα τόσο διαφορετικά. Η Νεμίνα σιγουρα καταλαβαίνει τι λέω. Στο πρώτο το έχουμε όλοι στα πέπουλα . μην κλάψει ,μην βήξει, μην κλ@σει...... Στο δευτερο το έχεις ακόμα, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Στο τρίτο είσαι πολύυυυυυυυ χαλαρός. ¨Οχι γιατί το αγαπάς λιγότερο αλλά απο την εμπειρία σου πλέον έχεις καταλάβει ότι τελικά τα μωράκια δεν είναι και τόσο ΄΄γυάλινα΄΄ όσο πιστεύουμε. Εδώ έμενα και την Νεμίνα ίσως μας δείτε λίιιιιιγο πιο χαλάρες απο τις υπόλοιπες. Ο λόγος είναι ο παραπάνω και όχι κάτι άλλο. ¨οπως και σε θέματα που αφορούν μωρά . Τα έχουμε ζήσει και κάνουμε λίγο τους .............΄΄μάγκες΄΄.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όπως και στο θέμα της γέννας. Στο πρώτο είχα πάρει μια βαλίτσα πράγματα και την είχα έτοιμη απο τον 7ο μήνα.τώρα τα άκρως απαραίτητα και ακόμα δεν τα έχω ετοιμάσει:tongue::tongue:.

καλα αυτο που λες το πιστευω γιατι το εχω δει στις φιλες μου που εχουν πανω απο ενα παιδακι και μου εχουν πει ακριβως το ιδιο.. στο πρωτο ηταν πολυ ψαρωμενες ενω στο δευτερο πολυ πιο χαλαρες... βασικα στο πρωτο ειναι που δεν ξερεις και τι σε περιμενει..

tJYkp3.png

Εγώ πάλι αν και είμαι στο πρώτο με πιάνω να λέω στον εαυτό μου "Χαλάρωσεεεεε.... Ψυχραιμίααααα!"

Έχω και τον αντρα που μου λέει συνέχεια μη βιάζεσαι, ηρέμισε!

Επειδή έχουμε βάλει στο πρόγραμμα να ασχοληθούμε με το δωμάτιο και να στήσουμε και την κούνια με το καλό, να παραγγείλουμε και το στρώμα αποφάσισα μιας και πήγαμε jumbo να πάρω 3 κουβερτάκια, μια πάντα και 2 σετ σεντόνια.

2 Σελτεδάκια θέλω ακόμα (ένα μικρό και ένα για το στρώμα) και 1-2 μπουρνουζοπετσετάκια και 1-2 υπνόσακους. Τα υπόλοιπα αργότερα... βλέποντας και κάνοντας!

Καλά συγκρατήθηκα μέχρι τώρα:P

Βρήκα και κάτι υπέροχες πεταλούδες, κίτρινες, πορτοκαλί με κλιψάκι για την κουρτίνα.... αααααχ!!!

"Συγκρατήσουυυυυυ.... αργότεραααααα!!!!"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ετσι είναι Μαντι όπως τα λες. Πάντως βρε κορίτσια εμένα τα παιδιά μου είχαν πολύ ευαίσθητο δερμα, επαθαν κ τα δυο ατοπική δερματίτιδα αλλά μια φορά που βαλαμε στο μικρό το Παμπερς με το πρασινο χρωμα από κάτω γεμισε κοκκινίλες. Δεν ξερεις τι το πειράζει το κάθε παιδί... Εμείς στο μικρό μεχρι 7-8 περίπου μηνων παιρναμε λίμπερο, μετά από λιντλ ενω στη μικρή από τον 4ο παίρναμε λιντλ. Μια χαρά, τπτ δεν επαθαν κ ατοπικη που είχαν μόνο στον ποπο δεν τα πείραξε, όπου αλλού εβγαζαν σπυριά (γόνατα, χερια κλπ) εκτός από εκεί!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα και καλό μήνα.

Εγώ μάλλον για Σεμπτεμβριο με βλέπω.:|

Σήμερα λέω να φτιάξω βαλίτσα. Πάω να ψωνισω 2 πυζάμες και ότι αλλο χρειάζομαι και θα τα πούμε το μεσημέρι. Φιλιάαααααααααααααα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Και εγώ έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε μερικές γεννήσεις μέσα στον Σεπτέμβρη!!!

σε αλλο φορουμ ειχαμε ηδη 4 γεννησεις..κ ολες μα ολες πολυ πριν την ωρα τους..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα και καλό μήνα.

Εγώ μάλλον για Σεμπτεμβριο με βλέπω.:|

Σήμερα λέω να φτιάξω βαλίτσα. Πάω να ψωνισω 2 πυζάμες και ότι αλλο χρειάζομαι και θα τα πούμε το μεσημέρι. Φιλιάαααααααααααααα.

καλα ψωνια μαντυυυυυ!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα & καλό μήνα σε όλες !!!

Γεννητούρια ακούω… ιχιχιχ καλά να είναι για όλες και ας έρθουν και λίγο πιο νωρίς τι να κάνουμε!

Σήμερα ο μπέμπης ξύπνησε από νωρίς και έχει αρχίσει την γυμναστική! Κλώτσα εδώ κλώτσα εκεί… ότι να ναι… θα γίνει αθλητής!

Έφτιαξε και ο καιρός και σταμάτησε αυτός ο αέρας, επιτέλους γιατί χθες έκανα μπάνιο στη θάλασσα και μετά ήθελα ζεστό μπάνιο! Αν και γκαστρούλα την ζέστη την λατρεύω… οκ οκ.. όχι της Αθήνας, αλλά εδώ μʼ αρέσει να έχει ζέστη και να κάνω μπανάκια για να δροσίζομαι!

Πάνες! Στο τέλος θα πάρω τις πλενόμενες, να τελειώνω! Από κάποιο site θα παραγγέλνω κι εγώ, στο super market εδώ είδα όλο μικρές συσκευασίες και φυσικά πανάκριβες! Θα κάνω ότι με την τροφή του σκύλου μου, θα τους πω… στην Αθήνα τα παίρνω τόσο, εσύ σε τι τιμή μπορείς να μου φέρεις το τάδε προϊόν…. Στην τροφή πέτυχα ίδια τιμή, ποιος ξέρει μπορεί να πετύχω και τις πάνες! Αλλιώς μου είπε η αδερφή μου θα μου στέλνει από Αθήνα ότι βρίσκει σε προσφορά!

Άντε μάντι πήγαινε για ψώνια πέρνα καλά και έλα να μας πεις τι ψώνισες!!!

Άστα να πάνε Αννούλα, εμένα ευτυχώς μου έκανε μποτέ η κουμπάρα μου… έτριβε έτριβε… και μου έβαψε και τα νυχάκια γιατί πλέον δυσκολεύομαι πάραααα πολύ…

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...