Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marant τα ρούχα όχι πάνω από 40-60 C σε πλύση με χαμηλές στροφές και άπλωσέ τα βραδάκι για να παραμείνουν μαλακούλια ;)

Τα υπόλοιπα η αλήθεια είναι ότι τα κάνεις με το σίδερο.

Τσέκαρε και τις ετικέτες βέβαια για τη θερμοκρασία περισσότερο:)

Και η μουσική δυνατά γιατί θα τραγουδάω.... λολ τους λυπάμαι εκεί μέσα!!!!:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marant τα ρούχα όχι πάνω από 40-60 C σε πλύση με χαμηλές στροφές και άπλωσέ τα βραδάκι για να παραμείνουν μαλακούλια ;)

Τα υπόλοιπα η αλήθεια είναι ότι τα κάνεις με το σίδερο.

Τσέκαρε και τις ετικέτες βέβαια για τη θερμοκρασία περισσότερο:)

Και η μουσική δυνατά γιατί θα τραγουδάω.... λολ τους λυπάμαι εκεί μέσα!!!!:cool:

εφόσον δεν έχεις ακούσει εμένα να ερμηνέυω (=σκοτώνω/κατακρεουργώ) Μαρινέλλα μη λυπάσαι κανένα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τυπου νοβοπαν?

κοιτα μια κοπελα που ξερω εκοψε ενα ξυλο κ το εβαλε σαν βαση κ απο πανω το στρωμα..

ναι νοβοπαν πρέπει να είναι..ξύλο το σκέφτηκα κι εγω...έχω μια τάβλα σπασμένη απο το κρεβάτι μας (μη ρωτήσετε πως έσπασε....:oops::oops::oops: δεν ξέρω!!) αν την κόψω και τη βάλω σαν βάση απο πάνω το "νοβοπαν" και το στρωματάκι αυτό;ή αν πάω και πάρω ακόμα ένα στρώμα καλαθούνας;;και βάλω ανάμεσα στο "νοβοπαν";;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ανναστ καλα που μας το ειπες για το μυρωδικο θα ρωτησω και εγω την παιδιατρο να δω τι θα μου πει και θα δω τι θα κανω....

κατριν μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες!!!ο αιματοκριτης σου φοβερος!!!εγω γιατι να μην εχω τοσο αναιβασμενο αιματοκριτη βρε κοριτσια???

μιςς καραμελ και για τον δικο σου αιματοκριτη δεντο συζητω τελειος!!!

εβελινα μ αν σου κανουν τωρα τα νυχτικακια οταν θα γεννησεις θα σου ειναι κ φαρδια;) σχεδων ολη η κοιλιτσα φευγει,,ελαχιστη μενει...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

miss caramel καλύτερα να τραγουδάς παρά να βογκάς οπότε βάλε στο φουλ την ένταση ;)

Πήρα proderm απορρυπαντικό υγρό για το πλυντήριο και μαλλακτικό και επειδή το νερό εδώ είναι πολύ σκληρό έλεγα να βάλω και μαλλακτικό .

Τελικά είπα να πάρω και την πικέ κουβερτούλα απο το σετ μήπως και κάνει ζέστες ακόμα όταν γεννήσω μην τρέχω και δεν βρίσκω την ίδια ;).

Για τη μαία μου είπε και μία φίλη μου που γ΄ννησε πριν 2 χρόνια ότι πιο χρήσιμο της ήταν που πήρε μετά μία μαία στο σπίτι 2 φορές να της δείξει για θηλασμό και πλύσιμο παρά η μαία που ήταν στη γέννα και φυσικά την πλήρωσε και πολύ λιγότερο αυτή που πήγε σπίτι. Αλλά σίγουρα κάθε περίπτωση διαφέρει δλδ σε άλλον ίσως να είναι πιο απαραίτητη σε άλλον όχι.

miss caramel καλύτερα να τραγουδάς παρά να βογκάς οπότε βάλε στο φουλ την ένταση ;)

Πήρα proderm απορρυπαντικό υγρό για το πλυντήριο και μαλλακτικό και επειδή το νερό εδώ είναι πολύ σκληρό έλεγα να βάλω και μαλλακτικό .

Τελικά είπα να πάρω και την πικέ κουβερτούλα απο το σετ μήπως και κάνει ζέστες ακόμα όταν γεννήσω μην τρέχω και δεν βρίσκω την ίδια ;).

