Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα!!!!

Κι εγώ νυστάζω αλλά τις λάθος ώρες :tongue::tongue::tongue:

Ξυπναω κατα τις 5 για πιπι και μετά με παιρνει ο υπνος κατα τις 6, αλλά 7 παρα ξυπνάω για τη δουλειά δυστυχως. Άντε μέχρι την άλλη Παρασκευή και μετά σταματάω και θα μπορώ να κοιμάμαι λίγο πιο ελεύθερα.

Εχθές πήγα στην ενδοκρινολόγο οι εξετάσεις μου είπε μια χαρά αλλά οι τιμές απο τις μετρήσεις με το μηχανάκι δεν της άρεσαν και μου είπε να μετρήσω όλη την εβδομάδα σε κάθε γεύμα και να ξαναπάω την επόμενη εβδομάδα για να μου πει αν χρειάζεται να πάρω ινσουλίνη. Τη ρώτησα πως είναι δυνατόν να έχει τόση απόκλιση το μηχανάκι με το μικροβιολογικό και μου είπε δεν μπορώ να σε στέλνω στο μικροβιολογικό 4 φορές τη μέρα..άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....

Ινσουλίνη δεν παίρνω που να χτυπιέται για τις βλακείες του μηχανακίου :evil:

Είδομεν τι θα γίνει, για την ώρα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για να μου γράψουν τις ρημαδοταινίες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα εβελινα μου!!!!τι κανεις?κ εγω το εχω αυτο με την υπνηλια..

λες να με ξαναπιασει οπως στην αρχη της εγκυμοσυνης που μπορουσα να κοιμηθω μια ολοκληρη μερα σερι??? χαχαχαχχαα τουλαχιστον δεν θα τρωω γιατι τις τελευταιες μερες μου εχει ανοιξει λιγο η ορεξη.. και ειδικα για γλυκα.. μεχρι τον 5ο-6ο δεν ηθελα να τα δω τα γλυκα.. στο τσακιρ κεφι κανενα παγωτακι κ αυτο 1-2 φορες την εβδομαδα.. τις τελευταιες μερες εχω λυσσαξει για γλυκα....

αχ τελειωσε η κρεβατοκαμαρα.. το βαψιμο δηλαδη γιατι θελει κ κατι αλλα ψιλοπραγματακια αλλα βγηκε πολυ ομορφο..

Καλημέρα και απο εμένα!!!!

Κι εγώ νυστάζω αλλά τις λάθος ώρες :tongue::tongue::tongue:

Ξυπναω κατα τις 5 για πιπι και μετά με παιρνει ο υπνος κατα τις 6, αλλά 7 παρα ξυπνάω για τη δουλειά δυστυχως. Άντε μέχρι την άλλη Παρασκευή και μετά σταματάω και θα μπορώ να κοιμάμαι λίγο πιο ελεύθερα.

Εχθές πήγα στην ενδοκρινολόγο οι εξετάσεις μου είπε μια χαρά αλλά οι τιμές απο τις μετρήσεις με το μηχανάκι δεν της άρεσαν και μου είπε να μετρήσω όλη την εβδομάδα σε κάθε γεύμα και να ξαναπάω την επόμενη εβδομάδα για να μου πει αν χρειάζεται να πάρω ινσουλίνη. Τη ρώτησα πως είναι δυνατόν να έχει τόση απόκλιση το μηχανάκι με το μικροβιολογικό και μου είπε δεν μπορώ να σε στέλνω στο μικροβιολογικό 4 φορές τη μέρα..άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....

Ινσουλίνη δεν παίρνω που να χτυπιέται για τις βλακείες του μηχανακίου :evil:

Είδομεν τι θα γίνει, για την ώρα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για να μου γράψουν τις ρημαδοταινίες.

μαρατ ξερεις τι αλλο μπορει να σε βοηθησει? μπορεις να ψαξεις στον ιντερνετ για φαγητα και συνταγες με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη...

εχω ακολουθησει στο παρελθον ειδικη διαιτα που βασιζεται στον χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη και εκτος οτι εχανα τα κιλα για πλακα δεν ενιωθα καθολου πεινα.. αυτο συμβαινει γιατι ρυθμιζει το ζαχαρο στο αιμα...

