Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

απο φαρμακακια τα συνηθισμενα ουντροτζεσταν τροφοκαρτ θα παρω και αμοξιλ για μια βδομαδα αααααααααααααα θα κανω και 4 ενεσεις 2 μαζι και μετα απο 48 ωρες αλλες δυο για να ωειμασουν τα πνευμονια του μωρου μου ειπε ο γιατρος εχει κανει καμια δευτερομανουλα ή εχετε ακουσει κατι γι αυτες τις ενεσεις??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοιλιτσες!!!! τι κανετε? δεν λεω καλημερα γιατι ειναι αργα!:tongue::tongue::tongue:

katrindm αυτο σκεφτομαι κ εγω οτι δεν θα τον αφησουν τον αντρα μου να μπει μεσα στην καισαρικη οποτε να μην ρωτησω καν τον γιατρο ε???

μιςς καραμελ μεχρι 32 ευδομαδων νομιζω πως γινεται το ντομπλερ..

withu μια χαρα ο μπεμπης μεγαλωσε :P με γεια τα αυτοκολλητακια!!!καλη ιδεα αυτη με την πολυθρονα δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια:rolleyes:

χαρα μου ολα καλα θα πανε λιγο ξαπλα και δεν θα συμβει τιποτα! και εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι θα κανω αυτες τις ενεσεις τον σεπτεμβρη γιατι πολυ φοβαται πως θα γεννησω προωρα γτ βλεπει την μητρα μου ταλαιπωρημενη....χαχαχα φοβασαι τις ενεσεις???τι να πω και εγω που κανω καθε μερα μια ενεση στην κοιλια μονη μου απο τοτε που εμεινα εγκυος???

ρινιω μου απορω πως αντεχεις!!!εγω δεν μπορω κανεναν πανω απο το κεφαλι μ ουτε πεθερες ουτε θειες ουτε καν μαμα!!!τους εχω πει πωα θα φτιαξω ολα τα πραγματακια μονη μου και να μην ανακατευονται....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας και απο εμένα!

miss caramel το doppler γινεται μέσα στον 8ο, συνήθως αρχές. Εμένα (επειδή έχουμε κοντά ΠΗΤ) μου έχει κλείσει για 11/09 στο κέντρο που έκανα αυχενική και β' επιπέδου. Στις Αρχές Αυγούστου όμως που είχα πάει στη γυναικολόγο μου μου έκανε κι αυτή doppler. Ουσιαστικά σου μετράνε πόσο αίμα πηγαίνει στη μήτρα μήπως έχει πολλές αντιστάσεις και τον πλακούντα ε και με την ευκαιρία βλέπεις και λίγο 4D ;););). Μπορεί και ο γιατρός σου να σου κάνει απλά δεν είναι τόσο αξιόπιστο.

Εγώ χωρίς να το θέλω έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του διαβήτη και νομίζω ότι με το άγχος χειροτερεύει κι όλας...:? Ά ντε να κάνω τις εξετάσεις τη Δευτέρα και ελπίζω να είναι καλύτερες μη μου πει για καμία ινσουλίνη και μου έρθει κόλπος. Μια χαρά είχα πάει μέχρι τώρα ανάγκη ήταν να μου κάτσει αυτό???? Όχι τπτ άλλο αλλά χωρίς γλυκό δεν μπορώ καθόλου και τώρα με έχει πάρει απο κάτω:cry:

Διαφημίσεις

MARANT ήθελα να στο ξαναπώ!! Σου είπαν ότι έχεις διαβήτη κύησης??? Εμένα ο ενδοκρινολόγος λέει ότι για να σου πουν ότι έχεις διαβήτη κύησης πρέπει 2 τίμες να είναι εκτός ορίων!!Εσένα μόνο η τρίτη τιμή είναι εκτός!!! Είναι δηλαδή λίγο παθολογική η καμπύλη, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!!! Με λίγη διατροφή θα φτιάξει!!! Για τα γλυκά δεν μπορώ να σε παρηγορίσω... σε καταλαβαίνω έχω να φάω γλυκό από τον Νοέμβριο!!Από κάποια στιγμή και μετά το συνηθίζεις!!!;););)

Για να ξεαγχωθείς , εμένα η καμπύλη ήταν χειρότερη αποό τη δική σου και ινσουλίνη δεν έχω κάνει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Katrin ευχαριστώ για την παρηγοριά.

