Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια κάθομαι και σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός σε αυτή την εγκυμοσύνη και μπήκαμε στην τελική ευθεία. Σχεδόν μελαγχολώ. Από τη μια ανυπομονώ να πάρω στην αγκαλιά τον μπεμπάκο μου, από την άλλη με πιάνει και μια χαζομάρα και θέλω να χαρώ τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης μέχρι τον τοκετό. Σκέφτομαι ότι μετά θα αρχίσουν και τα ξενύχτια, τώρα καλά είμαστε με την προσμονή του μωρού. Αλλά μελαγχολώ γιατί δεν το ξαναβλέπω για άλλο μωρό και η περίοδος και για τις δύο εγκυμοσύνες μου ήταν από τις καλύτερες και πιο συναρπαστικές της ζωής μου. Στενοχωριέμαι που δεν θα το ξαναζήσω, όχι γιατί δεν έχω χρονικά περιθώρια, 33 είμαι, απλά στις μέρες μας είναι δύσκολο να μεγαλώνεις περισσότερο από 2 παιδιά, ειδικά αν είσαι και εργαζόμενη ιατρός όπως εγώ. Δεν ξέρω, η ψυχολογία μου είναι λίγο περίεργη τελευταία.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελβίνα μου σε καταλαβαίνω :D , αλλά αν ο θεός θέλει να σε ξανακάνει μαμουλίτσα θα σε ξανακάνει θες δεν θες :D Είναι βέβαια πολύ συνειδητοποιημένο αυτό που λες για την δυσκολία του να μεγαλώνεις παιδιά και να είσαι εργαζόμενη, αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν μαμάδες που σου προσφέρουν όλο τον κόσμο από συναισθήματα και ας είναι περιορισμένος ο χρόνος που διαθέτουν και μαμάδες που μπορεί να είναι 24ώρες με τα παιδιά τους και τα καταστρέφουν. Εσύ να προσπαθείς να είσαι σωστή μαμά, όταν είσαι μαμά και όχι μόνο καλή :D

Ο καιρός όντως πέρασε σαν σίφουνας… εγώ δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις το θυρεοειδή που είχα ούτως ή άλλως προδιάθεση! Με τέτοια εγκυμοσύνη θέλω να κάνω 10 παιδιά όχι μόνο 3 χιχιχ, κι αν πάει έτσι και η γέννα ουυυ..

Τώρα στην ψυχολογία σου δεν μπορώ και τόσο να μπω γιατί εγώ είμαι πρωτομαμά και δεν έχω άλλη παρόμοια εμπειρία….από τη μια θέλω να γεννήσω και να δω το μπέμπη μου και από την άλλη μʼ αρέσει που είμαι έτσι στρογγυλή και νιώθω το μπεμπάκο να μου κλωτσομπουνιάζει τα σωθικά! ( + την προτεραιότητα στην τράπεζα και στα ΕΛΤΑ που σαν εγκυούλα με προσέχουν χοχοχ ) Φοβάμαι λίγο και το όλο θέμα με την γέννα και οκ, καλά είναι εκεί μέσα σκέφτομαι! Τα ξενύχτια δεν με τρομάζουν μιας και δεν θα δουλεύω το χειμώνα… οπότε θα περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του…

Μάντι μη σου φαίνεται περίεργο που φοβόμαστε την επισκληρίδιο...εγω ας πούμε που είμαι ολίγον τι νευρόσπαστο προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ύσηχο παρά να κουνηθώ εκείνη την ώρα και να σακατευτώ μια ζωη...θα μου πεις συμβαίνει 1 στο 1 τρις αλλά δεν ξέρεις σε ποιόν κληρώνει το τζοκερ!

.

