Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

exeis dikio!!imoun bebaia kai pio palia paxia,imoun 68 kila kai se 2 xronia mesa eixa ftasei ta 49 (:!::!::!:) an kai ta teleutaia xronia eixa sta8eropoii8ei sta 53-56 exw kyttaritida kai ragades sta mpoutia..

κ ποιος δεν εχει... αστα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

e kala logw ypsous (1.61) den pigaina kai gia montelo!!!meta ti metakomisi se diko mas spiti kai ta delivery pou plakwnei o kyrios eftasa ta 60 kila..kai einai kai o kyriws logos gia kyttaritida...

8a milisw pantws kai me ton giatro na dw ti proteinei.

κ εγω ηδη εχω αρχισει να βαζω γιατι μεγαλωνει κ η κοιλιτσα...κ αρχιζει η φαγουρα κ απο χθες πλακωνομαι στις κρεμες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

κ εγω ηδη εχω αρχισει να βαζω γιατι μεγαλωνει κ η κοιλιτσα...κ αρχιζει η φαγουρα κ απο χθες πλακωνομαι στις κρεμες..

ki egw exw entoni kai stin koilia kai sto sti8os eidika otan tsitsidwnomai!!molis bgalw rouxa plakwnei i fagoura...

na rwtisw kati?epafes me ton syzygo kanonika?

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ki egw exw entoni kai stin koilia kai sto sti8os eidika otan tsitsidwnomai!!molis bgalw rouxa plakwnei i fagoura...

na rwtisw kati?epafes me ton syzygo kanonika?

ο γιατρος ειπε κανονικα,αλλα εγω δεν εχω κ ιδιαιτερο κουραγιο..σερνομαι..χαρα στο κουραγιο του αντρουλη μου...ηρωας ειναι!! :-)

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλα εγω εχω βγαλει κ ξηροδερμια στο στηθος,κ με πεθαινει καθε μερα.τοση φαγουρα δεν παλευεται...

oxi ksirodermia den exw alla fagoura entoni skeftomai mipws to afroloutro..to sfouggari mipws kati m'enoxlei..eixa akousei gia to prasino sapouni gnwrizei kamia?

egw mia xara oreksi exw-ok me pianoun kati nystes de mporw na pw alla tou tribomai ki egw!!!aplws fobamai ka8imerina,opws prin.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

oxi ksirodermia den exw alla fagoura entoni skeftomai mipws to afroloutro..to sfouggari mipws kati m'enoxlei..eixa akousei gia to prasino sapouni gnwrizei kamia?

egw mia xara oreksi exw-ok me pianoun kati nystes de mporw na pw alla tou tribomai ki egw!!!aplws fobamai ka8imerina,opws prin.

xaxa τελειο!!!!!μπραβο,μπραβο!!! αλλα σε βοηθαει κ το οτι δεν εχεις ναυτιες...!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Αννα!

Τι νεα απο τη Μαριαλενα;

Μαντ μπραβο για τν πιο υπεροχο ηχο εβερ!!! Με τ καλο και η αυχενικη!

Εγω την κορη μου την γεννησα λητω αλλα τ σπορακι στ ρεα με τον ιδιο γιατρο ειναι πιο κοντα μου.

Σημερα εχουμε κα εμεις γιατρο!

Ειμαι ξυπνια απο τις 3 , αυπνοια φουλ..

Καλημερα Αννα!

Τι νεα απο τη Μαριαλενα;

Μαντ μπραβο για τν πιο υπεροχο ηχο εβερ!!! Με τ καλο και η αυχενικη!

Εγω την κορη μου την γεννησα λητω αλλα τ σπορακι στ ρεα με τον ιδιο γιατρο ειναι πιο κοντα μου.

Σημερα εχουμε κα εμεις γιατρο!

Ειμαι ξυπνια απο τις 3 , αυπνοια φουλ..

καλα αποτελεσματα!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πολύ καλημέρα σας!!!!

Χαίρομαι Μαντ που βρήκες γιατρό και δε τον σκότωσες;) και που όλα βαίνουν καλώς!!!

Εμένα πάλι ο γιατρός συνεργάζεται με το ΡΕΑ και το τι θα μου πάρει ακόμα δεν το ξέρω...

Θα δούμε πως θα πάει...

Μας έχει πεί ο γιατρός φίκι-φίκι γιοκ μέχρι να τελειώσει το 1ο τρίμηνο.... και ξύπνησα σήμερα... τσόντα υπερπαραγωγή!!! Μα θα σκάσω η γυναίκα!!!:tongue:

Ψάχνομαι με τον προγεννητικό έλεγχο, έρευνα αγοράς κι έτσι...

Αλήθεια βρε κορίτσια, στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ δεν δέχονται καλλιέργεια κολπικών υγρών μέσω ταμείου ή με δουλεύουν κανονικά???:confused:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Πολύ καλημέρα σας!!!!

Χαίρομαι Μαντ που βρήκες γιατρό και δε τον σκότωσες;) και που όλα βαίνουν καλώς!!!

Εμένα πάλι ο γιατρός συνεργάζεται με το ΡΕΑ και το τι θα μου πάρει ακόμα δεν το ξέρω...

Θα δούμε πως θα πάει...

Μας έχει πεί ο γιατρός φίκι-φίκι γιοκ μέχρι να τελειώσει το 1ο τρίμηνο.... και ξύπνησα σήμερα... τσόντα υπερπαραγωγή!!! Μα θα σκάσω η γυναίκα!!!:tongue:

Ψάχνομαι με τον προγεννητικό έλεγχο, έρευνα αγοράς κι έτσι...

Αλήθεια βρε κορίτσια, στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ δεν δέχονται καλλιέργεια κολπικών υγρών μέσω ταμείου ή με δουλεύουν κανονικά???:confused:

καλημερα miss caramel!!! δεν γνωριζω,ειμαι κ λιγο ασχετη σε θεματα ταμειων,γιατι κ ικα παλια που ειχα,ποτε δεν το χρησιμοποιησα..κ τωρα εχω τεβε κ παλι δεν ξερω τι γινεται..γιατι σας απαγορεψε ο γιατρος?παντως αυτα τα θεματα αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας,μαλλον εξαρταται κ απο το γιατρο αν θα σε αφηνει η οχι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα Κορίτσια!!! Τι κάνετε; Μαριαλενα πως είσαι Σήμερα;;;;

Καλημέρααα!! Από χθες έχω κάνει 4 εμετούς!!! Δε μπορεί να σταθεί τίποτα στο στομάχι μου :( Κατα τα άλλα καλά :) εσυυυ;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...