Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αννα μου καλα το καταλαβα οτι εισαι η μεγαλυτερη σε εβδομαδες:P

μιςς καραμελ μου εγω καθε μηνα κατεβαινω και μια μοναδα οσο αφορα τον αιμοτοκριτη:rolleyes:

πωπω βικυ μου ασχημο το ονειρο!!! κ εγω ολο περιεργα ονειτα βλεπω τλευταια.... καπου διαβασα οτι μετα τον 70 μηνα ειναι φυσιολογικο να βλεπουν οι εγκυες εντονα ονειρα λογω τον ορμονων

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω βρε κορίτσια βλέπω όνειρα οτι γεννάω,συνέχεια...νομίζω είναι φυσιολογικό όλα μέσα είναι άγχος,ορμόνες,κούραση και οτι πια είμαστε στο τέλος...

πυτζαμούλες μάλλον θα προτιμήσω παντελόνι-ζακέτα με κουμπάκι,τελικά,αντί της νυχτικιάς..θα δω βέβαια κιόλας αν βρω τίποτα σεξουλιάρικο σε νυχτικιά αλλά να είναι και εύχρηστο μπορεί και να αγοράσω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κι εγω βρε κορίτσια βλέπω όνειρα οτι γεννάω,συνέχεια...νομίζω είναι φυσιολογικό όλα μέσα είναι άγχος,ορμόνες,κούραση και οτι πια είμαστε στο τέλος...

πυτζαμούλες μάλλον θα προτιμήσω παντελόνι-ζακέτα με κουμπάκι,τελικά,αντί της νυχτικιάς..θα δω βέβαια κιόλας αν βρω τίποτα σεξουλιάρικο σε νυχτικιά αλλά να είναι και εύχρηστο μπορεί και να αγοράσω!!!

Την 1η μέρα θα χρειαστεις νυχτικιά -κατ' αρχην με τι θα γεννησεις;

Πάντως ενταξει βολευουν και τα δυο μα να εχεις στο νου σου πως θα ερχονται να σε κοιταν από κατω και να σε πιέζουν στην κοιλιά να δουν τι βγαζεις από κατω, κάτι τετοια... 2 φορες τη μερα μας κοιτούσαν εμας. Από την αλλη όμως το παντελόνι κρατάει το βρακι που θα είναι βαρύ με τη σερβιεταρα που θα φορας και όλα όσα θα βγαζεις....μπλιαχ...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αχ Νέμινα πολύ αναλύτική είσαι!!!Μην μας τα λες έτσι εμάς τις πρωτότοκες!!ΧΑΧΑ

Και εγώ 2 νυχτικιές πήρα!!Μια απ'τα ιντιμισιμι σε προσφορά που δεν μοιαζει καθόλου με νυχτικιά και έχει και κουμπάκια!!Και μια άλλη καθαρά νυχτικιά , αλλά όχι πολύ γιαγιαδίστικη!!ΧΙΧΙΧΙΧ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Την 1η μέρα θα χρειαστεις νυχτικιά -κατ' αρχην με τι θα γεννησεις;

Πάντως ενταξει βολευουν και τα δυο μα να εχεις στο νου σου πως θα ερχονται να σε κοιταν από κατω και να σε πιέζουν στην κοιλιά να δουν τι βγαζεις από κατω, κάτι τετοια... 2 φορες τη μερα μας κοιτούσαν εμας. Από την αλλη όμως το παντελόνι κρατάει το βρακι που θα είναι βαρύ με τη σερβιεταρα που θα φορας και όλα όσα θα βγαζεις....μπλιαχ...

για φυσιολογικό πάμε δεν έχει προκύψει ακόμα λόγος γαι νυστέρι-και θα φροντίσω και να μην προκύψει!!!