Με αυτή τη λογική 1 στις 1.000.000.000 επίτοκες πεθαίνει ή παθαίνει αλλά πράγματα όχι και τόσο ευχάριστα. Αυτό σημαίνει να μην κάνεις καθόλου παιδιά για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο? Μην φοβάσαι σου κάνουν πρώτα μια αναισθητική γύρω απο το σημείο και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ούτα πρόκειται να κουνηθείς.;)Ολα καλά θα πάνε.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Κορίτσια κάθομαι και σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός σε αυτή την εγκυμοσύνη και μπήκαμε στην τελική ευθεία. Σχεδόν μελαγχολώ. Από τη μια ανυπομονώ να πάρω στην αγκαλιά τον μπεμπάκο μου, από την άλλη με πιάνει και μια χαζομάρα και θέλω να χαρώ τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης μέχρι τον τοκετό. Σκέφτομαι ότι μετά θα αρχίσουν και τα ξενύχτια, τώρα καλά είμαστε με την προσμονή του μωρού. Αλλά μελαγχολώ γιατί δεν το ξαναβλέπω για άλλο μωρό και η περίοδος και για τις δύο εγκυμοσύνες μου ήταν από τις καλύτερες και πιο συναρπαστικές της ζωής μου. Στενοχωριέμαι που δεν θα το ξαναζήσω, όχι γιατί δεν έχω χρονικά περιθώρια, 33 είμαι, απλά στις μέρες μας είναι δύσκολο να μεγαλώνεις περισσότερο από 2 παιδιά, ειδικά αν είσαι και εργαζόμενη ιατρός όπως εγώ. Δεν ξέρω, η ψυχολογία μου είναι λίγο περίεργη τελευταία.

Με καλιψες 1000%! Λες και αυτη η εγκυμοσυνη να ηταν 3-4 μηνες και οχι 9 σαν την προηγουμενη :(. Κι εμεις δεν θα παμε για 3ο, πιο πολυ γιατι δεν θα μου φταναν 24 ωρες τη μερα να δωσω οσα θελω στα παιδια μου, αλλα και γιατι κοντευω τα 35 και αμνιπαρακεντηση και δεν θελω και φοβατε απιστευτα ο αντρας μου, μη του παθω τιποτα! Οταν καταλαβε οτι θα αργουσαμε πολυ με την αυχενικη και αν τα αποτελεσματα ηταν κατι παρακατω απο τελεια θα πηγενα γι αμνιο τρελαθηκε!!! Ή μ αγαπαει πολυ ή δεν ξερει πως θα τα βγαλει περα χωρις εμενα με την μικρη χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αυτό που λες το ένιωσα όταν γέννησα και το 2ο μωρό μου. οταν πήραμε την απόφαση να κάνουμε και τρίτο σε πληροφορώ ότι ε΄νω οι άλλες 2 εγκυμοσύνες ήταν έτσι όπως τις παριγράφεις σε αυτό δεν την ευχαριστήθηκα το ίδιο. Ισως γιατί το έχω ξανδεί το ΄΄έργο΄΄, ίσως γιατί είχα 2 παιδιά και μου τρώνε πολύ χρόνο, ίσως γιατί στην τρίτη είσαι πια πολυ πιο ήρεμος.....Δεν ξέρω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σου τα φέρνει και δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα. Όπως ακούστηκε αν είναι να ξαναγίνεις μανούλα θα ξαναγίνεις.;)

Διαφημίσεις

αν είναι να ξαναγίνεις μανούλα θα ξαναγίνεις.;)

Μπααα! Εχουμε 1000 δυο τροπους για να μην υπαρξει... ατυχημα στις μερες μας ;). Θαυμαζω απιστευτα τις μαμαδες που τα βγαζουν περα με 3 αλλα ξερω καλα οτι δεν εχω το κουραγιο να γινω 1 απο σας! 2 φορες στη ζωη μου δεν "προσεξαμε" και στις 2 εμηνα εγκυος με το καλημερα! Τοσα χρονια με τον αντρα μου (12) θα ειχαμε 10 ακομα αν δεν προσεχαμε χιχι!

Εκτρωση δεν εχω κανει ποτε (δεν νομιζω οτι θα αντεχα ψυχολογικα ουτος ή αλλος) και ελπιζω η προσοχη μας να φτανει και απο δω και περα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κοριτσια κ εγω αν γεννουσα φυσιολογικα δεν θα εκανα επισκληριδιο...ειμαι της αποψης οτι η γεννα ειναι μια φοβερη εμπειρια που δεν την ζουμε και πολλες φορες στην ζωη μας! λιγες κ καλες που λενε;)

Να σου πω και μένα μ'αρέσει να φτιάχνω ψωμιά και τσουρέκια αλλά αντί για τα χεράκια μου συνήθως χρησιμοποιώ το μίξερ (400 ευρώ επένδυσα στο ρημάδι άλλωστε) Και γω δεν ψοφάω να ζυμώνω και βγαίνουν σούπερ :tongue:

Ρηνιώ καλά να περάσεις!!!!

