Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι άλλο;;σας πιάνουν κάτι φουσκώματα κάτι πρηξίματα κατά διαστήματα ή μόνο εγω υποφέρω;

Όταν λες πρήξιμο??? Ποδαράκι??

Φούσκωμα... όχι ιδιαίτερα, αν χρειαστεί κλάνω τον κόσμο όλο:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω του ειπα οτι αν γεννησω με ραντεβου το βραδυ πριν την γεννα θα τον βαλω κατω και θα του αλλαξω τα φωτα και μου απαντησε οτι δεν μπορει γιατι σκεφτεται τα μωρα... τι να πω????

Λέγε του "Λυπήσου με!!! Δεν αντέχω άλλο!!! Λυπήσου την ταλαίπωρη μάνα!"

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Όταν λες πρήξιμο??? Ποδαράκι??

Φούσκωμα... όχι ιδιαίτερα, αν χρειαστεί κλάνω τον κόσμο όλο:tongue:

χαχαχα!!!οχι στο εντεράκι...ψηλά στο στομάχι..και φούσκωμα και πρήξιμο...π.χ. μπορεί να φάω κάτι και σε λίγη ώρα αισθάνομαι ένα βάρος στο στομάχι...σαν φούσκωμα,σαν πρήξιμο,σαν μια γενική ενόχληση στην περιοχή...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχα!!!οχι στο εντεράκι...ψηλά στο στομάχι..και φούσκωμα και πρήξιμο...π.χ. μπορεί να φάω κάτι και σε λίγη ώρα αισθάνομαι ένα βάρος στο στομάχι...σαν φούσκωμα,σαν πρήξιμο,σαν μια γενική ενόχληση στην περιοχή...

Έτσι είμαι εγώ από την αρχή, όλα μου ψιλοκάθονται και μερικές φορές τα νιώθω βαριά και ασήκωτα λόγω γαστρο-οισοφαγικής παλλινδρόμησης.

Και μόνο η δυσπεψία που προκαλεί η εγκυμοσύνη είναι μαρτύριο! Ιδίως αν η μικρή πιέζει εκειπάνω κανά διάφραγμα... ωωωωωωχ μάνα μου τι τραβάω!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλε θα τον βιασω αν δεν μου καθεται.... χαχαχαχαχα σας ειπα τον εχω απειλησει μεχρι και με διαζυγιο..

εγω οσο δυσκολη ημουν στο φαγητο μεχρι τον 5ο.. τωρα πια τρωω σαν το βοδι.. εχω βεβαια λιγες καουρες αλλα την παλευω..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Χα χα! Πλακα εχετε!:tongue: Ευτυχως δεν εχω πρηξιματα! Μονο οτα ετρωγα πιτογυρα κ καλαμαρια τηγανητα είχα, αλλα περιεργως μου περασε... Γενικως τρωω τα παντα με αδυναμία σε γλυκα παγωτα... Εφτασα τα +10 και ο γιατρος είπε οτι είμαι καλα, γιατί ως χοντρελω που είμαι:cry:, περιμενε να παρω παραπανω.......

Χτες αρχισα κατι ακροβατικα μπας και γυρισει η μικρη και νομιζω πως πετυχε!!!!;) Επρεπε να με βλεπατε από μια ακρη!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγαμε κ εμείς στον γιατρό 2350 η μικρή μας!!!Μια χαρά κατεβαίνει σιγά σιγά!!!

Ρινιώ και εγώ νιώθω μερικές φορές βάρος όταν τρώω και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ κάν!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

μα τώρα στο τέλος λες να μ'επιασε;;πριν δεν μου καθόταν τίποτα βαριά...αφήστε που μόλις πάω να ξαπλώσω μαρτυράω...

Nemina τί ακοβατικά ακριβως;;χαχαχα!!!!σε φαντάζομαι κατακόρυφο!!!:D:D:D

Εβελίνα λες να σε καταγγείλει ο σύζυγος για....σεξουαλική βια;;;;;;και παρενόχληση;;;;;;να πάει και σε σύλλογο κακοιποιημένων συζύγων;;;;;;;;;:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

το μονο που εχω ορισμενα βραδια ειναι παλλινδρομηση αλλα κοιμαμαι με δυο μαξιλαρια και την παλευω..