ο γιατρος που πηγαινα (ελπιζω να μπορεσω να ξαναπαω μετα την γεννα γιατι ειναι και λιγο ακριβουλης) αναλαμβανε διαβητικους και τους εκοβε τελειως την ινσουλινη.. τους ρυθμιζε το ζαχαρο μονο με την διατροφη..

tJYkp3.png

Καλημέρα απο μια ταλαίπωρη μάνα!!!!

Δεν αντέχω κορίτσια...σας ζηλεύω που κοιμάστε...εγω μόλις ξυπνήσει ο Νίκος ξυπνάω και μετά δίνω μάχη μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος...αλήθεια έχω αγανακτήσει...νιώθω οτι δεν χωράω πουθενά,γυρνάω απο το ένα πλευρό γυρνάω απο το άλλο στο τέλος γυρνάω γύρω-γύρω το διπλό μέχρι να βρω θέση..

Nemina με γεια τη μελανιά!!!τί να σου πω κοριτσάκι μου;;αφού άκουσες το μωρό όλα οκ!!Εγώ είχα πέσει πριν ενάμιση μήνα περίπου..κι όχι ακριβως τούμπα,στη μπανιέρα την έφαγα αλλά πιάστηκα ευτυχώς είχα γιατρό και πήγα και δεν του είπα κουβέντα αφού την είδα λέω ολα οκ!!

Μάντυ καλως μας ήρθες!!πως περάσατε;;

Ωραία μας λύθηκε η απορία του πως πας για γέννα!!!σε ξυρίζουν,σε "ξεχέζουν" και εσυ περιμένεις!!!ωρε Παναγία μου θα με βλέπουν και τα φοιτητάκια με τα πόδια ορθάνοιχτα;;;;κρίμα μπορεί να πετύχω κανένα σαν τον George Clooney όταν έκανε την "ΕΝΤΑΤΙΚΗ" και τσάμπα τα ποδάρια ανοιχτά!!!!χαχαχαχα!!!!:D:D

Ελπίζω στο ΑΤΤΙΚΟ να μην μας έχουν πολλές ελλείψεις..ευτυχώς έχω την ξαδέρφη της πεθεράς μου που δουλεύει μέσα κι ελπίζω να μας πει απο πρώτο χέρι!!!βρήκα και στο φόρουμ κοπέλες που γεννάμε με τον ιδιο γιατρό στο ΑΤΤΙΚΟ και γεννάνε κι οι 2 τώρα οπότε θα μου πουν εμπειρικά!

΄

Κατά τ'αλλα νιώθω πως η κοιλιά μου μέρα με τη μέρα (για να μη σας πω ώρα με την ώρα) μεγαλώνει..δεν βολεύομαι πουθενά και όταν η μικρή τεντώνεται προς τα πάνω δυσπνοώ (δασκάλες υπάρχει τέτοια λέξη ή μόλις την επινόησα;;;)Κι επίσης θα βάλω τον αντρούλη μου να ειδοποιήσει οτι Δευτ.-Τρ.-Τετ. δε θα πάει για δουλεια να πάμε απο Σαβ. βράδυ Επίδαυρο να γυρίσουμε Τετ. βράδυ..τις τελευταίες εβδ. δεν τον βλέπω καθόλου...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα σας!

Περιττό να σας πω πως έχω μπερδευτεί στο FB και δεν μπορώ για κάποιες να καταλάβω ποιες είστε. Μάθαινα και πως λειτουργεί εδώ το σύστημα με τα μηνύματα πμ και έσβησα μερικά από αυτά που μου λέγατε ποια είναι ποια J ! Τι χαζή με έχει κάνει αυτή η κοιλουμπήτσα… Μάλλον όχι Χαζούλα, αλλά σίγουρα αφηρημένη! Θα σας μάθω όμως!!

