Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αννα.. τι τραβάς κι εσύ κι όλες μαζί... Αν είχα γραφτεί στο forum στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν θα είχα τι να γραψω καθώς μόνο οι υπέρηχοι μου επιβεβαίωναν οτι είμαι εγκυος... Τωρα όμως τα τραβαω όλα κι εγώ... Σήμερα έχω κι εγω κάτι περίεργα πονακια στη μεση, αρκετά ανησυχητικά αλλά το πιο περίεργο απ' όλα είναι κάτι χτυπήματα που νιώθω αναμεσα στα σκέλια...Σαν να σπρώχνει και να νιώθω την άκρη μιας φούσκας να τεντώνει τσίτα... Κάπως έτσι ΄νιωθα να με χτυπά πριν μου σπασει τα νερά η 2η και τώρα πραγματικά εχω χεστεί (sorry) πάνω μου... Νιώθω πως θα δώσει μια και θα σπάσει η φουσκίτσα-φωλίτσα της και θα τρεχω και δε θα φτανω... Πρέπει να κανει 2 βδομαδούλες υπομονή ακόμη..... να κλείσουμε τουλάχιστον τις 35 όπως μας είπε και η παιδίατρος μιας κι από θεμα βαρους θα είναι καλή όπως δείχνουν τα πράγματα..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλα τα φουσκωτά κοριτσάκια!!!!

Απο κλωτσιές και τούμπες με έχει ταράξει κι εμένα!!!!!

elvina τα ίδια έχω πάρει κι εγώ:D Μόλις τα είδα ξετρελάθηκα!!! Πήρα και το άλλο σετ που έχει αλογάκι και αστεράκι!!!!!

Εχτές ήρθε η αδερφή μου απο Αθήνα να μας δει και να μας χαιρετήσει γιατί την Πέπμπτη φεύγει πάλι για Παρίσι :cry:

Ολοκληρώσαμε τη μπορντούρα στο δοματιάκι βάλαμε και το φως και σιγά σιγά βάζουμε μέσα ότι πραγματάκια μαζεύουμε. Τελικά μαζέψαμε και αρκετά πραγματάκια απο γνωστούς!!!! Μας έδωσαν καλαθούνα, μάρσιπο, relax, αποστειρωτή, παρκοκρέβατο και περιμένω απο άλλη φίλη καθισματάκι αυτοκινήτου και port bebe!!!!!

Ενοείτε ότι όοοοοολα θέλουν πλύσιμο, αλλά θα τα αφήσω 2 εβδομάδες ακόμα μέχρι να βγω σε άδεια που θα κάθομαι για να μην βαριέμαι αλλά και γιατί εβελπιστώ να δροσίσει λιγάκι!!!!!

Να σας ρωτήσω, τον αποστειρωτή πως τον καθαρίζουμε απο τα άλλατα??????έχει μαζέψει πολλά κάτω εκεί που έχει κάτι σαν βαλβίδα.....

καλημέρα σε όλα τα φουσκωτά κοριτσάκια!!!!

Απο κλωτσιές και τούμπες με έχει ταράξει κι εμένα!!!!!

elvina τα ίδια έχω πάρει κι εγώ:D Μόλις τα είδα ξετρελάθηκα!!! Πήρα και το άλλο σετ που έχει αλογάκι και αστεράκι!!!!!

Εχτές ήρθε η αδερφή μου απο Αθήνα να μας δει και να μας χαιρετήσει γιατί την Πέπμπτη φεύγει πάλι για Παρίσι :cry:

Ολοκληρώσαμε τη μπορντούρα στο δοματιάκι βάλαμε και το φως και σιγά σιγά βάζουμε μέσα ότι πραγματάκια μαζεύουμε. Τελικά μαζέψαμε και αρκετά πραγματάκια απο γνωστούς!!!! Μας έδωσαν καλαθούνα, μάρσιπο, relax, αποστειρωτή, παρκοκρέβατο και περιμένω απο άλλη φίλη καθισματάκι αυτοκινήτου και port bebe!!!!!

Ενοείτε ότι όοοοοολα θέλουν πλύσιμο, αλλά θα τα αφήσω 2 εβδομάδες ακόμα μέχρι να βγω σε άδεια που θα κάθομαι για να μην βαριέμαι αλλά και γιατί εβελπιστώ να δροσίσει λιγάκι!!!!!

Να σας ρωτήσω, τον αποστειρωτή πως τον καθαρίζουμε απο τα άλλατα??????έχει μαζέψει πολλά κάτω εκεί που έχει κάτι σαν βαλβίδα.....

Καλημέρα κ καλη εβδομάδα!!!! Μαραντ, εμένα μου είχαν πει να τον καθαρίζω με λευκό ξύδι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ευχαριστώ πολύ anast. Θα το πάω στη μαμά μου να μου το κάνει γιατί δεν έχω και πολλή όρεξη να μυρίσω το ξύδι :?

