Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

withu εγώ έχω πάρει για το σαλόνι μια πολυθρόνα που έχει στα ΙΚΕΑ κουνιστη και είναι τελεια για θηλασμό!! Έχει χαμηλά μπράτσα που μπορείς με ενα μαξιλαράκι να θηλάσεις άνετα το μωρό σου και να το κοιμήσεις κι όλας χαλαρώνοντας κι εσύ! Κι είναι κι αρκετά οικονομική (70-80 ευρώ νομίζω). Την έχουμε 2 χρόνια τώρα και τα παιδιά χοροπηδάνε πάνω και δεν εχει παθει τίποτε.

Ρηνιώ, ετοιμάσου, σε λίγο θα έχεις κι εσύ ένα τετοιο μικρό ζουζουνάκι....... Σχετικά με το σλίνγκ έχεις δίκιο, στο πρώτο παιδί μπορείς να εκμεταλλευτείς καταστάσεις με τα δώρα. Στο τρίτο όμως....άστα, εδώ στο δευτερο και τα δώρα ελαττωθηκαν σημαντικά... Σκεφτομαι κι εγώ να επιχειρησω να φτιαξω μονη μου ενα κι ο Θεός βοηθός!!!

Η πολυθρονα που λες γινεται κ κρεβατι ή οχι,Νεμινακι;Γιατι θα ηθελα μια τετοια για ωρα αναγκης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κοζι ειναι στο Χαλανδρι Δουκισσης πλακεντιας κοντα στο μετρο.Στο ικεα πηγε η αδερφη μου αλλα δεν ενθουσιαστηκε απο την ταπετσαρια της.

κομμάτι μακριά μου πέφτει!!αν και απο Αιγάλεω νομίζω ούτε καν γραμμή δεν αλλάζεις....

κοίτα στα ΙΚΕΑ ή που θα βεις το ιδανικό σου ή που αυτό που θα σου προσφέρει δεν σε καλύπτει..σε μερικά οι ιδέες τους είναι πολύ πετυχημένες..σε άλλα είναι άστα να πάνε...είναι και λίγο έξω απο τη φιλοσοφία τη δική μας...

θα δω και τί αυτοκόλλητα έχουν τα JUMBO,αλλά ΄του stick it μου άρεσαν πιο πολύ..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κι εγω ετσι το βλεπω-κανω! Δε πα να με τσακιζει η μεση, μονη προτημω και ας η βοηθεια ειναι απ τη μαμα μου που κανει οτι της πω! Μενει απεναντι και μονο φαγιτο δεχομαι ή αν παρει ρουχαλακια να τα πλινει με απορηπαντικο που της εδωσα εγω. Τα παλια ρουχαλακια της μικρης ειναι αχταρμας λογο μετακομισεων και θελουν ξεσκαρταρισμα ανα ηλικια και φυλο και μου λεει "θα ερθω να δωσω 1 χερακι" και απανταω "οκ, οταν θα εχω ορεξη-κουραγιο κι εγω, αν δε μου ερθει κανα μεσημερι που θα κοιμασε να τα κανω" και γελουσε γιατι ξερει τι ενοω χιχι! Τωρα ειμαι σε 1 διπλο κρεβατι με σακουλες με ρουχα, εδω και μερες (απ αυτες που βγενει ο αερας) με τη μικρη μαζι τις νυχτες (αδειο το κρεβατι απ τον μπαμπα και δεν την παλευα)! Μολις τα ανοιξω θα βγαλω φοτο αυτα που εφτιαξε η μαμα μου στη μικρη (κανουν και για αγορακι, σχεδον) να σας τα δειξω!

αααααχχχχ.....είναι που δεν έχω και πλυντήριο ακόμα...τί να κάνω;και είπα στις αδερφές μου (θα μου το κάνουν δώρο) να το συντομεύουμε...΄

πάντως ισχύει αυτό που λέει ο λαός..ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κομμάτι μακριά μου πέφτει!!αν και απο Αιγάλεω νομίζω ούτε καν γραμμή δεν αλλάζεις....

κοίτα στα ΙΚΕΑ ή που θα βεις το ιδανικό σου ή που αυτό που θα σου προσφέρει δεν σε καλύπτει..σε μερικά οι ιδέες τους είναι πολύ πετυχημένες..σε άλλα είναι άστα να πάνε...είναι και λίγο έξω απο τη φιλοσοφία τη δική μας...

θα δω και τί αυτοκόλλητα έχουν τα JUMBO,αλλά ΄του stick it μου άρεσαν πιο πολύ..

