Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρααα!! Από χθες έχω κάνει 4 εμετούς!!! Δε μπορεί να σταθεί τίποτα στο στομάχι μου :( Κατα τα άλλα καλά :) εσυυυ;;

AAAAAAAAAAAAAAA..............ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ειπα κ εγω,μονη μου θα ξερναω???? καλως ηρθες στην παρεα μου!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ καλημέρα σας!!!!

Χαίρομαι Μαντ που βρήκες γιατρό και δε τον σκότωσες;) και που όλα βαίνουν καλώς!!!

Εμένα πάλι ο γιατρός συνεργάζεται με το ΡΕΑ και το τι θα μου πάρει ακόμα δεν το ξέρω...

Θα δούμε πως θα πάει...

Μας έχει πεί ο γιατρός φίκι-φίκι γιοκ μέχρι να τελειώσει το 1ο τρίμηνο.... και ξύπνησα σήμερα... τσόντα υπερπαραγωγή!!! Μα θα σκάσω η γυναίκα!!!:tongue:

Ψάχνομαι με τον προγεννητικό έλεγχο, έρευνα αγοράς κι έτσι...

Αλήθεια βρε κορίτσια, στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ δεν δέχονται καλλιέργεια κολπικών υγρών μέσω ταμείου ή με δουλεύουν κανονικά???:confused:

Και μας αυτό μας είπε!!! Αλλά βράζει το αίμα μας!!! Και έχουμε κάνει μια παρασπονδία ή και δύο!!! χιχιχιχι

AAAAAAAAAAAAAAA..............ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ειπα κ εγω,μονη μου θα ξερναω???? καλως ηρθες στην παρεα μου!!!!

Ρε συυυυυ, έχω κάνει κι άλλους!!!!! :( Αλλά και 3 χθές και 1 σήμερα το πρωινό μου γαλατάκι που το απέβαλα σε μορφή τυριού ( το οποίο ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ) είναι κουραστικό και άσχημοοο :( Οοουυυ :(

Ρε συυυυυ, έχω κάνει κι άλλους!!!!! :( Αλλά και 3 χθές και 1 σήμερα το πρωινό μου γαλατάκι που το απέβαλα σε μορφή τυριού ( το οποίο ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ) είναι κουραστικό και άσχημοοο :( Οοουυυ :(

ποιος την χαρη σου?κανεις κ παραγωγη τυριου!!!!! χιχιχιχ!!!!!!!εγω που δεν μπορω να πιω καθολου γαλα?τι να πω?

S4iNp3.png

BU56p3.png

ποιος την χαρη σου?κανεις κ παραγωγη τυριου!!!!! χιχιχιχ!!!!!!!εγω που δεν μπορω να πιω καθολου γαλα?τι να πω?

Λες να κάνω επιπλέον εισόδημα σαν τυροκόμος;;; χαχαχαχχχ Αν δεν πιω γάλα θα πεθάνω!!!! Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να τρώω-πίνω ασταμάτητα!!!!!!

Διαφημίσεις

Λες να κάνω επιπλέον εισόδημα σαν τυροκόμος;;; χαχαχαχχχ Αν δεν πιω γάλα θα πεθάνω!!!! Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να τρώω-πίνω ασταμάτητα!!!!!!

κ εγω παλια μπορουσα να πιω κ 1λτ σε μια δοση,μου αρεσει πολυ,αλλα τωρα με τιποτα..με το θεμα το αλλο το δικο σου πως πανε τα πραγματα?ηρεμησαν καθολου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

κ εγω παλια μπορουσα να πιω κ 1λτ σε μια δοση,μου αρεσει πολυ,αλλα τωρα με τιποτα..με το θεμα το αλλο το δικο σου πως πανε τα πραγματα?ηρεμησαν καθολου?

Ακόμα έχω αλλά περιμένω υπομονετικά μέχρι τη Δευτέρα :/

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμάς. Σήμερα πήγα για προγενητικό έλεγχο. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη θα σας πρότεινα να πάτε σε έναν γιατρό στο Έλενα να σας γράψει επιτόπου τις εξέτάσεις με το Ικα και χωρις καμία ταλαιπωρία να πατε να τις κάνετε εκεί εντελώς δωρεάν. Ούτε μικρή συμμετοχή ούτε τρεξίματα με το ικα. Έκλεισα και ραντεβού για αυχενική διαφάνεις 4/4 με τον Κούρτη. Απέρριψα οποιαδήποτε εξέταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.....άκουσα πολλά.....

