Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολες κοριτσακια!Με τις δουλειες κ το τρξιμο δεν προλαβαινω να μπω καθε μερα.Προσπαθω ομως να διαβαζω τα νεα σας κ παντα σας σκεφτομαι.

Χθες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον μπεμπη .1650γρ. ειναι.Δοξα τω θεω ειναι μια χαρα!Εκανα κ την αιτηση για την αδεια κυησης.(2 μηνες πριν πητ)Σημερα μπηκα στον 8ο μηνα.

Πηγα απο το cosy corner κ πηρα αυτοκλλητα τοιχου που μπορεις να τα ξεκολλησεις κ να τα ξανατοποθετησεις χωρις να ξεκολλησει κ ο τοιχος μαζι.Επισης ψαχνουμε μια πολυθρονα που να τη χρησιμοποιω για θηλασμο στο δωματιο του μωρου κ να μπορει να γινεται κ κρεβατι αν χρειαστει.Δεν βρισκεις κ πολυ ευκολα γιατι τις εισαγουν απο βουλγαρια,τουρκια,ιταλια.Μηπως εχει παρει καποια απο σας κατι τετοιο να μου πει καταστημα που μπορω να ψαξω;

μια χαρά ο μικρός!!το cosy cosrner σε ποιά περιοχή είναι;

δεν ξέρω για πολυθρόνα κρεβάτι...έχω την εντύπωση οτι την τελευταία φορά στα ΙΚΕΑ πήρε κάτι το μάτι μου...δεν μπαίνεις να δεις;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

withu εγώ έχω πάρει για το σαλόνι μια πολυθρόνα που έχει στα ΙΚΕΑ κουνιστη και είναι τελεια για θηλασμό!! Έχει χαμηλά μπράτσα που μπορείς με ενα μαξιλαράκι να θηλάσεις άνετα το μωρό σου και να το κοιμήσεις κι όλας χαλαρώνοντας κι εσύ! Κι είναι κι αρκετά οικονομική (70-80 ευρώ νομίζω). Την έχουμε 2 χρόνια τώρα και τα παιδιά χοροπηδάνε πάνω και δεν εχει παθει τίποτε.

Ρηνιώ, ετοιμάσου, σε λίγο θα έχεις κι εσύ ένα τετοιο μικρό ζουζουνάκι....... Σχετικά με το σλίνγκ έχεις δίκιο, στο πρώτο παιδί μπορείς να εκμεταλλευτείς καταστάσεις με τα δώρα. Στο τρίτο όμως....άστα, εδώ στο δευτερο και τα δώρα ελαττωθηκαν σημαντικά... Σκεφτομαι κι εγώ να επιχειρησω να φτιαξω μονη μου ενα κι ο Θεός βοηθός!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αχ βρήκα αυτά τα δίάφορα σεντονάκια και πολύ μου αρέσουν!!!

iewitem.eim.ebay.gr/Cotton-Fitted-Sheet-140x70-in-favorite-baby-bedding-set-design--Nursery/271013216300/item

Γενικά κοιτάζω κάτι που να βολεύει και από θέμα τιμής (με την αποστολή)

Σε γενικές γραμμές βολεύει να πάρεις πολλά πράγματα από έναν ώστε τα έξοδα αποστολής να μη σε βαρύνουν τόσο πολύ!

Annast θα είμαι ήδη 31η εβ και 4ημ όταν έχω το ραντεβού με το γιατρό και μέχρι να μου κλείσει το doppler... θα πάει μια εβδομάδα μετά!

Απλά στον "κύκλο" που μου έχει δώσει (αυτόν που υπάρχει και στο site του ΡΕΑ) βλέπω ότι το doppler το έχει από 28η-τέλος 31ης εβδομάδας.... για κάποιο λόγο!

Βέβαια νομίζω ότι και ο ίδιος είχε αναφέρει αρχές Σεπτεμβρίου... πφφφφ:confused:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Kαλησπερα σε ολες κοριτσακια!Με τις δουλειες κ το τρξιμο δεν προλαβαινω να μπω καθε μερα.Προσπαθω ομως να διαβαζω τα νεα σας κ παντα σας σκεφτομαι.

Χθες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον μπεμπη .1650γρ. ειναι.Δοξα τω θεω ειναι μια χαρα!Εκανα κ την αιτηση για την αδεια κυησης.(2 μηνες πριν πητ)Σημερα μπηκα στον 8ο μηνα.

Πηγα απο το cosy corner κ πηρα αυτοκλλητα τοιχου που μπορεις να τα ξεκολλησεις κ να τα ξανατοποθετησεις χωρις να ξεκολλησει κ ο τοιχος μαζι.Επισης ψαχνουμε μια πολυθρονα που να τη χρησιμοποιω για θηλασμο στο δωματιο του μωρου κ να μπορει να γινεται κ κρεβατι αν χρειαστει.Δεν βρισκεις κ πολυ ευκολα γιατι τις εισαγουν απο βουλγαρια,τουρκια,ιταλια.Μηπως εχει παρει καποια απο σας κατι τετοιο να μου πει καταστημα που μπορω να ψαξω;

Εγω είχα πάρει μια πολυθρόνα απο το praktiker.είναι κουνιστη κ παλιά με έχει πάρει πολλές φορές ύπνος εκεί..ήταν οικονομική.. Γιατί αυτα σε πολυκαταστήματα έχουν 350-400?..

Μις καραμελ, πάντως κ στην κόρη μου είχα κάνει 34 εβδ.

