Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια! Εγώ είχα κάτι πετρώματα στην κοιλιά χθες το βράδι και αγχώθηκα. Πήγα σήμερα στον ιατρό μου και έκανα και καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο και όλα καλά. Πιθανώς ήταν κάποιες συσπάσεις, περπάτησα και λίγο παραπάνω χθες, οι οποίες ευτυχώς δεν επαναλήφθησαν. Και ο μπέμπης μου υπολογίσθηκε σήμερα 2300 gr! Είπα να ξεκουραστώ σήμερα. Έβαλα τον άντρα μου να κάνει κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας, κοινώς χουκιάρ μπεγιεντί, με αναλυτικές οδηγίες δικές μου και έγινε μούρλια!

Δεν σας είπα ότι μέσα στην εβδομάδα παρήγγειλα και από το homee.gr και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τώρα έκανα μια παραγγελία από το spitishop.gr μία πικέ κουβερτούλα και ένα μπουρνουζάκι πολυτελείας, γιατί με ενθουσίασε σαν αισθητική το σχέδιο με τα μολυβένια στρατιωτάκια που έχει.http://www.spitishop.gr/myeshop/brefikh-kouberta-pike-azzaro-magic-p-8927.html?osCsid=2k4d2kghuk8j47bh7q5p4pgu51 Τί λέτε?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκυ μου πολύ με συγκίνησες με αυτό που έγραψες!!Μου ρθε να βάλω τα κλάματα!!!

Καραμελ μια χαρά τότε αφού το ξεπέρασες!!!

Ελβινα με γεια τα πραγματάκια , πολύ ωραία είναι!!! Εγώ πάλι διστάζω να παραγγείλω από ιντερνετ!!Θελω να τα βλέπω !!ΑΛλά αν λέτε ότι είναι καλά !!Θα το τολμήσω!!! ΓΙατι ναι μεν είμαι αθηνα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να πηγαίνουμε για ψώνια συχνά!!Λόγω δουλειάς του άντρα!!

Σήμερα στήσαμε το καρότσι!!Όσες έχετε πόρτ μπεμπε , χρειάζεται κάποιο επιπλέον στρωματάκι ή μπορεί να κοιμάται κατευθείαν μέσα όπως είναι???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Βικούλα θα σε μαλώσω σήμερα, με εβαλες σε μεγάλο πειρασμό με τη ζωαρα σου στο νησί... μόνιμες διακοπές..Ζηλεψα πολύ βρε παιδί μου.....Αμάν!!!:(:(:(:(... Τι φωτο είναι αυτές...

Μαριούλα, τι μπορεί να πει κανείς για την περιπέτειά σου πέρα από το να μη το περάσει καμιά γυναίκα... Δεν έχω λόγια, μόνο το οτι ελπίζω το νέο σου μωράκι να σου απαλύνει τον πόνο.....

Χαρά ακριβώς την ίδια πίεση νιωθω κι εγώ σαν να πηγαίνει να πέσει η κοιλιά, κυρίως οταν κανω συσπάσεις...Οι συσπάσεις συνεχίζουν, πήγα σήμερα να κάνω δυο δουλίτσες παραπανω και δωστου πονάκια στη μεση και τσιμπίματα στην κοιλιά, πετρώματα κ.α. ΕΝ τω μεταξύ κάθε φορά που ξαπλωνω αντί να νιώθω καλύτερα, υποφέρω από τα κόκκαλα της λεκάνης μου!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Σήμερα στήσαμε το καρότσι!!Όσες έχετε πόρτ μπεμπε , χρειάζεται κάποιο επιπλέον στρωματάκι ή μπορεί να κοιμάται κατευθείαν μέσα όπως είναι???

Aπ' όσο ξέρω στο πορτ μπεμπέ στρώνεις απλά ένα σεντονάκι και το μωρό κοιμάται στη βόλτα, εκτός αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις για τον καθημερινό του ύπνο στο σπίτι υπό τύπου καλαθούνας, οπότε στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να προσθέσεις ένα στρωματάκι latex.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ!!!!

