Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εβελίνα μου εγω τώρα το μετρίασα γιατί λίγο αγχώθηκα...λίγο ξεβολεύτηκα..λίγο απ'ολα!!!αλλά η όεξη αμείωτη ευτυχώς κι απο τις 2 μεριές,γιατί έχω ακούσει ιστορίες που οι σύζυγοι έβλεπαν τις συζύγους ως "μάνες" και οχι ως "γυναίκες" και γιοκ η τσουτσού...!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Black Forest ε;;; Έφτιαξα μία πέρυσι στα γενέθλια του άντρα μου, από γεύση ήταν κόλαση! Από εμφάνιση καλή για ερασιτεχνική, αλλά σε μέγεθος μπόμπας! Ήταν σαν αυτές στα cartoon ! Αφού όταν είδα το master sef junior ντράπηκα οικτρά!

Διαφημίσεις

τσ τσ τσ σας ακουω και φριτω (πως σκ@τ@ γραφετε???)

τολματε και τα λετε αυτα σε μια γυναικα που εχει 7 μηνες να κανει σεξ?????

ακομα και στις ταινιες στις ερωτικες σκηνες κλεινω τα ματια μου.. εχω φτασει σε οριακο σημειο.. χαχαχαχα

Συμπασχουμαι εβελινα! Και στη μικρη και τωρα τα ιδια σκ@τ@! Απ τον 2ο απαγορευτικο αποπλου και ελευθερο ξανα στον 5ο! Δοκιμασαμαι και στη μικρη και τωρα απο 1 φορα στον 5ο και φαγαμε ξανα απαγορευτικο γιατι μετα εχω συσπασεις... Σαν πρωταρα το καναμε, απαλα και αργα και παλι :(. Ξανα στον 9ο και δεν θα ειναι εδω ο μπαμπας... Ειναι απ τους λογους που θελω να γεμισω τον 9ο αφου θα ερθει (ελπιζουμε) την 1η και εχω ΠΗΤ 10... Ακομα και με αλλους τροπους που δοκιμασε να με... ανακουφισει... παλι συσπασεις ειχα πριν καν το ευχαριστηθω :(.

Ue8pp3.pngI307p3.png

αφηστε τα κοριτσια.. ζω ενα δραμα.. χαχαχα εμεις λογω εξωσωματικης φαγαμε απαγορευτικο απο την εμβρυομεταφορα.. μετα ο γιατρος μας ειπε οτι λογω διδυμων φοβαται τις συσπασεις οποτε καλυτερα να το αποφυγουμε.. οποτε και παλι δεν σου παει καρδια.. αστα..

και απο ορεξη ειμαι φουλ!!!!!

εντομεταξυ μετα την γεννα βαλε και κανενα μηνα τουλαχιστον να συνελθεις θα φτασουμε στους 9-10 μηνες...

ρινιω το εχω ακουσει κ εγω αυτο που λενε οτι μερικοι αντρες δεν μπορουν μετα και κατι τετοια αλλα εγω του το ξεκαθαρισα.. αν παθει κατι τετοιο θα τον χωρισω...

tJYkp3.png

αφηστε τα κοριτσια.. ζω ενα δραμα.. χαχαχα εμεις λογω εξωσωματικης φαγαμε απαγορευτικο απο την εμβρυομεταφορα.. μετα ο γιατρος μας ειπε οτι λογω διδυμων φοβαται τις συσπασεις οποτε καλυτερα να το αποφυγουμε.. οποτε και παλι δεν σου παει καρδια.. αστα..

και απο ορεξη ειμαι φουλ!!!!!

εντομεταξυ μετα την γεννα βαλε και κανενα μηνα τουλαχιστον να συνελθεις θα φτασουμε στους 9-10 μηνες...

ρινιω το εχω ακουσει κ εγω αυτο που λενε οτι μερικοι αντρες δεν μπορουν μετα και κατι τετοια αλλα εγω του το ξεκαθαρισα.. αν παθει κατι τετοιο θα τον χωρισω...

Σου ευχομαι να ειναι σαν τον δικο μου! Μολις πηραμε πρασινο φως, καναμε σαν κουνελακια, οταν μας αφηνε η μικρη φυσικα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κ εγω μου το ευχομαι!!! χαχαχαχχαχα

κ εμενα με ''απειλει''.οτι μολις γεννησω,θα γινει χαμος... χαχαχα.δεν ξερω αν θα γινει χαμος,γιατι μας βλεπω μονο με ραντεβου..εμεις απο τον 6 κοκο nope....τωρα φοβαται λεει..ειναι χαμηλα κ το παιδι κ φοβαμαι κ εγω να πω την αληθεια..μολις μπω στον μηνα μου,λεμε να ξαναπροσπαθησουμε,κ βλεπουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα με ''απειλει''.οτι μολις γεννησω,θα γινει χαμος... χαχαχα.δεν ξερω αν θα γινει χαμος,γιατι μας βλεπω μονο με ραντεβου..εμεις απο τον 6 κοκο nope....τωρα φοβαται λεει..ειναι χαμηλα κ το παιδι κ φοβαμαι κ εγω να πω την αληθεια..μολις μπω στον μηνα μου,λεμε να ξαναπροσπαθησουμε,κ βλεπουμε..

