Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μια χαρά η μικρή Νεμίνα!!!Υπάρχει περιθώριο να ξαναγυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω??

Και εγώ Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό 33 εβδ ακριβώς θα μαι!!Αχ να δούμε τι θα δούμε!!Πόσο θα είναι η στρουμπουλούλα μου!!!ΧΙΧΙ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1000 φορες ξαπλα στο 3ο 3μηνο που ειμαστε και "βαριουτσικες" παρα στο 1ο για μενα! Τα δοκιμασα και τα 2 και στο 1ο 3μηνο οταν δεν κοιμομουν ηταν κολαση! Ηθελα να τρεξω και καθε 3 και λιγο ξαπλα με βαζαν :|.

Εδω εχω τη μικρη να τραγουδαει και τον μικρο να χωρευει μες την κοιλια. 3 λαλουν και 2 χορευουν ΧΑΧΑΧΑ.

1 βδομαδα δεν ειχα βαλει πληντιριο και γεμισα απλιτα οποτε εβαλα σημερα (δηληδη η μικρη, εγω μονο τα χωρισα και εβαλα τα αποριπαντικα), επληνα και τις κουπες απ το πρωινο και τωρα μαζευω τα κοκκαλακια μου λιγο ξαπλα για να καταφερω τις σκαλες στης μαμας μου :(.

Το απογευμα κλασικα εχει πισινουλα (1 αυλη και 150 ευρω τελικα σε σωζουν αν εχεις αλεργια στα κλιματιστικα, Ελλαδα ακομα δεν εχω βρει σαν αυτα της Ντοχα που δεν με πειραζουν γκρρρρ) και μετα θα φερει σε μενα η μαμα μου κουβερτες για πλυσιμο. Απο αυριο αρχιζω το φρεσκαρισμα στα βρεφικα γιατι πρεπει να εχω ετοιμα τα ρουχα για 1 χρονο (παλια της μικρης) γιατι δεν ξερω ουτε ποτε θα επιστρεψω Ντοχα, αλλα και ουτε ποτε θα ξαναρθουμε Ελλαδα :?.

Σημερα ζηγιστικα και κοβοντας τα 4 βραδινα παγωτα σταθεροποιηθικα στα +6-6,5!!! Βεβαια για να μπορεσω να κοιμιθω τσακιζω το γαλα κακαο και το τσαι (αν ειχα καφετιερα θα επινα καφε, τα κολα μου με την καφεινη... 1 ζωη αναποδη). Αντε να δουμε γιατι καλα τα εχασα στην πρωτη που ημουν 30, ενω τωρα στα 34 και δευτερη εγκυμοσυνη δεν ξερω αν θα ειναι τοσο ευκολο να τα χασω... Τι λες Νεμινα που εζησες τη δευτερη? Ακομα και η μαμα μου, μου λεει να προσεχω αλλα εχει μονο εμενα αρα δεν εχει εμπιρια προσωπικη! Το αλλο κουλο ειναι οτι μου ειπε οτι θεωρει λιγο ανευθηνο που κανουμε 2ο τωρα με την κριση και τον Γιωργο να ειναι απο εργο σε εργο... Λες και θα αλλαξει αυτο ποτε και λες και εχουμε και ΤΑ περιθορια... Ειχαμε και κοσμο οταν το ειπε και ο επισκεπτης (στην ηλικια της και μαλον δε θα γινει ποτε παπους, απ οσο βλεπω τα παιδια του) ειπε οτι θα ειμαι η πολυτεκνη του μελοντος... Κι εγω ψιλοανχονομαι βρε κοριτσια αλλα δεν ειναι λιγο υπερβολικα ολα αυτα???

Ue8pp3.pngI307p3.png

μις καραμελ αυτο σαιτ που εβαλες ειναι πολυ ωραιο αλλα εγω εχω μια απορια

λεει οτι στις 27 εβδοαμδες πρεπει να ειναι μ.ο 875 και στις 30 1319 εμενα που ηταν 1300 στις 27 εβδομαδες τωρα ποσο μπορει να ειναι??? οι υπολοιπες αν το κοιταξατε ειδατε τετοια μεγαλη διαφορα???

Καλά μη σκας ο πίνακας είναι ο ιδανικός για να καταλήξεις να γεννήσεις σχετικά εύκολα με φυσιολογικό.

