Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Και εγώ πρωί πρωί πάλι για ψώνια ήμουνα!!ΧΑΧΑ Πήρα και άλλη μια νυχτικιά!! Και σεντονάκια !!!

Αννα μπραβό μια χαρά τα νέα σου!!!Άδικα ανυσηχούσες τόσο πολύ!!!και ο μπεμπούλης σου έχει πάρει τα πάνω του!!!

evelina.t σκέψου ότι η πολύ κοιλιά θα φύγει!!Οπότε αν δεν μπαίνεις τώρα , μετά την γέννα θα μπαίνεις μάλλον!!Έτσι το φαντάζομαι!!Τι λένε οι δευτερομανούλες!!Πάντως και μένα η μια νυχτικιά που πήρα μου είναι ίσα ίσα!!!

Και εγώ από αιματοκρίτη σκίζω!!Έκανα χθες εξετάσεις 40 αιμαοτκρίτης!!ΟΥΑΟΥ!!

Μαραντ το τσέκαρες το μηχανάκι?? Πολύ καλές πάντως οι εξετάσεις σου!!Σκέψου ότι στις έγκυες η γλυκοζυλιωμένη πρέπει να είναι <5,3!!Οπότε σούπερ είσαι!!!

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης δεν πρέπει να μας βλέπουν πιο συχνά οι γυναικολόγοι???Αυτό ότι θα σας δουν μετά από 1 μήνα μου φαίνεται περίεργο!!!Εγώ βέβαια δεν έχω παράπονο , με βλέπει κάθε 15!!

Σχετικά με τις μαίες, και εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να την ξέρετε την κοπέλα και όχι να την δείτε τελευταία στιγμή!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα τσούρμο!!!!!

Μαραντ πολύ καλά μπράβο!!!πάντως κι εμένα ο γιατρός μετά το doppler θα με δει στις 14/9 μου είπε εφ'όσον είναι τα αποτελέσματα καλά δε χρειάζεται!οπότε μην αγχώνεσαι εκτός αν θες να δεις το μωρό!!Μαία θα ήθελα κι εγω...αλλά εδω και τα μαθήματα ανώδυνου που έλεγα και τελικά όπως πάει η δουλειά δε θα τα κάνω,ούτε τηλ. στο ΑΤΤΙΚΟ πήρα αλλά ούτε και τις δουλειές μας τελειώσαμε..και για Επίδαυρο πήγε απο βδομάδα γιατί είπαν του Νίκου μη σταματήσει αυτή την εβδομάδα...δεν πειράζει...ο,τι κάνω απο περπάτημα και στην κρίση του Υψίστου να μας βοηθιήσει να γεννήσουμε καλά!!!

Άννα προσοχή και μην το παρακάνεις!!!εγω θυμάμαι τον Ιούλη στην τελευταία επίσκεψη μου είπε χαρακτηριστικά ο δικός μου μην το παρακάνεις τώρα επειδή πας καλά...όλες την πατάτε μόλις φτάσετε στους μεγάλους μήνες...

Εβελίνα σε 2 μήνες να δω τι θα μας λες με τα θηρία σου!!!!χαχα!!θα λες δε μένανε λίγο ακόμα εκεί μέσα;;;;εδω βαρύναμε εμείς με 1 οχι εσυ με 2!!!με το κλιματιστικό τίποτα...υπομονή ευτυχώς δρόσισε κι ελπίζω να μη χρειάζεται απο δω και πέρα γιατί δεν παλεύεται!!

Μαριουλα φυσικά και να τα πλύνεις κανονικά...και να ξέρεις η καλύτερη αποστείρωση είναι το άπλωμα στον ήλιο..θυμάμαι μας το έλεγε ένας γιατρός στα ΙΕΚ!!οπότε κι αφού τον έχουμε σε αθφονία ας τον εκμεταλλευτούμε!!

Καραμελένια δεν εννοήσα αυτό με την playlist...

Εγώ κατά τ'αλλα μια χαρά...ο ύπνος κατάντησε πολυτέλεια,μάλλον είναι προετοιμασία του οργανισμού για γερά ξενύχτια...ο,τι ώρα και να σηκωθεί ο Νικόλας ξυπνάμε μαμά και κόρη (μα το σκατό πείτε μου 3 και 4 το πρωι πως δεν κωλοκάθεται;;;;;μα το καταλαβαίνει;;;;;;;) και βλέπουμε ωραιότατες ταινίες στα κανάλια (απορώ γιατί μας πλακώνουν στα τούρκικα και τις επαναλήψεις των ελληνικών σήριαλ) μέχρι να μας ξαναπάρει ο ύπνος!!!

