Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

tatum πολλά πράγματα είναι τύχη... έτσι απλά!

Όσο για το "τράβηγμα" δε μ'αρέσει καθόλου σα μέθοδος.

Δεν έχει καλά ποσοστά επιτυχίας και σου κόβει τη χαρά... Το τράβηγμα έχει νόημα μόνο αν τραβάς τσόντα:tongue:

Δόξα το Θεό υπάρχουν προφυλακτικά (που πολύ λίγοι έχουν αλλεργία σε latex), χάπια και το σπιράλ ή απλά και μόνο oral και anal (μη μου σοκάρεστε μεγάλες κοπέλες είμαστε)!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tatum πολλά πράγματα είναι τύχη... έτσι απλά!

Όσο για το "τράβηγμα" δε μ'αρέσει καθόλου σα μέθοδος.

Δεν έχει καλά ποσοστά επιτυχίας και σου κόβει τη χαρά... Το τράβηγμα έχει νόημα μόνο αν τραβάς τσόντα:tongue:

Δόξα το Θεό υπάρχουν προφυλακτικά (που πολύ λίγοι έχουν αλλεργία σε latex), χάπια και το σπιράλ ή απλά και μόνο oral και anal (μη μου σοκάρεστε μεγάλες κοπέλες είμαστε)!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέθοδος αντισύλληψης 100% σίγουρος. Μόνο η κλιμακτήριος:tongue::tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

χαρα μεγεια τα πραγματακια! κ με το σλινγκ θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη!!!!εγω το χαζευω καθε μερα κ ανυπομονω να βαλω τον μικρουλη μεσα!!:P

παντως κ εγω δεν πιστευω οτι ΔΕΝ υπαρχουν μετρα αντισυλληψης εν ετη 2012.αν ειναι δυνατον..οσο για εκτρωσεις κ εγω ειμαι κατα 100%..γιατι διαβασα καπου χθες,σε αλλο φορουμ,μια κοπελα 17 χρονων ρωταγε τι επιπτωσεις εχει η εκτρωση.κ ειναι η τριτη της:shock: καθε χρονο πεταει κ απο 1 παιδι.κ τωρα ειναι εγκυος σε διδυμα..:shock::shock:κ σκεφτεται να τα ρηξει κ αυτα..ετσι κ την ειχα μπροστα μου,θα την τραβαγα απο το μαλλι την ανηδεη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

χαρα μεγεια τα πραγματακια! κ με το σλινγκ θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη!!!!εγω το χαζευω καθε μερα κ ανυπομονω να βαλω τον μικρουλη μεσα!!:P

παντως κ εγω δεν πιστευω οτι ΔΕΝ υπαρχουν μετρα αντισυλληψης εν ετη 2012.αν ειναι δυνατον..οσο για εκτρωσεις κ εγω ειμαι κατα 100%..γιατι διαβασα καπου χθες,σε αλλο φορουμ,μια κοπελα 17 χρονων ρωταγε τι επιπτωσεις εχει η εκτρωση.κ ειναι η τριτη της:shock: καθε χρονο πεταει κ απο 1 παιδι.κ τωρα ειναι εγκυος σε διδυμα..:shock::shock:κ σκεφτεται να τα ρηξει κ αυτα..ετσι κ την ειχα μπροστα μου,θα την τραβαγα απο το μαλλι την ανηδεη..

μπηκα να σας διαβασω και επεσα πανω σ'αυτο το μηνυμα κ εχω παθει κ εγω σοκ.. και η ηλικια στην εποχη μας δεν ειναι πια δικαιολογια.. και ειδικα οταν δεν ειναι η πρωτη φορα.. πες της να μπει να διαβασει τι τραβανε καποιες γυναικες για να κανουν ενα παιδακι.. που υπαρχουν κοριτσια που εχουν κανει 10 και 15 εξωσωματικες... δεν μπορω.. συγχιζομαι...

tJYkp3.png

Αυτό που λες το ένιωσα όταν γέννησα και το 2ο μωρό μου. οταν πήραμε την απόφαση να κάνουμε και τρίτο σε πληροφορώ ότι ε΄νω οι άλλες 2 εγκυμοσύνες ήταν έτσι όπως τις παριγράφεις σε αυτό δεν την ευχαριστήθηκα το ίδιο. Ισως γιατί το έχω ξανδεί το ΄΄έργο΄΄, ίσως γιατί είχα 2 παιδιά και μου τρώνε πολύ χρόνο, ίσως γιατί στην τρίτη είσαι πια πολυ πιο ήρεμος.....Δεν ξέρω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σου τα φέρνει και δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα. Όπως ακούστηκε αν είναι να ξαναγίνεις μανούλα θα ξαναγίνεις.;)

Manti λες και ακούω τον εαυτό μου!! Σ' αυτη την εγκυμοσύνη τα 'χω φτυσει τελειως!! Ανυπομονώ να γεννησω να τελειωνω, εχω κουραστεί. Δεν εχει τιποτε το απολαυστικό σαν εγκυμοσύνη όπως οι προηγούμενες. Το μόνο που σκεφτομαι είναι να πάρω τη μπουμού μου αγκαλίτσα...

