Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σχετικα με τουαλέτα...:oops::oops::oops: Κι εγω εχω θεμα και φοβαμαι μην δημιουργηθει κανενα ζητημα με αιμοροίδες γι΄' αυτο και βαζω υπόθετα γλυκερίνης. Δεν ξερω αν τα εχετε ακουσει, είναι τελείως ακίνδυνα, αφού τα βαζουν και σε παιδάκια. Εχω φοβο γιατι εχει και η μαμα μου ιστορικό και ταλαιπωρείται πολύ και η γεννα πολλές φορες χειροτερευει την κατασταση...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικα με τουαλέτα...:oops::oops::oops: Κι εγω εχω θεμα και φοβαμαι μην δημιουργηθει κανενα ζητημα με αιμοροίδες γι΄' αυτο και βαζω υπόθετα γλυκερίνης. Δεν ξερω αν τα εχετε ακουσει, είναι τελείως ακίνδυνα, αφού τα βαζουν και σε παιδάκια. Εχω φοβο γιατι εχει και η μαμα μου ιστορικό και ταλαιπωρείται πολύ και η γεννα πολλές φορες χειροτερευει την κατασταση...

αιμορρο¨ί¨δες έχω κι εγω απο την χρόνια δυσκοιλιότητα....παραδόξως πάντως τελευταία δεν δυσκολεύομαι καθόλου!!!μάλλον είναι απο τα δημητριακά με τις φυτικές ίνες σε συνδυασμό με τα βραδυνά φρούτα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας φιλεναδες!! Ποσά γραψατε;; Διάβαζα τόση ώρα.. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε. 2362γρ ο μικρουλης μου!!! Ο τραχηλος λέει δεν έχει ανοίξει ακόμα.( το διαπίστωσε με δάχτυλο.. Μπλιαχ).... Προσοχή μου είπε χωρίς να σταματήσω τις δραστηριότητες μου.. Κ όλοι οι πόνοι που αισθάνομαι είναι φυσιολογικοι εδω που είμαστε...

Το επόμενο ραντεβού 17 σεπτ με την ελπίδα να μην έχω γεννήσει ακόμα.. Απ΄οτι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να με βλέπει καθε εβδ.. Αυτα!!

Κ μόλις γύρισα αφού μου έδωσε το οκ πλακωθηκα στις δουλειές.. Τι να κάνω.. Πρέπει κάποιος να τις κάνει!! Χθες έπλυνα κάποια ρουχαλακια του μπεμπη. Κ κάποια στιγμή θα βάλω κ τα υπόλοιπα. Εγω συνήθως τα πλενω με προδερμ η αν δεν βρίσκω, planet baby. Ο παιδιατρος μου μου είπε να μην βάζω μαλακτικο μέχρι 6 μηνών τουλάχιστον..

Πάω να φτιάξω φακες!!! Θα τα πούμε αύριο!!!

Νεμινα, ελπίζω να βρεις το σκυλάκι σου!!

Φιλακια στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κοπέλες!!!!!

Εχθές πήρα τις εξετάσεις μου το απόγευμα και ήταν πολύ καλές!Ζάχαρο νηστείας 65, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη 5, και αιματοκρίτης 31 επιτέλους!!!!!!

Το απόγευμα θα πάω και στην ενδοκρινολόγο να τις δείξω τις εξετάσεις και να μου πει τι κανουμε απο εδώ και πέρα. Πάντως με τα μηχανηματάκι εξακολουθώ να βγάζω μετρήσεις ότι να ναι.

Anast κοντέυεις μια χαρά!!!!! Μεγάλωσε και ο μπεμπούλης ετοίμασες και τα πράγματα όλα καλα!!!! Ως προς τη συχνότητα επισκέψεων στη γυναικολόγο κι εγώ προβληματίζομαι λιγάκι. Τελευταία επίσκεψη είχα κάνει στις 10 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου έχω ραντεβού για το doppler, και εχθές που μίλησα μαζί της μου λέει το καταλαβαίνεις το παιδί? ναι της λέεω μια χαρά κοντεύει να βγει απέξω :tongue:. Ε ωραία μου λέει κάνε το doppler πάρε να μου πεις αν όλα καλά και τα λέμε τον Οκτώβρη :shock: για υπέρηχο. Εντομεταξύ μου είχε προτείνει να πάρω μαία για τη γέννα η οποία κοστίζει 200-300 euro απο ότι μου είχε πει, και υποτίθεται ότι απο Αύγουστο θα ερχόταν να μου εξηγήσει και κάποια πράγματα. Και τώρα σκέφτομαι τι να την κάνω τη μαία αν είναι να την δω στο μαιευτήριο ή άντε μία εβδομάδα νωρίτερα αφού και στο μαιευτήριο σου παρέχουν μαία.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια ομορφα!!!!

