Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνηθως είναι κληρονομικά, όμως πιο σημαντικό είναι το ύψος της γυναίκας. Ψηλες γυναίκες ασχέτως κιλών κάνουν μεγαλύτερα παιδιά απ' ότι πιο κοντες γυναίκες λόγω λεκάνης. (εκτός αν κάποια είναι κοντή με φαρδιά λεκάνη!) Ετσι π.χ. μια φίλη μου με ύψος 1.55 γεννησε στις 41 εβδ 2450 κιλά ενώ μια άλλη με υψος 1.76 (50 κιλά συλφίδα!!!) γεννησε δίδυμα 2400 και 2100 στις 32 εβδομάδες παρακαλώ!!!!

Νομιζω οτι παιζει ρολο το υψος στο ποσο χωρο εχει το μωρο για να μεγαλωσει! Παντος μερικοι γιατροι λενε οτι το σεχ τον τελευταιο μηνα φερνει πιο κοντα τη γεννα γιατι λεει το σπερμα εχει κατι που μοιαζει με ορμονη γεννας και μπερδευετε το σωμα μας! (ασχετο αλλα μου ηρθε χιχι)

1,74 αρχικα κιλα 52 (τελικα κιλα 60+) και η μικρη μου βγηκε 3430 και 51 εκ

Εγω ειμουν 3150 με υψος.... 54 εκ, ο Γιωργος (μπαμπας) γεννηθικε 50 εκ και σχεδον 3500 αν θημαμε καλα. ΓΓια να εχουμε στατιστικα στοιχεια :rolleyes:.

Σημερα τρομαξα αρκετα! Ενω δεν ειχα συσπασεις, ειχα την αισθηση στην κοιλια οτι θα μου ερθει περιοδος... Παλι καλα η μαμα μου (για να αλλαξει συζητηση) μου ειπε "σε 1 βδομαδα εχεις γιατρο ε?" και θημιθικα ημερομηνια και ηρεμισα! σε 6 μερουλες αλλαζω μηνα συμφωνα με την τελευταια περιοδο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Φουσκωματα εχω μονο αν φαω περπατοντας! Καουρες μου ερχοντε καμια φορα και περνω το χαπακι με το ασβεστιο (απ αυτα που λιωνουν στο στομα) και περναει αμεσως! Το ιδιο και αν θημωσω πολυ που μου ερχετε ναυτια (σημερα πχ βρηκα το μισο αμαξι... ασπρο, βαφαν στον 6ο(!) και πεταγαν τα ζωα τα νερα που καθαριζαν τα πινελα απ το μπαλκονι!!!!), το ιδιο εκανα και στην πρωτη! Ειχα ζητησει αδεια απ το γιατρο να το περνω οτι ωρα να ναι και μου ειχε πει απλα να ειναι μακρια απ τα υπολιπα και το φαγητο.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Το χω ακούσει κι εγω αυτό με το σεξ αλλά αν είναι να εχει κατσικωθεί το μωρό εκεί μέσα.... Στη μικρη εκανα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και βγηκε 40 ακριβώς!!!!!!!!

Κι εγω την εχω συχνα αυτη την αισθηση περιόδου εκτός συσπάσεων και νιώθω οτι θα πάω τουαλέτα κ θα δω αιμα από κατω... μια περιεργη αίσθηση όπως όταν αρχίζει να μας ρεει αιμα από την περίοδο... Επίσης 2 βραδια με πονα η μεση αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν είναι από τα κόκκαλα ή από τη μητρα... Περίεργα πραγματα.. Και το απόγευμα εκανα πολλες συσπάσεις... Λετε τωρα που θα λείπει 3ημερο ο αντρας μου να εχουμε κανα απροοπτο;;;:confused::confused::confused:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μολις γυρίσαμε από το γιατρό μας!!!

Όλα καλά... όσο για τα κιλά με λίγη σύνεση με βλέπει στα +16:tongue: είναι και χιουμορίστας ο χρυσός μου!

Η μικρή έχει βολευτεί με το κεφάλι κάτω αλλά σαν κάσιους για αυτό νιώθω όλη την πίεση από τον αφαλό και κάτω.

Δυστυχώς έτσι που καθόταν είχε σταυρώσει και τα πόδια δε μπορούσε να υπολογίσει μηριαίο ο γιατρός με τίποτα.

Λογικά είναι μέχρι 40εκ ;) Όσο για το βάρος μας απέφυγε να μας πει νούμερο μιας και στο doppler (σε λίγες μέρες δηλαδή) θα ξέρουμε με ακρίβεια 100γρ σε αντίθεση με το δικό του μηχάνημα και πως έχει βολευτεί η μικρούλα μας!

Όσο για τη θέση του μωρού μου είπε να μη σκάω, μπορεί με μεγάλη άνεση να αλλάζει μέχρι και την 36η εβδομάδα οπότε και δε δένουμε τίποτα κόμπο.

Συζητήσαμε και λίγο τα της γέννας, με ξεάγχωσε κάπως για την επισκληρίδιο και επιμένει ότι είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού αλλά εν έτη 2012 δε θα με αφήσει να γεννήσω φυσιολογικά αν είναι να κλείσουμε 24ωρα (που δε θα το άντεχα έτσι και αλλιώς ;) )

Όλα ωραία και καλά... πάω για μάσα τώρα:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Να προσθέσω ότι καταφέραμε να κάνουμε και κολποσκόπηση χωρίς να πεθάνω από τον πόνο και ευτυχώς τα πράγματα είναι καλά αν και χειρότερα από πριν την εγκυμοσύνη.

