Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καραμελάκι, για εμένα είναι λίγο βαριά τα έπιπλα αυτά, γενικά όμως το γούστο μου είναι στα πιο ανάλαφρα. Μάλλον βλακείες λέω τα έπιπλα αυτά σε άσπρο θα ήταν ότι πρέπει για το σπίτι μου ( λόγω νησιού ) γενικά τα σκούρα καφέ δεν με συγκινούν. Άρα το γούστο μου δεν έχει σχέση με τα ανάλαφρα, αλλά με τα ανάλαφρα χρώματα!

Τα αυτοκόλλητα όπως είπες θα το κάνουν πιο παιδικό, θα βάλεις κι ένα παιδικό φωτιστικό και μια κουρτίνα πιο ανοιχτόχρωμη ( κατά την δική μου άποψη ). Επίσης θα άλλαζα το κάδρο… θα έβαζα μια πιο παιδική εκδοχή. Στους τοίχους μπορείς να βάλεις με καρφάκια, τις ειδικές θήκες για παιχνίδια και διάφορα άλλα αντικείμενα και νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά! Γενικά τα παιδικά αντικείμενα θα δώσουν άλλη νότα στο δωμάτιο… Ακόμα να ξεκινήσεις;;; Βούρ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τέλεια! θα το τσεκάρω κι εγώ και αν μου βγαίνει καλά μαζί με τα μεταφορικά θα πάρω για να φτιάξω!

Σε ευχαριστώ!

το ξανακοίταξα και μην προτιμήσεις αυτο με το 1 ευρω γιατι φενεται η ενωση . εχει και με 4. Να σου πω: το να φτιάξεις μονη σου σλινγκ αξιζει όταν έχεις δικό σου ύφασμα και καποιον να σου το ράψει. Τα υφάσματα πωλούνται 1χ1.50 περιπου. θέλεις γύρω στα 2.50 μέτρα και θα το κόψεις στη μέση οπότε το ένα κομμάτι θα πάει άχρηστο. Στο αστεράκι ένα απλό σλνγκ το έχει με 40 ευρώ 50 εύρω.

Αν έχεις δικό σου ύφασμα βαμβακερό και καταλλήλο για αυτη τη δουλειά κάνε το αν όχι η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη. Για υφάσματα δες και στο ικεα και στην Αιόλου για πιο φθηνά.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Έχει και ωραία έτοιμα ring slings ! αλλά δεν ξέρουμε με τι κρίκους έχουν φτιαχτεί.

Από το αστεράκι ή από την κοπέλα στην Κρήτη θα πάρω κι εγώ ένα sling, ήθελα απλά να φτιάξω ένα που θα το ζωγράφιζα! Βέβαια μπορώ να παραγγείλω να μου φτιάξουν ένα με εκρού τσέπη ή άλλο χρώμα και να το ζωγραφίσω έτσι κι αλλιώς! Δεν ξέρω τι θα κάνω κάνει και ζέστη σήμερα μην χαλάω φαιά ουσία, έχω καταλάβει ότι ξεμένω από αποθέματα!! χιχιχι

Καραμελάκι, για εμένα είναι λίγο βαριά τα έπιπλα αυτά, γενικά όμως το γούστο μου είναι στα πιο ανάλαφρα. Μάλλον βλακείες λέω τα έπιπλα αυτά σε άσπρο θα ήταν ότι πρέπει για το σπίτι μου ( λόγω νησιού ) γενικά τα σκούρα καφέ δεν με συγκινούν. Άρα το γούστο μου δεν έχει σχέση με τα ανάλαφρα, αλλά με τα ανάλαφρα χρώματα!

Τα αυτοκόλλητα όπως είπες θα το κάνουν πιο παιδικό, θα βάλεις κι ένα παιδικό φωτιστικό και μια κουρτίνα πιο ανοιχτόχρωμη ( κατά την δική μου άποψη ). Επίσης θα άλλαζα το κάδρο… θα έβαζα μια πιο παιδική εκδοχή. Στους τοίχους μπορείς να βάλεις με καρφάκια, τις ειδικές θήκες για παιχνίδια και διάφορα άλλα αντικείμενα και νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά! Γενικά τα παιδικά αντικείμενα θα δώσουν άλλη νότα στο δωμάτιο… Ακόμα να ξεκινήσεις;;; Βούρ!

Γενικά όλο το σπίτι έχει πολύ ξύλο και μπεζ πορτοκαλί και καφέ και λίγο κόκκινο (κεραμιδί περισσότερο)

Όσο για την κουρτίνα είναι πολύ λεπτή και τώρα τη βλέπεις με το σκούρο πατζούρι κλειστό. Το δωμάτιο είναι Νότιο οπότε έχει πολύ φως (από τις 11 και μέχρι να δύσει ο ήλιος). Θα βρω φιογκάκια, λουλουδάκια, πεταλουδίτσες και άλλα καλούδια υφασμάτινα να καρφιτσώσω επάνω σε χρυσό/κίτρινο, φανταχτερό πορτοκαλί. Αν δε βρώ έτοιμα θα αγοράσω το ύφασμα και θα τα φτιάξω ;)

Ο πίνακας θα πάρει δρόμο εννοείται ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτό http://www.paneschicco.gr/#/newborn .Παράγγειλα1 κιβώτιο. Ούτως ή αλλώς θα χρειαστούν καιη τιμή τους είναι πολλή καλή.

Μαντι 1000 ευχαριστω, παρηγγειλα αμέσως. Δε το συζητω συμφερει πολύ, τωρα τι σοι πάνες είναι δεν ξερω, δεν τις εχω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά τι στο καλό, chicco είναι!!