το ξερω οτι χαθηκα παλι αλλα ετρεχα παλι με τις ετοιμασιες του σπιτιου.. κανουμε καποια ψωνια περαν του παιδικου δωματιου και μετα γυριζα σπιτι πτωμα και ημουν συνεχεια ξαπλα... πηγα και για μπανακι το σαββατο και πολυ το ευχαριστηθηκα.. βεβαια δεν εμεινα και πολυ μεσα στο νερο αλλα ενιωσα σαν 10χρονο που το πηγαν στην ντισνειλαντ!!!!

κατα τ'αλλα εχω αρχισει και βαραινω αρκετα και νιωθω οτι κουραζομαι γρηγορα.. με ειχε προετοιμασει βεβαια ο γιατρος οτι απο δω και περα σιγα σιγα δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου.. ειναι και μεγαλα τα μωρα μου για διδυμα.. τωρα περιμενω να μου πει ποτε να παω να τα δουμε.. στις 32 εβδομαδες θα κανω και τις αλλες 2 ενεσεις κορτιζονης να ειμαστε ησυχοι.. ελπιζω να καταφερω να φτασω στις 36 εβδομαδες.. για να δουμε..

ολες αυτες τις μερες σας διαβαζα στα πεταχτα απο το κινητο.. οποτε δεν θυμαμαι και πολλα να σχολιασω.. θυμαμαι ομως οτι σε γενικες γραμμες ολες ειστε καλα..

tJYkp3.png

Δρόσισε και παίρνει τον κόσμο ο αέρας!!!!

Δε τολμάω να ανοίξω ούτε μια σχισμή το παράθυρο για να κάνει ρεύμα!

Είχα και άγχος μη πιάσει καμιά φωτιά χθές δε μπορούσα να κοιμηθώ... μύρισα μετά και καμμένο... άστα!

Με πήρε ο ύπνος κατά τις 5 και ξύπνησα 8... δεν ξέρω τι σκατά με έπιασε σήμερα:tongue:

UAm_uoV1z5k&feature=related

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

σημερα επιτελους βαφουμε την καινουρια μας κρεβατοκαμαρα και αφου θα μετακομισουμε σ'αυτην μεσα στην εβδομαδα την ερχομενη θα βαψουμε και το παιδικο.. να ερθουν και αρχες του σεπτεμβρη οι κουνιες για να ξεκινησω κ εγω τα πλυσιματα.. να μπαινουμε σε μια σειρα..

αννουλα μια χαρα ο μπεμπακος.. αντε να περασουν και αυτες οι δυο εβδομαδες να μπεις στον μηνα σου να ηρεμισεις.. ολα καλα θα πανε αλλα κ εσυ μην το παρακανεις με τις δουλειες..

μαρατ μπραβο βια τις εξετασουλες!!! δικιο εχεις.. τι θα πει να ερθεις τον οκτωβρη να σε δω? να της το πεις.. να της πεις οτι νιωθεις ανασφαλεια και οτι θελεις να πας να δεις το μωρο σου..

ρινιω τι εγινε με το κλιματιστικο? πως την παλευεις? εγω παντως αν και δροσισε λιγο σημερα δεν μπορω να το αποχωριστω με τιποτα...

ειδα επισης οτι αγορασατε διαφορα πραγματακια για τα μπεμπεκια σας.. με γεια!!! να τα χαιρεστε κ εσεις και με το καλο να τα χαρουν και τα λουλουδακια σας!!!!

βικυ ο μπεμπης σου κανει κολπα και εχει κατσε σαν τον βουδα ε? εχεις μερες ακομα.. μπορει να γυρισει μεχρι τον αλλον μηνα..

tJYkp3.png

Μαραντ, μια Χαρα οι εξετάσεις σου!!!! Σούπερ!!!!Πιστεύω αν δεν υπάρχει λόγος μάλλον για αυτο δεν αγχωνονται οι γιατροί μας κ μας αφήνουν πιο free.. Πάντως εμένα μου είπε χθες ότι κ τώρα να γέννησω,όλα τα πανε καλα..

