Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Nemina δεν ανχονομαι ιδιαιτερα, απλα στη μικρη αρχες 8ου ειμουν 4 ή 6 κιλα και 15 μερες πριν την ΠΗΤ ειμουν +18 και δεν τολμισα να ξαναζηγιστω! Το λιγο ανχος ειναι οτι αλλαζει ο μεταβολισμος μου απ τον 8ο και μετα (το 6ο κιλο το πηρα την προιγουμενη βδομαδα ολο, αυτην παλι τιποτα που εκοψα τα παγωτα) και επιδι τον τελευταιο 1,5 χρονο πηρα 4 μου φενετε οτι αλλαζι σιγα σιγα ο μεταβολισμος μου με τα χρονια και μαλον πρεπει να κοψω τις υπερβολες...

Βικυ ουτε για τα λευτα ανχονομαι... Απλα σοκαριστικα με τη μαμα μου! Οταν ηρθαμε Ελλαδα και μεχρι να στρωσει η δουλεια του πατερα μου οι γωνεις μου κοιμοταν σε στρωμα στο πατωμα (εγω σε 1 παλιο που μας εδωσε η γιαγια μου) τα ρουχα τους ηταν σε βαλιτσες και κουτες (τα δικα μου σε... ντουλαπι για τροφιμα) και γι αυτο με τρελανε!!! Η δουλεια του Γιωργου μας στελνει απο δω κι απο κει και τα λεφτα σε σχεση με Ελλαδα ειναι πολυ καλα (με τα σημερινα δεδομενα), απλα δεν ξερουμε για ποσο θα υπαρχει και ποτε και που θα ξαναβρεθει μετα, αλλα εχουμε και καλη καβαντζα (αποφευγοντας περιτα εξοδα) και δικο μας σπιτι κι ας ειναι μικρο. Το μονο εξοδο πολυτελεια που θεωρουμε απαραιτητο ειναι το ιντερνετ... Αν το να κανουμε 2ο ειναι ανευθηνοτητα υπο αυτες τις συνθικες, τοτε ουτε πρωτο θα επρεπε να ειχαμε κανει, ουτε οσοι δεν ειναι Ονασιδες θα επρεπε να κανουν! Σοκαριστηκα τοσο οταν το ειπε που δεν μπορεσα να απαντισω (δεν νομιζω να μου εχει ξανασυμβει αυτο... συνιθος πρεπει να ζοριστω ΠΟΛΥ για να κρατισω το στομα κλειστο)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula1234 τι εννοείς ??? ότι είναι νωρίς να ξεκινήσω να ετοιμάζω??:confused:

Nemina μια χαρά , αφού υπάρχει περιθώριο να γυρίσει!!!

Βίκυ πολύ θα θέλαμε και μεις να έρθουμε να μείνουμε σε νησί!!!Πέρσι ειδικά το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά και είχαμε βρει και το νησί!!ΧΑΧΑ !!!αλλα δύσκολη απόφαση γιατί δεν έχουμε κάποιον δικό μας, γνωστό μας σε νησί !Αν είχαμε κάποιον γνωστό ή συγγενή δεν θα το σκεφτόμασταν καθόλου!! ;);) Γενικά θέλουμε να φύγουμε από Αθήνα και δεν ξέρω αν θα φύγουμε ποτέ τελικά!!!:tongue:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοίτα δεν νομίζω να μου κάνει τα ίδια γιατί πλέον είναι άλλα τα μέσα…. J Εξάλλου αν σπάσουν τα νερά ή δω πολλά υγρά και μετά σταματήσουν, σιγά μην είμαι τόσο θαρραλέα σαν την μαμά μου που έφυγε από το νοσοκομείο.. εκεί θα κατσικωθώ.. αντίσκηνο..

Εμένα κορίτσια στη μάνα μου έσπασαν τα νερά αρχές 8ου και την έβγαλε 1 μήνα στο νοσοκομείο ξάπλα!!Έκατσε και 10 μέρες από τον 9ο και μετά έσκασα μύτη!!!:D:D 3500 κιλά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Νεμίνα πιστεύω ότι αν τα βρει σκούρα το σκυλί θα γυρίσει πάλι σπίτι!

Κι εγώ στη θέση σου θα είχα σκάσει από το άγχος πιο πολύ εδώ για να μη το πατήσει κάποιο αυτοκίνητο βέβαια!

