Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!

tatum με έχεις στο φβ!! Κι εμένα μου είχε πει να τα σταματησουμε στις 34 αλλά είπα να τα κόψω μια βδομάδα νωρίτερα! Τελοσπάντων τα πήγα από 3 μισά σε 2 και παλευεται αν και κάνω συσπάσεις και την άλλη βδομάδα θα τα κόψω τελείως κι ο Θεος βοηθός!! Πόσο καιρό μετά γεννησες αφού εκοψες τα χαπια;;

Οσον αφορα τα παιδιά, δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Εγω έκανα βλακείες και κάποιες φορές αναγκαζόμουν να τα σηκώσω κι έτσι άρχισαν οι συσπάσεις. Νομίζω πως δεν εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συνειδητοποίησαν πως δε μπορώ να τα σηκώσω επειδή εχω "αυτη τη μεγαλη κοιλιά" όπως λέω. Αποφευγω να λέω για τη μπεμπα για να μη θεωρούν πως εκείνη είναι η αιτία που δεν τα σηκώνω. Π΄ντως γενικώς χαιδευουν την κοιλιά και της μιλάνε, καμιά φορά όμως ο μικρός όταν θελει να μου τη σπασει ερχεται και τη χτυπάει... Επίσης πολλες φορες παίζω μαζί τους και πάνω στο παιχνίδι μου ρίχνουν μερικές αδέσποτες στην κοιλιά.... Αστα να πάνε, είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν, ή δεν θέλουν να καταλάβουν!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...............................(πολύς βαθυς αναστεναγμός) δυστυχώς δεν παίρνει και χαμπάρια η θεία....-

μου λέει χτες να πάρω την καλαθούνα να την πλύνω

-όχι,της λέω,θα την κάνω εγω αφού βγαίνει το ύφασμα και μπαίνει πλυντήριο θα το πάω επάνω που έχει απορρυπαντικό η συννυφάδα και μου λέει

-σιγά θα πάω να πάρω εγω ένα μπουκάλι ΠΡΟΔΕΡΜ να στα πλύνω...

-δεν πειράζει,λέω,θα το κάνω εγω μόλις μου φέρει και τα υπόλποιπα ρούχα η αδερφή μου...

-ε,καλά τότε θα έρθω μες στη βδομάδα να κατεβάσουμε την κούνια απο το πατάρι..

-θα πω στο Νίκο,της λέω,αύριο που δε δουλεύει..και σιγά-σιγά θα τη φτιάξουμε...και τα καθισματάκια (αυτοκινήτου) θα τα πάρει η θεία μου να τα δώσει κάπου που ξέρει να αλλάξουν τα υφάσματα (γιατί είναι απο σχεδόν όλα τα ανήψια μου)

μπορώ να σας γράψω 6φυλλη έκθεση μπρος πίσω αν θέλετε!!!αλλά δεν πειράζει θα ξεκινήσω εγω να τα τακτοποιώ μόνη μου να τελειώνει...εγω φταίω που 'αφησα πολύ αέρα...

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

κι εμένα μόλις σκύψω λίγο παιδιά νιώθω τεράστιο βάρος χαμηλά και βλέπω απο εσάς οτι δεν κάνει λόγω του οτι έχει πάρει θέση το μωρό...και τρενάρω και το σεξ γιατί μ'εχει πιάσει τρελλό άγχος ή δεν παίζει ρόλο;

Tatum τί να σου πω;;υπομονή;;κουράγιο;;έχεις φάει τον γαιδαρο και είσαι στην ουρά,πια...τι θα την κάνεις τη μικρή;;θα την δέσεις/φιμώσεις;;;;;;;;μαλωσέ τη λίγο (να τρομάξει πιο πολύ) μήπως και ηρεμήσει λίγο...δεν μπορείς να την αφήνεις λίγες ώρες στη μαμά σου;

Εγώ σήμερα μπήκα στην 33η εβδ.....και πριν το καταλάβω νομίζω θα σας λέω οτι μπήκα στην 34η...και σε λίγο θα λέμε μία-μία οτι μπήκαμε στην τελική ευθεία και μετά θα ανακοινώνουμε τις γέννες μας....πέρασε ο καιρός...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatum μου δεν καταλαβα γλιστρησες επεσες κατω δηλαδη???προσεχε αλλα οσο αφορα την μικρη δεν μπορεις να κανεις τιποτα μικρο παιδακι ειναι

Κι εγω δεν ξερω πως δεν επεσα, τελευταια στιγμη κρατηθικα!