ωραία και να σε κοιτάν απο κάτω δεν μπορείς να βγάζεις το παντελονάκι και να κάνουν τη δουλειά τους;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

εγω γεννισα με νυχτικια (νομιζω) τη μικρη, ή μηπος ηταν με τη μπλουζα της πιτζαμας? δεν θημαμαι καθολου ομως! Παντος μετα τη γεννα βολευτικα απιστευτα με πιτζαμες με το πανω μερος σαν πουκαμισο και μια ρομπα (ρομπα θα παρω μαζι μου και στην... αναμονη αυτη τη φορα γιατι ειχα ξεπαγιασει και δεν ειχαν κουβερτα να μου δωσουν (αθανατα ελληνικα νοσοκομεια!). Βρακακια δεν ειχα καθολου μονο αυτα τα 1 χρησης της ΤΕΕΝΑ που ειναι για ακρατια, ειναι πολυ ελαστικα και δεν πεφτουν και δεν εχεις και πλησιμο αν εχεις καμια απωλια. Το βρακακι που φορουσα οταν πηγα να γεννησω δεν το ξαναειδα!

Τελευταια εχουν ψιλοαυξηθει οι ωρες που κοιμαμαι (ακομα κατω απο 6 ειναι αλλα κατι γινεται) αλλα ειμαι τοσο ζωον στον υπνο που μονο 1 ονειρο θημαμαι! Το παραξενο ειναι οτι ειμουν ο... αντρας μου και τα ειδα ολα απ τα ματια του! Με ακουσα στο τηλ να του λεω οτι ποναω στη μεση (που αλλου? χαχα) οπως στην πρωτη γεννα και παω νοσοκομειο, καυγαδισα στη δουλεια για να φυγω (σαν γιωργος παντα), το τηλ για εισητηριο, το τηλ στους γονεις του, οτι πηγε σπιτι και δεν πηρε-α βαλιτσα και περιμενε στο αεροδρομιο να ερθει η ωρα να φυγει-ω και η αναμονη αθηνα για την αλλη πτηση, την προσγιωση και να φτανει-ω στο νοσοκομειο και... ξυπνισα ΧΑΧΑΧΑ. Μου φανικε τοσο αστειο και ολα τοσο μα τοσο Γιωργος που τον πηρα αμεσος τηλ να του τα πω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

ωραία και να σε κοιτάν απο κάτω δεν μπορείς να βγάζεις το παντελονάκι και να κάνουν τη δουλειά τους;;;

Αν το βγαλεις δυσκολο να το ξαναβαλεις αν εισαι στο κρεβατι και περιμενεις διαστολη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

γενικα δεν πολυβολευουν οι πιτζαμες,τουλαχιστον 2-3 πρωτες μερες,γιατι πονας κ δεν εχεις κουραγιο να βαζεις,βγαζεις το παντελονι.εγω πηρα 4 νυχτικες.με το ζορι βρηκα..κ στην κορη μου που θυμαμαι ειχα παρει μαζι μου,δεν χρησιμοποιησα..ασε που εκτος απο νοσοκομες που σε κοιτανε,σε βλεπει κ ογιατρος σου κ σε πιεζουν πολυ,για να φυγει το αιμα ολο..μπρρρρ... τι θυμηθηκα τωρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Katrin εχεις δίκιο συγγνωμη, σας φοβιζω μαλλον, ενω δεν υπαρχει λόγος. Εγω που είμαι με όλα αυτα φοβιτσιάρα και αρκετα ντροπαλή, τα συνηθισα αμέσως, δεν είναι τίποτε μπροστα στη χαρα του μωρού σου... Αν τα φοβόμουν δε θα έκανα τρία παιδιά μέσα σε 4 χρόνια!! Σκεψου τη 2η μερα που γεννησα το γιο μου σκεφτόμουν πότε θα κάνω 2ο!!! (Απ' τον ενθουσιασμο μου για όσα είχα ζησει)

Ρηνιω, εννοούσα με τι ρούχα θα γεννησεις δικά σου ή του νοσοκομείου καμιά ρόμπα; Αν γεννησεις με δικά σου θα σε βολέψει νυχτικιά γιατί θα μπορείς να κρυψεις τη γυμνια σου μετα ή καποιες στιγμες πριν. Τελοσπαντων εμας μετά μας εδωσαν κουβερτα και σεντόνι, πριν όμως όχι, μη τους τα λερώσουμε και πλενουν κιολας!!