Επίσης βρε κορίτσια μου έδωσαν ένα στρωματάκι - αλλαξιέρα φουσκωτό. Σ΄αυτό πρέπει να βάλω πάνω κάτι ειδικό (:tongue:) ή κανένα σελτεδάκι ή κομάτακι ύφασμα βαμβακερό γενικά?(έτσι κι αλλιώς τη σκατούλα θα τρώει :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Ευχαριστώ πολύ anast. Θα το πάω στη μαμά μου να μου το κάνει γιατί δεν έχω και πολλή όρεξη να μυρίσω το ξύδι :?

Επίσης βρε κορίτσια μου έδωσαν ένα στρωματάκι - αλλαξιέρα φουσκωτό. Σ΄αυτό πρέπει να βάλω πάνω κάτι ειδικό (:tongue:) ή κανένα σελτεδάκι ή κομάτακι ύφασμα βαμβακερό γενικά?(έτσι κι αλλιώς τη σκατούλα θα τρώει :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Κ σε αυτο εγω έχω κ σελτεδακι κ σεντονακι μικρο που μου έφτιαξε η μάνα μου πολλα κομμάτια απο ύφασμα που αγορασα...για να μην πλενεις κάθε φορά το στρωματακι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκίτσες!!!

Αννα Τι τραβάς!!Υπομονή!!Τι ώρα έχεις σήμερα ραντεβού????

Πήγαμε σήμερα το πρωί και το πήραμε το στρωματάκι για το πορτ μπεμπε!!!Είναι λίίίγο μεγαλύτερο - γιατί είναι για καλαθούνες - αλλά δεν πειράζει!!!Πήραμε και τα τελευταία εσωρουχάκια φορμάκια!! Πήρα και τα τελευταία για την βαλίτσα!!Οπότε αρχίζω και πλένω σιγά σιγά!!!

Μαραντ για το στρωματάκι όπως και για την αλλαξιέρα , πάρε σελτεδάκια και πανούλες μικρές για να μην λερώνεται!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα φουσκίτσες!!!

Αννα Τι τραβάς!!Υπομονή!!Τι ώρα έχεις σήμερα ραντεβού????

Πήγαμε σήμερα το πρωί και το πήραμε το στρωματάκι για το πορτ μπεμπε!!!Είναι λίίίγο μεγαλύτερο - γιατί είναι για καλαθούνες - αλλά δεν πειράζει!!!Πήραμε και τα τελευταία εσωρουχάκια φορμάκια!! Πήρα και τα τελευταία για την βαλίτσα!!Οπότε αρχίζω και πλένω σιγά σιγά!!!

Μαραντ για το στρωματάκι όπως και για την αλλαξιέρα , πάρε σελτεδάκια και πανούλες μικρές για να μην λερώνεται!!!

μεγεια κατριν!!!

8 παρα τεταρτο εχω ραντεβου..για να δουμε τι θα μας πει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια μου και κοιλουμπιτσες

αννα μου υπομονη τι αλλο να πω υπομονη ολες μας εγω σημερα εκανα δυο δουλειες και ποναω παλι και ξαναξαπλωσα ευτυχως περιμενω τη μαμα μου αργοτερα

τατουμ ναι ευτυχως εχω αυτη τη δυνατοττητα και να σου πω την αληθεια με βολεψε κιολας σε εισαγωγικα που ειναι και το ιδιο φυλλο αν ηταν το δευτερο κοριτσακι θα τα εβαζα σε ξεχωριστο δωματιο αλλα νομιζω ετσι θα ειναι πολυ καλυτερα και αργοτερα που θα μεγαλωσουν θα τους βαλω κουκετα και τα γραφεια στο δωματιο του τιποτα αλλο ουτε καν τηλεοραση μονο εκει που αθ ειναι τα παιχνιδια τους

βικυ μου σου στελνω πμ

νεμινα πολυ ζορι σε καταλαβαινω απολυτα μια δουλεια και καναπε ειμαι δε μπορω τιποτα ολοκληρο να κανω με δοσεις τα κανω ολα