Εβελινακι μου,μια Χαρα θα είναι τα μωρακια σου!! Κοιτά να μην κουράζεσαι τώρα τελευταία κ θα φτάσεις 36 εβδ άνετα.. Να υπόθεσω όλα έτοιμα για τα μωρακια σου!!!

Μις καραμελ, κ εδω φυσάει αλλα όχι τρελα..για να δούμε ποτε θα δροσίσει επιτέλους!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εδώ έχει τους μέσους όρους ανά εβδομάδα κύησης, έτσι για να ξέρουμε πως κυμαινόμαστε (ιδίως οι ασχετο-πρωτο-μανούλες!) ;)

http://www.babycenter.ca/pregnancy/fetaldevelopment/chart/

Καλημερα σ΄όλες!Πολυ καλο αυτο μις καραμελ!:eek:

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

μαραντ χαιρομαι που οι εξετασεις σου ειναι καλες!

εβελινα μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες! απο εδω και περα ολες το νιωθουμε ενα βαρος;)

ανναστ ποιος μικρουλης σου??? μεγαλουλης σου θα επρεπε να λες;) ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπης σου μπραβο!!! ο παιδιατρος σου εξηγησε για ποιο λογο δεν κανει να βαζεις μαλακτικο μεχρι 6 μηνων στα ρουχαλακια του μωρου...? εχω ακουσει πως δεν κανει μεχρι 6 μηνων μαλακτικο δικο μας αλλα απο αυτα τα βρεφικα εχω ακουσει οτι κανει να χρησιμοποιουμε αφου γραφει πως ειναι ειδικα μελετημενα για βραφικα ρουχα...

κοριτσια ισως να εχετε δικιο τελικα και να θελουν κανονικη πλυση τα ρουχαλακια δεν το ειχα σκεφτει ετσι αλλα εχετε δικιο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας φιλεναδες!! Ποσά γραψατε;; Διάβαζα τόση ώρα.. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε. 2362γρ ο μικρουλης μου!!! Ο τραχηλος λέει δεν έχει ανοίξει ακόμα.( το διαπίστωσε με δάχτυλο.. Μπλιαχ).... Προσοχή μου είπε χωρίς να σταματήσω τις δραστηριότητες μου.. Κ όλοι οι πόνοι που αισθάνομαι είναι φυσιολογικοι εδω που είμαστε...

Το επόμενο ραντεβού 17 σεπτ με την ελπίδα να μην έχω γεννήσει ακόμα.. Απ΄οτι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να με βλέπει καθε εβδ.. Αυτα!!

Κ μόλις γύρισα αφού μου έδωσε το οκ πλακωθηκα στις δουλειές.. Τι να κάνω.. Πρέπει κάποιος να τις κάνει!! Χθες έπλυνα κάποια ρουχαλακια του μπεμπη. Κ κάποια στιγμή θα βάλω κ τα υπόλοιπα. Εγω συνήθως τα πλενω με προδερμ η αν δεν βρίσκω, planet baby. Ο παιδιατρος μου μου είπε να μην βάζω μαλακτικο μέχρι 6 μηνών τουλάχιστον..

Πάω να φτιάξω φακες!!! Θα τα πούμε αύριο!!!

Νεμινα, ελπίζω να βρεις το σκυλάκι σου!!

Φιλακια στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

Μπραβο αναστ!Μεγαλωσε ο μπεμπακος σου!Πλενεις κ τις καινουριες κουβερτουλες;Δεν ξερω τι να κανω...Απο τη μια θελω να τις πλυνω απο την αλλη θα χασουν τη μαλακια υφη τους...Ολα τα αλλα τα εχω πλυνει,τα σιδερωσα κ τα τοποθετησα στην ντουλαπιτσα του.Κ γω το΄χω ακουσει αυτο για το μαλακτικο.

Σημερα μιλησα με το 'μητερα' κ εμαθα τιμοκαταλογο δωματιων.Σε τρικλινο θα παω οπως φαινεται.

Και οι δικές μου εξετάσεις ήταν σούπερ τελικά... το μικρό σας βόδι έχει αιματοκρίτη 41 και ζάχαρο νηστείας 80!