Κι εγώ αυτό είπα στην ενδοκρινολόγο ότι με μία τιμή εκτός δεν θεωρείτε διαβήτης, και μου λέει όχι διαβήτης είναι αλλά για να είμαστε σίγουροι κάνε κάποιες εξετάσεις τη Δευτέρα και ενδιάμεσα μετράω με το μηχανηματακι, χτές μετά το μεσημεριανό είχα 126.

Απλά η όλη διαδικασία με μιζεριάζει και νοιώθω σαν άρρωστη:cry: άσε που φοβάμαι μη μου μείνει και μετά.

Εσύ γιατί απο το Νοέμβριο? πρόσεχες και πριν μείνεις έγκυος?Είχες θέμα απο πριν?

Δεν είχα θέμα με διαβήτη πριν!!ϊσα ίσα που η καμπύλη πριν μείνω έγκυος ήταν υπογλυκαιμική!!Απλά είχα ξεκινήσει διατροφή πριν μείνω έγκυος , γιατί το υποψιαζόμασταν για διαβήτη κύησης!!!

Επειδή έχω ακούσει διάφορα , πάρε και μια δεύτερη γνώμη για να είσαι σίγουρη!!ΑΥτή την ενδο στην σύστησε ο γυναικολόγος ή την βρήκες τυχαία??

Τι εξετάσεις θα κάνεις???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Η γυναικολόγος μου τη σύστησε, απλά μου είπε να πάρεις τη γνώμη ενός ειδικού, γιατί δεν είμαι ειδική επι του θέματος, απλά έχεις λίγο τσιμπημένο σάκχαρο και μάλλον μου είπε θα σου δώσει μια διατροφή.

Πιο νωρίς στην εγκυμοσύνη όπως έχω ξαναγράψει δεν είχα ποτέ θέμα με το σάκχαρο, αλλά ανησυχώ γιατί βλέπω και τις μετρήσεις απο το μηχανηματάκι και δεν είναι πολύ καλές.

Η ενδοκρινολόγος μου έδωσε να κάνω εξετάσεις για θηροειδή, σάκχαρο και γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, και γενική ούρων. Βέβαια μου είπε κι όλας ότι με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη δεν είναι και πολύ αξιόπιστες οι αιματολογικές εξετάσεις του σακχάρου:shock::shock::shock::shock:

Ένα μπάχαλο δλδ. Τώρα θα δω τι θα πουν και οι εξετάσεις γιατί ακολουθώ διατροφή εδώ και 2 εβδομάδες και ξεκίνησα και περπάτημα απο την Τρίτη και βλέπουμε.