Εν τω μεταξύ μίλησα με την κουμπάρα μου που μου έδωσε την καλαθούνα..το στρωματάκι είναι το αρχικό και εκείνη μου είπε οτι το μωρό το είχε και κοιμόταν 2 εβδ. περίπου εκεί και μετά τον έβαζε σε πάρκο με το στρώμα της κούνιας...εγω δεν είχα σκοπό να της αλλάξω στρώμα ούτε να βάλω την κούνια στο δωμάτιο,για να σας είμαι ειλικρινής,είχα σκοπό να την κοιμίζω εκεί για όσο ξυπνάει βράδυ πολλές φορές και να την βγάλω όταν ξεκινήσει να κοιμάται "κανονικά"...ευελπιστώ δε,να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση που θέλει τα τέκνα μας να κοιμούνται ολόκληρο το βράδυ στις 40 μέρες!!!Δε θέλω να τρελλαίνομαι αλλά πιστεύετε πως θα πιάνεται το μωράκι αν κοιμάται στην καλαθούνα;για πείτε οι παλιές;;;;;;;δώστε τα φώτα σας!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καραμελένια δεν εννοήσα αυτό με την playlist...

Μανίτσα, πως θα γεννήσω??? Χωρίς μουσική??? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!

Στη χειρότερη με το mp3 player ανά χείρας και ας μου φεύγουν από τα αφτιά συνέχεια τα ακουστικά!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel το νου σου όχι πολύ δυνατά τη μουσική για να ακους πότε είναι να σπρώξεις ;).

Καλά που το είπατε για το μαλακτικό να ξέρω αν είναι να μην βάλω, αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον θα βγουν σκληρά χωρίς...θα δω όταν είναι να τα βάλω.

Εμένα η γυναικολόγος μου έχει πει όποτε νοιώθεις την ανάγκη να έρχεσε να το ακούμε και να το βλέπουμε αλλά γενικά εφόσον όλοι οι υπέρηχοι είναι καλοί απο εμένα δεν χρειάζεται συχνότερος έλεγχος .Και μάλιστα τον Αύγουστο που είχα πάει μου είχε πει ότι τον Οκτώβρη που μπαίνω στο μήνα μου θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα για να κάνουμε αυτό το nst νομίζω το λένε που σου βάζουν κάτι ηλεκτρόδια στην κοιλιά και παρακολουθούν τους παλμούς.

Τώρα τι να πω θα ξανασυζητήσω και τον Οκτώβρη για τη μαία γιατί απο την αρχή περιττό μου φαινόταν να πω την αλήθεια εφόσον υπάρχει στο μαιευτήριο.

Διαφημίσεις

ρινιω,δεν θυμαμαι αν το ειχα ξαναπει,αλλα κ εγω την μικρη την κοιμιζα μεχρι 3 μηνων στο πορτ μπεμπε,κ ματα την πηγα στο κρεβατακι της.το ιδιο θα κανω κ τωρα..μετα απο 3 μηνες δεν θα χωραει κιολας καλα καλα.κ σιγουρα θελει πιο καλο στρωμα.αυτο στο υπογραφω..θα κοιμαται κ πιο καλα κ πιο σωστα το παιδι.μετα το αλλο που ειχα ακουσει ειναι οτι δεν αφηνουμε παραπανω το παιδι σε πορτ μπεμπε κ να χωραει,γιατι συνηθιζει στη στενοτητα του χωρου κ δεν μπορει ευκολα να προσαρμοστει στην απλα της κουνιας.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μανίτσα, πως θα γεννήσω??? Χωρίς μουσική??? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!

Στη χειρότερη με το mp3 player ανά χείρας και ας μου φεύγουν από τα αφτιά συνέχεια τα ακουστικά!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!τώρα εννόησα!!!!πολύ καλό!!!!δεν το είχα σκεφτεί θα ρωτήσω τον ντόκτορα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω,δεν θυμαμαι αν το ειχα ξαναπει,αλλα κ εγω την μικρη την κοιμιζα μεχρι 3 μηνων στο πορτ μπεμπε,κ ματα την πηγα στο κρεβατακι της.το ιδιο θα κανω κ τωρα..μετα απο 3 μηνες δεν θα χωραει κιολας καλα καλα.κ σιγουρα θελει πιο καλο στρωμα.αυτο στο υπογραφω..θα κοιμαται κ πιο καλα κ πιο σωστα το παιδι.μετα το αλλο που ειχα ακουσει ειναι οτι δεν αφηνουμε παραπανω το παιδι σε πορτ μπεμπε κ να χωραει,γιατι συνηθιζει στη στενοτητα του χωρου κ δεν μπορει ευκολα να προσαρμοστει στην απλα της κουνιας.

Και εγώ αυτό έχω σκοπό να κάνω!! Μακάρι να είναι όλα οκ και όπως τα φαντάζομαι!!!;)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

miss caramel το νου σου όχι πολύ δυνατά τη μουσική για να ακους πότε είναι να σπρώξεις ;).

Καλά που το είπατε για το μαλακτικό να ξέρω αν είναι να μην βάλω, αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον θα βγουν σκληρά χωρίς...θα δω όταν είναι να τα βάλω.