Η μικρη μου ηταν παντα ζοιρη αλλα απ οταν αρχισαν οι αποκολησεις και ημουν μισοξαπλα και τωρα με τη μεση... εχει ξεφυγει τελειος! Εχει απιστευτα νευρα και γκρινια και οτι επικυνδινο βρει, απλα το κανει! Με στενοχορει πολυ που τη στρεσαρει η ολη κατασταση και που δεν μπορω να της προσφερω οσα πριν. Γι αυτο πηραμε την πισινολυλα και τις μερες που δεν εχει αρκετη ζεστη για να μπουμε (παντα μαζι και παιζουμε με τις ωρες) παμε σε ενα ποδηλατοδρομο χωρις κοσμο και κανουμε 2+ χιλιομετρα, ποδιλατο η μικρη, περπατιμα εγω. Στο σπιτι καθετε μονο για τραγουδια, παραμυθια (σπανια αυτο) και βιβλια που θελει να μαθει να διαβαζει μονη της, αλλα δεν φενετε να της φτανει! Καπια στηγμη αρχιζει τα... ακροβατικα και μετα γκρινιαααα και κλαμαααα, τρελαδικο γινετε! Αν ηταν μονο τα ακροβατικα δεν θα ανισιχουσα τοσο, ποναει η ψιχη μου να τη βλεπω μες τα νευρα (που πριν δεν ειχε τοσα).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαριούλα άντε κι εσύ με το καλό να 30αρίσεις! Τον έφαγα το γάιδαρο η αλήθεια είναι… Αύριο μπαίνω στις 32 και πως περνάνε έτσι οι μέρες….

Ξέχασα… το καλό είναι ότι ο γιατρός δεν έβαλε τις φωνές για τα κιλά. Ουφ… βέβαια θα συνεχίσω να προσέχω να μην πάρω άλλα 10 στους μήνες που έμειναν…

Νεμίνα με τη βαφτιστήρα μου τα είχαμε αυτά…στην αρχή δεν το ήθελε το παιδί με τπτ αρχικά γιατί εκεί που ήταν να πάνε για campingματαιώθηκε λόγω εγκυμοσύνης και 2ο είχαν πει ότι μπορεί να πάρουν ένα σκυλάκι το οποίο και αυτό πήγε για αργότερα… η μικρή έλεγε πως αυτό δεν είναι δίκαιο , πως χάνει 2 από αυτά που ήθελε και θα πάρει 1, το αδερφάκι κτλ κτλ..

Της γράφω γράμματα και πάντα της λέω διάφορα και το τι ψυχοθεραπεία κάναμε μέσω αλληλογραφίας δεν λέγετε… τους έχεις κάνει σύμμαχους σε αυτό; Δηλαδή να τους μοιράζεις αρμοδιότητες για το μέλλον κτλ;; Αν ψάξεις στο internetυπάρχουν πολλά άρθρα που λένε για το πώς να αντιμετωπίζεις τέτοιες συμπεριφορές…

Κορίτσια για να με βάλετε κι εμένα στο FB πρέπει να μου στείλετε τα στοιχεία σας… το δικό μου το account δεν φαίνεται σε όλους και δεν μπορείς να το κάνεις αναζήτηση

Tatum: εγώ δεν θα την μάλωνα ούτε θα της φώναζα, νομίζω ότι τα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν και φοβούνται μην χάσουν την θέση που είχαν έως τώρα…