Γύρισα χθες από την δουλειά και έκανα ένα ντουζάκι, έλα όμως που τα μποφοράκια δεν μου έκαναν δελεαστική τη θάλασσα αφού είχα ήδη δροσιστεί και την έπεσα σε κάτι ύπνους!!! Ευτυχώς έχει έρθει και η κουμπάρα μου και εκτός από την καλή παρέα κάνω και λίγες διακοπές αφού μου κάνει και τις καθημερινές δουλίτσες το κορίτσι μου και είμαι κι εγώ free… πήγαμε για μια καφεδάρα το απόγευμα, την ευχαριστήθηκα!!!

Σήμερα πάλι είδα εφιάλτη σε εκείνο το μισαωράκι που χουζουρεύω… έκανα λέει τσαχπινιές με τον άντρα μου και πήγα στο μπάνιο και είχα πάλι αίματα! Ε ρε φίλε…. Τέλος! Μόλις χτυπάει το ξυπνητήρι θα σηκώνομαι… αφού στο χουζούρεμα την πατάω, αυτά που βλέπω στον ύπνο μου δεν τα θυμάμαι καθόλου!

Διαφημίσεις

Nemina: Τι ήταν αυτό που περιέγραψες με τα αίματα… το διάβασα και νόμιζα ότι έβλεπες εφιάλτη! Είναι κάτι που θα συμβεί και σε εμάς;;; ( αυτά δεν μου τα είπανε πριν! Τόσα παιδάκια σε ορφανοτροφεία… δεν είμαι καθόλου φοβητσιάρα εγώ να ξέρετε! )

Έγινε ο ποπός Μπλαβί!

εγω ευτυχως κοιμαμαι το βραδυ.. αν εξαιρεσεις βεβαια το γεγονος οτι ξυπναω 2-3 φορες την νυχτα αλλα δεν με επηρεαζουν στο να ξανακοιμηθω.. και κοιμαμαι και το μεσημερι γυρω στις 2 ωριτσες.. βασικα ανδεν ειχα αυτο το βαρος τις περισσοτερες φορες οταν ειμαι ορθια ή περπαταω σε συνδυασμο με κατι ψιλοπονακια απο τραχηλο μερια θα ημουν μια χαρα.. εχω βαρυνει βεβαια αλλα το ελεγχω...

αννα καθε βραδυ το παω εναλλαξ.. κρεπα, βαφλα, λουκουμαδες με σοκολατα και παγωτο... καθε βραδυ με παει ο αντρας μου.. αν δεν βγουμε εχω ανακαλυψει κατι πολυ ωραιες μπουγατσες που τις βαζεις στον φουρνο και μετα με μπολικη ζαχαρη κα κανελα ειναι μουρλια.. χαχαχαχα οσα κιλα δεν πηρα στην αρχη θα τα παρω τωρα μαζεμενα... δεν ανεβαινω στην ζυγαρια.. πρεπει να εχω ξεπερασει τα +15..

ρινιω πες του ανρουλη σου οτι η μπεμπα θελει διακοπες... και θελει να χαρει λιγο τον μπαμπα της γιατι της εχει λειψει...

tJYkp3.png

α ρε ρινιω.. πολυ γελασα..παντως αν βρεις τον george δωσ του χαιρετισματα..

καλα να περασετε κ στην mini αποδραση σας!!!

κάτσε να δούμε αν θα τον αφήσουν τελικά...γιατί ήταν να φύγουμε απο σήμερα και να γυρίσουμε Κυριακή,να ξαναπιάσει απο Δευτ. αλλά δεν τον άφησαν λόγω πολλών αδειών!!γιατί του είπα Νικολάκη την Κυριακή μπαίνω στην 34η...μετά δεν θα θέλω και να φύγω!!παρατραβάει η βαλίτσα πότε θα πάμε για μπανάκι;;τον Οκτώβρη;;ε,μα έλεος!!

φυσικά και θα δώσω χαιρετίσματα στον George...πως σε ξέρει;;Άννα ή Anne;;;χαχαχαχα!!!!μην τον μπερδέψω τον άνθρωπο!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κάτσε να δούμε αν θα τον αφήσουν τελικά...γιατί ήταν να φύγουμε απο σήμερα και να γυρίσουμε Κυριακή,να ξαναπιάσει απο Δευτ. αλλά δεν τον άφησαν λόγω πολλών αδειών!!γιατί του είπα Νικολάκη την Κυριακή μπαίνω στην 34η...μετά δεν θα θέλω και να φύγω!!παρατραβάει η βαλίτσα πότε θα πάμε για μπανάκι;;τον Οκτώβρη;;ε,μα έλεος!!