Όταν είχα ρωτήσει το γιατρό μου μου είχε πει ότι στόχος για τη μικρή είναι 3100-3500 και γω να πάρω έως 12 κιλά.

Το δεύτερο εντάξει δε το πετυχαίνουμε με τίποτα με μεγάλη του λύπη!

Για το πρώτο μέχρι στιγμής καλά πάμε αλλά την τετάρτη θα σας πω σίγουρα (περιμένουμε να είναι γύρω στα 1500 το μπουμπουκάκι)

Εγώ πάλι γεννήθηκα πλήρης ημερών (σπάσιμο νερών) 3850, με καισαρική.

Βέβαια αν η μικρή μου φτάσει αρκετά πάνω από 3500 θα το σκεφτώ αν θα κάνω φυσιολογικό τοκετό.... αν είναι λόγω στενότητας χώρου και το παιδί να ταλαιπωρηθεί και γω να έχω καμία ρήξη, ας λείπει το βύσσινο!

Και δεν περνάνε οι μέρες...:evil:

Ρηνιώ πέτα τα όλα έξω ρεεεεεεεε!!!!:tongue:

Έβλεπα εγκυούλες το καλοκαίρι στην παραλία και έλεγα πάντα... αχ έτσι θέλω να είμαι και γω ;) Παρά τις δυσκολίες του το φχαριστήθηκα τοκαλοκαιράκι αυτό :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

βικυ μου ποντικιτο καημενο το σκυλακι μου???:( χαχα πολλοι μου το λενε ετσι;)

ελβινα μου παλι καλα που δεν ηταν τιποτα κακο αυτο που ενιωθες και με γεια τα πραγματακια που αγορασες!!!:P

νεμινα μου αυτο το μωρο περιμενω κ εγω πως κ πως για να μαλακωσει καπως τον πονο μου...τωρα οσο για τα πονακια και τα πετρωματα πρεπει να τα περιμενουμε ολες μας απο εδω και στο εξης...νεμινα μου κ εγω σημερα αλλαζω εβδομαδα μεγαλωσε η μπεμπα σου:P

αννα μου σε 2 εβδομαδες θα εισαι 36 εβδομαδων...νωρις δεν ειναι για γεννα???καλα νεα να εχεις σημερα απο το γιατρο σου περιμενουμα να μπεις να μας πεις...

μαραντ μου με το καλο να τα χρησιμοποιησεις τα πραγματακια του μωρου σου!!!

κατριν μου με γεια κ σε εσενα τα πραγματακια που πηρες!καλε εσυ εισαι 33 εβδομαδων και θα ξεκινησεις τωρα να ετοιμαζεις τα πραγματακια του μωρου μηπως εγω που σημερα ειμαι 30 εβδομαδων ακριβως ειναι λιγοι νωρις για να τα ετοιμασω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κατριν ναι, ο γιατρός δεν ανησυχησε καθόλου,εχει πολλά περιθώρια και πολύ χώρο. Πρώτον είναι τρίτο (και 2ο να ήταν είναι το ίδιο) και μπορεί να γυρίσει μέχρι και την τελευταία στιγμή ενώ τα πρώτα δεν έχουν πολλά περιθωρια μετά από 34-35 εβδομάδες. Δευτερον δεν εχει χασει καθολου την κινητικότητα της γιατί όπως μου ειπε ο γιατρός λόγω του οτι δεν εχω στενη λεκάνη εχει ακόμη πολύ χωρο να γυριζει. τριτον αφού μου το είχε κανει κ η 2η, δεν ανησυχεί.

Τατουμ μη σε ακούω να μιλας για κιλά εσύ που εχεις πάρει μόνο 6! Την επόμενη του τοκετού θα τα εχεις χασει!! Το πολυ να μεινει λίγη κοιλίτσα (οχι όμως κιλά) που με τις καταλληλες ασκησεις φευγει.Εγω της εγκυμοσύνης τα είχα χασει όλα στη 2η μόνη μου (που είχα παρει διπλασια από σενα), μετα όμως εκανα διαιτα να χασω αλλα περιττα που είχα κι εχασα κι αλλα 10. Το ιδιο θα κανω και τωρα γιατι είχα μια αυξηση πριν μεινω εγκυος....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Βικούλα θα σε μαλώσω σήμερα, με εβαλες σε μεγάλο πειρασμό με τη ζωαρα σου στο νησί... μόνιμες διακοπές..Ζηλεψα πολύ βρε παιδί μου.....Αμάν!!!:(:(:(:(... Τι φωτο είναι αυτές...