Ειδα τα αυτοκολλητα του τζαμπο.Ωραια ειναι ,πηρα καποια για να κολλησω στην ντουλαπα γιατι φοβαμαι να τα κολλησω στον τοιχο μηπως ξεφλουδισει οταν τα βγαλω,Αυτα στο κοζι,αν κρατησεις το χαρτι πανω στο οποιο ηταν τοποθετημενα,τα ξεκολλας χωρις θεμα τοιχου κ τα κολλας οποτε θες ξανα.Μπορεις να κανεις κ παραγγελια μεσω ιντερνετ κ στα φερνουν σπιτι με επιβαρρυνση 7 ευρω νομιζω.

απο φαρμακακια τα συνηθισμενα ουντροτζεσταν τροφοκαρτ θα παρω και αμοξιλ για μια βδομαδα αααααααααααααα θα κανω και 4 ενεσεις 2 μαζι και μετα απο 48 ωρες αλλες δυο για να ωειμασουν τα πνευμονια του μωρου μου ειπε ο γιατρος εχει κανει καμια δευτερομανουλα ή εχετε ακουσει κατι γι αυτες τις ενεσεις??

Χαρουλα μου,ολα καλα θα ερθουν.Να ξεκουραστεις κ να μην αγχωνεσαι.Εχω φιλες που εκαναν την ενεση.Δεν ειναι τιποτα.Απλα γινεται για τους πνευμονες του μωρου ,οπως λες κ συ σε περιπτωση που χρειαστει να γεννησει καποια κοπελα πριν κλεισει τις 38 εβδομαδες.

Διαφημίσεις

Ειδα τα αυτοκολλητα του τζαμπο.Ωραια ειναι ,πηρα καποια για να κολλησω στην ντουλαπα γιατι φοβαμαι να τα κολλησω στον τοιχο μηπως ξεφλουδισει οταν τα βγαλω,Αυτα στο κοζι,αν κρατησεις το χαρτι πανω στο οποιο ηταν τοποθετημενα,τα ξεκολλας χωρις θεμα τοιχου κ τα κολλας οποτε θες ξανα.Μπορεις να κανεις κ παραγγελια μεσω ιντερνετ κ στα φερνουν σπιτι με επιβαρρυνση 7 ευρω νομιζω.

Εγω ειχα βρει σε ενα μαγαζακι τοπικο, μαρκα RoomMates for KiDS μονο που η μικρη τα ξεκολησε λιιιιγο βιαια και πηρε και τον τοιχο μαζι! δεν εβγαλε μονο τις μελησες και της λιβελουλες γιατι φοβοταν χιχιχι.

photo.php?fbid=4302586961437&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4302586961437&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theater

photo.php?fbid=4302588321471&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theaterphoto.php?fbid=4302586961437&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theaterhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=4302588321471&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theater

photo.php?fbid=4302588801483&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4302588801483&set=a.4302586641429.2180341.1189611334&type=3&theater

ελπιζω να καταφερα να περασω τις φοτο! Αργοτερα θα βαλω και τα ρουχα χιχι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

παρπμοια ειναι στη 2η φοτο αλλα πιο λιγα και εχει και πλανητες. Ελπιζω καπια στιγμη να κατσουμε αρκετα ξανθη να τα βαλω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Για αυτό έβαλα το Link ;)

Βασικά τους έστειλα την ερώτηση για τις επιφάνειες που μπορούν να κολλήσουν γιατί άλλα τα σπίτια στο uk ή στο usa και άλλα εδώ!

Να δούμε αν και τι θα μου απαντήσουν και θα δω αν θα πάρω τα 1000 να γεμίσω το ταβάνι ή λιγότερα να τα βάλω στη ντουλάπα:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! χθες εστειλα τον αντρα μου και εφερε ολα τα πραγματακια του μωρου απο το σπιτι της γιαγιας μου για να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι.... αιωνας μου φαινονται οι 2 μηνες που μου εμειναν ποσο σας σηλευω οσες ειστε στην 33 εβομαδα και προχωρατε για την 34 εγω ακομα δεν μπηκα στην 30:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσια!!! χθες εστειλα τον αντρα μου και εφερε ολα τα πραγματακια του μωρου απο το σπιτι της γιαγιας μου για να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι.... αιωνας μου φαινονται οι 2 μηνες που μου εμειναν ποσο σας σηλευω οσες ειστε στην 33 εβομαδα και προχωρατε για την 34 εγω ακομα δεν μπηκα στην 30:rolleyes:

θα περασει ο καιρος μαριουλα κ δεν θα το καταλαβεις!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερα κοριτσια!

Περναει ο καιρος Μαριουλα.Εγω για να πω την αληθεια εχω ενα μικρο αγχος να προλαβουμε να κανουμε ολες μας τις δουλειες μην τυχει κ γεννησουμε λιγο νωριτερα.

Miss caramel τα αυτοκολλητα με τα αστερια ειναι πραγματικα τελεια!Να γεμισεις το ταβανι.Το βραδυ ειναι σαν να κοιμασαι στη βεραντα.Τα ειχα στο δωματιο μου στα νιατα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...