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλάς πολύ κάθε μέρα…

Να της λες ότι εσύ δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα τους, όπως αυτή που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά και ότι εφόσον είναι το 1ο σου παιδάκι έχετε περάσει τόσα μαζί όλο αυτό τον καιρό που κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει.. να της υπενθυμίζεις ότι η κατάσταση σου θέλει πολύ προσοχή τώρα που κοντεύεις να γεννήσεις και ότι και εκείνη αν θέλει να προσφέρει κάτι σε εσένα αυτό θα ήταν να είναι προσεχτική, γιατί αν συμβεί κάτι και δεν μπορείς να την βοηθήσεις εύκολα και γρήγορα όπως θα έκανες σε άλλη περίπτωση, θα νιώσεις πολύ άσχημα και θα στεναχωρηθείς πάρα πολύ γιατί πάντα θες να είσαι δίπλα της αφού είναι ο μοναδικός θησαυρός σου! Γενικά εγώ θα της ζητούσα πράγματα και θα προσπαθούσα να της τα εξηγήσω σαν να ήταν μεγάλη... αυτά από εμένα που δεν έχω ακόμα παιδιά, αλλά νομίζω πως κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα και φυσικά με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να κάνω και λάθος…

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

tatum με έχεις στο φβ!! Κι εμένα μου είχε πει να τα σταματησουμε στις 34 αλλά είπα να τα κόψω μια βδομάδα νωρίτερα! Τελοσπάντων τα πήγα από 3 μισά σε 2 και παλευεται αν και κάνω συσπάσεις και την άλλη βδομάδα θα τα κόψω τελείως κι ο Θεος βοηθός!! Πόσο καιρό μετά γεννησες αφού εκοψες τα χαπια;; Γυρω στις 36 τα εκοψα (αργα γιατι επρεπε να πεταξω) και γεννησα 25-12 αντι για 26-12 χιχι δεν ξερω αν ηταν απ τα χαπια η 1 μερα αλλα πετυχε ΤΗ μερα!

Οσον αφορα τα παιδιά, δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Εγω έκανα βλακείες και κάποιες φορές αναγκαζόμουν να τα σηκώσω κι έτσι άρχισαν οι συσπάσεις. Νομίζω πως δεν εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συνειδητοποίησαν πως δε μπορώ να τα σηκώσω επειδή εχω "αυτη τη μεγαλη κοιλιά" όπως λέω. Αποφευγω να λέω για τη μπεμπα για να μη θεωρούν πως εκείνη είναι η αιτία που δεν τα σηκώνω. Π΄ντως γενικώς χαιδευουν την κοιλιά και της μιλάνε, καμιά φορά όμως ο μικρός όταν θελει να μου τη σπασει ερχεται και τη χτυπάει... Επίσης πολλες φορες παίζω μαζί τους και πάνω στο παιχνίδι μου ρίχνουν μερικές αδέσποτες στην κοιλιά.... Αστα να πάνε, είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν, ή δεν θέλουν να καταλάβουν!!

