Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα τσουπρες!!! τι κανετε σημερα?

μις καραμελ με το καλο το ντοπλερ!!! περαστηκα και στο αντρακι σου!!! τα αγοριακια μας ειναι λιγο ζορικα οταν ειναι αρρωστα...

μαριουλα αποχη μας εχει πει ο γιατρος γιατι δεν θελουμε να κανουμε συσπασεις στην μητρα λογω τον διδυμων.. ειμαι απο εξωσωματικη και καταλαβαινεις οτι με προσεχουν λιιιγο παραπανω.. εχω κανει και περιδεση στον τραχηλο (ημουν και 2,5 μηνες τελειως ξαπλα) οποτε το ξεχασαμε το σπορ..

με το καλο να μπεις και στον 9ο!!!

ρινιω ποτε θα φυγετε?

εγω ειδα ενα ονειρο σημερα οτι μελανιαζε η κοιλια μου και ειχε γινει καταμαυρη.. τοσο μαυρη.. πισσα.. μεχρι πανω στο στηθος μου.. και ημουν στο πατρικο μου και φωναζα την μαμα μου.. φωναζα στον υπνο μου και ξυπνησα τον αντρα μου.. ο καημενος κατατρομαξε κ αυτος..

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!!

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Για την επισκληρίδιο που λέτε εγώ έκανα στον πρώτο μου τοκετό, δεν είχα καμία επιπλοκή και εννοείται ότι θα κάνω και τώρα, δεν το διαπραγματεύομαι. Οι πόνοι είναι αφόρητοι και επειδή στις περισσότερες φορές ο τοκετός δεν είναι οξύς αλλά κρατάει ώρες, δεν βλέπω το λόγο μια επίτοκος να μην επιλέξει να την κάνει.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

θα φύγουμε μόλις αποφασίσει ο αγάς.....

Μαριούλα ωραία όνειρα βλέπεις!!!τον Steven King τί τον έχεις;;;;πρωτοθείο;;;;;για καλό και για κακό πάνε άναψε ένα κεράκι σε καμια εκκλησία!

Μάντι μη σου φαίνεται περίεργο που φοβόμαστε την επισκληρίδιο...εγω ας πούμε που είμαι ολίγον τι νευρόσπαστο προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ύσηχο παρά να κουνηθώ εκείνη την ώρα και να σακατευτώ μια ζωη...θα μου πεις συμβαίνει 1 στο 1 τρις αλλά δεν ξέρεις σε ποιόν κληρώνει το τζοκερ!

Εμένα χτες ανέβηκε η πεθερά μου,μου έκανε σκούπισμα με ηλεκτρική και σφουγγάρισμα και έτριψε μπάνια..να είναι καλά γιατί αλλιώς θα ζέχναμε...ξεσκόνισμα σιγά-σιγά το καταφέρνω....επίσης η θεία -πως το ξέχασα!!- δεν ξαναείπε κουβέντα περί πλυσίματος οποιουδήποτε βρεφικού απαξ και της είπα οτι αφού βγαίνει και πλένεται θα το πλύνω εγω!!Πόσο δίκιο είχατε..δε θέλει πολλά-πολλά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κοιμηθηκα 12 ωροοοοο!!!!!!!!!!!!! Με ενα μικρο διαλημα μετα το πρωτο 4ωρο για να πιω λιγο κακαο και να σκεπασω τη μικρη. Αντι ομως να ξυπνισω μετα απο 2-2,5 ωρες και να μη με περνει ο υπνος, ξυπνισα μετα απο... 8!!!!! Κλαταρα απ τις 10,30, ψωφια ειμουν απ τις 10 και εκανα πως κοιμαμαι για να μη διαολιζετε η μικρη και να χαλαρωσω λιγο, που μεχρι τωρα ηταν η μονη μου ξεκουραση μεχρι τις 3,4,5,7 (ωρες που αποκοιμιομουν). Η μικρη αρχισε να μου χαιδευει τα μαλια και στις 10.30 ροχαλιζαμαι στερεοφωνικα!!!! Με ξυπνισε βεβαια με γκρινια γιατι πινουσε, αλλα νιωθω αλλος ανθρωπος!!!!