Πιο μικρή ελεγα πως ηθελα να κάνω 5:shock: Ναι! 5 παιδιά!! Τωρα αρκούμαι με τα τρια, τσακα τσάκα να είναι και κοντα στην ηλικία... μικρή κι εγω, να μεγαλώσουμε παρέα:rolleyes:!!!

δε μπορω να μπαινω καθε μερα για να μην αφηνω τη μανουλα μου μονη της μια που τα κανει ολα εκεινη ααααααααααα επισης παραγγειλα σλινκ απο τη κοπελα που μας ειπε η αννα ενα τιρκουαζ με μια τσεπη ριγε τιρκουαζ καφε

Χαρά με γεια τα πραγματακια σου!! Απαντησε΄μου σε κάτι σε παρακαλώ!!! Το σλινκ θα σου το στείλει φανταζομαι. Πόσο θα σου κοστίσει η αποστολή, ξέρεις;; Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγω να παραγγείλω!! Πες μου σε παρακαλώ, γιατί είμαι κ λίγο ντροπαλή να πάρω να ρωτησω:oops:

Κι εγω σημερα πήρα το τελευταίο πραγμα για το βαλιτσακι μου, ένα ακόμη νυχτικάκι, 13 ευρω από 27, καλά δεν είναι;; Τωρα θυμήθηκα γιατι δε βόλευαν οι πυτζαμες, επειδή λερωνόμουν όλη την ωρα από αίμα!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

χαρα με γεια τα πραγματακια!!! με το καλο να τα χρησιμοποιησεις!!! οσο για την ξαπλα σε καταλαβαινω απολυτα.. 2,5 μηνες ημουν στην απολυτη ξαπλα και εβγαινα μονο για να παω στον γιατρο... αστο.. δραμα!!!!

κ εγω εχω μαζεψει πολλα πραγματακια ειτε απο φιλους ειτε απο αγορες που εχω κανει αλλα νομιζω τελευταια στιγμη θα τα πλυνω που θα ερθει και η μαμα μου να τα σιδερωσει γιατι εγω δεν μπορω να καθομαι ορθια και δεν θελω να τα αφησω στην γυναικα να τα σιδερωσει..

αχ σημερα μου εστειλε σημερα η κολλητη μου ενα καρο πραγματα για την μπεμπα και εχω ενθουσιαστει!!! πρεπει να μου εστειλε γυρω στα 30 φορμακια.. χαχαχαχαχα μεχρι και καλσον για νεογεννητο!!!!!

μου εδωσε και ενα σλινγ αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω πως φοριεται...

tJYkp3.png

Για το sling εννοείς πως περνιέται από τους κρίκους???

Αν μιλάς γενικά για το πως φοριέται είναι διαφορετικό να το κοιτάς πάνω σου άδειο και αλλιώς γεμάτο!

Τακτοποίησα το παιδικό δωμάτιο και πήρα φωτό για να θυμάμαι πως ήταν πριν... άντε να δούμε τι θα κάνουμε και με αυτό!

Να δω πως θα ανεβάσω καμία να μου πείτε καμιά ιδέα για το που να μπεί τι...

Έκανα δουλίτσες σήμερα και κουράστηκα! Ούφφφ...

Όσο για την αντισύλληψη... μάλλον γκούχου γκούχου ήμουν εγώ που κυκλοφορούσα με τα προφυλακτικά και ένα χάπι επόμενης μέρας στην τσάντα μου πάντα (και όταν έπαιρνα αντισυλληπτικά και πριν)... τι να πεις!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ναι.. δεν μπορω να καταλαβω καθολου πως φοριεται.. θα παω σε κανενα μαγαζι να μου δειξουν.. θελω να δω αν θα μπαινει στον αντρα μου αν και χλωμο το βλεπω.. το τρωει ολο του το φαγητο το αγορι μου.. δεν το λεω ακομα τιποτα ομως γιατι ειναι ενθουσιασμενος...

να ρωτησω κατι επειδη μου εδωσε και εναν μαρσιπο.. απο ποια ηλικια μπορει να μπει μεσα το παιδι?

tJYkp3.png

ναι.. δεν μπορω να καταλαβω καθολου πως φοριεται.. θα παω σε κανενα μαγαζι να μου δειξουν.. θελω να δω αν θα μπαινει στον αντρα μου αν και χλωμο το βλεπω.. το τρωει ολο του το φαγητο το αγορι μου.. δεν το λεω ακομα τιποτα ομως γιατι ειναι ενθουσιασμενος...

να ρωτησω κατι επειδη μου εδωσε και εναν μαρσιπο.. απο ποια ηλικια μπορει να μπει μεσα το παιδι?