Πωπω κάτι όνειρα που βλέπετε!!!! Εγώ τόσο καιρό μόνο 2 έχω δεί, το ένα στις αρχές ξε-αγχωτικό και τις προάλλες αυτό το κουλό που ήμουν στο ΡΕΑ και περίμενα να μου σπάσουν τα νερά και να με πιάσουν πόνοι αντί να είμαι στο σπίτι μου:shock:

Τώρα που είπα σπάσιμο νερών... μου έδωσε ο γιατρός μια ταινία (κίτρινο χαρτάκι) για να λύσω την απορία μου αν έσπασαν τα νερά ή απλά κατουρήθηκα ή και τα 2 κανά βράδυ που θα ξυπνήσω μούσκεμα!!!! :cool:

Να γλιτώσουμε τα false alarm!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μπααα! Εχουμε 1000 δυο τροπους για να μην υπαρξει... ατυχημα στις μερες μας ;). Θαυμαζω απιστευτα τις μαμαδες που τα βγαζουν περα με 3 αλλα ξερω καλα οτι δεν εχω το κουραγιο να γινω 1 απο σας! 2 φορες στη ζωη μου δεν "προσεξαμε" και στις 2 εμηνα εγκυος με το καλημερα! Τοσα χρονια με τον αντρα μου (12) θα ειχαμε 10 ακομα αν δεν προσεχαμε χιχι!

Εκτρωση δεν εχω κανει ποτε (δεν νομιζω οτι θα αντεχα ψυχολογικα ουτος ή αλλος) και ελπιζω η προσοχη μας να φτανει και απο δω και περα!!!

Δεν εννοώ ΄΄ατύχημα΄΄Δεν πιστεύω στα ΄΄ατυχήματα΄΄ εν έτη 2012. Μπορεί να επιλέξεις. ;);)

Να σου πω και μένα μ'αρέσει να φτιάχνω ψωμιά και τσουρέκια αλλά αντί για τα χεράκια μου συνήθως χρησιμοποιώ το μίξερ (400 ευρώ επένδυσα στο ρημάδι άλλωστε) Και γω δεν ψοφάω να ζυμώνω και βγαίνουν σούπερ :tongue:

Πωπωωωω πεθανα στο γελιο! Για μενα ειναι οπως νιωθει καλυτερα και πιο ασφαλης η καθε μια! Η ψυχολογια που ελεγα?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Και εγώ καραμελ σαν να μην βλέπω όνειρα βρε παιδί μου!!!ή βλέπω και δεν τα θυμάμαι ή δεν βλέπω καθόλου!!

Πάντως αυτά που βλέπετε δεν είναι όνειρα είναι εφιάλτες!!ΓΚΡΡΡΡ!!!

Και εγώ δεν το είχα σκεφτεί για επισκληρίδιο , αλλά αφού υπάρχει και αυτή η λύση για να μην πονάμε γιατί να μην το κάνουμε??

Μαριούλα μου δεν ξέρω!!Σίγουρα στις 38 αν δεν έρθει εκτός απροόπτου, αλλα ο ντοκ είπε ότι μπορεί και πριν τις 38!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εννοώ ΄΄ατύχημα΄΄Δεν πιστεύω στα ΄΄ατυχήματα΄΄ εν έτη 2012. Μπορεί να επιλέξεις. ;);)

Εχω ακουσει, απο φιλες, για τοσο πολλες εκτρωσεις και "ανεπιθημιτα" παιδακια (και δεν μιλαω για θεματα θρησκιας), που προς στιγμη τρομαξα!!!