Ρηνιώ όταν ρώτησα τον πατέρα μου τι διατροφή έκανε η μάνα μου στην εγκυμοσύνη μου απάντησε καρπούζι και σουβλάκια... δε νομίζω να έβγαινα ποτέ λιγότερο από 3800:tongue:

Εμένα το κτήνος χθές δεν πίεσε την κύστη μου... έδωσε μια κλωτσιά και την έκανε χαλκομανία!!! Ακόμα θυμάμαι το τσούξιμο που ένιωσα και ευτυχώς πριν από λίγα λεπτά είχα πάει τουαλέτα!

Το τσίτωμα στην κοιλιά συνεχίζεται κανονικά πλέον και από τις μεσημεριανές ώρες...

Είμαι περίεργη για το πως χωράει αυτό το παιδί εκειμέσα και τι κάνει:confused:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

marant τα ίδια γούστα μου φαίνεται πως έχουμε. Εγώ ενώ στην κόρη μου διάλεγα ό,τι πιο κοριτσίστικο και ροζουλί, τώρα το μάτι μου πέφτει συνέχεια σε αυτοκινητάκια, αεροπλανάκια, τρενάκια, στρατιωτάκια. Μου αρέσει γενικά ο εξοπλισμός του μωρού να τονίζει το φύλο του.

v-forvicky σε ποιο νησί μένεις?'

annast περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα από τον γυναικολόγο σου. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα προωρότητας.

χαρα25 κουράγιο με την ξάπλα και την ξεκούραση. Κι εγώ μια από τα ίδια λόγω συσπάσεων και βαριέμαι απίστευτα γιατί γενικά είμαι κινητικό άτομο.

tatum δηλαδή συγγνώμη ούτε δεύτερο παιδί δεν μπορούμε να κάνουμε ελέω κρίσης? Όλα πρέπει να είναι μοναχοπαίδια και αν? Δηλαδή η φίλη μας η Nemina που περιμένει το τρίτο τί πρέπει να ακούσει?

miss caramel τι σέξι φωτό ήταν αυτή?

Μόνο εγώ μου φαίνεται δεν βάζω φωτό στο fb. Έχω ελάχιστο φωτογραφικό υλικό γιατί το χρησιμοποιώ περισσότερο ως μέσο επικοινωνίας κι έχω μια προκατάληψη να βάλω προσωπικές φωτό.

Επίσης, δεν έχω πλύνει τίποτα για το μωρό ακόμη. Ό,τι έχω πάρει το έχω σε σακούλες ακόμη με τα καρτελάκια. Περιμένω να ξεδιαλέξω με τη μαμά μου ό,τι ουδέτερο έχω από την κόρη μου. Εσείς τα πλένετε στο πλυντήριο ή στο χέρι και με ποιο απορρυπαντικό?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

ελβινα μου εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα να τα πλενω αρχες αλλα σε 2-3 μερουλες θα ξεκινησω να τα ετοιμαζω γτ εγω εχω θεμα προωροτητας...πολλες γνωστες μου τα πλενουν στο χερι αλλα εγω θα τα βαλω στο πλυντηριο αλλα μονο για ξεβγαλμα που κραταει 15 λεπτα...γνωμη μου ειναι πως δεν χρειαζεται να τα βαλουμε σε κανονικη πλυση αφου ειναι αθικτα με τις ετικετες, στο ξεβγαλμα πιστευω μια χαρα θα ειναι ισα ισα να φρεσκαριστουν και να μην μυριζουν μαγαζιλα! εγω αγορασα προδερμ ειναι το καταλληλο για βρεφικα ρουχα....

κατριν μου εννοουσα ακριβως το αντιθετο:tongue::tongue::tongue:αργησες κιολας εγω ειμαι 30 εβδομαδων και σε 2-3 μερουλες θα ξεκινησω να πλενω τα ρουχαλακια:D

βικυ μου συνεχεια νιωθω πως θα κατουρηθω ευτυχως δεν μου εχει συμβει ακομα;)

αχ τατουμ μου σε ζηλευω μακαρι να ειχα κ εγω καλη καβατζα οσο αφορα τα χρηματα δεν το κρυβω οτι απο οικονομικα ειμαι σκατα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

εμένα το δικό μου μάλλον παίζει,δεν εξηγείται αλλιώς....μόλις πιω λίγο νερό και φουσκώσει η κύστη τσουπ την καταλαβαίνω να κουνιέται...και τσουπ!!κατούρημα!!!!!εδω μπαίνω στο μπάνιο...κάνω τσισα..μπαίνω στην μπανιέρα,κάνω ντουζάκι και μόλις βγω ξαναθέλω τσίσα!!!!ε,μα το βρωμόπαιδο αν δεν παίζει με την κύστη τότε τί άλλο συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;;

