Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πολυθρονα που λες γινεται κ κρεβατι ή οχι,Νεμινακι;Γιατι θα ηθελα μια τετοια για ωρα αναγκης.

Δυστυχώς όχι δεν γίνεται κρεβάτι, ρίχνεις όμως άνετα τελειους ύπνους εκεί πάνω τόσο χαλαρωτική που ε'ιναι! Εγω έχω ρίξει κάμποσους!! Επίσης συνοδευεται από υποπόδιο, δεν ξέρω πόσο κοστίζει.

Κορίτσια εγω έφτιαξα (σχεδόν) το βαλιτσάκι του μωρού και σε μια σακουλίτσα έβαλα τα πρώτα της ρουχαλάκια για το μαιευτηριο.... Τώρα μου μένουν τα δικά μου!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Δυστυχώς όχι δεν γίνεται κρεβάτι, ρίχνεις όμως άνετα τελειους ύπνους εκεί πάνω τόσο χαλαρωτική που ε'ιναι! Εγω έχω ρίξει κάμποσους!! Επίσης συνοδευεται από υποπόδιο, δεν ξέρω πόσο κοστίζει.

Κορίτσια εγω έφτιαξα (σχεδόν) το βαλιτσάκι του μωρού και σε μια σακουλίτσα έβαλα τα πρώτα της ρουχαλάκια για το μαιευτηριο.... Τώρα μου μένουν τα δικά μου!!!

Mπραβο!Με το καλο!Τελεια αισθηση!

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑ Άννα!!!

Αχ θέλω να έρθει η Τετάρτη!!!Πάω γιατρό!!!

κ εγω τελικα εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο για την δευτερα.να με δει,να μου φυγει το αγχος..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Μες στα νεύρα είμαι!!!!!Αλήθεια δεν ξέρω αν είναι λόγω ορμονών/ζέστης+κοιλούμπας/ανυπομονησίας για την Νάσια...

Τα ξημερώματα έφυγαν ο κουνιάδος και η συννυφάδα για έναν γάμο που έχουμε στη Μυτιλήνη-πρωτοξάδερφος του Νίκου όπου εμείς για τους προφανείς λόγους δεν ακολουθήσαμε...αφήσαν το έρμο το ζωντανό κάτω φυσικά διότι που θα το άφηναν;;μες στο διαμέρισμα που το κλειδαμπαρώσανε;;το μωρό απο χτες το είχαν κοιμήσει κάτω στην πεθερά μου...

κι έρχεται η θειά πρωί-πρωί και τον βλέπει που τον είχα μέσα (όταν άνοιξα το πρωι μπήκε μέσα) και με το καλημέρα αρχίζει μια μουρμούρα....άλλο πράγμα...λέει για τις τρίχες της λέω τον κούρεψε,λέει για τη βρώμα λέω αφού τον μπάνιαρε χτες (ψέμμα αφού μάλλον στο κουρείο τον μπάνιαραν) λέει για την κουρτίνα πως θα τη σκίσει και τέλος οτι κατούρησε στη γλάστρα και μυρίζει...ε,τι να το κάνω της λέω;ν'ανοίξω την πόρτα να τον πετάξω εξω;;δε μ'ενοχλεί στα τσίσα θα ρίξω λίγο νερό με ξύδι και άμα κάνει κακά εδω μέσα θα πω στην πεθερά μου να σκύψει να τα μαζέψει...5 μέρες είναι προς Θεού!!!!!

Α πα-πα!!!!!μόνο αυτό σας λέω!!!!Α ΠΑ-ΠΑ!!!!!

(επανέρχομαι)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

withu δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες με τον τοίχο...άσε..θα παραγγείλω αυτά που είδα απο το stick it για να έχω το ξεφάλι μου υσηχο...

tatum τα είδα στο φατσοβιβλίο όντως υπέροχα....τίποτα με βυτιοφόρα δεν είχε να γεμίσει ο δικός μου το σπίτι;;;;;;χαχαχαχαχα!!!!

Άννα η αδερφή μου δουλεύει σε παιδικό σταθμό....μια ωραία πρωία λοιπόν χάνουν μια πιτσιρίκα...βρε απο δω απο κει,αρχίζουν να πανικοβάλλονται κοιτάνε στην τουαλέτα κι ήταν το σκατό με το ένα χέρι στηριγμένο στον νιπτήρα και την παλάμη στο μάγουλο και το άλλο κάτω απο τη βρύση που έτρεχε κι είχε αποκοιμηθεί...οπότε πια δεν με εκπλήσσει τίποτα απο αυτά που είδα στο link!!!!!

Nemina με άγχωσες!!!!εγω δεν έχω ετοιμάσει τίποτα!!!!το μόνο που είπα ήταν οτι θέλω να περάσω την τσάντα που θα πάρω στο μαιευτήριο με DETTOL και μου είπε η πεθερά οτι δε χρειάζεται (αλλά εγω θα την περάσω ούτως ή άλλως!!!)

Άσε που περιμένω να μου φέρει κι η αδερφή μου τα μωρουδιακά να τελειώνω και μ'αυτά γιατί θα μπει κι η πεθερά μάλλον για εγχείρηση και βλέπω γέννα και χειρουργείο να μας βρίσκουν μαζί στο τέλος.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια σας :D

Υπέροχη η μέρα χθές αλλά το βράδυ βασανιστικό.

Πήγαμε με κάτι φίλους για μπάνιο στα Λεγραινά, ησυχία τάξη και ασφάλεια και μετά πήγαμε εκεί σε μια ψαροταβέρνα (Θοδωρής και Έλενα) να φάμε.