-----QUOTE]

Neminaki: Για αυτό τα παράτησα όλα στην Αθήνα, εδώ λιγότερα έσοδα αλλά καλύτερη ζωή … αλλά εδώ ο κιμάς έχει και 13? το κιλό και οι χοιρινές 11? τα ντόπια , γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από κάτι κατεψυγμένα του super market … δεν βρίσκεις μαγαζιά με ρούχα ή αυτά που βρίσκεις είναι πολύ μαρκε με αποτέλεσμα να είναι πολύ ακριβά… (ευτυχώς δεν τα πολύ χρειαζόμαστε ή ψωνίζουμε όταν ανεβαίνουμε Αθήνα ), το χειμώνα η διασκέδαση περιορίζεται σε κανα 2 μπαράκια και μερικά φαγάδικα που είναι ανοιχτά, ευτυχώς από πρόπερσι παραμένει ανοιχτό και ζαχαροπλαστείο γιατί πολλές φορές έκλεινε για 1 μήνα ( διακοπές ) … Αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις πηγαίνοντας πεζοπορίες… κάνοντας ποδήλατο ή γυμναστική ( ευτυχώς έχουμε την suzan asbhy οι γυναίκες που ήρθε μόνιμα στο νησί και μας φτιάχνει τα ποπουλίνια… ) ή πηγαίνοντας σε κανένα παραδοσιακό πανηγύρι τότε δεν την παλεύεις εύκολα… έχουμε και play station και παίζουμε Buzz με φίλους από Αθήνα Online, τερματίσαμε και όλα τα Lara Croft… Και περνάει ο καιρός… αλλά κάθε μέρα πας περίπατο για να ξελαμπηκάρεις , μαζεύεις και καμιά Ελιά, ενώ από Απρίλη δουλειά και μπάνια… Απλά πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος, για εμάς ήταν αυτό που θέλαμε για εμάς και για τα παιδιά όταν με το καλό αποκτούσαμε.. να μεγαλώσουν στα χώματα και στην εξοχή και ας μην μπορούμε να πάμε cinema ή μπουζούκια ή για ψώνια στην Ερμού όποτε θέλουμε..

Μαριούλα μη λες για σκυλια στενοχωριεμαι...Σημερα χαθηκε το δικό μας... Εχουμε ενα μικρό (δεν ξερω τι ρατσα είναι) και το βραδυ λυθηκε και σημερα το πρωι που πήγε ο αντρας μου να φυγει δεν το καταλαβε και αφησε την πόρτα ανοιχτη... Χαθηκε η Κιαρα (ετσι τη λεγαμε τη σκυλίτσα μας). Την είχαμε από τον Απρίλη και στενοχωρηθηκα πολύ, δε νομίζω να τη βρούμε..

HgqOp3.png

Βικούλα θα σε μαλώσω σήμερα, με εβαλες σε μεγάλο πειρασμό με τη ζωαρα σου στο νησί... μόνιμες διακοπές..Ζηλεψα πολύ βρε παιδί μου.....Αμάν!!!:(:(:(:(... Τι φωτο είναι αυτές...

-----QUOTE]

Neminaki: Για αυτό τα παράτησα όλα στην Αθήνα, εδώ λιγότερα έσοδα αλλά καλύτερη ζωή … αλλά εδώ ο κιμάς έχει και 13? το κιλό και οι χοιρινές 11? τα ντόπια , γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από κάτι κατεψυγμένα του super market … δεν βρίσκεις μαγαζιά με ρούχα ή αυτά που βρίσκεις είναι πολύ μαρκε με αποτέλεσμα να είναι πολύ ακριβά… (ευτυχώς δεν τα πολύ χρειαζόμαστε ή ψωνίζουμε όταν ανεβαίνουμε Αθήνα ), το χειμώνα η διασκέδαση περιορίζεται σε κανα 2 μπαράκια και μερικά φαγάδικα που είναι ανοιχτά, ευτυχώς από πρόπερσι παραμένει ανοιχτό και ζαχαροπλαστείο γιατί πολλές φορές έκλεινε για 1 μήνα ( διακοπές ) … Αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις πηγαίνοντας πεζοπορίες… κάνοντας ποδήλατο ή γυμναστική ( ευτυχώς έχουμε την suzan asbhy οι γυναίκες που ήρθε μόνιμα στο νησί και μας φτιάχνει τα ποπουλίνια… ) ή πηγαίνοντας σε κανένα παραδοσιακό πανηγύρι τότε δεν την παλεύεις εύκολα… έχουμε και play station και παίζουμε Buzz με φίλους από Αθήνα Online, τερματίσαμε και όλα τα Lara Croft… Και περνάει ο καιρός… αλλά κάθε μέρα πας περίπατο για να ξελαμπηκάρεις , μαζεύεις και καμιά Ελιά, ενώ από Απρίλη δουλειά και μπάνια… Απλά πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος, για εμάς ήταν αυτό που θέλαμε για εμάς και για τα παιδιά όταν με το καλό αποκτούσαμε.. να μεγαλώσουν στα χώματα και στην εξοχή και ας μην μπορούμε να πάμε cinema ή μπουζούκια ή για ψώνια στην Ερμού όποτε θέλουμε..