μις καραμελ αυτο σαιτ που εβαλες ειναι πολυ ωραιο αλλα εγω εχω μια απορια

λεει οτι στις 27 εβδοαμδες πρεπει να ειναι μ.ο 875 και στις 30 1319 εμενα που ηταν 1300 στις 27 εβδομαδες τωρα ποσο μπορει να ειναι??? οι υπολοιπες αν το κοιταξατε ειδατε τετοια μεγαλη διαφορα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αννα.. τι τραβάς κι εσύ κι όλες μαζί... Αν είχα γραφτεί στο forum στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν θα είχα τι να γραψω καθώς μόνο οι υπέρηχοι μου επιβεβαίωναν οτι είμαι εγκυος... Τωρα όμως τα τραβαω όλα κι εγώ... Σήμερα έχω κι εγω κάτι περίεργα πονακια στη μεση, αρκετά ανησυχητικά αλλά το πιο περίεργο απ' όλα είναι κάτι χτυπήματα που νιώθω αναμεσα στα σκέλια...Σαν να σπρώχνει και να νιώθω την άκρη μιας φούσκας να τεντώνει τσίτα... Κάπως έτσι ΄νιωθα να με χτυπά πριν μου σπασει τα νερά η 2η και τώρα πραγματικά εχω χεστεί (sorry) πάνω μου... Νιώθω πως θα δώσει μια και θα σπάσει η φουσκίτσα-φωλίτσα της και θα τρεχω και δε θα φτανω... Πρέπει να κανει 2 βδομαδούλες υπομονή ακόμη..... να κλείσουμε τουλάχιστον τις 35 όπως μας είπε και η παιδίατρος μιας κι από θεμα βαρους θα είναι καλή όπως δείχνουν τα πράγματα..

αυτο που περιγραφης με τα χτυπηματα αναμεσα στα σκελια το ενιωσα εχτες το βραδυ ξαπλωμενη κιολας την ωρα που επεσα για υπνο και μιλοφοβηθηκα να πω την αληθεια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημέρα Χαρά!!!

Υπομονή και σε σένα!!!Είναι εκνευριστικοό να κάθεσαι και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα!!!Και εγώ το 1ο τρίμηνο το πέρασα στον καναπέ και δεν μου άρεσε καθόλου!!!

ΚΑι εμένα οι τιμές του πίονακα καμία σχέση με το βάρος του μωρού!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Στρώμα για την καλαθούνα απο που θα πάρω;Αυτό που έχει είναι μαλακο και μάλλον δεν είναι ορθοπεδικό γιατί κι εγω εκεί θα την κοιμίζω ολημερίς κι ολονυχτίς!!!!

Λοιπον πως την βγάλαμε χτες χωρίς κλιματιστικό;;;κλείσαμε την μεσόπορτα του σαλονιού και την πόρτα του μπάνιου ανοίξαμε της κουζίνας και του παιδικού και ευτυχώς την βγάλαμε καθαρή...αν και απο αύριο θα δροσίσει ωστόσο θα χρειάζεται κορίτσια τουλάχιστον ως να μπώ στο μήνα μου...το ευτύχημα είναι οτι μάλλον απο Τετάτη-Πέμπτη θα πάμε για 4-5 μέρες Επίδαυρο να ξεκουραστεί ο αντρίκος μου και θα σουλατσάω στην ακροθαλασσιά -στη ζώνη της γριάς- και θα λιάζω το θε¨ι¨κό γκαστρωμένο μου κορμί!!!:tongue::tongue::tongue:

Καραμελάκι ωραίος ο πίνακας που μας έδωσες..άρα είμαι μες στο μέσο όρο!!οκ γιατί αγχώθηκα...

Επίσης θα βάλω κι εγω φωτό με μαγιώ να ζηλέυετε κι εσείς γιατί εκτός απο κοιλιά έχω και βυζιά!!!!χαχαχαχα!!!!!ζήλια σας!!!!!

Βρε Άννα υπομονή και ξεκούραση...βλέπω να μετακομίζεις απο ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!το απεύχομαι βέβαια αλλά βλέπω οτι ο "Γρηγόρης" σου βιάζεται!!

Επίσης είμαι η μόνη που δεν έχω κάνει τις τελικές αλλαγές στο δωμάτιο...ας όψεται ο μπαμπάς μας που έκατσε χτες ο καημένος αλλά ήταν η πρώτη Κυριακή μετά απο 5 που δεν δούλευε και ήταν απο καναπέ σε κρεβάτι κι απο κρεβάτι σε καναπέ..τον λυπήθηκε η ψυχή μου..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοπελιές τι μου κανετε;; Επισημως ειμαστε 33 weeks σημερα και μόλις γυρίσαμε από το γιατρό...

Βαρος: 2250

Κατα τ' αλλα η κυρία κωλοτούμπα μας τη εφερε, γυρισε με το κεφαλι πάνω και τα χτυπήματα αναμεσα στα σκελια ήταν με τις πατουσαρες της με τις οποίες μας χαιρετησε μόλις ο γιατρος εβαλε τον υπέρηχο στο κατω μερος της κοιλιάς μου περιμένοντας να δει κεφαλι....

Καρμπόν η αδελφη της που είχε γυρισει το κεφαλι προς τα πανω για μια βδομαδα ακριβως τον ίδιο καιρό.......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...