εγω του ειπα οτι αν γεννησω με ραντεβου το βραδυ πριν την γεννα θα τον βαλω κατω και θα του αλλαξω τα φωτα και μου απαντησε οτι δεν μπορει γιατι σκεφτεται τα μωρα... τι να πω????

tJYkp3.png

Nemina: το είδα αυτό όταν γέννησε τον Μάιο η σκυλίτσα μου, βέβαια αυτή τον έφαγε… τι σου κάνει η φύση! Φοβερό παιδιά να βλέπετε τα μωρά της τα καθάριζε με την γλώσσα από κακάκια και τσισάκια για να είναι καθαρά. Σταμάτησε όταν σταμάτησαν να θηλάζουν και άρχισαν να τρώνε και από το δικό της φαγητό…

Κορίτσια εγώ είχα τόσο κοκό στον ύπνο μου που δεν το ζητούσα κιόλας, όλο όνειρα αχαχαχα . Οκ εμείς κανονικά, αλλά με κάθε προσοχή για παν ενδεχόμενο… που να το ευχαριστηθείς έτσι… τουλάχιστον δεν το στερηθήκαμε. Τώρα που είπε ο γιατρός για το ισχιακό και ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να σπάσουν τα νερά, να σας πω δεν το προσπαθήσαμε κιόλας… άσε που πρέπει να συμπληρώσω και τα ένσημα μέχρι τις 2/10 για να πάρω το ταμείο ανεργίας… χιχιχιχ έχω πει του μπέμπη να περιμένει γιατί μετά δεν έχει δωράκια από την μαμά!

Τον εφαγε;;;:shock::shock::shock: απαίσιο..:confused:

Τατουμ, μαζί σου κι εγω, καθε φορα που το επιχειρούμε το μωρό μαζευεται κουβαρι και πεταγεται πάνω, μετα αρχίζουν οι συσπασεις κι όλη την υπόλοιπη μερα πάει έτσι... Νιώθω οτι το πιέζω και φοβαμαι κι όλας γι' αυτο, παρα τα παρακάλια, προτιμω την αποχή....

Στη 2η εγκυμ το είχα κατευχαριστηθεί... Δεν ενιωθα κι απολύτως κανενα συμπτωμα...ΤΕΛΕΙΑ:D:D

Οσο για μετα, στην 1η εγκ δε γινοταν εκ των πραγματων να γινει γρηγοροτερα από τις 40 μερες γιατι πονουσα, αλλωστε τοσο μας είπε κι ογιατρός, στο 2ο μετα από καμια 25αρια μερες...αρχίσαμε!:o

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina γιατί σου φαίνεται περίεργο;;στη φύση νομίζω ΟΛΑ τα θηλαστικά τρώνε τον πλακούντα..είναι γεμάτος θρεπτικά στοιχεία τόσο για τη μητέρα όσο και το νεογέννητο!

Τελικά ο αντρούλης μου θα κάθεται απο αύριο και μέχρι τη Δευτέρα!!!πως του έκαναν το χατήρι απορώ!!!!οπότε αν με χάσετε μην αγχωθείτε θα μπανιάρω το γκαστρωμένο μου κορμάκι στην Επίδαυρο!!χαχαχα!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο;;σας πιάνουν κάτι φουσκώματα κάτι πρηξίματα κατά διαστήματα ή μόνο εγω υποφέρω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marant

1ον το ίδιο το μηχανάκι λέει πόση απόκλιση μπορεί να έχει.

2ον κάποτε την είχε πατήσει ο άντρας μου... είχε ξεχάσει να πλύνει τα χέρια του ή να σκουπίσει το δάχτυλο με λίγο οινόπνευμα και είχε δείξει αστρονομικό νούμερο

3ον μπορείς με τη διατροφή να το φέρεις στα ίσα του

Μέχρι 3 μέτρια φρούτα, ξέχνα για λίγο, πατάτες, ρύζι και ζυμαρικά.

Κόψε τελείως ζάχαρη, μέλι, φρουκτόζη

4ον μη μένεις με άδειο στομάχι, πολλά και μικρά γεύματα

5ον έλεος με την ενδοκρινολόγο σου και την ινσουλίνη!!!!! (εκτός αν στο λέει για να προσπαθήσεις παραπάνω)

Μη μιλάτε για σεξ... I want to ...$#&$&^% everything!!! Δεν είναι και αυτό νορμάλ πια... ουφφφ!!!!:rolleyes:

Για τον ύπνο πάλι... μερικές φορές κοιμάμαι τόσο καλά που δεν ξυπνάω ούτε για κατούρημα:D

Και λίγα με τα γλυκά γιατί αισίως είμαι στα +12 πλέον:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...