Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

συμφωνω με την μαντυ.αν πιανουν λιγο τα χερακια σας ειναι πολυ ευκολο.η κοπελα αυτη μου το εφτιαξε σε 2ωρες..
Αννα σε ποιά το έφτιαξες?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το λέω αυτό με τις εβδ γιατί όλον αυτόν τον καιρό φοβόμασταν μη γεννησω από συσπάσεις κ ο γιατρός μου ελεγε να φυλάγομαι μέχρι τις 35. Επισης η παιδίατρος των παιδιών μας είπε το ίδιο... Καθε φορά που πάω στο γιατρό με ρωτάει: "Πότε πιστευεις οτι θα γεννησεις;" "Στις 37" είπα την 1η φορά, στις 38, τη Δευτερα που πήγα. Μου ειπε πως ούτως η αλλως σαν τριτοτόκος χωρίς ιστορικό συσπασεων στις προηγουμενες εγκυμοσύνες, θα γεννησω μεχρι τις 38 σίγουρα...

Μαντι εσύ πόσο είσαι;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

το λέω αυτό με τις εβδ γιατί όλον αυτόν τον καιρό φοβόμασταν μη γεννησω από συσπάσεις κ ο γιατρός μου ελεγε να φυλάγομαι μέχρι τις 35. Επισης η παιδίατρος των παιδιών μας είπε το ίδιο... Καθε φορά που πάω στο γιατρό με ρωτάει: "Πότε πιστευεις οτι θα γεννησεις;" "Στις 37" είπα την 1η φορά, στις 38, τη Δευτερα που πήγα. Μου ειπε πως ούτως η αλλως σαν τριτοτόκος χωρίς ιστορικό συσπασεων στις προηγουμενες εγκυμοσύνες, θα γεννησω μεχρι τις 38 σίγουρα...

Μαντι εσύ πόσο είσαι;

Με τις εβδομάδες δεν τα πάω καλά.:oops::tongue: πητ εχω για 12 οκτωμβρίου αλλα λόγω καισαρικής γύρω στο τελος Σεμπτεμβριου υπολογίζουμε ίσως νωρίτερα.

Αννα σε ποιά το έφτιαξες?

Στην Στελλα.. Μια κοπέλα απο την Κρητη μου το έφτιαξε. Κ είναι τελειοοοοο... Επειδή γράφω απο Κιν μήπως μπορούν να σου στείλουν το λινκ τα κορίτσια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Χθες βγηκαμε για παπουτσια για τη μικρη και μετα παιδιατρατρο και περασαμε εξω απο 1 μαγαζι που εχει σεμεδακια και εφερε 3(!) σετ σεντονια (πρωτη φορα), βιτρινες γενικα δεν κοιταω αλλα το ματο επεσε σε 1 απο αυτα και σημερα θα παω να το παρω (18 ευρω), πηρα και κρικους απο εναν σιδερα που αντεχουν απο 15 κιλα ο καθενας (θα βαλω εναν φιλο να τους τσεκαρει, να ειμαι σιγουρη οτι δε θα εχω εκπλιξεις! Σκεφτομουν πως να το ραψουμε διπλομενο (ειναι 150*240) για να φενετε και απ τις 2 ομορφο.

Στη μικρη ειχα μαρσιπο της chicco που ειναι απο ημερων και στηριζε καλα το κεφαλι, αλλα οχι τελεια τα ποδια και χρησιμοποιουσα μια κουβερτουλα για να μην κρεμοντε, ηταν χειμονας και με βολεβε πολυ ετσι. Οταν βαρινε η μικρη πηρα αλλον και δεν με βολευε με τιποτα ομως!!! Ενιωθα τη μικρη απιστευτα πιο βαρια, απ τη μια μερα στη αλλη!

Δεν θα επερνα sling αλλα ειναι ο μονος τροπος να θηλαζω και να βγενω στην Ντοχα :?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Αχ νεμινα μόλις σήμερα αυτο έλεγα στον άντρα μου.. Να γέννησω να τελειωνω γιατί κουράστηκα πολυ.. Ουφ..απο την μια ήθελα να έχουν τα παιδια μου τα γενέθλια τους κοντα. Η κόρη μου είναι 3 οκτ. Απο την άλλη εύχομαι να γεννησω αν γίνεται 36 εβδ..Αρκεί να είναι το Μωρακι μου καλα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εγω νομιζω οτι οσο θα εχω τη μανα μου σπιτι θα παρω αλλα τοσα κιλα απο τη μερα που ηρθε ολο τρωω χαχχαχ γι αυτο στο πρωτο ειχα παρει 30 κιλα εμενα μαζι της ακομα χαχαχα

