Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γειά σας κοπελιές, τι μου κανετε;; Εγω η χαζή είπα χτες για μια μερα να μην πάρω τα γιουτοπαρ να δω αν συνεχίζω συσπάσεις γιατι φοβαμαι μη κανω καμια αδράνεια μητρας και δε γενναω.... Τελικά όμως δεν ηταν καλή ιδέα. Τωρα η συσπάσεις εκτός πό πετρωμα και πόνο ειναι και σαν να σπρώχνει η κοιλιά προς τα κάτω με ενα απίστευτο βαρος, δεν το χω ξανανιώσει παραμόνο όταν γεννούσα κι ένιωθα την ανάγκη να σπρώξω!! Κι έχω κ απίστευτα υγά, δεν ξέρω αν εσείς έχετε τόσα, δεν εχω εσώρουχα να φορέσω από τις αλλαγές. Καμιά φορά τα φοβάμαι...

Χαρά μη σε φοβίζουν οι ενεσεις, τις κανουν πολλες γυναίκες. Τις έκανε και μια φίλη μου που γεννησε διδυμάκια στις 32 εβδ επειδή είχαν κοινό πλακούντα και τρεις μέρες έκατσαν θερμοκοιτίδα τα καημένα λόγω βάρους! Με τα πνευμονάκια τους κανένα πρόβλημα!!

Ρηνιώ υπομονή με τη θεία. Παρεπιπτόντως κι εμένα μόλις έκανε εγχείρηση η πεθερά μου... Τελοσπάντων, έτσι είναι μερικοί, θέλουν να λένε τη γνωμη τους για τα πάντα, λες και τη ζητάμε!!

withu δεν ξέρω αν είμαι βιαστική που τα ετοίμασα, νιώθω όμως πως περνάει ο καιρός και η μικρή φαίνεται βιαστική επίσης!! Άσε που έχω ένα σωρό ακόμη να πλύνω την καλαθούνα το ρηλάξ και το καθισματακι αυτ/του και δεν έχω μετά που να τα βαλω γιατι θα μου τα λερώσουν τα μικρά!!

Όσο για τα παιδικά δωμάτια, εγω όπως ενδεχομένως είδατε οι έχουσες φβ, τους έκανα ζωγραφιές αν και δεν τις έχω τελειώσει ακόμη. Εχω βάψει το ταβάνι και το μισό τοίχο γαλάζιο και μου μένουν τα συννεφάκια που θελω να κάνω!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Χθες ανεβήκαμε Αθήνα στο γιατρό & σήμερα είμαστε πίσω στο Νησί, εγώ στη δουλειά τώρα, αλλά πρόλαβα να κάνω και το μπανάκι μου. Αν και θα δουλεύω παράλληλα, από σήμερα ξεκινούν οι διακοπούλες μου μιας και ήρθε και η κουμπάρα μας μαζί και θα το ρίξουμε κι εμείς λίγο παραπάνω έξω.

Ο μπέμπης είναι 1780γρ -1850γρ το μηχάνημα το έβγαλε 1780γρ ενώ ο γιατρός 1850γρ οπότε 1800γρ να το αφήσω;;;

Η υγεία του είναι καλή σε όλα τα επίπεδα και η δική μου πίεση και οι σφίξεις… ενός χαλαρού ανθρώπου, τέλειες… Αυτό βέβαια που μου είπε είναι ότι αντί για 1/10 θα πρέπει να είμαι στην Αθήνα στις 24/9. Ο μπέμπης έχει κάτσει σαν το βούδα και είναι ισχιακός με αποτέλεσμα το κεφάλι του να είναι αυτό που ρίχνει κουτουλιές στο στομάχι μου και όχι τα πόδια του κλωτσιές όπως πίστευα. Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει κανονικά, αλλά δύσκολα μιας και έτσι όπως έχει βολευτεί ούτε με περπάτημα όλη μέρα δεν θα αναγκαστεί να αλλαξοκολλήσει… Αν θέλει θα γυρίσει… έτσι θα πρέπει να είμαι 1 εβδομάδα νωρίτερα επάνω από ότι περίμενα , αφού υπάρχουν πιθανότητες να μου σπάσουν πιο εύκολα τα νερά καθώς αυτός πιέζει περισσότερο έτσι όπως κάθετε … αν στις 25/9 δεν έχει γυρίσει κανονικά και δεν γυρίσει μέχρι τις 10/10 τότε θα κάνουμε καισαρική…