Συγνωμη για το τεραστιο ποστ για κατι τοσο απλο αλλα νιωθω σαν να εγινε ανασταση!!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εβελινα ονειρο για ταινια τρομου οντος!!!

Ρινιω να περασεις τελεια αλλα μη ζοριστεις και πολυ ενταξη?

Καραμελενια περαστικουλια στον αντρα σου και αν μπορεις φωναξε ενισχισεις! Μην ειναι ιος και κολησεις και τρεχεις!

Επισκληριδιο δεν εκανα ουτε στη μικρη ουτε θα κανω τωρα. Γενικα εχω μεγαλη αντοχη στον πονο και δεν ηθελα στη μικρη (ειμαι και λιγο κολημενη με το πως γεννουσαν καποτε) και οταν μιλησα στο γιατρο μου και μου ειπε "ξεχνατο καλυτερα" (με υφος τυπου "δεν εμπιστευομαι τον αναισθησιολογο"), χαρικα! Τελικα η μικρη γεννηθικε με αρκετη δυσκολια και αρκετες ωρες μετα, χωρις φωνες και με τετια ψυχολογια που η εφημερεβουσα γιατρος κολησε ΧΑΧΑΧΑ. Της εκανε και μαθημα ο γιατρος μου εκεινη την ωρα για το ποσο παιζει ρολο η ψυχολογια της εγκυου οταν νιωθει ασφαλια! Με ρωτησε και αν θα το ξανακανα (πριν καν παρω τη μικρη αγκαλια) και φυσικα ειπα "τη γεννα? και αυριο!"

Ψυχολογια στο φουλ και ολα θα πανε τελειααααα!!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέραααα σας!!!

Φοβάμαι κι εγώ την επισκληρίδιο… και όπως είπε και η Ρηνιώ είμαι κι εγώ νευρόσπαστο… ( θα μου κάνουν ολική αναισθησία για να μου κάνουν την επισκληρίδιο… χιιχιχιχ ! ) Μακάρι να γίνουν για όλες μας όλα σωστά J

Νεμίνα θα αρχίσω κι εγώ να κάθομαι στα 4 μπας και αλλάξει τίποτα… βέβαια ο μπέμπης μου κλωτσάει στο γάμο του καραγκιόζη, μια πάνω μια κάτω… μάλλον κουνάει χέρια πόδια και δεν πολυκαταλαβαίνω… θα πάρω κανένα σταυρόλεξο να λύνω στο πάτωμα…

Από χθες είχα ζαλάδες…. Σαν να έχω μια αστάθεια… αλλά χθες δεν ήταν τόσο έντονο!

Σήμερα ξύπνησα στις 6 για τσισάκια και πραγματικά ένιωθα πως αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι… αφού φοβήθηκα! Στις 7 ξύπνησα να πάρω το χάπι του θυρεοειδή και δεν μπορούσα να σηκωθώ το πήρα στις 8 + … τελικά άργησα να ξυπνήσω για δουλειά…. Ήπια χυμό, έφαγα μπάρα δημητριακών και πήγα για δουλειά, στο φαρμακείο που μου μέτρησαν την πίεση είχα 9,5 και 6,5 έχοντας πιεί χυμό πορτοκάλι… πόσο ήταν πριν δηλαδή;;; Τώρα πάλι ψιλοζαλίζομαι….

Ρηνιώ καλά να περάσετε & καλή ξεκούραση!!

κοριτσάκια μου ο άντρας σηκώθηκε με όρεξη!!!

πήγε να φτιάξει κάτι χαρτιά τώρα και πριν φύγει μου είπε ετοίμασε τα πράγματα να φύγουμε!!!!