Ρούχα παιδιά εγω δεν ξεκίνησα να πλένω,εγω θα πάρω ΑΡΚΑΔΙ δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το υγρό ή η σκόνη...πάντως το μαλακτικό του δε το φέρνει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που πάμε εδω,μόνο ο ΑΒ οπότε θα κατζαβωθώ 3-4 μπουκαλάκια να μην στέλνω την πεθερά μου να ψάχνει!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαριούλα ακριβώς επειδή δεν ξέρεις που έχουν παραπέσει μέχρι να φτάσουν στο κατάστημα βάλτα σε κανονική πλύση με σαπούνι...

Μετά αν είναι από την κούνια στο καρότσι και τούμπαλιν τότε πραγματικά πλύση 1 ώρα σε νερό και μόνο κάνεις τη δουλειά σου!

Εγώ έχω ήδη ένα δείγμα persil baby οποτε με αυτό θα κάνω την πρώτη πλύση κάποια στιγμή.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αχ τατουμ μου σε ζηλευω μακαρι να ειχα κ εγω καλη καβατζα οσο αφορα τα χρηματα δεν το κρυβω οτι απο οικονομικα ειμαι σκατα!!!

Δε λες απο μικρη με λενε σγκρουτς μακ ντακ, γιατι αν εξαρτιοταν απ τον αντρα μου δεν θα ειχαμε δεκαρα! Αυτο ειναι το καλο και το κακο με τους μηχανικους, οταν παει καλα η χωρα εχει δουλειες και μαζευεις (μη μιλισουμε ομως για ωραρια και αργιες), στην παραμικρη κρηση εχεις 2 επιλογες πας εξωτερικο (περναει ωρες με 50-55 βαθμους υπο σκιαν και το καμαρι μου πρεπει να ναι ωρες στον ηλιο :() ή τρως τα ετοιμα και παρακαλας να λιξει η κρηση... 4 χρονια Πυλο μεσσηνιας ειμασταν (που λεγατε για χωριο... γυναικολογο ή νοσοκομειο στα 45 λεπτα στροφες στην πρωτη εγκυμοσυνη, ναυτιες δεν ειχα και τις ειχα καθε μηνα απ τα δρομολογια, ευτιχος στον 6ο που πηγε να γεννηθει η μικρη ειμασταν στο γυναικολογο και τη γλυτωσαμε!!!) και γυρισα στη δουλεια με μιωμενο οραριο 8,5 ωρες και οταν "σχολαγα" ολο και κατι μου φερναν να κανω και τσακονομουν, 1 μηνα αντεξαμε οικογενιακος! Τωρα Καταρ μες την ζεστη και τις εταιριες να σου λενε "α Ελληνας? μειον 50% σε σχεση με τους υπολιπους στο μησθο"!!!

Σιγουρα ειναι καλυτερα απ το να ζοριζεσε να τα βγαλεις περα (το μονο σιγουρο!) αλλα μην φανταστεις οτι η ζωη ειναι ευκολη, κιριως για εγκυο... Τωρα αναγγαστικα μακρια απ το μπαμπα μεχρι τη γεννα και μεχρι να... δροσισει στο Καταρ να μπορω να πλενω το μωρο και αν μεχρι τοτε δεν τον εχουν απολισει (τελειωνει το εργο και εχουν ηδη διωξει τα 3/4)... Και παλι λεμε παλι καλα!!! Καλο κουραγιο γλυκια μου και πολυ πολυ τυχη σου ευχομαι κιριως σε σενα αλλα και σε ολες μας ετσι πως εχει γινει η Ελλαδα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τα πλενω με απορυπαντικο για να δω αν ειναι ολα ενταξι, μου χει τυχει σε chicco που μου χαρισαν στη μικρη με το που το επληνα στο χερι να γεμισει χνουδια η λεκανη και γρομπαλακια το φορμακι! Ασε που βαζουν "κολες" για να μενουν σιδερομενα στα μαγαζια και δεν ξερεις και ποσοι τα πιανουν! Με τη μικρη εβρησκα μονο το persil baby απο υγρο και μ αυτο μαλον θα συνεχισω.