Όπως και να'χει μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και μετά την εγκυμοσύνη αν δούμε ότι είναι το ίδιο με σήμερα θα κάνουμε μια βιοψία... ως τότε ψυχραιμία!:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κοιλιτσες τι κανετε?

πωπω ποσα γραψατε μια μερα εκανα να μπω και γεμισατε τρεις σελιδες! βρε κοριτσια εμενα παντως δεν φαινοταν ο π@π@ς μου με την ρομπα στο νοσοκομειο εσας γιατι φαινοταν???? και καλα ηταν πολυ κοντη? απο γλυκα εγω δεν θελω μονο τον τελευταιο καιρο παντα ημουν λυχουδα:tongue:

νεμινα μου λυπαμαι που επεσες παλι καλα που δεν χτυπησες! μα καλα μπορεις κ κανεις ακροβατικα?εγω κουραζομαι ευκολα παρολο που πηρα μονο 4 κιλα ως τωρα!

μαντι ποσο εβδομαδων εισαι?

κατριν μου σε λιγοτερο απο 35 μερες γεννας?το τικερακι σου δειχνει παραπανω γι'αυτο...

εβελινα μου να κοιμασαι τωρα που μπορεις!εβελινα μου γτ 7 μηνες χωρις σεξ? δεν μπορειτε να κανετε εστω και σιγα σιγα?

μαραντ μου αν χρειαστει να κανεις ινσουλινες για το μωρακι σου τοτε θα κανεις γλυκια μου δεν γινεται αλλιως...

βικυ μου κ εγω στο φεις μπερδευω μερικα κοριτσια:rolleyes:που θα παει θα σας μαθω ολες:tongue:

αννα μου και εμενα με απειλει για μετα την γεννα τι εχει να γινει;) η αληθεια τωρα δεν πολυ κανουμε σεξ συχνα γτ φοβαμαι...

ρινιω μου καλα να περασεις στην επιδαυρο:P

κατριν ολα καλα με την μικρη μπραβο μεγαλωσε πολυ:P:p:p

τατουμ σε 6 μερες μπαινεις στο μηνα σου???τελεια!!! εγω κοριτσια μου σημερα μπαινω στον 8ο!!!αντε και κοντευουμε!

μιςς καραμελ χαιρομαι που ολα καλα ειναι με την μπεμπα σου...κολποσκοπηση γτ εκανες? εχεις καποιο θεμα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα ο μπαμπάς μας δεν έβαλε ξυνητήι,κοιμηθήκαμε στις 2 και 7:30 είχα ξυπνήσει και περίμενα να περάσει η ωρα να σηκωθώ!!!!

Παρακαλάω να έρθει το πρωινό που δε θα έχω μαυρους κύκλους κάτω απο τα μάτια!!!

Καραμελάκι κι εγω τη φοβάμαι την επισκληρίδιο...χτες συζήταγα με μια κοπέλα μου λέει μην κάνεις κάνα αστείο και δεν κάνεις!!!:tongue: Γιατί βρε παιδιά;;;

Έχω κι εγω την αίσθηση της περιόδου ενίοτε..συνήθως με πιάνουν ψιλοκράμπες στους μηρούς ψηλά αλλά να πετρώνει η κοιλιά ή να έχω συσπάσεις στη μήτρα οχι προς το παρόν δεν το έχω!!μάλλον το δικό μου σώμα δε θα προετοιμαστεί θα με πάει ντουγρού!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες.

Γιατί ρε κορίτσια φοβάστε την επισκληρήδιο? Εγώ έκανα και δεν ήταν τίποτα τελικά. Ενα μικρό τσίμπημα ήταν και τέλος. Αφήστε που τα κουνούσα τα πόδια μου .;)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλημερα σε ολα τα κοιλουμπονια!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

ρινιω,αν δεν κανεις επισκληριδιο,θα μας θυμηθεις μετα..;)

κ εμενα χθες μια φιλη μου που γενναει 1μηνα μετα απο μενα,με ρωτησε..το ιδιο της ειπα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδιαααααααα!!!!!!

μιςς καραμελ χαιρομαι που ολα καλα ειναι με την μπεμπα σου...κολποσκοπηση γτ εκανες? εχεις καποιο θεμα?

Hpv υπό παρακολούθηση

Όσο για την επισκληρίδιο και μένα ο γιατρός μου είπε να μη τρελλαίνομαι με αυτά που λέγονται γενικά.

1ον η δόση είναι ελαφρυά και γίνεται για να μουδιάσουν τα νεύρα που μεταφέρουν τον πόνο εκείνη τη στιγμή και όχι γενικά τα κάτω άκρα και 2ον έχει σημασία πότε θα σου την κάνουν. Για την ακρίβεια μου είπε ο γιατρός ότι αν στην κάνουν πριν έχεις διαστολή 4-5 εκ μπορεί να σου καθυστερήσει όλη η γέννα, ενώ αν στο κάνουν αρκετά αργότερα στην ουσία δε θα γλιτώσεις τίποτα.

KATRINDM

8/9 Με το καλό θα κάνω το dopplerάκι μου

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Τι να πω κι εγώ για σήμερα που θέλω να κάνω του κόσμου τις δουλειές αλλά

1ον ακόμα χωνεύω το βραδινό (αμέέέ!!!)

2ον ο άντρας έχει γαστρεντερίτιδα και θα μείνει σπίτι σήμερα:?

3ον πέρα από τη γκρίνια για το χέσιμο θα έχω και τη γκρίνια για το ότι κάνω δουλειές και κουράζομαι και θα θελήσει να πέσει να κοιμηθεί κι εγώ να κάνω σιλάνς...

4ον δε θα ακολουθήσει τη διατροφή που πρέπει τσάι, λαπάς.... και θα μου σπάσει και άλλο τα νεύρα!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...