Εμένα η γυναικολόγος μου έχει πει όποτε νοιώθεις την ανάγκη να έρχεσε να το ακούμε και να το βλέπουμε αλλά γενικά εφόσον όλοι οι υπέρηχοι είναι καλοί απο εμένα δεν χρειάζεται συχνότερος έλεγχος .Και μάλιστα τον Αύγουστο που είχα πάει μου είχε πει ότι τον Οκτώβρη που μπαίνω στο μήνα μου θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα για να κάνουμε αυτό το nst νομίζω το λένε που σου βάζουν κάτι ηλεκτρόδια στην κοιλιά και παρακολουθούν τους παλμούς.

Τώρα τι να πω θα ξανασυζητήσω και τον Οκτώβρη για τη μαία γιατί απο την αρχή περιττό μου φαινόταν να πω την αλήθεια εφόσον υπάρχει στο μαιευτήριο.

σώπα βρε θα σιδερωθούν μετά τα ρούχα!!!θα είναι αποστειρωμένα..

όσες φίλες/γνωστές γεννήσαν με μαία μου είπαν οτι βοηθάει πολύ...αν το οικονομικό σας το επιτρέπει να πάρεις,γνώμη μου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

οσο για μαια,συμφωνω με το οτι πρεπει να την ξερεις καλα,αλλιως δεν την χρειαζεσαι..εχει 1000 εκει.εγω χθες ρωτησα τον doc αν μπορω να παρω την μαια μου,κ μου ειπε οποιον θελω να παρω κ οσους θελω..την δικια μου την ξερω γυρω στα 12-14χρονια. απο τοτε που ειχα παει πρωτη φορα στον τοτε γιατρο μου.κ της εχω πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

απ' οτι μου είπε η κουμπάρα μου δεν υπήρχε άλλο στρώμα,καλύτερο ή πιο σκληρό ή πιο ανατομικό...το μόνο που σκέφτομαι είναι αν βρω στρώμα λίκνου (σίγουρα καλύτερο απο αυτό της καλαθούνας) και το βάλω στην καλαθούνα ή όπως μου πότεινε εκίνη να το βάζω στο πάρκο!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

απ' οτι μου είπε η κουμπάρα μου δεν υπήρχε άλλο στρώμα,καλύτερο ή πιο σκληρό ή πιο ανατομικό...το μόνο που σκέφτομαι είναι αν βρω στρώμα λίκνου (σίγουρα καλύτερο απο αυτό της καλαθούνας) και το βάλω στην καλαθούνα ή όπως μου πότεινε εκίνη να το βάζω στο πάρκο!

ξυλο στη βαση εχει?

S4iNp3.png

BU56p3.png

όχι απο οτι είδα έχει ενα σκληρό σαν χαρτόνι με κάποιο πάχος

τυπου νοβοπαν?

κοιτα μια κοπελα που ξερω εκοψε ενα ξυλο κ το εβαλε σαν βαση κ απο πανω το στρωμα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Και εγώ πρωί πρωί πάλι για ψώνια ήμουνα!!ΧΑΧΑ Πήρα και άλλη μια νυχτικιά!! Και σεντονάκια !!!

Αννα μπραβό μια χαρά τα νέα σου!!!Άδικα ανυσηχούσες τόσο πολύ!!!και ο μπεμπούλης σου έχει πάρει τα πάνω του!!!

evelina.t σκέψου ότι η πολύ κοιλιά θα φύγει!!Οπότε αν δεν μπαίνεις τώρα , μετά την γέννα θα μπαίνεις μάλλον!!Έτσι το φαντάζομαι!!Τι λένε οι δευτερομανούλες!!Πάντως και μένα η μια νυχτικιά που πήρα μου είναι ίσα ίσα!!!

Και εγώ από αιματοκρίτη σκίζω!!Έκανα χθες εξετάσεις 40 αιμαοτκρίτης!!ΟΥΑΟΥ!!

Μαραντ το τσέκαρες το μηχανάκι?? Πολύ καλές πάντως οι εξετάσεις σου!!Σκέψου ότι στις έγκυες η γλυκοζυλιωμένη πρέπει να είναι <5,3!!Οπότε σούπερ είσαι!!!

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης δεν πρέπει να μας βλέπουν πιο συχνά οι γυναικολόγοι???Αυτό ότι θα σας δουν μετά από 1 μήνα μου φαίνεται περίεργο!!!Εγώ βέβαια δεν έχω παράπονο , με βλέπει κάθε 15!!

Σχετικά με τις μαίες, και εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να την ξέρετε την κοπέλα και όχι να την δείτε τελευταία στιγμή!!

Tελειος ο αιματοκριτης σου!Ουαου!Εγω θα παω για γενικη αιματος μεσα στη βδομαδα κ εχω λιγο αγχος τι αιματοκριτη κ αιμοσφαιρινη θα εχω.Ας ελπισουμε να μην εχει πεσει.29,7 ηταν τον προηγουμενο μηνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...