Σορυ για το... ξεσπασμα κοριτσια αλλα εκει που μας εχουν φτασει με την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα τα νευρα μου ειναι τσαταλια! Αντι να βρουν τροπο να τα παρουν απο αυτους που τα φαγαν την πληρωνουμε ολοι με τον 1 τροπο ή τον αλλο. Μου λεγε 1 φιλη χθες που δουλευει σαν το σκυλι ποσα περνει και ειχα την πεθερα με τα τριπλα σε συνταξη και τα ταξιδακια της, χωρις υποχρεωσεις να μου γκρινιαζει γιατι λεει αυτοι τα πληρωσαν στα ταμεια! Δεν λεω οτι δεν ειναι αδικο και γι αυτους, αλλα και τη ζησαν τη ζωη τους καλα και παιδια καναν και ειχαν και να τα σπουδασουν και να κανουν και τα ταξιδακια τους, ενω οι ποιο νεοι, δηλαδη, δεν τα δουλευουν τωρα (αν εχουν δουλεια φυσικα, γιατι αντε βρες)???

καλησπέρα κορίτσια!!

εμένα το δικό μου μάλλον παίζει,δεν εξηγείται αλλιώς....μόλις πιω λίγο νερό και φουσκώσει η κύστη τσουπ την καταλαβαίνω να κουνιέται...και τσουπ!!κατούρημα!!!!!εδω μπαίνω στο μπάνιο...κάνω τσισα..μπαίνω στην μπανιέρα,κάνω ντουζάκι και μόλις βγω ξαναθέλω τσίσα!!!!ε,μα το βρωμόπαιδο αν δεν παίζει με την κύστη τότε τί άλλο συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;;

Εσενα σπρωχνει τα πιπι εμενα τα κακα ΧΑΧΑ παλι καλα τα δικα μου δεν βγενουν ευκολα και μονο πονακια φερνουν μεχρι να φτασω τουαλετα!

Ρούχα παιδιά εγω δεν ξεκίνησα να πλένω,εγω θα πάρω ΑΡΚΑΔΙ δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το υγρό ή η σκόνη...πάντως το μαλακτικό του δε το φέρνει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που πάμε εδω,μόνο ο ΑΒ οπότε θα κατζαβωθώ 3-4 μπουκαλάκια να μην στέλνω την πεθερά μου να ψάχνει!!

1 φορα πηρα σκονη και επιδη ηταν για χαμυλη θερμοκρασια τα ρουχαλακια μου τα εκανε ασπρα και δεν ξαναπηρα... 2 ωρες ξεπλενα για να σιγουρευτω μετα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εγω τα πλενω με απορυπαντικο για να δω αν ειναι ολα ενταξι, μου χει τυχει σε chicco που μου χαρισαν στη μικρη με το που το επληνα στο χερι να γεμισει χνουδια η λεκανη και γρομπαλακια το φορμακι! Ασε που βαζουν "κολες" για να μενουν σιδερομενα στα μαγαζια και δεν ξερεις και ποσοι τα πιανουν! Με τη μικρη εβρησκα μονο το persil baby απο υγρο και μ αυτο μαλον θα συνεχισω

1 φορα πηρα σκονη και επιδη ηταν για χαμυλη θερμοκρασια τα ρουχαλακια μου τα εκανε ασπρα και δεν ξαναπηρα... 2 ωρες ξεπλενα για να σιγουρευτω μετα!

κοίτα η συννυφάδα μου μου είπε οτι απο όσα δοκίμασε της άρεσε καλύτερα το ΑΡΚΑΔΙ!!ARIEL baby της είχαν δώσει κάπου δείγμα αλλά δυστυχώς όπως και το PERSIL baby δεν τα βρίσκεις σε όλα τα σ/μ..πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένα και δεν είναι εύκολο,ειδικά εγω που δεν οδηγώ αλλά κιόλας δεν έχεις όλα τα σ/μ κοντά σου..

πάντως κι εγω ΟΛΑ τα ρούχα τα πλένω πριν τα βάλω...έχω ευαίσθητο δέρμα και φοβάμαι γιατί ούτε ξέρεις ποιός τα έχει πιάσει ούτε ποιός τα έχει φορέσει πριν απο σένα και σε τί συνθήκες τα είχαν αποθηκεύσει πριν τα βγάλουν στην κρεμάστρα...σκέφτεσαι να τα είχε κάνει ποντίκι μες στην κούτα;;α πα-πα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοίτα η συννυφάδα μου μου είπε οτι απο όσα δοκίμασε της άρεσε καλύτερα το ΑΡΚΑΔΙ!!ARIEL baby της είχαν δώσει κάπου δείγμα αλλά δυστυχώς όπως και το PERSIL baby δεν τα βρίσκεις σε όλα τα σ/μ..πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένα και δεν είναι εύκολο,ειδικά εγω που δεν οδηγώ αλλά κιόλας δεν έχεις όλα τα σ/μ κοντά σου..