Σε ζηλεψα.... Αν και το 'χω στην ακρη του μυαλού μου πως εκ των πραγματων θα αναγκαστω κι εγω κάποια στιγμη να κατοικήσω σε κάποιο νησί λόγω δουλειάς... (αν με διορίσουν το σιγουρο είναι πως τα 2 πρώτα χρονια θα είμαι σε ένα τετοιο μερος) και δε με πειράζει καθολου, ίσα ίσα θα ήθελα παρα πολύ να ζησω μια τετοια εμπειρία...

A και κάτι άλλο ξεχασα.. στη φωτο που ανεβασες στο φβ εκτός από την κοιλίτσα σου που είναι υπέροχη, μου άρεσε πολύ και η κουζίνα σου!!!!! (ασχετο..)

HgqOp3.png

Tatum αν είναι λόγω κρίσης να μην κάνουμε παιδια χεστήκαμε.....απλώς θα μάθουν σε λιγότερα...όχι πολλά ψώνια,όχι περιτά απο σ/μ,ένα καλό ζευγάρι παπούτσια κ.λ.π....και σε μας καλό θα κάνει,μη νομίζεις..αρκεί να υπάρχει υγεία και μεροκάματο...

Εγώ Καραμελάκι γεννήθηκα 3300 κι εγω πλήρης ημερων και ο Νικολάκης 2700 ή 2900...τη μικρή υπολογίζω γύρω στα 3500

Βίκυ μου και ποιός δε θα ήθελε να είναι στη θέση σας;;κι εγω είχα κάνει κάναδυο σχέσεις απο Κρήτη και έλεγα μπας και.. αλλά δεν και ευτυχώς δηλαδή γιατί μπορεί να μου σπάει τα νεύρα το μοσχάρι μου αλλά είναι δικό ΜΟΥ μοσχαράκι και το λατρεύω!!!

Nemina να έχεις το νου σου μπορεί να ξαναγυρίσει το σκυλάκι εκεί που δεν το περιμένεις..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Elvina Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι !!! ( και αυτά τα φαγητά δεν είναι να μας τα λες… ο γιατρός είπε ξεκούραση.. άντε να φτιάξεις τον πουρέ μελιτζάνας… )

KATRINDM Αυτό το κειμενάκι το είχα βρει στο internetπριν χρόνια με είχε αγγίξει τόσο πολύ και συνεχίζει να με αγγίζει… ίσως να είναι αυτό που με έκανε να μην θέλω πολλά και να ζητάω από το θεό ή ότι υπάρχει για τον κάθε ένα μας εκεί πάνω μόνο υγεία… θεωρώ πως αν έχω υγεία ότι μα ότι και να μου συμβεί μπορώ να το αντιμετωπίσω...

Κουράγιο με τα πλυσίματα… εγώ τέλειωσα με τα χειμωνιάτικα και τα πρώτα bebe… τα υπόλοιπα θα τα φορτώσω στην αδερφή μου…!!!

