Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

βικυ μου πολυ ομορφη η προσευχη που εγραψες και σωστη! μακαρι τουλαχιστον τωρα να πανε ολα καλα με εχει πιασει μια τεραστια φοβια μην παθει καυτο το μωρακι κατι:(

ρινιω μου σιγουρα αν δεν το ζησει καποιος δεν μπορει να ξερει πως ειναι μακαρι να μην το ζησουν αλλες κοπελες! η συννυφαδα σου εκανε αλλο μωρακι μετα? απο τι εχασε το πρωτο της μωρο???? κ εκεινη σε μεγαλο μηνα ρε γαμωτο οπως εμενα κ εγω ακριβως 30 ευδομαδων ημουν οταν το επαθα...

χαρα καλα τα λες καλυτερα να ειναι ετοιμη παρα να γινει τιποτα και να μην τα εχεις ετοιμασει ακομα κ εγω αρχες σεπτεμβρη αν ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος θα ξεκινησω να την ετοιμαζω

είχε θρόμβους στη ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία (αν το λέω καλά κιόλας)...στον χρόνο επάνω που έχασε τη μια κόρη ήρθε η άλλη..άσε μη το σκέφτεσαι...τώρα έρχεται μια νέα ζωή να σου δώσει χαρά!!!θετικές σκέψεις θέλω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρά! Να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην γκρινιάζεις… το παιδί έχει αρχίσει και αντιγράφει από τώρα… κανόνισε να σου βγει γκρινιαρούλικο!!!

Όλα καλά θα πάνε… αυτό να λες και αυτό να σκέφτεσαι! Σίγουρα να ετοιμαστείς για κούνια και πραγματάκια διαλεγμένα από εσένα, αλλά να πας μια μέρα που πραγματικά θα είσαι καλά, μην κάνεις κανένα αστείο και νιώθεις κάπως και πάς για ψώνια !

Αν θες στείλε μου τα στοιχεία σου για το fb:)

Μαριούλα και εσύ αν θες help για να σε βρω

είχε θρόμβους στη ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία (αν το λέω καλά κιόλας)...στον χρόνο επάνω που έχασε τη μια κόρη ήρθε η άλλη..άσε μη το σκέφτεσαι...τώρα έρχεται μια νέα ζωή να σου δώσει χαρά!!!θετικές σκέψεις θέλω!!!

πωπω και εμενα απο θρομβοφιλια εφυγε το πρωτο μου μωρακι τωρα κανω καθε μερα μια ενεση στην κοιλια απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος μακαρι ολα να πανε καλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Χαρά! Να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην γκρινιάζεις… το παιδί έχει αρχίσει και αντιγράφει από τώρα… κανόνισε να σου βγει γκρινιαρούλικο!!!

Όλα καλά θα πάνε… αυτό να λες και αυτό να σκέφτεσαι! Σίγουρα να ετοιμαστείς για κούνια και πραγματάκια διαλεγμένα από εσένα, αλλά να πας μια μέρα που πραγματικά θα είσαι καλά, μην κάνεις κανένα αστείο και νιώθεις κάπως και πάς για ψώνια !

Αν θες στείλε μου τα στοιχεία σου για το fb:)

Μαριούλα και εσύ αν θες helpγια να σε βρω

βικουλα σου εστειλα π.μ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα τέλεια κοιλίτσα κι εσύ! Μόλις είδα και την χρονολογία γεννήσεως σου… χιχιχι Νταμπλαζ… γεννιόντουσαν παιδιά και τότε οκκκ…

ευχαριστω βικυ μου:P ειδα και εγω φωτο σου εισαι πολυ ομορφη!!! σιγα καλε και εσυ μικρουλα εισαι ποτε γεννηθηκες?το σκυλακι μου το ειδες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Χαχαχα είμαι το 81! Το είδα το ποντίκι σου, είναι κουκλάκι ζωγραφιστό και αυτό!!! Τα δικά μου τα ζωντανά τα έχω δείξει και εδώ, αλλά στο fb έχω διάφορες πόζες τους.

Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο… κι εσύ κουκλίτσα είναι και μικρούλα και στο γάμο σου σαν πριγκιπισούλα! Να είσαι καλά πάντα και όλα να έρθουν όπως τα θες!

Μαριούλα κοίτα μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται!

Τελικά μάλλον δεν είχα γαστρεντερίτιδα γιατί ούτε πόνους είχα ούτε συνεχίστηκε το δράμα.

Για άλλη μια φορά είχα μια περίπτωση οξείας δυσπεψίας!!!

Για καλό και για κακό το έριξα χθές στο σαλατικό και το φρούτο ;)

Πωπω οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ!!!!:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Χαχαχα είμαι το 81! Το είδα το ποντίκι σου, είναι κουκλάκι ζωγραφιστό και αυτό!!! Τα δικά μου τα ζωντανά τα έχω δείξει και εδώ, αλλά στο fb έχω διάφορες πόζες τους.

Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο… κι εσύ κουκλίτσα είναι και μικρούλα και στο γάμο σου σαν πριγκιπισούλα! Να είσαι καλά πάντα και όλα να έρθουν όπως τα θες!

Ααααα γεννιόντουσαν παιδιά και μετά το 79???? Εντύπωση μου κάνει:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχαχαχαχαχαχα

Καραμελάκι! Αν είναι κολλητικό θες να έρθεις κατά εδώ; Η να μας πεις που πήγες και έφαγες τα όσα μύρια και σε έπιασε ότι σε έπιασε;;; Με το ταξίδι και την αλλαγή προγράμματος θα ήθελα πολύ να με πάει τσιρλιό! χαχαχα

Αν έχεις κι εσύ FB στείλε μου pm… J

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχαχαχα

Καραμελάκι! Αν είναι κολλητικό θες να έρθεις κατά εδώ; Η να μας πεις που πήγες και έφαγες τα όσα μύρια και σε έπιασε ότι σε έπιασε;;; Με το ταξίδι και την αλλαγή προγράμματος θα ήθελα πολύ να με πάει τσιρλιό! χαχαχα

Αν έχεις κι εσύ FB στείλε μου pm… J

Σε μένα πάντα πιάνουν 3 πράγματα... 2 πιάτα χόρτα ή σοκολάτα με καφέ ή κάτι καυτερό (οτιδήποτε με ταμπάσκο)

Ε χθές βέβαια για να καθαρίσει και το αντεράκι έφαγα και 5-6 σύκα και περιμένω :rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εγώ σήμερα θα πάω σε Ιταλικό, το οποίο βέβαια είναι καλό και δεν νομίζω να με πιάσει τσιρλιό για κάποιο λόγο! Θα φάω μερικά δαμάσκηνα αν δω ότι συνεχίζω να δυσκολεύαμε, εμένα μου κάνουν δουλειά…

Εγώ σήμερα θα πάω σε Ιταλικό, το οποίο βέβαια είναι καλό και δεν νομίζω να με πιάσει τσιρλιό για κάποιο λόγο! Θα φάω μερικά δαμάσκηνα αν δω ότι συνεχίζω να δυσκολεύαμε, εμένα μου κάνουν δουλειά…

Άσε τα ιταλικά και πιάσε τα μεξικάνικα!!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καραμελάκι: Κοράκλα μεγάλη όντως η μικρή σου… Τελικά έχω μικρή κοιλιά θα εμπιστευτώ την πεθερά μου… ο ποπός όμως… σαν μπιντές με ποδαράκια έχω γίνει… που θα πάει θα στρώσει!

Που να βρω Μεξικάνικο εδώ… άσε που κάτι φασόλια κτλ που έχει σαν γεύσεις δεν με ενθουσιάζουν.. Θα φάω μια πίτσα Βεζούβιο… αυτή με το ταμπάσκο… αχαχα !

Τι μου φταίει το παιδί όμως που θα τσουρουφλιστεί με τα καυτερά;;; ή λες να γυρίσει τούμπα από την καούρα; Τις κουτουλιές στο στομάχι να μην αρχίσει και θα τα βρούμε. Τα υπόλοιπα! Ωραία κοιλίτσα κι εσύ καραμελάκι!

Καραμελάκι: Κοράκλα μεγάλη όντως η μικρή σου… Τελικά έχω μικρή κοιλιά θα εμπιστευτώ την πεθερά μου… ο ποπός όμως… σαν μπιντές με ποδαράκια έχω γίνει… που θα πάει θα στρώσει!

Που να βρω Μεξικάνικο εδώ… άσε που κάτι φασόλια κτλ που έχει σαν γεύσεις δεν με ενθουσιάζουν.. Θα φάω μια πίτσα Βεζούβιο… αυτή με το ταμπάσκο… αχαχα !

Τι μου φταίει το παιδί όμως που θα τσουρουφλιστεί με τα καυτερά;;; ή λες να γυρίσει τούμπα από την καούρα; Τις κουτουλιές στο στομάχι να μην αρχίσει και θα τα βρούμε. Τα υπόλοιπα! Ωραία κοιλίτσα κι εσύ καραμελάκι!

Έχοντας φάει μεξικάνικο σου λέω ένα.. το μωρό δε θα καταλάβει τίποτα! Το γαστρεντερικό σου πάλι θα τα δεί όλα :tongue:

Εγώ το λέω έχω επενδύσει σε κοιλάρα και κωλάρα:tongue:

Μέχρι και πριν ένα μήνα η μικρή ήταν στο Μ.Ο. βάρους για την εβδομάδα της. Τώρα από μήκος δεν ξέρω! Εγώ πάντως είχα βγεί 51εκ και αισθάνομαι τη μικρή τώρα να στριφογυρνάει. Από το τέντωμα βέβαια που ρίχνει από το απόγευμα και μετά καταλαβαίνω ότι θα ήθελε λίγο ακόμα χώρο το κτήνος!

Για την ακρίβεια πλάτος θέλει (που δεν έχω πάνω από τη μέση τουλάχιστον)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...