Μου είπε να συνεχίσω τα μπάνια μου, αλλά να μην κάνω τρελές δουλειές και κασκαντεριλίκια που ξέρει ότι γενικά έκανα μέχρι τώρα… Ρώτησα φυσικά τα βασικά Α) αν μπορώ να πιώ ένα daiquiri φράουλα και είπε ναι!!!!! … και

Β) αν στην περίπτωση που μου σπάσουν τα νερά, μπορώ να μπω σε φουσκωτό, γιατί το ελικόπτερο θα μου προσφέρει ένα καρδιακό επεισόδιο… σουπερ… και μου είπε επίσης Ναιιιι!!!!! Άραααα Όλα καλά!!! :Dη αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο, αλλά σιγά σιγά μου περνάει…

Σας ευχαιστώ κοριτσάκια μου!!!

Η αλήθεια είναι οτι τα λέω σε σας γιατί δε μπορώ να τα πω αλλού!!!Συγνώμη κιόλας,γιατί καταλαβαίνω οτι δεν είναι και σοβαρά πράγματα ΄στην κατάστασή μας αλλά πραγματικά δε μπορώ να τα πω αλλού...

Καραμελένια...μάλλον γαστρεντερίτιδα έχεις!!!Δεν πρέπει να φατίνε τα θαλασσινά...by the way πριχού τα ξεράσματα είχε ανέβει καθόλου η λίμπιντος;;;:tongue::tongue::tongue:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Χαρά υπομονή και ξεκούραση...δεν έχω τι άλλο να σου πω,μιας και είμαι απο τις τυχερές ούτε πόνο ούτε τίποτα απο συμπτώματα....πάρε και τον γιατρό βέβαια να δεις τι θα σου πει...

Μαριούλα με γειά σας!!!!γι'αυτό σας ζηλεύω για τα ψώνια σας....

Βικάκι μια χαρά απο βάρος!!!αλλά κωλό-κατσε,ε;;;να περπατάς μπαςκαι γυρίσει και γλυτώσετε το νυστέρι....

Εμείς εδω...αγκαλιά με την μπέμπα του κουνιάδου!!!Με το ένα χέρι σας γράφω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαρα μου απο εδω παραγγειλα εγω και εμεινα πολυ ευχαριστημενη... http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-leuka-eidi/sentonia-paidika.asp?thisPage=1&order=1&pr_no=16

ρινιω μου ευχαριστω πολυ:P

βικυ μου ακομα 200 γραμμαρια περιπου και θα ειναι 2 κιλα :Pποσο εβδομαδων εισαι??? μακαρι να γυρισει οπως πρεπει και να γλυτωσεις την καισαρικη.

νεμινα μου οποτε τα συνεχιζεις κανονικα τα γιουτοπαρ δεν κανουμε τετοια πειραματα θελει προσοχη λιγος καιρος εμεινε ακομα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γειααα & πάλι,

Ρηνιώ πρέπει να επιβληθείς… σίγα σίγά με το να αραιώνεις νομίζω πως θα στρώσει… πχ να σου χτυπήσει και να μην ανοίξεις και μετά να πεις ότι κοιμόσουν…

Μόλις αρχίσουν να σου λένε έτσι το ένα και έτσι το άλλο, να λες ναι έχετε δίκιο, έχω κάτι στο μυαλό μου αν δεν πετύχει θα το κάνω όπως μου είπατε… γενικά όμως θέλει και λίγο κλείσιμο η πόρτα , πάντα με τακτ…. Δήθεν ότι κοιμόσουν ή άκουγες μουσική ή ότι έχεις φοβερό πονοκέφαλο κτλ… να αρχίσεις να αποφεύγεις τα σούρτα φέρτα….