Με αυτή τη βαρύγδουπη ανακοίνωση επανέρχομαι απογεματιάτικα!!!

λοιπόν κοριτσάκια μου μου φαίνεται η μικρή μου είναι όντως μικρή κι εγω την περίμενα θεριό!!!βλέπω πόσο βάρος έχουν τα δικά σας κι ανυσηχώ...με μερικές είμαστε πάνω κάτω στην ίδια εβδομάδα..βρε λέτε τελικά να βγάλω μοντέλο;;;

για το εντερικό παιδιά εγω βρήκα άλλο κόλπο...φρούτα το βράδυ..και το πρωι πήρα δημητριακά ολικής με φυτικές ίνες να βάζω στο γάλα (πίνω που πίνω) οπότε βλέπω αποδίδει...εν τω μεταξύ ζυγίστηκα σήμερα κι απο την προηγούμενη εβδομάδα δεν πήρα ούτε γραμμάριο!!!!και έφαγα και παγωτό και γλυκό...φτού μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κοριτσια σορυ που εφυγα αποτομα αλλα περιμενε κοσμο η μαμα μου και με φωναξε για ενισχισεις!

Μαριουλα το μονο που μπορω να σου πω ειναι κουραγιο και οτι τα δυσκολα ειναι γι αυτους που μενουν. Μπορει να μην το χαρικες το μωρακι σου αλλα τουλαχιστον τωρα ειναι σιγουρα σε καλυτερο κοσμο! Σιγουρα δεν μπορω να νιωσω τον πονο σου αλλα ακομα βλεπω εφιαλτες με την πρωτη εγκυμοσυνη που κοντεψα να χασω τη μικρη 2 φορες :?, οχι οτι συγκρινετε....

Τα νευρα της (απ οσο καταλαβενω τουλαχιστον) ειναι γιατι της λιπει και ο μπαμπας (και η τηλεοραση που της εβαζε) και γιατι θημωνει που η μαμα απο υπερκινητικη εγινε ενα με το κρεβατι σχεδον! Το καλο ειναι οτι εχει δεθει με τον μικρο ηδη γιατι βλεπει οτι ανταποκρινετε μονο σ αυτην και χερετε!

Χαρα αυτο με το 1 υπνοδωματιο και ενα playroom ειναι το ονειρο μου! Αν διαβαζουν και στο υπνοδωματιο δεν θα τους τραβανε την προσοχη και τα παιχνιδια!

Κι εγω την πρωτη εγκυμοσυνη την εβγαλα ουσιαστικα βλεποντας μπαλα σε ξαπλωστρα θαλασης στο... πεζοδρομιο (μου βγαλαν και ανεκδοτο) χιχι!

Αυτη την αισθηση του να "πεφτει" η κοιλια τη γλυτωσα με βρακακια (αρες) εγκυμοσυνης που την στηριζουν, πηρα 2 και τα βαζω πανω απ το κανονικο, αλλιος θα χριαζομουν μια περιουσια σε τετια! Τις κουτουλιες βεβαια στην... εξοδο δεν τις γλυτωνω!

κατριν κι εγω στο πορτ μπεμπε του καροτσιου την κοιμιζα και το ιδιο θα κανω με τον μικρο τωρα. Μου ειχαν χαρισει και στρωματακι που εφτιαξε μια φιλη που δουλεβε στην κοκοματ χιχι στη χλιδα τα μικρα! Ενα αδιαβροχο πανακι απο κατω μην γινει στραβη και αλλα σεντονια σπιτι αλλα εξω, με λαστιχο ηταν και ετσι οσο και να ζουζουνιζε δεν εφεβγε το σεντονι, το εχω δει σε αλλη μαμα που δεν ειχε στρωματακι και το μικρο ολο εβγαζεε το σεντονι και ακουμπουσε στο πορτ μπεμπε που δεν πλενετε τοσο ευκολα!