πάντως κι εγω ΟΛΑ τα ρούχα τα πλένω πριν τα βάλω...έχω ευαίσθητο δέρμα και φοβάμαι γιατί ούτε ξέρεις ποιός τα έχει πιάσει ούτε ποιός τα έχει φορέσει πριν απο σένα και σε τί συνθήκες τα είχαν αποθηκεύσει πριν τα βγάλουν στην κρεμάστρα...σκέφτεσαι να τα είχε κάνει ποντίκι μες στην κούτα;;α πα-πα!!!

Το ποντικι, ολο και καπου θα δαγκωσει και θα φανει, αλλιος δεν εχει λογο να μπει! Εγω σκευτομαι που μπορει να εβαλε τα χερια καποιος απ οσους το ακουμπισαν πριν το παρω ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Το ποντικι, ολο και καπου θα δαγκωσει και θα φανει, αλλιος δεν εχει λογο να μπει! Εγω σκευτομαι που μπορει να εβαλε τα χερια καποιος απ οσους το ακουμπισαν πριν το παρω ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

θες να σου πω σιχαμένο;;;;;;θα αηδιάσεις!!

φίλη δούλευε σε μαγαζί με ΄ρούχα και αντρικό και γυναικείο ντύσιμο είχαν έναν ανώμαλο συνάδελφο τον οποίο είχαν πιάσει στην αποθήκη να παίζει με τη σαύρα του μυρίζωντας τα ρούχα....μπλιαχ!!!!ποιός ξέρει ο σιχαμιάρης πόσο καιρό το έκανε μέχρι να τον πιάσουν...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πραγματι βρε κοριτσια τι να πόύμε κι εμείς που πάμε για 3ο... Βεβαια θα μου φερει μια σταθερότητα στη δουλεια η ελευση του αλλά και πάλι είναι ζόρικα τα πράγματα... Ενταξει πάντως όσο πιο πολλά παιδιά εχείς τόσο μειώνονται τα εξοδα για το καθενα. Για τη μικρη από ρούχα, παιχνίδια κλπ τα εχω όλα. Γαλατα δε θα χρειαστεί αν θηλάσω, οπότε πάνες και παιδίατρος καθε τόσο είναι τα βασικά εξοδα. Ευτυχως εκαψαν και τα αλλα τα μπιμπιλίνα την κατάλληλη στιγμή...

Μις Καραμελ, αυτο φοβαμαι κι εγω, μη το πατησει καποιο αυτοκιν. Επειδή είναι πολύ γλυκό σκυλάκι κι εχει και λουρι, αν καποιος το βρηκε σίγουρα θα το συμμαζεψε, τουλάχιστον αυτο με παρηγορεί. Το πρωι που πήγα στο γιατρό το εψαχνα στο δρόμο αλλα εις ματην, δεν είδα τίποτε, τουλάχιστον δεν το είδα χτυπημένο, δεν θα το αντεχα.

Ελβινα, εγω χρησιμοποιώ υγρό απορρυπαντικό προδερμ και το μαλακτικό, αυτό είχα πάντα και είμαι πολύ ικανοποιημενη, ακόμη και με το αρωμα. Ηδη τα εχω πλύνει σχεδόν όλα, τα συρταρια είναι γεμάτα και πολλα εχουν ηδη μπει στη βαλίτσα. Καπου διάβαζα πως τα βρεφικα θελουν απαραιτητως καλό πλύσιμο για να φύγουν χημικά από τα χρωματα των υφαματων και των κλωστων αλλα και για τις βρωμιες από τις μεταφορες τους σε μαγαζιά κλπ. Πολλά από τα βρεφικά ρούχα που χρησιμοποίησα στην κόρη μου και θα τα χρησιμοποιήσω και τώρα μου τα είχε δώσει μια φίλη μου. Θα χρησιμοποιηθουν σε 3ο παιδί και είναι σαν καινούρια τελειως. Απ' όταν αρχίζουν οι κρεμες κι επειτα καταστρεφονται....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...