Η δικια μου ειναι πολυ συζιτησιμη γενικα και ρωταει πολλα, απο 2,3 χρονων αρχισε ερωτησεις για το "πως φτιαχνουν οι μεγαλοι τα μωρα", προσπαθησα να της απανταω ειληκρινα αλλα χωρις λεπτομεριες και κιριως οχι για την ... πραξη, οποτε ηξερε τα βασικα πριν μηνω εγκυος (με κορυφεο "απο που μπαινει το σπερματοζωαριο στην κοιλια?" "εσυ απο που φανταζεσε?" "απο κει που κανουμε πιπι" κοκκαλο εγω). Οταν ρωτησε για την πραξη ευτιχος ειμουν ηδη εγκυος και τη ρωτησα αν θελει να δει απο που τρωει το μωρο και ξεχαστικε (και καλα "μισο ψαχνω κατι που χριαζομαι, ελα στο πισι". Δεχτικε ευκολα το "αν σε περνω αγγαλια ποναει το μωρακι και μπορει να φυγει" αλλα δεν λεει να δεχτει οτι οταν θελει κατι και η μαμα ποναει στη μεση δεν μπορει να σηκωθει σαν ελατηριο και θελει τουλαχιστον 5 λεπτα! Με το που θα γινει αυτο αρχιζουν τα "οργανα"!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Είναι λίγο ζόρικα αν εχεις άλλα παιδιά από πίσω... Αυτό όμως που με στενοχωρεί πιο πολύ ειναι οτι δεν εχω την αντοχή να παίξω μαζί τους λόγω του μεγέθους της κοιλιάς, των συσπάσεων και των πόνων στη λεκάνη... Γενικώς όλο σε έναν καναπέ κάθομαι και καμιά φορά κάνω καμιά δουλίτσα, δεν μπορώ όμως να παιξω μαζί τους κι αυτό μου λείπει κι εμε΄να και σ' αυτά... Αντε να περασει ο καιρός........

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ρηνιώ βάλε τη θεία στη θέση της πριν γεννήσεις και σου κατσικωθεί στο 40ήμερο που ήδη θα είσαι φρικαρισμένη…

Είδα μια κοιλίτσα! Στο FB σου! Αυτά είναι… εγώ δεν έχω βγάλει καμιά καλή! Ελπίζω αυτές τις μέρες να έχω μερικές…

Ξεχασα!!! 45 μερουλες ακομα!!!!

Tatum: εγώ δεν θα την μάλωνα ούτε θα της φώναζα, νομίζω ότι τα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν και φοβούνται μην χάσουν την θέση που είχαν έως τώρα…

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλάς πολύ κάθε μέρα…

Να της λες ότι εσύ δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα τους, όπως αυτή που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά (μαμα δαγκωτο απανταει...) και ότι εφόσον είναι το 1ο σου παιδάκι έχετε περάσει τόσα μαζί όλο αυτό τον καιρό που κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει.. να της υπενθυμίζεις ότι η κατάσταση σου θέλει πολύ προσοχή τώρα που κοντεύεις να γεννήσεις και ότι και εκείνη αν θέλει να προσφέρει κάτι σε εσένα αυτό θα ήταν να είναι προσεχτική, γιατί αν συμβεί κάτι και δεν μπορείς να την βοηθήσεις εύκολα και γρήγορα όπως θα έκανες σε άλλη περίπτωση, θα νιώσεις πολύ άσχημα και θα στεναχωρηθείς πάρα πολύ γιατί πάντα θες να είσαι δίπλα της (κατι τετιο εψαχνα!) αφού είναι ο μοναδικός θησαυρός σου! Γενικά εγώ θα της ζητούσα πράγματα και θα προσπαθούσα να της τα εξηγήσω σαν να ήταν μεγάλη... αυτά από εμένα που δεν έχω ακόμα παιδιά, αλλά νομίζω πως κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα και φυσικά με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να κάνω και λάθος…

Απο βρεφος της μιλαω σαν σε μεγαλη, ισως γι αυτο ειναι τοσο συνενοησιμη. Βοηθια μου δινει καθημερινα απο πριν (ασχετο αν το αποτελεσμα ειναι περισσοτερη δουλεια για μενα, δοκιμασε να δωσεις μαιντανο να τον καθαρισει 2χρονο, μεχρι να βαρεθει εχεις ριξει το γελιο της αρκουδας και μετα ΤΟ σφουγγαρισμα).

Ue8pp3.pngI307p3.png

βικυ μ κ εγω εχω υπερηχα με μουτζες..

νεμινα μ εγω πινω 4 μισα γιουτοπαρ λες να ειναι πολλα???μου ειπε να τα παρω μεχρι την γεννα......γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσια???