Ο μπέμπης καλόκατσε και κολωκόλλησε … ο γιατρός είπε ότι και να περπατάω έτσι όπως έχει κάτσει δεν θα αλλάξει θέση… μόνο αν θέλει ο ίδιος… εγώ ούτως η άλλως περπατούσα. Επίσης μου είπε να μην παρακουράζομαι γιατί μπορεί να μου σπάσουν τα νερά, επειδή ο μπέμπης είναι στην θέση που είναι πιέζει περισσότερο… θα με δει πάλι σε ένα μήνα, αν μέχρι τότε έχει γυρίσει καλώς, αν γυρίσει μετά τις 24/9 μου είπε ότι θα πάμε με ραντεβού, γιατί αν γυρίσει τελευταία στιγμή θα με ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στη γέννα αφού δεν θα έχει κατέβει καλά καλά και δεν θα έχει προετοιμαστεί η μήτρα ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι για φυσιολογικό τοκετό…. Τώρα δεν μπορώ και να περπατάω πολύ, γιατί μπορεί να σπάσουν τα νερά ανά πάσα στιγμή…. Και δεν το θέλουμε… είπε δουλεία ( που είναι καθιστική ) και μπάνιο και ψιλοδουλίτσες στο σπίτι…

Μαριούλα με γεια τα πραγματάκια σου.. από εκεί δεν έχω ψωνίσει εγώ μόνο από το pennies, αλλά τα είχα δει και πίστευα πως θα είναι καλά, τώρα το επιβεβαίωσες. Είμαι 31 εβδομάδων και 5 ημερών!!

Χαρούλα ελπίζω να είναι όλα καλά, να ξεκουραστείς και να μην κάνεις κασκαντεριλίκια. Μίλησες με το γιατρό σου είπε τπτ καινούριο;

Καραμελάκι περαστικά σουυυυ… να φας κανένα ρυζάκι λαπαδάκο μπας και ηρεμήσει το εντεράκι σου..

Διαφημίσεις

χαρα μου απο εδω παραγγειλα εγω και εμεινα πολυ ευχαριστημενη... http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-leuka-eidi/sentonia-paidika.asp?thisPage=1&order=1&pr_no=16

ρινιω μου ευχαριστω πολυ:P

βικυ μου ακομα 200 γραμμαρια περιπου και θα ειναι 2 κιλα :Pποσο εβδομαδων εισαι??? μακαρι να γυρισει οπως πρεπει και να γλυτωσεις την καισαρικη.

νεμινα μου οποτε τα συνεχιζεις κανονικα τα γιουτοπαρ δεν κανουμε τετοια πειραματα θελει προσοχη λιγος καιρος εμεινε ακομα;)

λοιπόν αυτό το μαγαζί είναι σχετικά κοντά στο πατρικό μου και ψώνιζα συνεχεια δωράκια κ.λ.π....έχει υπέροχα πράγματα και αξίζει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΒΙΚΥ μια απο τα ιδια τα μωρακια μας ισχιακο και μενα και μου ειπε ακριβως το ιδιο οτι ειναι πιο ευκολο να μου σπασουν τωαρ τα νερα

μαιρουλα ευχαριστω εχει πολυ ωραια πραγματακια ο χυτηρογλου εχω παει και απο κοντα και απο ποιοτητα μια χαρα

δε πηρα το γιατρο ειμαι καλυτερα και ειπα να μην το ενοχλησω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι μπορει να προκαλεσει σπασιμο των νερων το περπατημα ας πουμε?? το βαρος??? τι??

εγω δε ξερω γιατι στο πρωτο δε μου ειχαν σπασει ή το μωρο τα σπαει απο μεσα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι μπορει να προκαλεσει σπασιμο των νερων το περπατημα ας πουμε?? το βαρος??? τι??

εγω δε ξερω γιατι στο πρωτο δε μου ειχαν σπασει ή το μωρο τα σπαει απο μεσα???

νομίζω είναι μέρος της φυσικής διαδικασίας γι'αυτό σε άλλες κοπέλες σπάνε πρώτα και σε άλλες τα σπάει ο γιατρός...