Για τη μαία μου είπε και μία φίλη μου που γ΄ννησε πριν 2 χρόνια ότι πιο χρήσιμο της ήταν που πήρε μετά μία μαία στο σπίτι 2 φορές να της δείξει για θηλασμό και πλύσιμο παρά η μαία που ήταν στη γέννα και φυσικά την πλήρωσε και πολύ λιγότερο αυτή που πήγε σπίτι. Αλλά σίγουρα κάθε περίπτωση διαφέρει δλδ σε άλλον ίσως να είναι πιο απαραίτητη σε άλλον όχι.

υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ μου φυσικά και γίνεται εφόσον βρείς τη μαία και συννενοηθείτε!!!

Μη κάνεις πολλές πατέντες με το στρωματάκι... έτσι και αλλιώς είναι προσωρινό και το μωράκι θα είναι πούπουλο!

Μαριούλα το θέμα είναι πόσο σου έχει πέσει ο αιματοκρίτης και όχι το νούμερο καθεαυτό... να φανταστείς ότι με 39-40 αισθάνομαι κομμάτια γιατί ο οργανισμός μου έχει συνηθίσει να δουλεύει με καβάτζες 45 συνήθως!!!

Τώρα που λέτε νυχτικά... πρέπει να πάρω ένα... αν και μάλλον θα επιλέξω κάτι σε πυτζάμα:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εγω στην ιδια καλαθούνα τα εβαλα τα δυο προηγούμενα και δεν αλλαξα τιποτε από όταν την αγόρασα. Η αλήθεια είναι πως το στρωματακι μου φαινόταν λίγο "φτηνο" και γι' αυτό το μόνο που εκανα είναι να προσθεσω μια μικρή κουβερτούλα αγκαλιάς προχειρη που μου την εδωσαν κ δεν τη χρησιμοποιησα, ανάμεσα από το νοβοπαν και το στρωμα. Εξαλλου όπως είπε και η μις Καραμελ το μωρό είναι πούπουλο, δε νομίζω οτι εχει αναγκη. Παντως οφειλω να ομολογησω πως η ψαθα στο πλαι εχει γυρει λίγο από το πολύ το κούνημα τα βραδια που εκλαιγε ο μικρός....

Σχετικα με τις μαίες, εγω παντως στο δημόσιο που γεννησα (το οποίο είναι τοπ εδω στην Ηπειρο και τα ιδιωτικά που εχουμε εδω δε λεν μια μπροστα του, σαν εγκαταστασεις γιατρούς κλπ)είχα 2-3 μαίες του νοσοκομείου και πως ετυχε να είναι όλες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, τους χρωστω μεγαλο ευχαριστώ, ειδικα στο γιο μου που ημουν πιο μικρη και απειρη, μες στα αγρια μεσανυχτα... Επίσης μετα στο θηλασμό ήρθαν τρεις φορες να μου δείξουν πως να θηλάζω και πως να βγαζω το γαλα με το χερι για να μη πάθει συμφορηση το στηθος (ημουν ανεπίδεκτη μαθησεως φαίνεται...) Και εννοείται πως δεν πληρώσαμε καμία από αυτες, τα μόνα που δώσαμε στη γεννα είναι 300 ευρω στο γιατρό με το ζόρι, καθως δεν ήθελε να τα δεχτει. Α κ άλλα τόσα στο δίκλινο δωματιο όλα τα βραδια, αλλά πήραμε 1000 πίσω, οπότε βγαλαμε κ κερδος. Τωρα δε δινεις τπτ, αλλα δεν παίρνεις κ τπτ.

Νυχτικό εγω πήρα από Λητω εγκυμοσύνης με 15 ευρω στις εκπτ. με κουμπιά μπροστα κ μετανιωσα που δεν πήρα κι άλλο.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Σήμερα έπηξα στη δουλειά! Προσπαθώ να μαζέψω τον αμάζευτο για να μην έχω εκκρεμότητες αν συμβεί τίποτα ξαφνικό!!