marant έχεις αγχωθεί βλέπω με το θέμα του διαβήτη και αυτό σίγουρα δεν βοηθάει. Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες συστάσεις έχουν αλλάξει προς το πιο αυστηρό. Παλιά ήθελε δύο μετρήσεις για να θεωρηθεί παθολογική μία καμπύλη αλλά σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη αρκεί μία. Από κει και πέρα ακολουθείς μία δίαιτα 1500-1600 θερμίδων και προσέχεις το βάρος σου. Ο έλεγχος με το σακχαρόμετρο μπορεί να γίνεται δύο φορές την ημέρα με ένα σάκχαρο νηστείας και μία τιμή 1-1,5 ώρα μετά το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα. Αυτό που φοβάσαι γενικά όταν η ρύθμιση του σακχάρου δεν είναι καλή, είναι να μην γίνει μακροσωμικό το νεογνό και να μην αυξηθεί το αμνιακό υγρό. Εφόσον βάσει υπερήχου το βάρος του εμβρύου υπολογίζεται στα φυσιολογικά πλαίσια και ο όγκος του αμνιακού υγρού είναι φυσιολογικός, δεν έχουν εμφανιστεί επιπλοκές από τον διαβήτη. Μη φοβάσαι για μετά την εγκυμοσύνη, στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων είναι κάτι που φεύγει μετά. Απλά η εγκυμοσύνη με το ορμονικό περιβάλλον που δημιουργεί αυξάνει την αντίσταση στην ινσουλίνη έτσι κι αλλιώς, απλά σε κάποιες γυναίκες περισσότερο. Κανονικά όλες οι έγκυες ανεξάρτητα από την καμπύλη σακχάρου θα πρέπει να αποφεύγουν όσο μπορούν τα γλυκά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Η γυναικολόγος μου τη σύστησε, απλά μου είπε να πάρεις τη γνώμη ενός ειδικού, γιατί δεν είμαι ειδική επι του θέματος, απλά έχεις λίγο τσιμπημένο σάκχαρο και μάλλον μου είπε θα σου δώσει μια διατροφή.

Πιο νωρίς στην εγκυμοσύνη όπως έχω ξαναγράψει δεν είχα ποτέ θέμα με το σάκχαρο, αλλά ανησυχώ γιατί βλέπω και τις μετρήσεις απο το μηχανηματάκι και δεν είναι πολύ καλές.

Η ενδοκρινολόγος μου έδωσε να κάνω εξετάσεις για θηροειδή, σάκχαρο και γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, και γενική ούρων. Βέβαια μου είπε κι όλας ότι με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη δεν είναι και πολύ αξιόπιστες οι αιματολογικές εξετάσεις του σακχάρου:shock::shock::shock::shock:

Ένα μπάχαλο δλδ. Τώρα θα δω τι θα πουν και οι εξετάσεις γιατί ακολουθώ διατροφή εδώ και 2 εβδομάδες και ξεκίνησα και περπάτημα απο την Τρίτη και βλέπουμε.

Η γλυκοζυλιωμένη σου καλέ πόσο ήταν??? Αν ήταν μέσα στα όρια μη σκας για τίποτα! Θα σου έλεγα να δείς τη δικιά μου ενδοκρινολόγο αλλά μένουμε στις 2 άκρες του λεκανοπεδίου. Ότι θες μου λες, εγώ έχω εμπιστοσύνη στη δικιά μου γιατί 10 χρόνια τώρα με το θυρεοειδή όλα πάνε ρολοϊ και με το ζάχαρο του άντρα επίσης καλά. Αφού έκοψες τα γλυκά και προσέχεις λίγο τη διατροφή σου όλα θα είναι μια χαρά.

Το άγχος όντως δε βοηθάει καθόλου και θα έπρεπε να σε έχουν ηρεμίσει και οι 2 γιατροί... διαβήτης κύησης είναι πια... όχι τίποτε σπάνιο, άσε που τακτοποιείται εύκολα! Ινσουλίνη δε θα χρειαστείς, μη λες χαζά, μα χαρά είσαι!

Χαρά υπομονή και μην αγχώνεσαι για τις ενέσεις. Σκέψου μόνο ότι θα βοηθήσουν το μωρό;)

Σήμερα ξύπνησα με το ζόρι στις 11 και πήγα να κάνω τις εξετάσεις... γύρισα πίσω και συνέχισα τον ύπνο γιατί δε την πάλευα καθόλου (ήμουν ξύπνια μέχρι τις 4... περίμενα να τελειώσουν κάτι πλυντήρια)

Τώρα για τα αποτελέσματα μάλλον θα τα πάρω τη Δευτέρα... έτσι και αλλιώς το ραντεβού με το γιατρό είναι την Τετάρτη.