νεμινα η κοπελα το στελνει με ταχυδρομειο 4 ευρω εγω απλα της ζητησα να μου το στειλει με γενικη ταχυδρομικη γιατι θελω να ερθει στη πορτα μου και να μη τρεχω ή μαλλον τις εδωσα τη διευθυνση στο μαγαζι του αντρα μου να το στειλει εκει να το πληρωσει κιολας ετσι κι αλλιως ειμαστε πελατες εμεις

εβελινα και εμενα η μαμα μου τα επλυνε ολα και τα σιδερωσε η καημενη τρελαθηκε στα πληντυρια ειχα και κατι ασιδερωτα εγω τα σιδερωσε και αυτα αστα αφου σκεφτομαι αμα γεννησω μετα απο κανενα χρονο θα ξαναερθει στο σπιτι μου αχχαχαχ εγω μονο τα εβαλα στηνθεση τους οπως με βολευανε κοντευουν να τελειωσουν και τα δωματια καναμε και τρυπες για τις κουνουπιερες γιατι θα βαλω οροφης δε μου αρεσουν η αλλες που πανε πανω απο τη κουνια με εκνευριζουν

αχ πολυ ωραια τωρα τη βαλιτσουλα πρεπει να ετοιμασω αλλα μου λειπουνε τα νυχτικακια πρεπει να βγω αν ψαξω και το σκεφτομαι αν το απογευμα δε βαριεμαι και μπορω θα παω καμια βολτα να δω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αννα κι εγω αυτο θεωρώ ιδανικό σε αυτη τη φάση...Να γεννησω στις 36 εβδ., ξαφνικά κι απρόσμενα. Εκτός από τους πόνους κ τις συσπάσεις κ γενικως όλη αυτη την ανυπόφορη κατάσταση, είναι κ για έναν άλλο λόγο: στην αρχη ο γιατρός μου ελεγε πως θα γεννηθεί γύρω στα 3600 όπως κ η άλλη, όμως τελικά παίρνει παραπανω βαρος κ πραγματικά δε θελω να ταλαιπωρηθώ όπως στο γιο μου που ήταν 3900! Στην 36η θα είναι 2900 με 3000 οπότε, γιατί όχι;;;;;;

Τατούμ, στο αστεράκι (τη σελίδα με τα σλινκ) σου δίνει ακριβείς οδηγίες πως να το ράψεις!!!! Πόσο πλήρωσες τους κρίκους;; Εχω δει κ εγω κάτι σελίδες που ερχονται οι κρίκοι από Αμέρικα αλλά ποιος μπλέκει με δολάρια κλπ.... Πάντως αν δεν κάνω λάθος θυμάμαι πως η κοπέλα που έφτιαξε της Αννας εχει στη σελίδα της κ πολύ οικονομικά σλινκ, απλά βεβαια, όπως περίπου θέλω κι εγω (οχι τπτ άλλο να ταιριάζει κ με όλα τα ρούχα!!!:tongue:)

χαρα, τυχερούλα εχεις τη μαμά που σε βοηθάει, εγω ολα μόνη μου.. Η μαμα δουλευει πρωί βράδυ, η πεθερά εγχειρισμενη στο πόδι... Εφυγε κ ο άντρας για 3 μερες που είχε μια υποχρεώση.....χαμός!!! Τι να πρωτοκάνω!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καραμελάκι έλιωσα χαχαχαχ….

Να σου πω και μένα μ' αρέσει να φτιάχνω ψωμιά και τσουρέκια αλλά αντί για τα χεράκια μου συνήθως χρησιμοποιώ το μίξερ (400 ευρώ επένδυσα στο ρημάδι άλλωστε) Και γω δεν ψοφάω να ζυμώνω και βγαίνουν σούπερ

Θεωρώ ότι με κάλυψες καραμελάκι για την επισκληρίδιο…

Έχω μίξερ αλλά προσπάθησα να ζυμώσω και με τα χέρια… ήρωας η γιαγιάκα μου..!

Όσον αφορά το sling μου έχει πει μια φίλη για δώρο οπότε περιμένω… κοίταξα και τους κρίκους, αλλά γενικά μου φάνηκε ακριβή η όλη διαδικασία παραγγελίας και αποστολής από Αμερική. Είχα σκεφθεί να το φτιάξω αφού είναι όντως εύκολο και πχ την τσέπη να την ζωγραφίσω με χρώματα ανεξίτηλα για υφάσματα! Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα…

Χθες μου έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια μου και δεν πήρα χαμπάρι! 1η φορά στα χρονικά, ο μπέμπης έχει χαλαρώσει τις αντιδράσεις μου..