Νεμινα για τη λεκανη και ξαπλα μου ειπε ο γιατρος, μονο στο πλαι, με λιγισμενα γονατα και μαξιλαρι αναμεσα. Και τωρα ετσι ειμαι, το πως σας γραφω... τωρα μαθαινω με 1 χερι!

Παλι καλα τη δυσκιλιοτητα τη γλυτωνω και στη μικρη και τωρα, ακομα και λιγο περιεχομενο να εχω, το βλεπουν για παιχνιδι και αρχιζει το ποδοσφαιρο για να το διωξουν-κατεβασουν! Στα πιπι εχω θεμα γιατι εκει που παταει ο μικρος δεν τα καταλαβενω και εβαλα... προγραμα και παω παντα μετα την μικρη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Maριουλα ειναι πραγματι λυπηρο αυτο που συνεβη στην πρωτη σου εγκυμοσυνη.Να μη συμβει ποτε ξανα σε καμια μανουλα.Ο καλος θεουλης να εισαι σιγουρη πως εχει μαζι του το 1ο σου αγγελουδι κ σου εστειλε το 2ο για παρηγορια κ να σε γεμισει χαρα.

Ρινιω πραγματι βαρυγδουπη δηλωση!Με τετοια ζεστη να σου χαλασει το κλιματιστικο...Παναγια μου βοηθα

Κατριν δεν ξερω τι γινεται με το πορτ μπεμπε,εγω παντως πηρα λικνο υφασματινο σαν το πορτ κ του βαλαμε επιπλεον σρτωματακι κοκοφινοικα για να κοιμαται ανετα το μπεμπεκι

Ελβινα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.Τελικα ολα καλα ηταν.Ο μπεμπης σου βλεπω...αστερι!Αλλα κ ο μπαμπας του δεν παει πισω.Να φτιαξει μπεγιεντι δεν ειναι ευκολη υποθεση!Αντε μου ανοιξες την ορεξη.Ειναι κ απο τα αγαπημενα μου.

Τατουμ θα πάρω ένα στρωματάκι!!Δεν είναι ακριβά απ' ότι είδα!!!Αυτό του πορτ μπεμπε είναι πολύ λεπτό!!!

Κι εμενα λεπτο μου ειχε φανει και βγενοντας για καφε, ρωτησα στη φιλη αν φτιαχνουν και για πορτ μπεμπε και μου ζητησε να κανω "πατρον" για να μου το φτιαξει για δωρακι! Αν αγορασεις παρε μαζι και το καροτσι γιατι δεν ειναι ολα ιδια, εκτος φυσικα αν ειναι της ιδια εταιριας! Αν το βαλεις πανω σε πατακι διπλα στο κρεβατι δεν θα περναει και κρυο και συνιθος μπορεις να τα ψιλολικνισεις κι ολας ή εχουν ποδαρακια για να μην εχουν επαφη με το πατωμα. Αλλοι τα εχουν μονιμα στο καροτσι αλλα εμενα ετσι με βολεψε πιο πολυ, την σηκωνα και πιο ευκολα απο ξαπλα τη νυχτα, για θηλασμο.

Βρηκε νεο παιχνιδι η μικρη!! Εχει 1 κορδελα μακρια (κι εγω ψαλιδι για ωρα αναγγης) και την ντυνετε, κοιτιετε στον καθρευτη και ερχετε για φοτο και αφου το βγαλει, λυνω κομπους και παλι απ την αρχη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εδώ έχει τους μέσους όρους ανά εβδομάδα κύησης, έτσι για να ξέρουμε πως κυμαινόμαστε (ιδίως οι ασχετο-πρωτο-μανούλες!) ;)

http://www.babycenter.ca/pregnancy/fetaldevelopment/chart/

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εδώ έχει τους μέσους όρους ανά εβδομάδα κύησης, έτσι για να ξέρουμε πως κυμαινόμαστε (ιδίως οι ασχετο-πρωτο-μανούλες!) ;)