Θα προσέχω και θα ξεκουραστώ!!θα τα πούμε την Τρίτη!!

μέχρι τότε φιλάκια στις κοιλίτσες και Άννα και Εβελίνα μη γεννήσετε!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια με τις φουσκωτές κοιλιές :P

Κι εμείς απο κοκο γιοκ. Να πω την αλήθεια δεν μας είπε τπτ η γιατρός απλά στην αρχή ειχα ζαλάδες όλο το απόγευμα που είμασταν σπίτι και μετά ντράπηκα να ρωτήσω αν επιτρέπετε και το αφήσαμε έτσι, ένιωθε και ο άντρας μου λιγάκι άβολα αλλά κι εγώ το ίδιο.

Τώρα έχω τα 1000 νεύρα και εκνευρίζομαι και με τον αέρα που φυσάει άσε που δεν βολεύομαι με τπτ ουτε σε κρεβάτι ούτε σε καρέκλα ούτε σε καναπέ οπότε μόνο το sex δεν σκέφτομαι.Πονάνε τα πλευρά μου απο τη δεξιά πλευρά και η πλάτη μου:(

Elvina κι εγώ ακόμα δουλεύω για μια βδομαδούλα ακόμα και μετά θα ξεκουραστώ. Η δουλειά σε συνδοιασμό με τα συχνά γεύματα μου έχουν τσακίσει το νευρικό σύστημα :evil::evil::evil::evil:

Miss caramel περαστικά στο σύζυγο και σε εσένα που θα τον περιθάλψεις σήμερα ;). Μια χαρά και στο γιατρό άντε να κάνεις και το doppler και μετά απο λίγες μερες είναι η σειρά μου(11/09 έχω εγώ )

Katrin μια χαρά η μικρούλα σου!!! έλα μωρε για το βάρος αφού κι αυτοί κατά προσέγγιση λένε δεν ξέρουν ακριβως πόσο είναι το παιδί αν δεν γεννηθεί.

Διαφημίσεις

ρινιω,καλα να περασετε κ να προσεχεις.κ θα προσπαθησω να μην γεννησω..χαχαχα

μις καραμελ,περαστικα στον αντρα σου!

εβελινα αυτοι κ αν ειναι εφιαλτες!!:shock::shock::shock:

βικυ,εισαι καλυτερα?

παντως,κεγω που ειμαι φοβιτσιαρα με τις βελονες,δεν το αυζηταω για χωρις επισκληριδιο.κ ειναι τοσο αστραπιαια η ενεση που δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις..

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μολις τελιωσα να απλωνω το πρωτο πλυντιριο του μικρου και σοκαριστικα απ το ποσα εσωρουχακια εχουμε... Δωρα μας φεραν 6 εσωρουχακια τωρα και απ της μικρης αλλα 14 (δεν εβαλα τα κοριτσιστικα) και εχω ακομααααα. Μετα θημιθηκα οτι οταν εφτασε η μικρη 30 ημερων εφτασαν 3 δεματα απο μια φιλη που ειχε κοριτσακι και μου εστηλε ΟΛΑ τα ρουχα της μικρης της (ειχαν και μετακομηση τοτε) και δεν τα δεχτικε πισω! Με βλεπω να μη ξαναπλενω εσωρουχο βρεφικο, αφου γεννηθει ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ετσι και μου ξαναφερουν εσωρουχο θα παει για αλλαγη σε δευτερολεπτα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κατριν να μου ελεγες οτι θα γεννησεις στις 38 να πω ενταξει αλλα εκτος απροωπτου γιατι πριν τις 38??? εγω θα γεννησω στις 38 ακριβως γτ ειμαι με καισαρικη..

εβελινα μου κοντευει η ωρα που θα κανεις τρελιτσες με τον αντρα σου!!! υπομονη;) πωπω τι χαλια ονειρο ηταν αυτο βρε κοριτσι??? ειδικα το μαυρο χρωμα το μισω ποσο μαλλον στα ονειρα!