απλώς επισπεύδει την διαδικασία του τοκετού,

αυτή την εντύπωση έχω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαρά όταν μου είπε ο γιατρός πως θα πρέπει να βρίσκομαι Αθήνα κατά 1 εβδομάδα νωρίτερα από το πρόγραμμα, γιατί θα υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσουν τα νερά λόγω της θέσης του μωρού, σχολίασα ότι ο τρόπος που κουνάει τα πόδια του ή πιέζει το προκαλεί αυτό και συμφώνησε… άρα εκτός από όλα τα άλλα και το μωρό που πιέζει η σπρώχνει μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των νερών.

Δεν θέλει να σκύβεις γιατί πιέζεις την κοιλιά σου, δεν θέλει να σηκώσεις βάρη και να μην κουραζόμαστε. Μέχρι προχθές έκανα κανονικότατα δουλειές και έσκυβα…δουλεύω κάθε μέρα λόγω καλοκαιριού, οκ καθιστική δουλειά, αλλά 4 μέρες γύριζα σπίτι, έβαλα πλυντήρια, άπλωσα και σιδέρωσα όλα τα χειμωνιάτικα και τα καθημερινά μας που είχαν κι αυτά μαζευτεί και αφού τέλειωσα με όλα αυτά έκανα και μια ολική καθαριότητα του σπιτιού… πήγα Αθήνα και γύρισα την επόμενη μέρα και ενώ δεν έχω κοιμηθεί καλά θα είμαι στη δουλειά ως τις 24:00… ε αυτό δεν επιτρέπετε… αλλά…

Από αύριο ξεκινάει η χαλάρωση… θα δουλεύω γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς, θα ξεκουράζομαι περισσότερο, θα αφήσω λίγο πιο χαλαρά το σπίτι και θα κάνω το μπάνάκι μου… αλλιώς με βλέπω να γεννάω άμεσα…

Για αυτό κι εσύ ξεκουράσου, κι επειδή δεν είναι το πρώτο σου παιδάκι και η λεκάνη σου είναι πιο ανοιχτή από ότι η δική μου πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο. Η αδερφή μου στο 3ο παιδί, έκανε περίδεση γιατί ο μικρός πήρε θέση με το κεφάλι βέβαια από τον 5ο μήνα…

Διαφημίσεις

Καραμελενια μου, ΜΗΝ το αμελησεις!!!! Αν δεν εχει περασει ακομα, παρε τηλ το γιατρο, μην περασεις τζαμπα τα δικα μου... Οχι τιποτα αλλο, τωρα που ειναι και μεγαλο το μωρακι θα πιεζει τα νεφρα και αν αντιμετοπισεις προβλημα εκει, θα το εχεις ζορια μεχρι τη γεννα. Ενημερωσε μας πλιζζζ γιατι ανχοθηκα!!!

Βικακιιι αν εχεις προχιρο αλλο γιατρο, παρε και μια 2η γνωμη... Στη μικρη μου (για τελίος χαζους λογους) η ισχιακη προβολη ηταν το μονο που φοβομουν! Οταν το ειπα στον τοτε γιατρο μου (αλλαξα πολη γι αυτο αλλαξα γιατρο) μου ειχε πει οτι υπαρχουν ασκησεις για να γυρισει. Μπορει να ειναι αργα για κατι τετιο αλλα κανε μια ερευνα, δε χανεις τιποτα!

Χαρα κι εγω τις ειχα κανει στη μικρη, και μαλιστα στον 6ο και οπως σου ειπαν απλα δυναμονουν πιο γρηγορα τα πνευμονακια. Τοτε, Νεμινα, μου δωσαν και τα Γιουτοπαρ και μου ειχε πει οτι αν τα σταματησω πριν μπω στον 9ο ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες για τετια προβληματα. Τα σταματησα στα τελη του 8ου και ΟΧΙ αποτομα αλλα σταδιακα! (Νεμινα δεν νομιζω οτι σε εχω στο φβ ή κανω λαθος?)