ρινιω η θεια ειναι απο την οικογενεια του αντρα σου???εγω παντως θα της μιλαγα στα ισια δεν γινεται μετα να την εχεις μια ζωη μες τα ποδια σου μετα θα σου κανει κουμαντο στο πως να μεγαλωσεις το μωρο και στην βαπτιση θα θελει να τα διαλεξει ολα εκεινη κ διαφορα τετοια κ απαπα πες της οτι σε ενοχλει ολο αυτο να βρεις την ηρεμια σου!

τατουμ μου παλι καλα που δεν επεσες!!!λες τανευρα της μικρης να ειναι επειδη εισαι εγκυος?

εγω κοριτσια σημεραειμαι χαλια:(σαν σημερα πριν ενα χρονο ακριβως πεθανε το μωρακι μου:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα, καμιά φορά στη ζωή τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι… δυστυχώς αυτό είναι κάτι που έγινε και εγώ δεν μπορώ να σου πω άστο πίσω σου ή θα περάσει γιατί πραγματικά είναι πολύ εύκολο να τα λες έξω από το χορό που εύχομαι καμία γυναίκα και γενικά κανείς να μην χορεύει… ούτε τυχερό μπορώ να σου πω ότι ήταν μιας και την λέξη τύχη δεν θέλω να την χρησιμοποιώ για τέτοιες περιπτώσεις… ήταν κάτι που απλά έγινε και καλός ή κακός εσύ ήσουν αυτή που έπρεπε να το κουβαλήσεις…

Πέρασε ένας χρόνος, δύσκολος, αλλά και ευχάριστος αφού περιμένεις το μωρό σου και φαίνεται να είναι όλα καλά μέχρι τώρα! Κοίτα να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται για την νέα ζωή που κουβαλάς μέσα σου και ειδικά σήμερα μακριά από ιδιαίτερες συγκινήσεις… κάνε πράγματα που θα σε κάνουν ίσως πιο ήρεμη… δεν θα περάσει ποτέ, εκεί θα είναι απλά δεν θα πονάει τόσο πολύ όσο τώρα…

Ζήτησα από τον Θεό…

Να μου δώσει δύναμη

Κι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες για να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία

Κι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

Του ζήτησα οικονομική άνεση

Κι Αυτός μου έδωσε νου και ικανότητα να εργάζομαι.

Του ζήτησα θάρρος

Κι Αυτός μου έδωσε κινδύνους να ξεπερνώ.

Του ζήτησα αγάπη

Κι Αυτός μου έδωσε προβληματικά άτομα να βοηθώ.

Του ζήτησα χάρες

Κι Αυτός μου έδωσε ευκαιρίες να εκμεταλλευτώ.

Απ' ό,τι ζήτησα δεν πήρα τίποτα - τίποτε απ' αυτά που ήθελα.

Πήρα όμως τα πάντα, αυτά που πραγματικά χρειαζόμουν.

Η προσευχή μου εισακούστηκε!

Θεέ μου σ' ευχαριστώ!

εγώ πάλι δεν έχω υπέρηχο με μούντζες...ΚΥΡΙΑ η κόρη μου!!

Βίκυ μου σ'ευχαριστώ!!!είδες κοιλιά και καμάρι;;;κοίτα να ανακατευτεί η θεια παιρετέρω δεν πρόκειται...για να μου κατσικωθεί έχω κόψει τη φόρα εφ'οσον δηλώνω οτι μιας κι είναι η πεθερά μου απο κάτω ΔΕΝ χρειάζομαι άλλη βοήθεια!!!με τα οικιακά θα βοηθάει λιγο η πεθερά μου,με το μωρό αποκλείεται πέραν εμου και του Νίκου...το ξέρω γιατί δεν ανακατεύτηκε ούτε στη συννυφάδα μου...