Εγώ βέβαια είχα δείγματα στην τουαλέτα ότι το εντερικό μου δεν ήταν και στα πολύ καλά του αλλά επειδή δεν είχα και κανά σοβαρό πονάκι δεν έδωσα σημασία.

Και δωστου τα καλαμαράκια και τις γαρίδες, σαλάτες, πατάτες και μύδια (τέλεια τα μύδια... (να πάτε να φάτε!!!!))

Γυρνάμε σπίτι κατά τις 12 το βράδυ όλα καλά... βγάζουμε και το lucky βόλτα και μετά νάνι.

Άρχισα να ξυπνάω να πηγαίνω τουαλέτα 1,2,3... και η μικρή να κάνει τούμπες!

Παω και άλλη μια και είχα διάρροια! Εκεί που νόμιζα ότι επιτέλους θα κοιμηθώ τώρα... πάω πάλι και έβγαζα νερό από παντού (διάρροια και εμετός) και είχα φουντώσει ήμουν να σκάσω, πετούσα νερά στο πρόσωπό μου!

Αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν... βρε μην είναι καμία γαστρεντερίτιδα, ήταν και ο άντρας εντερικώς χάλια πριν 2-3 μέρες!!!

Ξύπνησα πεινασμένη τώρα... και να δούμε πως θα μας πάει το σύστημα και σήμερα! Ουφφφφ:|

Το καλύτερο το έχει κάνει ο γιος μιας φίλης... το έψαχνε παντού το παιδί και το βρήκε να έχει ανοίξει το πάνω συρτάρι και να κοιμάται μέσα!!!

Ρηνιώ... δε θα βγάλεις άκρη με παράξενο άνθρωπο... το ξέρεις ε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???

εγω εκανα εχτες τις δυο ενεσεις ακι αυριο το απογευμα τις αλλες δυο ετσουξε λιγο το φαρμακο αλλα ενταξει το ξεπερασα εντωμεταξυ αυτος ο πονος χαμηλα που εχω συνεχιζετε και δε ξερω τι αν κανω ειμαι ολη μερα στο καναπε εχει πιαστει πισινος μου δε με πιανουν ουτε τα μποσκοπαν ουτε τα ντεπον σκεφτομουνα το απογευμα να παρω το γιατρο να του το πω γιατι δεν εντεχω αλλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???

εγω εκανα εχτες τις δυο ενεσεις ακι αυριο το απογευμα τις αλλες δυο ετσουξε λιγο το φαρμακο αλλα ενταξει το ξεπερασα εντωμεταξυ αυτος ο πονος χαμηλα που εχω συνεχιζετε και δε ξερω τι αν κανω ειμαι ολη μερα στο καναπε εχει πιαστει πισινος μου δε με πιανουν ουτε τα μποσκοπαν ουτε τα ντεπον σκεφτομουνα το απογευμα να παρω το γιατρο να του το πω γιατι δεν εντεχω αλλο

Υπομονή βρε κοριτσάκι μου! Παρτον να δείς αν υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις αν και να σκέφτεσαι ότι έχεις ήδη φάει το βόδι και μένει μόνο η ουρίτσα. Δώσε λίγο χρόνο να ωριμάσει το μικράκι σου... δεν έχει πολύ ακόμα ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

το ξερω βρε σοφακι μου αλλα υποφερω ο πονος μπορει αν ωφειλετε και απο την ουρολοιμωξη αλλα πινω απο χτς αντιβιωση δε θα επρεπε να μου εχει περασει εγω ακομα ποναω τι να πω δε ξερω υπομονη δε μπορω να κανω και κατι αλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

επισης εχω και αγχος που δεν εχω ετοιμασει τιποτα ουτε τα ρουχα ου μωρου ουτε τιποτα εχω να κανω και ενα καρο ψωνια πρεπει να πλυνω και τι καλαθουνα να την εχω ετοιμη να πλυνω κατι ρουχαλακια που εχω κρατησει απο το γιο μου να παρω λιγα ακομα κανενα μπιμπερο καμια πιπιλα να βρω τον αποστειρωτη με εχει πιασει αγχος που δε μπορω να κανω και τιποτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μιςς καραμελ μου σε ξινο σου βγηκε η βολτα δηλαδη???περαστικα σου σημερα πως εισα?εισαι καλυτερα???

χαρα μου να το πεις στο γιατρο σου ελπιζω να σταματησουν τα πονακια που εχεις...εγω απο τις 10 του μηνα που με ειχαν πιασει οι πονοι ειμαι σχεδων ολη μερα ξαπλα.........

ρινιω μου κατι πρεπει να κανεις μου φαινεται με την θειαααααα!!! να της κοπει λιγο ο αερας:evil:

κοριτσια ηρθαν κ εμενα τα σεντονακια που παραγγειλα πολυ ομορφα και πολυ φθηνα!!! με 67 ευρω πηρα 5 σετ σεντονακια και ενα σετ πετσετουλες και απο ποιοτητα φαινονται πολυ καλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

maraki αν σου ειναι ευκολο βαζεις το λινκ για τα σεντονακια ψαχνω πιο πισω και μαλλον δε το βλεπω η στραβη

μις καραμελ ξεχασα να σου πω οτι αμα ξαναπατε εκει να φατε να παρετε καβουρι τηγανιτο ειναι εκπληκτικο μονο που το θυμηθηκα μου εφυγαν τα σαλια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...