Δες εδώ έχει κάτι πληροφορίες γενικά.

http://www.babywearing.gr/Articles/neogennita_mwrakia_se_marsipo_sponduliki_stili.html#isia_plati_gia_anapnoi_neogennitou_mwrou

Όσο για τους μάρσιπους συνήθως από τον 6ο και μετά ή όταν είσαι σίγουρη ότι το μωρό κρατάει καλά το κεφάλι του όρθιο.... κάτι άλλο δεν κατέχω!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Λοιπον θα μπεις εδωhttp://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling.htm και εχει ανλυτικα βίντεο και οδηγίες.στην αρχή το βάζεις σε ξαπλωτή στάση σαν αιώρα. Δες τα βιντεάκια και θα δείς τι εύκολο είναι.;)

Οταν λές μάρσιπο εννοείς συμβατικό ή mei tai???Λένε ότι στον μάρσιπο μπαίνει απο 1 ημερών αλλα εγώ διαφωνώ. ¨ολη η πιέση πέφτει στον πωπω και στην μέση του μώρου.

Διαφημίσεις

Δες εδώ έχει κάτι πληροφορίες γενικά.

http://www.babywearing.gr/Articles/neogennita_mwrakia_se_marsipo_sponduliki_stili.html#isia_plati_gia_anapnoi_neogennitou_mwrou

Όσο για τους μάρσιπους συνήθως από τον 6ο και μετά ή όταν είσαι σίγουρη ότι το μωρό κρατάει καλά το κεφάλι του όρθιο.... κάτι άλλο δεν κατέχω!

μετά τον 6 και δεν χωράει και σου βγαίνει η μέση παρέα με τους ώμους. Εχουν στήριγμα κεφαλιού αλλα τους κλασικους τους θεωρώ πεταμένα λεφτά.:cool:

μπηκα να σας διαβασω και επεσα πανω σ'αυτο το μηνυμα κ εχω παθει κ εγω σοκ.. και η ηλικια στην εποχη μας δεν ειναι πια δικαιολογια.. και ειδικα οταν δεν ειναι η πρωτη φορα.. πες της να μπει να διαβασει τι τραβανε καποιες γυναικες για να κανουν ενα παιδακι.. που υπαρχουν κοριτσια που εχουν κανει 10 και 15 εξωσωματικες... δεν μπορω.. συγχιζομαι...

Ασε εβελινα μου.. Εγω ούτε να σχολιάσω δεν μπορούσα.. Έχω την κουμπαρα μου που έχει κάνει 15 εξωσωματικες κ δεν έρχεται το Μωρακι κ βλέπω αυτο το βουρλο να πετάει τα παιδιά στα σκουπίδια. Φυσικά κ η ηλικία δεν είναι το θέμα.. Για να ανοίξει τα πόδια της ήξερε, να προφυλαχτει δεν ήξερε.. Κ ο δικός της είναι 36 χρόνων μουλαρι, ναυτικός. Ο οποίος κάθε φορά που έρχεται, την αφήνει έγκυο κ μετα της λέει, κανε εκτρωση.. Γκρρρρρρ... Τα έχω πάρει πολυ άσχημα!!!

Με γεια κ τα πραγματάκια σου!!!!

Νεμινα απ΄ότι ξέρω αν στο στείλει με κούριερ θα κάνει γύρω στα 11-12?. Μπορείς να της πεις να στο στείλει ταχυδρομικώς, θα σου έρθει πιο οικονομικά..Αλλα ρωτά, δεν είναι κακο!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ασε εβελινα μου.. Εγω ούτε να σχολιάσω δεν μπορούσα.. Έχω την κουμπαρα μου που έχει κάνει 15 εξωσωματικες κ δεν έρχεται το Μωρακι κ βλέπω αυτο το βουρλο να πετάει τα παιδιά στα σκουπίδια. Φυσικά κ η ηλικία δεν είναι το θέμα.. Για να ανοίξει τα πόδια της ήξερε, να προφυλαχτει δεν ήξερε.. Κ ο δικός της είναι 36 χρόνων μουλαρι, ναυτικός. Ο οποίος κάθε φορά που έρχεται, την αφήνει έγκυο κ μετα της λέει, κανε εκτρωση.. Γκρρρρρρ... Τα έχω πάρει πολυ άσχημα!!!

Με γεια κ τα πραγματάκια σου!!!!

Νεμινα απ΄ότι ξέρω αν στο στείλει με κούριερ θα κάνει γύρω στα 11-12?. Μπορείς να της πεις να στο στείλει ταχυδρομικώς, θα σου έρθει πιο οικονομικά..Αλλα ρωτά, δεν είναι κακο!!!

Από ότι καταλαβαίνω όμως μιλάς για αλλό επίπεδο. 17 αυτή 36 αυτός............Μια χαρά .........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...