Nemina κι εσύ να προσέχεις… τώρα δεν θέλει και πολλά, το μωρό είναι βαρύ και σε τραβάει προς τα κάτω… λογικό, Υπάρχουν και κάποιες ζωνούλες από ότι έχω δει στο internet( κάνει ζέστη όμως )

Ρηνιώ : Δαμάσκηνα… το φάρμακο… ήμουν δυσκοίλια για τα προηγούμενα 15 χρόνια… έχω φάει από χημεία τα πάντα… έχω πιει όλα τα φυτικά σκευάσματα ( εκτός από τα φύλλα Αλεξάνδρειας που βρήκε η αδερφή μου σε συσκευασία όπως το τσάι σε φακελάκι και λέει ότι κάνουν δουλειά ) πάντα είχα πρόβλημα… σιχαίνομαι να πηγαίνω τουαλέτα σε campingκτλ και είχα βρει την υγεία μου… αφού δεν χρειαζόταν να πάω και για 5 ημέρες μπορούσα άνετα να κάνω camping.. ( xixix ) έχω φάει δημητριακά, γάλα Ευ ζην χυμούς με δαμάσκηνο δύο δυο, πάντα ψωμί μαύρο… και πάντα είχα πρόβλημα… μπορεί με όλα αυτά να έβρισκα παρηγοριά για μια δυο μέρες και μετά πάλι τα ίδια… Από τότε που τρώω κάθε βράδυ 5 δαμάσκηνα κι επειδή μʼ αρέσουν μπορεί και παραπάνω.. όλα πάνε ρολόι.. Στην εγκυμοσύνη βέβαια πήγαν ρολόι από την Αρχή και χωρίς δαμάσκηνα ευτυχώς…

Μπράβο για τα κιλάκια σου!!!

Μαραντ: Λευκό ξύδι και σόδα και πλύσιμο με καυτό νερό ! ( το ίδιο με το πλυντήριο των ρούχων & τα σιφώνια )

Tatum: Μην μασάς και μην αγχώνεσαι. Μεγάλωσαν και επέζησαν παιδιά από κατοχή και πόλεμο, σίγουρα όχι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά για αυτό υπάρχουμε κι εμείς γιατί κάποιοι πήραν το ρίσκο. Η μάνα μου με τον πατέρα μου όταν παντρεύτηκαν το μόνο τους πράγμα για το σπίτι τους ήταν μια κουβέρτα από την λαϊκή και έκαναν 3 παιδιά και δεν πεινάσαμε… αλλά σαν γονείς δεν ήθελαν και τα περιττά… νέο κινητό κάθε τόσο, 2 διαφορετικά φαγητά, συνέχεια κρέας, διακοπές οπωσδήποτε αλλιώς χαρακίρι… που οκ.. είναι σημαντικά πλέον, αλλά και περιττά σε καιρό κρίσης. Αν περίμενα να περάσει η κρίση για να κάνω οικογένεια ζήσε Μαϊ μου να φας τριφύλλι… στα 60 μου ούτε παιδιά θα μπορούσα να κάνω, αλλά ούτε σύνταξη θα πάρω… χιχι

Καραμελάκι: Ωραία φωτό με το μαγιό!! Sexy Mama!!!

Κορίτσια την μαμά μου την πήγα 3 φορές για γέννα… το 81! Την 1η φορά σαν πρόωρο που τελικά δεν βγήκα ( κρύωνα.. ) και την 2η έσπασαν τα νερά, αλλά έχωσα το κεφάλι μου μπροστά και σταμάτησαν δεν έτρεχαν… ο γιατρός στο νοσοκομείο της είπε ότι δεν ήταν τπτ και να γυρίσει σπίτι.. και με το που πήγε σπίτι ξανά μανα… κουνήθηκα και φρουυυπππ ποτάμια τα νερά … τρέχα πάλι πίσω στο νοσοκομείο… άλλα τα μέσα τότε…

Διαφημίσεις

Ρηνιώ : Δαμάσκηνα… το φάρμακο… ήμουν δυσκοίλια για τα προηγούμενα 15 χρόνια… έχω φάει από χημεία τα πάντα… έχω πιει όλα τα φυτικά σκευάσματα ( εκτός από τα φύλλα Αλεξάνδρειας που βρήκε η αδερφή μου σε συσκευασία όπως το τσάι σε φακελάκι και λέει ότι κάνουν δουλειά ) πάντα είχα πρόβλημα… σιχαίνομαι να πηγαίνω τουαλέτα σε campingκτλ και είχα βρει την υγεία μου… αφού δεν χρειαζόταν να πάω και για 5 ημέρες μπορούσα άνετα να κάνω camping.. ( xixix ) έχω φάει δημητριακά, γάλα Ευ ζην χυμούς με δαμάσκηνο δύο δυο, πάντα ψωμί μαύρο… και πάντα είχα πρόβλημα… μπορεί με όλα αυτά να έβρισκα παρηγοριά για μια δυο μέρες και μετά πάλι τα ίδια… Από τότε που τρώω κάθε βράδυ 5 δαμάσκηνα κι επειδή μʼ αρέσουν μπορεί και παραπάνω.. όλα πάνε ρολόι.. Στην εγκυμοσύνη βέβαια πήγαν ρολόι από την Αρχή και χωρίς δαμάσκηνα ευτυχώς…

Μπράβο για τα κιλάκια σου!!!