Μαριούλα μου...δεν μπορώ να σε καταλάβω...μόνο να σε συμπονέσω λιγάκι γιατί είχε συμβεί το ίδιο στη συννυφάδα μου όταν έχασε στην 30η εβδ. το πρώτο της κοριτσάκι..είδες όμως;;;ο Θεός σας αξίωσε στο χρόνο επάνω να δέχεστε το θαύμα..μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ και σε καμία...δυστυχώς η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα...προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κι επηρεάζεις το μωρό σου (δε γίνεται αλλά πως αλλιώς;;)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κουκλες τι κανουν τα κοιλουμπακια σας???

εγω καποιες ωρες ειμαι καλυτερα και καποιες ποναω νιωθω και ενα βαρος στη κοιλια νιωθω οτι θα πεσει κατω νιωθω λιγο καλυτερα απο χτες ευχομαι να κρατησει και να νιωσω ακομα καλυτερα αυριο θα ερθει και η μαμα μου να μεινει 2-3 μερες να φτιαξουμε τα δωματια(εκεινη δλδ)σκεφτηκα να βαλω τα παιδια να κοιμουνται μαζι και στη αλλη κρεββατοκαμαρα που εχω τωρα γραφειο να κρατησω ενα κρεβατι μονο που εχω γιατιθα χρειαστει σιγουρα και να βαλω ολα τα παιχνιδια εκει να το ακνω σα παιδοτοπο να μην ειναι και δωματιο τους χαλια συνεχεια να πλυνουμε ακι να σιδερουμε και τα ρουχαλακια του μωρου να ειναι ετοιμα γιατι αγχωνομαι να ετοιμασω και τι βαλιτσουλα και ας καθετε παρα να γινει τιποτα και να μην τα εχω ετοιμα ειμαι και απο τα ατομα που δε θελω να μου αλλη τα πραγματα θελω μονη μου να τα κανω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

βικυ μου πολυ ομορφη η προσευχη που εγραψες και σωστη! μακαρι τουλαχιστον τωρα να πανε ολα καλα με εχει πιασει μια τεραστια φοβια μην παθει καυτο το μωρακι κατι:(

ρινιω μου σιγουρα αν δεν το ζησει καποιος δεν μπορει να ξερει πως ειναι μακαρι να μην το ζησουν αλλες κοπελες! η συννυφαδα σου εκανε αλλο μωρακι μετα? απο τι εχασε το πρωτο της μωρο???? κ εκεινη σε μεγαλο μηνα ρε γαμωτο οπως εμενα κ εγω ακριβως 30 ευδομαδων ημουν οταν το επαθα...

χαρα καλα τα λες καλυτερα να ειναι ετοιμη παρα να γινει τιποτα και να μην τα εχεις ετοιμασει ακομα κ εγω αρχες σεπτεμβρη αν ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος θα ξεκινησω να την ετοιμαζω

83tdp2.pngcWE4p3.png

μ αυτα που βλεπω ξερω εγω φοβαμαι θα παω και μεχρι το σαββατο να κλεισω τη κουνια παρω προικα μπιμπερο κτλ να τα εχω και αυτα γιατι να παρω ακι αυτα που θελω μη μου παρουν οτι θελουν χαχαχ

εχω και την ενεση το απογευμα και ολα καλα τωρα κανω λιγες συσπασεις γαμωτο δε ξερω γιατι αφου ολοι μερα ξαπλα ειμαι εχω γινει ενα με το καναπε δεν εντεχω αλλο το ξερω δε κανει να γκρινιαζω αλλα δε βολευομαι κιολας ρε κοριτσια ευτυχως εχτες το απογευματακι ειχαμε στη βεραντα ενα παγκακι το οποιο δε το χρησιμοποιουσαμε και το καθαρισε ο αντρας μου μου εβαλε και μαξιλαρες και εχτες τουλαχιστον την εβγαλα ξαπλωμενη στη βεραντα να παρω ακι λιγο αερα γιατι ολο μεσα μεσα δε μπορω εχει αρχισει να με ενοχλει και το κλιμαστικο αμα ειμαι συνεχεια ξαπλωμενη

πω πω πολυ γκρινια κυριακατικο σταματαω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...