ρινιω μου με μπερδεψες δεν ειδα εγω το ασχημο ονειρο, η εβελινα μας το ειδε... καλα να περασεις!!!

τατουμ τελεια χαιρομαι που επιτελους χορτασες υπνο:Pμια χαρα σε βρισκω παντως με τα ρουχαλακια οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα!

κοριτσια κ εγω αν γεννουσα φυσιολογικα δεν θα εκανα επισκληριδιο...ειμαι της αποψης οτι η γεννα ειναι μια φοβερη εμπειρια που δεν την ζουμε και πολλες φορες στην ζωη μας! λιγες κ καλες που λενε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρααα,

Ελβίνα μου θα δουλεύω ως και τις 22/9, μετά θα ανέβω Αθήνα για να περιμένω το bebe. Κανονικά θα τελείωνα την δουλεία 30/9 αλλά ο γιατρός είπε 22 τέλος γιατί θέλει να με δει. Εδώ που είμαι δεν κουράζομαι… σε μια καρεκλίτσα κάθομαι και θα κοιτάω το ταβάνι! Κουραστικοί μήνες είναι όλοι οι προηγούμενοι…. Που πάλι καθόμουν, αλλά έκανα διάφορα πραγματάκια και πονοκεφάλιαζα… τώρα απλά περιμένω να περάσει ο καιρός… Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να λιώσω στον ύπνο ως τις 12 – 13:00, αλλά θα πρέπει να περιμένω 15 μερούλες ακόμα! Μέχρι τότε σερί!

Άντε ρηνιώ προσοχή και καλά μπανάκιαααα!!! Ωραία η εκπληξούλα από τον άντρα σου, όχι για να μάθεις να γκρινιάζεις… χιχιχι J

Ναι καλύτερα είμαι σε σχέση με το πρωί, θα πάω σπίτι να ξαπλώσω και όλα καλά θα είναι!! Καλές οι πορτοκαλάδες, αλλά έβαλα και την πεθερά μου να με ξεματιάσει… και ήμουν λέει χάλια! θα φτιάξω ένα μπλουζάκι με μούντζες πίσω και θα το φοράω… πήγα να μπω στο φαρμακείο πριν λίγο που υποτίθεται ότι είμαι και καλά και σκόνταψα… δεν έπεσα αλλά σκόνταψα και χτύπησα και το μπράτσο μου σε ένα σίδερο! Ευτυχώς όλα καλά! Χεχε τώρα που φάγαμε το γάιδαρο θα μας τύχουν όλα… φτου φθού σκόρδα σε όλες μας!

Annast χαίρομαι που το ακούω ότι όλα γίνονται αστραπιαία… μακάρι να είναι ανώδυνα όλα γιατί εγώ θέλω, σύνολο 3 παιδάκια! :D

Tatum δεν είναι τέλεια τα πλυσιματακια! Εμάς χθες μας έδωσαν και κάτι άλλα πραγματάκια τύπου ρουχαλάκια, παπουτσάκια… καινούρια. Τα είχαν πάει δώρο σε μια κοπέλα επειδή νόμιζαν ότι έχει αγόρι, αλλά είχε κορίτσι και δεν μπορούσε να τα αλλάξει οπότε μας τα έκανε δώρο σε εμάς και είναι φανταστικά! Θα τα φρεσκάρω κι αυτά!

Εβελίνα λογικό είναι να βλέπεις τέτοια όνειρα από το άγχος σου, κι εγώ πρέπει να βλέπω, αλλά δεν θα θυμάμαι γιατί ευτυχώς κοιμάμαι σαν το ζώο. Όσα θυμάμαι είναι τρομαχτικά και τα έχω δει τις 2 – 3 τελευταίες μέρες και αυτό μάλλον από το άγχος μου μετά την επίσκεψη στο γιατρό J

Πιφ… πέρασε ο καιρός πέρασε! Όλες κοντεύουμε J

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...