Βέβαια το ουρικό οξύ είναι οριακά υψηλό...

μου είπε η μικροβιολόγος

"κόψε το φαϊ"

και της απάντησα

"τα ίδια λέει και ο γυναικολόγος αλλά δε τον πολυακούω" :tongue:

Άντε να έρθει η αυριανή μέρααααααααα......

Βαλίτσα για το μαιευτήριο ακόμα δε φτιάχνω... το δωμάτιο, κάτι κανόνισε ο άντρας γι ατα έπιπλα το ΣΚ... πρώτο μου μέλημα η Playlist!!!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν μου έχουν ήχους δελφινιών και τέτοια θα σπάσω τίποτα στο μαιευτήριο :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κ εδω φυσαει αρκετα.. αλλα τουλαχιστον δεν εχει αυτην την αφοριτη ζεστη..

ψωνια εχω να κανω ακομα αρκετα αλλα αυτα ειναι 1-2 επισκεψεις σε 2-3 μαγαζια και νομιζω οτι θα ξεμπερδεψω.. ξεκινησα και την βαλιτσα μου σιγα σιγα.. τα βασικα δηλαδη.. νυχτικακια, πετσετουλες, αφρολουτρα κτλ.. θελει ακομα πραγματακια..

ρε κοριτσια εχω ψαξει σε 4-5 μαγαζια με εσωρουχα και νυχτικακια με το ζορι βρηκα 2-3 αλλα και σ'αυτα με το ζορι μπαινω μεσα.. εχουν ξεπουλησει παντου και δεν υπαρχουν νουμερα.. στο τελος θα παω να τα πληρωσω σε μαγαζι με ρουχα εγκυμοσυνης να τελειωνω..

οπως σας ειπα σημερα εχω τον ανθρωπο εδω να βαψει την κρεβατοκαμαρα μας... και ο αντρας μου εχωσε την πεθερα μου να κατσει να τον προσεχει και να ειναι εδω μηπως χρειαστει κατι ο ανθρωπος για να μην κουραζομαι εγω.. αλλα ρε κοριτσια η τυπισα δεν παλευεται.. καλα που εχει κατσει πανω απο το κεφαλι του και ελεγχει την καθε του κινηση δεν της αρεσουν και τα χρωματα που διαλεξαμε και μολις τα ειδε ξυνισε τα μουτρα της.. μου ηρθε να της φερω το κουτι με την μπογια ετσι οπως ηταν ανοιχτο καπελο.. αλλα βεβαια ολα αυτα τα κανει μονο οταν λειπει ο γιος της.. μπροστα του δεν τολμαει... γκκκρρρρρ

tJYkp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

μαραντ χαιρομαι που οι εξετασεις σου ειναι καλες!

εβελινα μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες! απο εδω και περα ολες το νιωθουμε ενα βαρος;)

ανναστ ποιος μικρουλης σου??? μεγαλουλης σου θα επρεπε να λες;) ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπης σου μπραβο!!! ο παιδιατρος σου εξηγησε για ποιο λογο δεν κανει να βαζεις μαλακτικο μεχρι 6 μηνων στα ρουχαλακια του μωρου...? εχω ακουσει πως δεν κανει μεχρι 6 μηνων μαλακτικο δικο μας αλλα απο αυτα τα βρεφικα εχω ακουσει οτι κανει να χρησιμοποιουμε αφου γραφει πως ειναι ειδικα μελετημενα για βραφικα ρουχα...

κοριτσια ισως να εχετε δικιο τελικα και να θελουν κανονικη πλυση τα ρουχαλακια δεν το ειχα σκεφτει ετσι αλλα εχετε δικιο:P

δεν ξερω μαριουλα,αφου μου το ειπε,δεν ρωτησα παραπανω.στην κορη μου το κρατησα κ τωρα θα το κρατησω..

withu πλυντα ολα..εγω τα παντα ειχα πλυνει..κ τις κουβαρτουλες στους 30 βαθμους.

κουβερτουλες δεν εχω παρει αυτην την φορα.εχω πολλες απο την μικρη,αλλα πρεπει να τα πλυνω παλι..15 σεπτ θα παω στο λητω να δω το κρεββατακι που παραγγειλαμε κ θα παρω κανα σεντονακι εξτρα,κ θα πλυνω ολα μαζι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...