Κορίτσια την μαμά μου την πήγα 3 φορές για γέννα… το 81! Την 1η φορά σαν πρόωρο που τελικά δεν βγήκα ( κρύωνα.. ) και την 2η έσπασαν τα νερά, αλλά έχωσα το κεφάλι μου μπροστά και σταμάτησαν δεν έτρεχαν… ο γιατρός στο νοσοκομείο της είπε ότι δεν ήταν τπτ και να γυρίσει σπίτι.. και με το που πήγε σπίτι ξανά μανα… κουνήθηκα και φρουυυπππ ποτάμια τα νερά … τρέχα πάλι πίσω στο νοσοκομείο… άλλα τα μέσα τότε…

Βίκυ κι εγω χρόνια δυσκοίλια...εγω βέβαια έπαιρνα HERBALENE για περίπου 2 χρόνια μέχρι να φτιάξει..πριν δεν το ήξερα κι έιχα πλακώσει κι εγω τα φάρμακα..τελοσπάντων θέλω να σου πω οτι τα δαμάσκηνα εμένα δε μου έκαναν τίποτα...ήταν λες και δεν είχα φάει...για κάθε οργανισμό ειναι διαφορετικό και αντιδράει αλλιώς και στα διάφορα φαγητά και στα διάφορα σκευάσματα..το τσάι Αιγύπτου ή Αλεξάνδρειας για μένα π.χ. είναι σωτήριο!!!

Μπράβο τυρρανία τη μαμά!!!!λες να σου κάνει κι εσένα τα ίδια;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

νεμινα μ κ αλλη μια γνωστη μου εχασε το σκυλακι της σημερα!!!τι εγινε βρε κοριτσια η μερα το εχει?

κοριτσια ομορφες οι φωτο που ανεβαζετε στο facebook!!!

ρινιω μου εχεις θεμα με την κυστη???;) εχει ουρισει καμια απο εσας πανω της εγω στο τσακ το γλυτωνω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοίτα δεν νομίζω να μου κάνει τα ίδια γιατί πλέον είναι άλλα τα μέσα…. J Εξάλλου αν σπάσουν τα νερά ή δω πολλά υγρά και μετά σταματήσουν, σιγά μην είμαι τόσο θαρραλέα σαν την μαμά μου που έφυγε από το νοσοκομείο.. εκεί θα κατσικωθώ.. αντίσκηνο..

Μαριούλα, εγώ σήμερα νιώθω πως θα κατουρηθώ πολύ συχνά, σαν να μίκρυνε ξαφνικά η κύστη μου. Βέβαια από το πρωί έχω πιεί 2 λίτρα παρά κάτι νερό + τον καφέ σε μεγάλο ποτήρι κατσαρόλα…

Άσχετος που ακουμπάει σε ένα σημείο και νιώθω πως μου έφυγαν για μερικά δεύτερα και πάλι με αφήνει… τι να πω…

Σήμερα πήρα τις τελικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα χρήματα από το ΙΚΑ και να δικαιούμαι και ταμείο ανεργίας το χειμώνα…. Είμαι δουλειά θερινής σεζόν. Πρέπει να τα έχω έτοιμα γιατί στις 22 πρώτα ο θεός θα φύγω. Μην τους ψάχνω για να υπογράφω τα χαρτιά, είναι και έγκυος η υπάλληλος εδώ στο ΙΚΑ και αν φύγει χέσε ψηλά…

Πάντως αυτό το πράγμα στο νησί… 2500 – 3000 οι κάτοικοι στο νησί το χειμώνα πάνω από 22 οι εγκυούλες… Η μια μετά την άλλη γεννάμε… αχαχαχα Η κρίση μας έκανε να κλείσουμε την τηλεόραση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...