43 weeks?????????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Oh my God!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

HgqOp3.png

43 weeks?????????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Oh my God!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Εχμμ... καλά!!!! Μη κάνεις έτσι!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Sorry που χάθηκα αλλα δεν είμαι κ στα καλύτερα μου..έχω πολλα πονακια, συσπασεις κ τραβηγματα κ γενικά δεν την πολυπαλευω..το απόγευμα πήγα σε μια φίλη που γέννησε στο γαια κ ξεναγήθηκα κιόλας, κ με πιάσανε πόνοι, νόμιζα θα γέννησω. Άντε αύριο έχω γιατρο να δω τι θα μου πει. Κουραστηκα πολυ κ θέλω να περάσουν 2 εβδ κ ας γέννησω κορίτσια. Δεν μπορω να κάνω τίποτα πια, ούτε δουλειές ούτε καν μαγείρεμα.. Σερνομαι.. Ουφ..

Εσείς είστε καλα;

Βίκυ, είμαστε κ επισήμως φίλες στο fb;-)μην αγχωνεσαι για την στάση του μπεμπη, έχει ακόμα καιρο να γυρίσει..

Μαριουλα,ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλα σκέψου θετικά, ότι το άλλο σου Μωρακι σου έχει στείλει το αδερφακι του κ σε λίγο θα το έχεις αγκαλια!!!

Μισ καραμελ, τι ήταν κ αυτο με το γαστρεντερικο σου;;;μάλλον σου πάσαν βαριά τα θαλασσινά!!

Τατουμ να προσεχείς με τις κινήσεις σου, γιατί φαντάζομαι το ζόρι σου με την μέση σου γιατί κ εγω κάτι παρόμοιο περνάω.. Όσο για την μικρη σου, θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν στην ιδέα με το μωρο κ ας δείχνουν ότι το έχουν δεχτεί.. Κ εγω κάθε μέρα μιλάω με την κόρη μου για αυτο το θέμα..

Ρινιω;;; ac?????κ τώρα;;;; Πόσο σε σκέφτομαι τώρα!! Εγω σπο το πρωι έχω κ τα 2 στο full γιατί σταζω ολόκληρη, έχω κάνει 3 φορές ήδη μπάνιο κ ετοιμαζομαι για 4. Όσο για την Θεια σου.. Παναγίτσα μου, κοψτης τον αέρα γιατί δεν σε βλέπω καλα..Χαρα στο κουράγιο σου. Εγω θα είχα φριξει ήδη.. Μπρρρρρρ...σε λίγο θα σου λεει κ πως θα ξεσκατιζεις το μωρο..

Χαρα, ελβινα κουράγιο!!!! Κ πολυ προσοχή.. Φοβάμαι μην σας κάνω παρέα κ εγω απο αύριο αν μου πει ο doc κρεβάτι. Κ δεν ξέρω πως θα γίνει.. Η πεθερά μου λείπει ακόμα, η μάνα μου δουλεύει. Ποιος θα κρατήσει την μικρη;;;

Κατριν, withu, νεμινα, εβελινα;;;; Όλες καλα;;; Ελπίζω να μην ξέχασα καμία..

Α, όσο για το στρώμα στο πόρτ μπεμπε ΝΑΙ χρειάζεται σίγουρα γιατί αυτο που έχει μέσα δεν είναι ορθοπαιδικο κ αν σκοπεύετε να το κοιμιζετε μέσα σίγουρα θα χρειαστειτε.. Εγω είχα πάρει, γιατί την κοιμιζα την μικρη μέχρι 3 μηνών περίπου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εχμμ... καλά!!!! Μη κάνεις έτσι!!!!:tongue:

Miss Caramel δεν παλευεται!!!!!!!!!! Εδω μετράω μέρες, ώρες μη πω και λεπτα, όχι 3 βδομάδες ακόμη!!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...