φυσικά και θα δώσω χαιρετίσματα στον George...πως σε ξέρει;;Άννα ή Anne;;;χαχαχαχα!!!!μην τον μπερδέψω τον άνθρωπο!!!!

αν του πεις φιλια απο την αννα..με ξερει..;););););)

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ξυπνάω τη νύχτα!!Και συγκεκριμένες ώρες!! Αλλες φορες με παίρνει ο ύπνος άλλες όχι!!!ΤΙ να κάνουμε ???

Μαραντ τι απόκλιση είχε το μηχανάκι, αν είχε μέχρι 10 μονάδες είναι ανεκτό, παραπάνω ίσως είναι καλύτερα να το αλλάξεις!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και εγώ πολύ θα ήθελα να φάω μια τούρτα μπλακ φόρεστ!!ΧΑΧΑ Υπομονή άλλες 35 μερούλες!!Μετά θα πάρω όσα κιλά δεν πήρα στην εγκυμοσύνη!!ΧΑΧΑ

θα στην στειλουμε δωρο στο μαιευτηριο...

tJYkp3.png

Αυτό με τον υπνο τώρα που το λετε... Κι εγω ολη τη μερα θελω να κοιμαμαι.. Πεφτω στις 12 και ξυπναω στις 10 μετά κοιμαμαι πάλι για 3 ώρες το μεσημερι... Αναρωτιεμαι αν ετσι προνοεί η φυση να ξεκουραστούμε όσες θα εχουμε ζωηρα μωρα γιατί κ στον μικρό το είχα και βγηκε κλαψιαρης. Στη μικρή ηταν αλλιώς και βγηκε αγγελακι....Αρα...

Nemina: Τι ήταν αυτό που περιέγραψες με τα αίματα… το διάβασα και νόμιζα ότι έβλεπες εφιάλτη! Είναι κάτι που θα συμβεί και σε εμάς;;; ( αυτά δεν μου τα είπανε πριν! Τόσα παιδάκια σε ορφανοτροφεία… δεν είμαι καθόλου φοβητσιάρα εγώ να ξέρετε! )

Έγινε ο ποπός Μπλαβί!

Βικακι μην φοβασαι... Μετα τη γεννα του μωρού, γεννας και τον πλακούντα, δεν είναι τπτ μπροστα σε αυτα που εχεις τραβηξει πριν(εγω που δεν εκανα επισκληριδιο), ερχεται μια συσπαση και βγαινει τραβωντας τον ο γιατρος από τον ομφαλιο. Απλως στη μικρη βγηκε χωρις καν να σφιχτω και ειχαμε αυτο το ατυχες γεγονός. Συνηθως βαζουν ενα λεκανακι από κατω, απλως δεν προλαβαν και... Τελοσπαντων, η καθαρίστρια τα τραβηξε. Εχει ενδιαφερον όμως να δειτε τον πλακουντα που τροφοδοτούσε τόσους μηνες τα μωρακια σας!!!

Ρηνιω 2 βδομ. πριν γεννησεις θα σου κατεβει η κοιλίτσα και θα ανακουφιστεις. "Ξεκόβει" η κοιλιά λέει η γιαγια μου κ είναι σημαδι οτι το μωρακι ερχεται!! Υπομονη!! (Αυτο για τις πρωτοτοκες, σε πολυτόκες όλα γινονται last minute...:cry::cry::cry:)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

αν του πεις φιλια απο την αννα..με ξερει..;););););)

τσ τσ τσ σας ακουω και φριτω (πως σκ@τ@ γραφετε???)

τολματε και τα λετε αυτα σε μια γυναικα που εχει 7 μηνες να κανει σεξ?????

ακομα και στις ταινιες στις ερωτικες σκηνες κλεινω τα ματια μου.. εχω φτασει σε οριακο σημειο.. χαχαχαχα

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...