Κουράζομαι λίγο παραπάνω οπότε μάλλον ο σίδηρος έχει πέσει λίγο κατα τα άλλα τρώω σα βόδι και έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά αυτό το μήνα (πάλι καλά.... περίμενα ένα 5άρι:tongue:)

Πωπωωωωωω... δε μπορώ να περιμένω μέχρι την Τετάρτη... όλο γκρίνια θα είμαι:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Συμφωνώ με Ελβίνα , από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα το μωράκι και το αμνιακό υγρό, μην ανυσυχείς!! Πάντως αφού θα πάς την Δευτερα για εξέταση σακχάρου, πάρε και το μηχανηματάκι μαζί για να δεις τι απόκλιση έχει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα συν-μαμάδες!!!!! Δε φανταζεσε πως ενιωσα με αυτη τη λεξη!!! Πλεον κοντεβουμε και καθε μερα πιο πολυ γινομαστε μαμαδες (περισσοτερη ασφαλεια). ΤΩΡΑ ενιωσα ποσο λιγο μενει!!!!

Η αλήθεια είναι οτι η "εκμετάλλευση" των δώρων αν γίνει έξυπνα είναι προς όφελος των γονιών!!Δε ντρέπομαι να πω τί θέλω,άλλωστε το θεωρώ χαζό αυτό που ακούω απο άλλες οτι ντρέπονατι να πουν κάτι συγκεκριμένο... Συμφωνω απολιτα! Μεχρι κουνια που δεν ηθελα κοντεψαν να μου παρουν στη μικρη, ενω ειχαμε ηδη αποφασισει οτι θελαμε να γινετε κρεβατι (εγω ηθελα μονο κρεβατι λες και ειχα προαισθημα, κουνια εκατσε 5-6 μηνες μετα δεν ηθελε με τιποτα) και αν δεν ανοιγαμε το στομα μας θα ειχαμε 1 να καθετε και να πιανει χωρο...

Τatum στο νου μου σ'ειχα!!λέω που χάθηκε το κορίτσι;;Απορώ πως αντέχεις χωρίς τον σύντροφό σου,αλήθεια στο λέω...όταν θα έρθει αρχές Οκτώβρη πόσο θα κάτσει;; Εμ δεν αντεχω... 10 μερουλες εκατσε και τις 5 ηταν εδω τα πεθερικα και δεν τον χαρικα, ουτε εγω ουτε η μικρη αρκετα :(. Ειναι ωρες που θα μπορουσα να σας γραψω αλλα δεν το κανω γιατι θα λεω μονο το ποσο μου λιπει, ψυχολογια 0. Δυστιχος χωρις παροχη κρυου νερου στο σπιτι δεν την παλευα με την κοιλια και τη μικρη, μεχρι να "καλοκαιριασει" και να καιει το νερο τα εβγαζα περα, περσι ξεπλενα τη μικρη με οσο κρυο ειχαν οι σοληνες και εγω με καυτο αλλα τωρα φοβομουν. Εδω εχω 1 πιατο φαγητο απ τη μαμα και μπορω να βγενω και λιγο (εχουμε και πισινουλα στην αυλη της και δροσιζομαστε τα μεσημερια, κατω απ τα δεντρα, φτιαχνουμε και βιταμινη D χιχι). Παντος οσο ηταν εδω "ξεχασα" τα χαπακια και κοιμομουν και πανω απο 4 ωρες (το προηγουμενο μην ηταν πριν κοιμηθω), μολις εφυγε παλι συσπασεις γκρρρρ! Λεει να παρει αδεια 1-20, ΠΗΤ εχω 10 και αν δεν του την δωσουν ειναι ικανος να παρετηθει... Αν αργισω να γεννησω παντος θα βρουμε κανα γιατρο για αναρωτικη... δεν γινεται αλλιος!

Λέτε βρε να πάρω κι εγω πολυθρόνα για τον θηλασμό;Έλεγα να θηλάζω στηριζόμενη στο κεφαλάρι του κρεβατιού με μαξιλάρι κάτω απο το παιδί για να τη σηκώνω πιο κοντά στο στήθος.. Πολυ καλο για αρχη, στην πορεια παντος θα βρεις σιγα σιγα και πολλες αλλες στασεις :D

Κατά τ'αλλα ζέστη αφόρητη...κι έχω το μωρό εδω του κουνιάδου μου...πάω να την ταισώ-κοιμήσω και επανέρχομαι!!