ρινιω λες??? επρεπε να εχω κανει προγαμιαιο συμβολαιο και να το βαλω σαν ορο.. :tongue::tongue::tongue::tongue:

κατριν φτου φτου μια χαρα η μπεμπουλα σου!!! ολοκληρο κοριτσι εχει γινει!!!

tJYkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τελεια Κατριν! Στα ίδια περίπου είναι οι μικρες μας! Κι εμενα τη Δευτερα ήταν στα 2200κατι... Η αλλη ήταν στις 33 κ 2 μ. 2150 κ γεννηθηκε 3600. Γιγαντούλες θα βγουν ετούτες!

Nemina τί ακοβατικά ακριβως;;χαχαχα!!!!σε φαντάζομαι κατακόρυφο!!!:D:D:D

:

Ρηνιώ, μη παει στο πονηρό το μυαλό σας... καθομουν στα 4 :oops::oops::oops:λενε πως βοηθάει...:tongue::tongue: κι ενιωθα το μωρό να κάνει κωλοτούμπες μέσα μου!! Τωρα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβως είναι μα τα πόδια εφυγαν από κάτω που με κλώτσαγε. Νομίζω πως γυρισε με τον ποπο πανω... Τελοσπαντων.. σε 2 βδ που θα αρχισω τα nst και θα με δει κι ο γιατρός θα μαθω!! Να μου φυγει κ το άγχος, μη κάνω 3η γεννα καισαρική (μπρρρ... τα φοβαμαι τα χειρουργεία...ασε που θα αναγκαστω κι εγω να βαλω εκείνη τη σεξουλιάρικη ρόμπα!!)

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑ Νέμινα !!! Πρέπει να το πέτυχες!!!

Ναι είναι τροφαντούλα!!Και με ρωτάει ο γιατρός συνέχεια πόσο είχα γεννηθεί εγώ!!Παίζει ρόλο?? Εγώ πάντως γεννηθηκα 3500 πριν την 38η!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ρινιώ και εγώ νιώθω μερικές φορές βάρος όταν τρώω και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ κάν!!!

μπράβο βε Κατερινάκι!!!!θηριάκι!!!!!!εγω πριν μια βδομάδα που την είδαμε στο doppler ήταν 1760 γρ. αν κι εμένα μου είπε οτι έχει πάρει θέση!

εγω Κατερίνα μου το βάρος το νιώθω και σε άσχετη φάση...λες και το καταλαβαίνει η μπουμπού και τεντώνεται μόλις δει το στομάχι λίγο γεμάτο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Συνηθως είναι κληρονομικά, όμως πιο σημαντικό είναι το ύψος της γυναίκας. Ψηλες γυναίκες ασχέτως κιλών κάνουν μεγαλύτερα παιδιά απ' ότι πιο κοντες γυναίκες λόγω λεκάνης. (εκτός αν κάποια είναι κοντή με φαρδιά λεκάνη!) Ετσι π.χ. μια φίλη μου με ύψος 1.55 γεννησε στις 41 εβδ 2450 κιλά ενώ μια άλλη με υψος 1.76 (50 κιλά συλφίδα!!!) γεννησε δίδυμα 2400 και 2100 στις 32 εβδομάδες παρακαλώ!!!!

HgqOp3.png

marant

1ον το ίδιο το μηχανάκι λέει πόση απόκλιση μπορεί να έχει.

2ον κάποτε την είχε πατήσει ο άντρας μου... είχε ξεχάσει να πλύνει τα χέρια του ή να σκουπίσει το δάχτυλο με λίγο οινόπνευμα και είχε δείξει αστρονομικό νούμερο

3ον μπορείς με τη διατροφή να το φέρεις στα ίσα του

Μέχρι 3 μέτρια φρούτα, ξέχνα για λίγο, πατάτες, ρύζι και ζυμαρικά.

Κόψε τελείως ζάχαρη, μέλι, φρουκτόζη

4ον μη μένεις με άδειο στομάχι, πολλά και μικρά γεύματα

5ον έλεος με την ενδοκρινολόγο σου και την ινσουλίνη!!!!! (εκτός αν στο λέει για να προσπαθήσεις παραπάνω)

Μη μιλάτε για σεξ... I want to ...$#&$&^% everything!!! Δεν είναι και αυτό νορμάλ πια... ουφφφ!!!!:rolleyes:

Για τον ύπνο πάλι... μερικές φορές κοιμάμαι τόσο καλά που δεν ξυπνάω ούτε για κατούρημα:D

Και λίγα με τα γλυκά γιατί αισίως είμαι στα +12 πλέον:?

Σε έφαγα λάχανο. 20 + παρακαλώ. και δεν έτρωγα και πολύ λόγω ζέστης.:cool:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...