Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από ότι καταλαβαίνω όμως μιλάς για αλλό επίπεδο. 17 αυτή 36 αυτός............Μια χαρά .........

Άλλο επίπεδο... αν αυτός είναι στο -10 IQ και τεράστειο γαϊδούρι, αυτή είναι στο -100!!!

Στην τελική ο δικός της χέστηκε....

Ο καθένας σε αυτή τη ζωή προχωράει σύμφωνα με τα μυαλά που κουβαλάει... τι να κάνουμε!

manti συμβατικό μάρσιπο δε θέλω καθόλου να πάρω... μου φαίνεται χοντροκομμένο, άβολο και απαίσιο οπότε δεν ξέρω για πόσων μηνών λένε!!!

Μόνο ring sling αν μας κάτσει το οικονομικό περισσότερο...

Εβελίνα και ο δικός μου το τρώει όλο το φαγητό του αλλά τα ring sling έχουν συνήθως αρκετή ουρά για να μπορούν να τα φορέσουν και οι πατεράδες!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα ομορφες!!!

τι ελεγα προχθες? οτι κοιμαμαι μια χαρα ε? σημερα ξυπνησα απο τις 6 και δεν με ξαναπαιρνει ο υπνος με τιποτα... ελπιζω να αναπληρωσω στον μεσημεριανο...

ευχαριστω για τις πληροφοριες για το σλινγ και για το μαρσιπο.. εφ'οσον μου τα χαρισαν θα τα δοκιμασω και τα δυο και θα δω τι θα βολεψει..

tJYkp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!

Εβελίνα, πρωινή-πρωινή....

Αννα και με τα λεφτα γνωρίζεις πως γινεται;; Θα πρεπει να της τα βαλω τραπεζα;;; Σκεφτομαι αν καποιος με ρωτησει τι θελω για δωρο, να το πάρω. Μου φαίνεται αρκετά βολικό μιας κ είναι τρίτο παιδί αλλά και λόγω θηλασμού. Θα μπορείς να θηλάζεις οπουδήποτε και να κρύβεσαι!! (ενταξει δεν εννοώ κ φάτσα φόρα στον κόσμο, αλλά λίγο παραπέρα, ανετα!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κοπελιές!!!

Εβελίνα, πρωινή-πρωινή....

Αννα και με τα λεφτα γνωρίζεις πως γινεται;; Θα πρεπει να της τα βαλω τραπεζα;;; Σκεφτομαι αν καποιος με ρωτησει τι θελω για δωρο, να το πάρω. Μου φαίνεται αρκετά βολικό μιας κ είναι τρίτο παιδί αλλά και λόγω θηλασμού. Θα μπορείς να θηλάζεις οπουδήποτε και να κρύβεσαι!! (ενταξει δεν εννοώ κ φάτσα φόρα στον κόσμο, αλλά λίγο παραπέρα, ανετα!)

καλημερα κοριτσια!

ναι νεμινα μου,θα σου δωσει εναν λογαριασμο τραπεζας κ θα τα βαλεις μεσα τα λεφτα..

βρε κοριτσια,ποναω εδω κ μια εβδομαδα στο πλαι κοιλιας.αλλα σημερα πααααραααα πολυ.κ ειναι ενας οξυς πονος.πως πονας οταν τρεχεις πολυ ωρα κ λαχανιαζεις,κ αισθανεσαι κατι σουβλιες απο ελλειψη οξυγονου?ετσι ακριβως.. τι σκ@τ@ ειναι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Και εγώ θα ήθελα σλινγκ αλλά για αργότερα το βλέπω να αγοράζω!!!!Πόσες μέρες κάνει να το ετοιμάσει??

Αχ Αννα τι τραγικό !!! Αν δεν έχεις μυαλό ,, καλά οι γονείς της δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα ???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

αννουλα δεν παιρνεις τον γιατρο να τον ρωτησεις? δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι..

κατριν κ εγω καποια πραγματα που δεν ειναι απαραιτητα δεν θα τα αγορασω ακομα.. ασε που οπως με συμβουλεψε μια φιλη μπορεις να κανεις το εξης.. να πας να αλλαξεις δωρα που θα σου κανουν και δεν σου αρεσουν η δεν σου χρειαζονται και να παρεις πραγματα χρησιμα..

tJYkp3.png

Καλημέρα.

Καραμελένια αν εννοεις για mei tai μπορείς να το βάλεις απο νεογένντηο. Υπάρχει τρόπος να στηρίζει το κεφάλι του. Και ειναι καλύτερο να το βάλεις απο την αρχή γιατι με΄τα μπορεί να σου έρθει απότομο το βάρος.

και εγώ ψώνισα, Πήρα ενα mei tai και ena ring sling ακόμα. Ψώνισα και υφάσματα για ράψω την προίκα του μωρού μιας και έχω παπλώματα και πάντες μην πάρω καινούρια και δεν ξέρω που να τα αποθηκεύσω;).

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Πάντως ενα ring sling μπορείς να το φτιάξεις άνετα και μόνη σου με τα μισα λεφτά. Σε μια απλή μοδίστρα ή και όσες έχουν μαμάδες -πεθερες που έχουν ραπτομηχανη.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Πάντως ενα ring sling μπορείς να το φτιάξεις άνετα και μόνη σου με τα μισα λεφτά. Σε μια απλή μοδίστρα ή και όσες έχουν μαμάδες -πεθερες που έχουν ραπτομηχανη.

συμφωνω με την μαντυ.αν πιανουν λιγο τα χερακια σας ειναι πολυ ευκολο.η κοπελα αυτη μου το εφτιαξε σε 2ωρες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ναι βρε κοριτσια αλλά κρίκους που βρίσκουμε;;;; Πάντως και το σαιτ που λέει η Εβελίνα εχει ωραία σλινκ με 30 ευρω και χωρίς μεταφορικά. Πόσο θες να αγοράσεις κρίκους και υφασμα;;;

HgqOp3.png

Αννα τι βλεπω στο τικεράκι σου τυχερούλα, κοντευεις τις 35... Μια χαρά, εβδομάδα-σταθμός. και να γεννηθεί κ τώρα το μωρούλι δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα! Στα δημόσια νοσοκομεία ούτε θερμοκοιτίδα δεν μπαίνουν! (στα ιδιωτικά δεν ξέρω γιατί εκεί πληρώνεις κι όλας κι εχω ακούσει πολλα...). Τελοσπάντων, περιμε΄νω κ εγω εναγωνίως τις 35 εβδ να κόψω τα φαρμακα κ να αρχίσω λίγο περπατημα, να γεννησω σιγα σιγά, μεχρι τις 38 το πολύ, δε μου δίνω αλλο περιθωριο!!!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...