Ηθελα και στη μικρη μου πολυθρονα (κουνιστη ή κρεβατι) αλλα δεν ειχα βρει κατι να μου κανει και να μην ειναι φωτια! Αν βρει την επομενη δουλεια ο μπαμπας Ντοχα θα παρω σιγουρα 1 σαν αυτη στα φιλαρακια (70 ευρω την βρηκα εκει!). Θα βολεψει και στο θηλασμο αλλα και αν αρωστενουν τα μικρα θα εχω που να κοιμηθω στο δωματιο τους ανετα! Ο μπαμπας φερνει και 1 σορο ιωσεις απ τη δουλεια και μετανιωσα που δεν την πηρα νωριτερα! Οπως οταν στον 2-3 μηνα της εγκυμοσηνης μου παθαν γαστρεντεριτηδα: η μικρη, ο μπαμπας ΚΑΙ η μαμα μου που ειχε ερθει να βοηθησει και ειμασταν με την ψηχη στο στομα μην κολισω κι εγω που γιατροπορευα 3 και επρεπε να κοιμαμε και στο ιδιο κρεβατι με την μικρη αρρωστη, αφου στο 2ο μονο ηταν η μαμα μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

συμφωνω με την κατριν μας!ξεκινα να κανεις μονη σου,κ οταν σε ρωτησει,θα πεισ οτι τα εχεις κανει ολα..κ γενικα μην δινεις αναφορα..καλοι,καλοι,αλλα οι γονεις,πεθερικα,θειοι κτλ νομιζουν οτι τα ξερουν ολα..αρα λιγα τα λογια σου!

τις φωτο θα τις ανεβασω μολις θυμηθω να φερω την φωτογρ. στο μαγαζι..γιατι ενα μυαλο χειμώνα-καλοκαιρι..

Κι εγω ετσι το βλεπω-κανω! Δε πα να με τσακιζει η μεση, μονη προτημω και ας η βοηθεια ειναι απ τη μαμα μου που κανει οτι της πω! Μενει απεναντι και μονο φαγιτο δεχομαι ή αν παρει ρουχαλακια να τα πλινει με απορηπαντικο που της εδωσα εγω. Τα παλια ρουχαλακια της μικρης ειναι αχταρμας λογο μετακομισεων και θελουν ξεσκαρταρισμα ανα ηλικια και φυλο και μου λεει "θα ερθω να δωσω 1 χερακι" και απανταω "οκ, οταν θα εχω ορεξη-κουραγιο κι εγω, αν δε μου ερθει κανα μεσημερι που θα κοιμασε να τα κανω" και γελουσε γιατι ξερει τι ενοω χιχι! Τωρα ειμαι σε 1 διπλο κρεβατι με σακουλες με ρουχα, εδω και μερες (απ αυτες που βγενει ο αερας) με τη μικρη μαζι τις νυχτες (αδειο το κρεβατι απ τον μπαμπα και δεν την παλευα)! Μολις τα ανοιξω θα βγαλω φοτο αυτα που εφτιαξε η μαμα μου στη μικρη (κανουν και για αγορακι, σχεδον) να σας τα δειξω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

μια χαρά ο μικρός!!το cosy cosrner σε ποιά περιοχή είναι;

δεν ξέρω για πολυθρόνα κρεβάτι...έχω την εντύπωση οτι την τελευταία φορά στα ΙΚΕΑ πήρε κάτι το μάτι μου...δεν μπαίνεις να δεις;;

Το κοζι ειναι στο Χαλανδρι Δουκισσης πλακεντιας κοντα στο μετρο.Στο ικεα πηγε η αδερφη μου αλλα δεν ενθουσιαστηκε απο την ταπετσαρια της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...