Βικυ εγω σκέφτομαι να παραγείλλω ενα οικονομικό μονόχρωμο κ είναι πολύ ωραία η ιδέα σου να ζωγραφιστεί με ανεξιτηλα χρωματα υφασματος!! Εχει με 30 ευρω σλινκ απλα στη σελ που ανεβασε μια κοπέλα ntanta.gr αν θυμαμαι καλα χωρις μεταφορικά κ η φιλη της Αννας τα εχει 25 με μεταφορικά, δηλαδη πάνω κατω στα ίδια!!

Μις Καραμελ καμία εμπειρη μαμά δε μπορεί να σου πει πότε θα φτιάξει το μωρό σου πρόγραμμα ύπνου! Αυτο μόνο η μπουμπού σου το ξέρει! Της συννυφαδας μου το παιδί είναι 2 χρονων κ ακόμη ξυπνά κλαίγοντας για γαλα 3 φορες τη νύχτα, ενω η μικρή μου το εκοψε χωρις να το καταλάβω την πρώτη εβδομάδα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μαντι 1000 ευχαριστω, παρηγγειλα αμέσως. Δε το συζητω συμφερει πολύ, τωρα τι σοι πάνες είναι δεν ξερω, δεν τις εχω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά τι στο καλό, chicco είναι!!

!

Ελπιζω να μην πήρες το πολύ μικρό.;) Το 2 νουμερο που είναι απο 3-6 κιλά πήρα.

Ελπιζω να μην πήρες το πολύ μικρό.;) Το 2 νουμερο που είναι απο 3-6 κιλά πήρα.

εγω ειχα ζητησει να μου στειλουν δειγμα απο πανες αυτες κ μου τις στειλαν,ωραιες φαινονται..αλλα εγω γενικα ειμαι fan της pampers κ σημερα ειχε ο αβ προσφορα -40% κ πηγα κ πηρα κ της μικρης που της φοραω ακομα στον υπνο κ πηρα το Ν3 του μπεμπη που ειναι απο 4-15κιλα..κατι τετοιο.. κ σκοπευω καθε φορα που βγαζουν προσφορα να παιρνω κ να τα αποθηκευω,να τα βρω αργοτερα..

παντως της chicco ειναι καλες κ σιγουρα χρειαζεται το Ν2..γιατι εχουν μικρη γραμμη

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πφφ...βλακεία εκανα... πήρα το Ο νουμερο... Ελπίζω να μπορω να αλλάξω την παραγγελία... Απλα σκεφτηκα μηπως γεννησω νωρίς κ είναι μικρό το μωρό... Δεν το συζητώ στον μικρό μου 1 βδομαδα φορεσαμε το Ο, μετα δεν του εκαναν...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα ζητησει να μου στειλουν δειγμα απο πανες αυτες κ μου τις στειλαν,ωραιες φαινονται..αλλα εγω γενικα ειμαι fan της pampers κ σημερα ειχε ο αβ προσφορα -40% κ πηγα κ πηρα κ της μικρης που της φοραω ακομα στον υπνο κ πηρα το Ν3 του μπεμπη που ειναι απο 4-15κιλα..κατι τετοιο.. κ σκοπευω καθε φορα που βγαζουν προσφορα να παιρνω κ να τα αποθηκευω,να τα βρω αργοτερα..

παντως της chicco ειναι καλες κ σιγουρα χρειαζεται το Ν2..γιατι εχουν μικρη γραμμη

Για pampers δες εδώ http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=pampers

Από δω παραγγέλνει ένας φίλος για το γιο του και ακόμα και με τα μεταφορικά του βγαίνει λιγότερο από ότι Ελλάδα ;)

Nemina μου αν κρίνω από τους γονείς της μικρούλας μου με τον ύπνο θα πρέπει να έχει καλή σχέση... χαχαχα όσο ζω ελπίζω ότι θα μπορώ κι εγώ να κοιμάμαι κάπως τα βράδια!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Για pampers δες εδώ http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=pampers

Από δω παραγγέλνει ένας φίλος για το γιο του και ακόμα και με τα μεταφορικά του βγαίνει λιγότερο από ότι Ελλάδα ;)

Nemina μου αν κρίνω από τους γονείς της μικρούλας μου με τον ύπνο θα πρέπει να έχει καλή σχέση... χαχαχα όσο ζω ελπίζω ότι θα μπορώ κι εγώ να κοιμάμαι κάπως τα βράδια!

λοιπον,τα pampers newborn κανουν εδω 6ευρω τα 27 τεμ. κ αυτο που πηρα σημερα Ν5 τεμ 40 καναν με προσφορα 11,25,αλλιως γυρω στα 19ευρω.. τα newborn δεν βαζουν ποτε προσφορα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

μη το λες αυτό!!! Στο λεει μια πικραμένη!! Εγω κοιμάμαι σα βοδι (μόνο αυτό εχω παρακαλέσει τον αντρα μου, να με αφηνει να κοιμαμαι ως τις 10-11, προσέχοντας τα μικρά!) κ ο μικρός μου είχε βγει ακριβως το αντίθετο! Μέχρι 2-3 χρονών ξυπνούσε στις 5-6-7(στην καλύτερη) κι επαιζε μόνος του κ δεν κοιμόταν το μεσημέρι!!! Ευτυχώς τωρα αρχισε να μοιάζει στη μαμά,ξυπνά στις 8-9 κ κοιμαται τρίωρο το μεσημέρι!

HgqOp3.png

κ εγω εχω παρει μερικα πακετα της παμπερς οταν πηγαινω στο σουπερ μαρκετ.. αυτες της chico πραγματικα ειναι πολυ φτηνες και ειμαι σε διλημμα να παραγγειλω ενα κιβωτιο για δοκιμη.. θα εχω και αρκετα μεγαλη καταναλωση φανταζομαι με τα 2 μωρα...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...