Ειμαι κομματια και απορω πως θα φτασω μεχρι το τελος και ταυτοχρονα θελω να κρατισει ΠΟΛΥ (και για να προλαβει να ερθει ο μπαμπας) γιατι δεν σκοπευω να κανω 3ο παιδι μετα τα 35! Εκει που ειχε ψιλοηρεμιση η μικρη και με τα μπανακια καθε μερα στην πισινουλα ειχε στρωσει λιγο η μεση (λιγοτερες ωρες πονου στην κηνιση). Απο χθες την ξαναπιασε η τρελα και τα σκαρφαλωματα και πηρε 1 λιποζαν που εχω ψιλα, εβαλε, της εσπασε και οταν πηγα να τα μαζεψω γλιστρισα στα νερα που ειχε ριξει απο ενα μπουκαλακι, απ αυτα που κανουν φουσκες, πως δεν σαβουριαστηκα δεν εχω ιδεα! Ειχε και πολυ σαπουνι μεσα και κοψομεσιαστικα με τη σφουγγαριστρα για να καθαρισει να μη ξαναγλυστρισω! Οσο ευκολα καταλαβε οτι δεν μπορω να την περνω αγκαλια, τοσο δυσκολο της ειναι που δεν σηκωνομαι σε δευτερολεπτα! Παλι καλα καταλαβε οτι δεν φταιει το μωρο και η εγκυμοσυνη γιατι την περασε και αυτη την φαση! 2ο-3ο μανουλες, τι κανετε με τα μικρα σας για να μην εχετε τραγοδιες??? Καμια συμβουλη-ιδεα?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Χαρούλα ψάχνοντας στο internet βρήκα αυτό… http://www.liberoclub.gr/Your-Stage/Article/?contentId=101148 έχει κάποιες συμβουλές που νομίζω ότι θα μας είναι χρήσιμες. Βρήκα κι αυτό http://www.spinningbabies.com/techniques/the-inversion στο parents, οκ.. δεν πρόκειται να κάτσω έτσι ανάποδα… όχι για τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι εδώ στο νησί μην προκαλέσω τπτ από μόνη μου, τώρα τα άλλα τρικ του libero δεν μου φάνηκαν και πολύ ριψοκίνδυνα. :D

Καλημέραα!!!

Βικάκι μια χαρά ο μπεέμπης σου έεε??Εχει κάτσει σαν τον βούδα εε???ΧΑΧΑ

Καραμελ περαστικά σου !!Για γαστρεντερίτιδα μου φαίνεται???Πως είσαι σήμερα???

χαρα ξεκούραση !!Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο!!! Τουλάχιστον να περάσουν μερικές μέρες να σου περάσουν τα πονάκια και μετά θα μπορεέσεις να ετοιμάσεις τα πραγματάκια!!!

Ρινιώ μου φαίνεται πολύ θάρρος τους έχεις δώσει!!! πρέπει να το ξεκόψεις , γιατί μετά θα μπλέκονται και με το παιδί!!Θα σου λέεει η θεία και πως να το μεγαλώσεις!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

βικυ 32 εβδομαδων σχεδων αντε κοντευεις και εσυ μονο εγω ειμαι που ακομα δεν πατησα τις 30???? αυριο θα ειμαι 30 ακριβως!

tatum μου δεν καταλαβα γλιστρησες επεσες κατω δηλαδη???προσεχε αλλα οσο αφορα την μικρη δεν μπορεις να κανεις τιποτα μικρο παιδακι ειναι

οι υπολοιπες κοπελες τι κανετε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!

Κατριν ! ναι ο άτιμος... σαν το Βούδα, εντωμεταξύ πάει και βάζει τα χέρια του μπροστά στη μουρίτσα του και δεν μπορούμε να τον δούμε καθαρά! Θα μας κάνει έκπληξη!!! Καλύτερα… φυσικά έχω κάνει συλλογή από Μούντζες… Το είπε ο άντρας μου σταμάτα να μιλάς ( κάτι έλεγα για την διαπαιδαγώγηση ) θα φάμε πάλι κάτι μούντζες στον υπέρηχο με τα 2 χέρια … κι έτσι έγινε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...