Γιατρος πριν 2 χρονια ειπε σε φιλη μου οτι ειναι καλυτερα να κανεις εκτρωση, παρα να παιρνεις χαπι και οτι το... σκουφακι ειναι ανθυγειινο! Φυσικα ειναι ιδιοκτητης κλινηκης που κανει εκτρωσεις και απ οτι φενετε βρησκει ακομα και τα λεει! Την κοπελα δεν την ξαναειδα απ τη μερα που μου το ειπε γιατι με επιασε ιστερικο γελιο :oops:. Ντρεπομαι που την εκανα να νιωσει ασχημα με το γελιο μου αλλα ειναι μορφομενη γυναικα, με τα πανεπιστιμια της και τα μεταπτυχιακα και δεν μπορουσα να πιστεψω οτι τον πιστευε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εχω ακουσει, απο φιλες, για τοσο πολλες εκτρωσεις και "ανεπιθημιτα" παιδακια (και δεν μιλαω για θεματα θρησκιας), που προς στιγμη τρομαξα!!!

Γιατρος πριν 2 χρονια ειπε σε φιλη μου οτι ειναι καλυτερα να κανεις εκτρωση, παρα να παιρνεις χαπι και οτι το... σκουφακι ειναι ανθυγειινο! Φυσικα ειναι ιδιοκτητης κλινηκης που κανει εκτρωσεις και απ οτι φενετε βρησκει ακομα και τα λεει! Την κοπελα δεν την ξαναειδα απ τη μερα που μου το ειπε γιατι με επιασε ιστερικο γελιο :oops:. Ντρεπομαι που την εκανα να νιωσει ασχημα με το γελιο μου αλλα ειναι μορφομενη γυναικα, με τα πανεπιστιμια της και τα μεταπτυχιακα και δεν μπορουσα να πιστεψω οτι τον πιστευε!!!

xaxxaxax Δεν νομιζω οτι τον πίστευε απλά την βόλευε. Δεν χρειάζεται και όλα τα παραπάνω. Ένα τράβηγμα την κατάλληλη στιιγμή αρκεί.;);)

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??

εγω εχω τι μαμα μου σπιτι και φτιαχνουμε σιγα σιγα τα δωματια ξεκινησαμε και τα πλυσιματα και σημερα βγηκα επιτελους εξω μετα απο μια βδομαδα και πηγα κα ψωνισα ρουχα μπιμπερο και γενικα οτι χρειαζομουν ακομα για να εχω το κεφαλακι μου ισυχο το μονο που δε βρηκα ηταν πυτζαμες αλλα θα βρω που θα παει ολα τα αλλα ετοιμα πηραμε και απορυπαντικα για το μπεμπε και μια χαρα μονο η κουνια μου εμεινε τωρα ελπιζω να με παει ο αντρας μου το σαββατο που ειπε και επισης να παρω και ενα στρωματακι για το πορτ μπεμπε και δεν εχω τιποτα αλλο

δε μπορω να μπαινω καθε μερα για να μην αφηνω τη μανουλα μου μονη της μια που τα κανει ολα εκεινη ααααααααααα επισης παραγγειλα σλινκ απο τη κοπελα που μας ειπε η αννα ενα τιρκουαζ με μια τσεπη ριγε τιρκουαζ καφε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

xaxxaxax Δεν νομιζω οτι τον πίστευε απλά την βόλευε. Δεν χρειάζεται και όλα τα παραπάνω. Ένα τράβηγμα την κατάλληλη στιιγμή αρκεί.;);)

Δεν ειμαι πολυ σιγουρη... ο πατερας μου (λεει) τραβηχτηκε και η μαμα μου χρησιμοποιησε σπερμοκτονο αλιφη (τα μεσα της εποχης) και ΤΖΑ!!! Θα μου πεις ο γιατρος ειχε πει στη μαμα μου οτι δεν μπορουσε να κανει παιδια και μαλον ενιωσε πολυ σιγουρος ο πατερας μου χιχιχι. Ακομα παντος δεν εχω καταλαβει γιατι εβαζε η μαμα μου την αληφη αφου οπως λεει πιστευε τον γιατρο... Μετα φυσικα αλλαξε γιατρο ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

κοριτσια απο ονειρα ποτε δεν βλεπω καθολου ποτε βλεπω και εγω και ειναι και εμενα περιεργα...

χαρα με γεια τα πραγματακια που αγορασες!!!!

κατριν και εγω στις 38 θα γεννησω αν ολα πανε καλα αλλα και εμενα ο γιατρος με βλεπει λεει για προωρο τοκετο!

βρε κοριτσια εγω γιατι δεν βλεπω τον καιρο να περναει????????????????????????????????

βουνο μου φαινεται μεχρι τις 25 οκτωβρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...