Το πρωί ξύπνησα στις 7, πήρα το χάπι του θυρεοειδή και πάλι νάνι… στις 8:30 χτύπησε το ξυπνητήρι… και χουζουροκοιμήθηκα πάλι για 10 λεπτά…. Σε αυτά τα 10 λεπτά είδα όνειρο ότι σηκώθηκα για να πάω για τσίσα μου και ένιωσα να μου φεύγουν και όταν πήγα στο μπάνιο έφυγαν ποτάμια τα υγρά κόκκινα και κατάλαβα ότι μου έχουν σπάσει τα νερά, άκουγα τον αέρα και σκεφτόμουν πως θα φύγω με φουσκωτό ή ελικόπτερο από το νησί! Ξύπνησα και πιανόμουν να δω ότι δεν ήταν αλήθεια, μέσα στα 10 λεπτά του χουζουρέματος είδα εφιάλτη! Πάλι καλά που το βράδυ κοιμάμαι σαν το βόδι και δεν θυμάμαι τίποτα!!!

πήρα απορρυπαντικό Αρκάδι, η αδερφή μου μου είπε να μην βάζω πολύ γιατί κάνει πολύ σαπουνάδα. Έπλυνα τα πάντα στο πλυντήριο στους 60 και έβαλα μαλακτικό proderm.

Τώρα που ανέβηκα Αθήνα πήρα ένα φορεματάκι για πιζάμα και μια νυχτικιά που μόλις την είδε η κουμπάρα μου έφριξε και είπε να την δώσω στην μάνα μου.. αχαχαχα είναι ροζ με λουλουδάκια και έχει κουμπιά μπροστά! Θα μου πάρει είπε αυτή… βέβαια δεν φταίω γιατί τέλειωσα από το γιατρό αργά και τα μαγαζιά έκλειναν, είπα να πάρω μια νυχτικιά μην συμβεί τπτ ξαφνικό και δεν έχω πάρει τπτ για ψώνια θα πάω μετά τις 22 που θα είμαι Αθήνα!

Νεμινα : Τα υπόθετα τα βάζεις μόνο τώρα στην εγκυμοσύνη ή γενικά; Η χρήση για μεγάλο διάστημα δεν κάνει καλό, πρόσεξε το και δοκίμασε να βρεις λύση μέσω των τροφών.

evelina.t : Πεθερόπληκτος και ο μπογιατζής θα καταλάβει… χιχιιχ…. Για αυτό δεν θέλω στα πόδια μου κανέναν, ούτε και τη μάνα μου…

εκπτώσεις για πιζάμες έχει και το λητώ : http://www.letoshop.gr/?pID=39&ct=10606&la=1

Μάλλον θα παω να βρω κανά πυτζαμοειδές στο tres jolie γιατί αυτά στο Λητώ... μπλιάχ... ποτέ!!! Προτιμώ να κυκλοφορώ γυμνή και τέτοια!!!!:tongue:

Είχα βρεί και ένα ωραίο σετ κούνιας στο ebay και τώρα πάειιιιιιιιι.... Κλαψ!

Πφφφφ....

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Βικάκι μια τετοια πιτζαμα που περιγραφεις -γιαγιαδιστικη- φορούσα μόλις γεννησα το γιο μου!! Δεν εβρισκα τπτ αλλο να με χωραει!! Δεν ξερω αν εκει που γεννατε φορατε δικες σας πιτζαμες, αλλα αν ναι, να εχετε στο νου σας πως μπορεί να γινουν αφανέρωτες! Όπως στη μικρη μου στο σταδιο υστεροτοκίας βγηκε-γλυστρισε ξαφνικά ο πλακούντας χωρίς καν να σφιχτω και επεσε στο πάτωμα πιτσιλίζοντας τους παντες με αίμα!! Βγηκαν μετα οι νοσοκομες να ανακοινώσουν τα μαντατα στους δικούς μου, είδαν εκείνοι τα αίματα και χεστηκαν πάνω τους!!! Αλλά αυτη που πήρα τωρα από τα Λητω είναι τελεια κ μόνο 15ευρω.

Τα υπόθετα αυτα μόνο όταν κάνω καιρό να πάω τουαλέτα. Εϊναι γλυκερίνης, είναι τελειως ακίνδυνα. Και για μετά ειναι πάρα πολύ χρησιμα αν θα εχετε ραμματα, όσες εχετε δυσκοιλιότητα κι έχετε ραμματα θα δεινοπαθήσετε μια βδομάδα μετά τη γεννα...:(:cry::cry:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...