Εγώ ήθελα να φάμε ομελέτα με λουκάνικα Φρανκφούρτης πιπεριές και μανιτάρια με τηγανιτές πατάτες! Ο Αντρούλης μου ήθελε να μας μαγειρέψει κοτόπουλο κάπως που δεν ξέρω…. Η κουμπάρα θα έφτιαχνε την ομελέτα τελικά! Στο τέλος όλοι βαριώντουσαν και είπαμε να πάμε έξω… ήμασταν ανάμεσα στο Ιταλικό, σε σουβλάκια και σε ένα άλλο που υποτίθεται ότι θα πηγαίναμε σήμερα για να δούμε και την φεγγαράδα! Τελικά πήγαμε στη Φεγγαράδα και το διάλεξα κι εγώ… μου είχαν πάρει τούρτα και την είχαν ήδη εκεί! Και ήρθαν και φίλοι μας με 2η τούρτα! ( πολύ τούρτα σας λέω )!!! Δεν κατάλαβα τίποτα γιατί, διάλεξα εγώ το μέρος… και με μπέρδεψε και η ομελέτα! Η πλάκα είναι ότι τους είπα τι θα κάνατε αν επέμενα για την ομελέτα που την συζητάω εδώ και μια βδομάδα… και το είχαν προβλέψει κι αυτό! Επίσης το μωρό μου μου είπε ότι δεν μου πήρε δώρο και ότι θα μου πάρει από την Αθήνα γιατί τι θα έβρισκε εδώ… και το βράδυ μου έδωσε ένα γαλάζιο βραχιόλι αυτά με το καουτσούκ που έχει επάνω ένα παιδάκι σχηματισμένο από στρασάκια… με κεφάλι και σώμα από λευκά στρασάκια και φοράει παντελονάκι από μπλε στρασάκια.. σαν το μπέμπη μας ! Είναι πολύ όμορφο!

Σήμερα είπαμε να πάρουμε σουβλάκια και να πάμε παραλία να δούμε το bloom moon, έτσι ρομαντικά με το τζατζικάκι!!!

Βικάκι ρομαντική βραδιά με πιτόγυρα και μπύρες... αξία ανεκτίμητη!!!

(Το τζατζίκι εννοείται... ιδίως αν είναι σπιτικό και τούρμπο!)

Αποφάσισα τι θα κάνω με το παιδικό δωμάτιο... δε θα το κάνω το κλασσικό χαρούμενο χρωματιστό παιδικό δωμάτιο!

Έχω υπέροχα ξύλινα έπιπλα θα κάνω και τις πινελιές μου με τα αυτοκόλητα και θα γίνει ένα λίγο πιο αρχοντικό παιδικό δωμάτιο! Αμάν πια με είχαν πρήξει όλοι :)

Στην τελική όταν η μικρή αποκτήσει άποψη και θελήσει να αλλάξει κάτι θα κάτσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια να το φτιάξουμε και θα έχουμε πολλή πλάκα :tongue:

Λοιπόν αυτές οι φωτό από αριστερά προς τα δεξιά δείχνουν το δωμάτιο. Από αυτό θα φύγουν τώρα τα 2 κομοδίνα που έιναι δεξιά του κρεβατιού (το ένα πάνω στο άλλο) και μετά τις 40 μέρες υπολογίζω να φύγει και το κρεβάτι. (Οι έμπειρες μανούλες μπορούν να μου πουν περίπου σε ποιό μήνα θα έχω 1-2 διακοπες ύπνου για θηλασμό το βράδυ?) Ευτυχώς το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο οπότε θα μπορεί με άνεση να παίζει το παιδί και γω θα έχω αποθηκευτικό χώρο για τα πάντα και τα πιο ογκώδη του παιχνίδια :D

Και το σταθερό ποδήλατο δε θα πάει πουθενά... κάπως πρέπει και η μανούλα να χάσει τα κιλάκια :tongue:

30082012330c.jpg

30082012331c.jpg

30082012332c.jpg

30082012333c.jpg

30082012334c.jpg

30082012335c.jpg

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αγορά για κρικους απο Ευρωπη στο ebay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=ring+for+slings&_sacat=0

1 ευρω το ζευγαρι με μια φευγαλεα ματια. Από Αμερική δεν λέει.;)

και mei tai πηρα απο εδω επισης http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_nkw=mei+tai&rt=nc

αγορά για κρικους απο Ευρωπη στο ebay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=ring+for+slings&_sacat=0

1 ευρω το ζευγαρι με μια φευγαλεα ματια. Από Αμερική δεν λέει.;)

και mei tai πηρα απο εδω επισης http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_nkw=mei+tai&rt=nc

τέλεια! θα το τσεκάρω κι εγώ και αν μου βγαίνει καλά μαζί με τα μεταφορικά θα πάρω για να φτιάξω!

Σε ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...