Τατουμ αυτα τα βρακακια τενα που τα παίρνεις; Εγω σερβιέτες εχω, το ίδιο πακετο που είχα στη μικρη, δε το χρησιμοποιησα γιατι από τη 2η μερα ήθελα απλή μεγαλη σερβιέτα υπνου, εκείνες μου εσπαγαν τα νευρα, είναι τεραστιες!!

HgqOp3.png

Τατουμ αυτα τα βρακακια τενα που τα παίρνεις; Εγω σερβιέτες εχω, το ίδιο πακετο που είχα στη μικρη, δε το χρησιμοποιησα γιατι από τη 2η μερα ήθελα απλή μεγαλη σερβιέτα υπνου, εκείνες μου εσπαγαν τα νευρα, είναι τεραστιες!!

στα σουπερμαρκετ, ειναι σαν πανες για ενηλικους, ειναι σαν να εχεις ενα ποπο 2 στρεματα αλλα με βολεψαν απιστευτα! Τα ειχα και μετα για την πρωτη μερα περιοδου και τις νυχτες που κανονικα πλημιριζα και κατω απο τζιν δε φενονται

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τι επαθα το απόγευμα... :(:(κατεβαινα τη σκαλα και γλιστρησα, ευτυχώς στο τελευταίο σκαλό κι ευτυχώς με τον ποπο..... Κατατρόμαξα μέχρι να νιώσω το μωρό, ευτυχως ομως δεν εχασε την κινητικότητά του... βεβαια κατι συσπασούλες ήρθαν να προστεθούν σε αυτες που ηδη είχα, από εκείνη τη στιγμή αλλα πιστευω θα περάσουν.... Τωρα για το τι μελανιά εκανα στα οπίσθια, ας μη το συζητούμε, όπως και το τι πόνο με κανει όταν καθομαι... Ζουμπήχτηκε για τα καλα......

HgqOp3.png

αυτές οι χιτσκοκικές περιγραφές σας σκοτώνουν!!!

Tatum έλεγα να αποφύγω αυτό το εξοδάκι,των νυχτικιών...θα πάω εδω στο ISABELLE που έχουμε αν είναι να τελειώνω..απλώς η συννυφάδα μου γέννησε με καισαρική και είχε πυτζάμες και μου είπε ήταν καλύτερα..αλλά η αλήθεια είναι οτι άλλες φίλες που γέννησαν φυσιολογικά μου είχαν ήδη πει για νυχτικιές,και κατά προτίμηση κοντές

Nemina δεν το είχα σκεφτεί αυτό..δηλαδή όταν με το καλό πάω μέσα και με "παραλάβουν" θα με τσιτσιδώσουν και θα με έχουν σ'ενα κρεβάτι με τη ρόμπα του χειρουργείου;;για "λιάνισέ" το μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Η Νοσοκομειακή ρόμπα μου φαίνεται πολύ ελκυστική για τη διάρκεια του τοκετού. Δε σε νοιάζει και να την πατήσεις, λερώσεις και λοιπά και λοιπά...

Όσο για το πυτζάμα η νυχτικό είναι και θέμα γούστου... και με το ένα βολεύεσαι και με το άλλο!! Λίγη καλή θέληση χρειάζεται!:tongue:

Nemina θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει ότι η μάνα μου είχε γλιστρίσει και είχε πέσει σε κάτι χιόνια με τον πωπω και χαζογελούσε (Καναδάς γαρ, ψοφόκρυο) αλλά ο πατέρας μου τα είχε δεί όλα και γιατί έπεσε και μη τυχόν κρυβόταν τίποτε από κάτω (κωλονάκι, κοτρώνα...)

Μην ανησυχείς, ο αερόσακος (αμνιακό) κάνει καλή δουλειά;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Γειά σας και απο εμάς. Μαζευτήκαμε και ετοιμαζόμαστε. Μην περιμένετε να διαβάσω 60 σελίδες πολυλογούδες:tongue::tongue:. Περάσαμε σούπερ και τώρα τρέχουμε (οι υπολοιποι) να ετοιμαστούμε . Φιλιά.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...