Για τα νοσκομεία τώρα. Το Ιασω αν μπεί ξανά στο εοπυ συμφέρει σε σχέση με το ρεα. Η συμμετοχή σε τρίκλινο λέγεται ότι θα είναι 700ευρώ. Το Ρεα δεν θα μπεί στο εοπυ και στοιχιζει γύρω στα 1500 προς το παρόν. Αν δεν μπει το ιασώ σαφώς και συμφέρει το ρεα αν όμως μπεί όχι. το λητω και το μητέρα δεν είναι στην λίστα για εοπυ. Σας κατατόπισα?:lol::lol::lol::lol:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Γειά σας και απο εμάς. Σήμερα πήγα για προγενητικό έλεγχο. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη θα σας πρότεινα να πάτε σε έναν γιατρό στο Έλενα να σας γράψει επιτόπου τις εξέτάσεις με το Ικα και χωρις καμία ταλαιπωρία να πατε να τις κάνετε εκεί εντελώς δωρεάν. Ούτε μικρή συμμετοχή ούτε τρεξίματα με το ικα. Έκλεισα και ραντεβού για αυχενική διαφάνεις 4/4 με τον Κούρτη. Απέρριψα οποιαδήποτε εξέταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.....άκουσα πολλά.....

Για τα νοσκομεία τώρα. Το Ιασω αν μπεί ξανά στο εοπυ συμφέρει σε σχέση με το ρεα. Η συμμετοχή σε τρίκλινο λέγεται ότι θα είναι 700ευρώ. Το Ρεα δεν θα μπεί στο εοπυ και στοιχιζει γύρω στα 1500 προς το παρόν. Αν δεν μπει το ιασώ σαφώς και συμφέρει το ρεα αν όμως μπεί όχι. το λητω και το μητέρα δεν είναι στην λίστα για εοπυ. Σας κατατόπισα?:lol::lol::lol::lol:

πολυ μαντυ μου,γενικα ακουσα οτι εχουν πεσει οι τιμες στα μαιευτηρια,αρα 2500 που ειχα δωσει πριν απο 2 χρονια σιγουρα δεν θα δωσω..θα δουμε τωρα τι θα παρουμε κ αν παρουμε βοηθημα κ επιδωμα τοκετου...

κ εγω αυχενικη εχω στις 2/4,κ εγω ρωτησα τον γιατρο μου για τον κουρτη,μου ειπε τα καλυτερα,αλλα εγω θελω απογευματινες ωρες κ να παρω επιτοπου τα αποτελεσματα να μην ξαναπηγαινω κ να παω κατευθειαν στον γιατρο να την δει κ μου εκλεισε στο λητω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

πολυ μαντυ μου,γενικα ακουσα οτι εχουν πεσει οι τιμες στα μαιευτηρια,αρα 2500 που ειχα δωσει πριν απο 2 χρονια σιγουρα δεν θα δωσω..θα δουμε τωρα τι θα παρουμε κ αν παρουμε βοηθημα κ επιδωμα τοκετου...

κ εγω αυχενικη εχω στις 2/4,κ εγω ρωτησα τον γιατρο μου για τον κουρτη,μου ειπε τα καλυτερα,αλλα εγω θελω απογευματινες ωρες κ να παρω επιτοπου τα αποτελεσματα να μην ξαναπηγαινω κ να παω κατευθειαν στον γιατρο να την δει κ μου εκλεισε στο λητω..

Ο κούρτης θεωρείται κορυφή στους υπερήχους και έχω και προσωπικη γνώμη και απο γνωστές. Ο ιδιος είναι γυναικολόγος οπότε θα σε ενημερωσει αυτος αν κάτι δεν παει καλά. (φτου απο εμάς και απο όλους)

Θορυβήθηκα λίγο με το Ιασω να πω την αλήθεια που έβγαλαν σε φίλη μου ανεγκεφαλεία στο παιδί εν'ω φαινόταν κανονικά οι άυλακες του εγκεφάλου στο υπ . Υποπτευθήκαμε ότι έγινε για τα 750 τις αμνιοπαρακέντησης.

Στο λητω που είχα κάνει εγώ το δεύτερο μου δεν είχα παράπονο αλλα ήταν πιο ξεπέτα απο ότι στον Κούρτη. 'Εγω τους 2 μεγάλους υπερήχους τουλάχιστον θα τους κάνω εκεί.

Καλή επιτυχία πάντως σε όλες μας όταν έρθει εκείνη η μέρα.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Όταν λες να μπεί στον ΕΟΠΥΥ εννοείς να μπορείς να πάρεις το εφάπαξ ποσό απο το ταμείο ε?

Αν μιλάμε για αυτό έχει βγάλει ανακοίνωση το ΡΕΑ ότι το παίρνεις, φυσικά Δημόσιο δεν έχει γίνει οπότε πληρώνεις την ταρίφα κανονικά!

Το μόνο που έχω βρεί για το ΙΑΣΩ είναι ότι λέει ότι θα μπεί στον ΕΟΠΥΥ και μέχρι στιγμής καλύπτει κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις..

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...