Ρινιω, κάτσε να δεις που έρχεται κ η μπουμπου σου!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πλησιαζουν οι μερεεεες!!!! Ηρθε ο μπαμπας μας, εφυγε και θα ξαναρθει αρχες οκτοβριου :(. Εδω και πανω απο 1 μηνα ο μικρουλης μου (99% Ερμης Μασσιμο) ειναι με το κεφαλι κατω και την πλατουλα παραλληλα με το δεξι χερι μου, αντε να γυρισει λιγο προς το ανασκελο αλλα μονο αν η μικρη του μιλαει απο εκεινη δεξια! Εχω τρελαθει παντος, καθε φορα που με ποναει (μπουνιες στον πλακουντα κυριως), η μικρη του λεει αμεσος να μη χτηπαει εκει και αυτος σουζα! Λες και καταλαβενει τι του λεει! "Κλοτσα εδω" κλοτσαει εκει, "σταματα πονας τη μαμα" σταματαει!!! Τοσο που τοι εχει παρει πανω της και κοκορευετε "μ αγαπαει!". Τα βλεπω να κανουν κομα να με τρελανουν τελειως!

Χριαστηκε τις προαλες να με βαλουν στον καρδιοτοκογραφο και η μαια δεν εβρισκε την καρδια του και της πηγα εγω το χερι, ειχα δοκιμασει και στη μικρη να ακουσω καρδια με το στηθοσκοπιο αλλα ολο κουνιοταν (κι ας ηταν κι αυτη με το κεφαλι στη λεκανη απ τον 6ο, οπως ο μικρος) και τα καταφερνα για πολυ λιγο, με πολυυυυυ ψαξιμο και οχι παντα, μ αυτον δε θελει καν ψαξιμο.

Ωραια τα σλιγκακια κοριτσια αλλα ακομα δεν βρηκα το ΤΕΛΕΙΟ και σκευτομε σοβαρα να πω στον αντρα μου να μου αγορασει ενα σεντονι σαν αυτο που εχουμε Ντοχα (ριγες μπεζ, κρεμ, καφε σκουρο) σε μονο και να βαλω τη μαμα μου να το ραψει, Εψαξα εδω για υφασμα αλλα να δωσω 40 ευρο χωρις τη δουλεια και τους κρικους... ΟΧΙ! Σχεδον κανεις δεν πουλαει υφασματα εδω και τα κοπανανε κανονικοτατα!!!

Ελπιζω να καταφερω να επανελθω αργοτερα, την κανωωωωω

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημέρα!!

καραμελ μην αγχώνεσαι το ντοπλερ μπορεί να γίνει και αργότερα, απ'ότι έχω ακούσει!!! Και μερικές το κάνουν και 2 και 3 φορές!!!αν ήταν θα στο έλεγε ο γιατρός!!!

Άννα τελικά θα πας στον γιατρό???

Ουφ ζέστη και σήμερα!!!Ευτυχώς το καθημερινό μου περπάτημα το έκανα, γιατί το απόγευμα με τέτοια ζέστη δεν παλεύεται!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα συν-μαμάδες!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι η "εκμετάλλευση" των δώρων αν γίνει έξυπνα είναι προς όφελος των γονιών!!Δε ντρέπομαι να πω τί θέλω,άλλωστε το θεωρώ χαζό αυτό που ακούω απο άλλες οτι ντρέπονατι να πουν κάτι συγκεκριμένο...

Τatum στο νου μου σ'ειχα!!λέω που χάθηκε το κορίτσι;;Απορώ πως αντέχεις χωρίς τον σύντροφό σου,αλήθεια στο λέω...όταν θα έρθει αρχές Οκτώβρη πόσο θα κάτσει;;

Λέτε βρε να πάρω κι εγω πολυθρόνα για τον θηλασμό;Έλεγα να θηλάζω στηριζόμενη στο κεφαλάρι του κρεβατιού με μαξιλάρι κάτω απο το παιδί για να τη σηκώνω πιο κοντά στο στήθος..

Κατά τ'αλλα ζέστη αφόρητη...κι έχω το μωρό εδω του κουνιάδου μου...πάω να την ταισώ-κοιμήσω και επανέρχομαι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε??

εγω ειμαι στο κρεβατι τωρα αν και εχτες το βραδυ επισκεφτηκαμε το ρεα ημουνα ξαπλωμενη και μολις σηκωθηκα αρχισαν να τρεχουνε κατι υγρα δεν ηξερα αν εσπασαν τα νερα η απλα κατουρηθηκα ευτυχως δεν ειχαν σπασει τα νερα μου εκαναν καρδιοτοκο και ο μικρος βγηκε απο τη λεκανη και εχει κατσει στο καθετο, ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα μου πρεπει να ζοριστηκε πολυ γι αυτο εκανα τοσες συσπασεις και με εβαλε μια βδομαδα στο κρεβατι αυτα τα ωραια νεα μας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε??

εγω ειμαι στο κρεβατι τωρα αν και εχτες το βραδυ επισκεφτηκαμε το ρεα ημουνα ξαπλωμενη και μολις σηκωθηκα αρχισαν να τρεχουνε κατι υγρα δεν ηξερα αν εσπασαν τα νερα η απλα κατουρηθηκα ευτυχως δεν ειχαν σπασει τα νερα μου εκαναν καρδιοτοκο και ο μικρος βγηκε απο τη λεκανη και εχει κατσει στο καθετο, ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα μου πρεπει να ζοριστηκε πολυ γι αυτο εκανα τοσες συσπασεις και με εβαλε μια βδομαδα στο κρεβατι αυτα τα ωραια νεα μας

xara μου,προσοχη τωρα..τουλαχ. εχεις βοηθεια με το παιδι σου?

κατριν,θα τον παρω στις3 που θα παει ιατρειο.σημερα δουλευω,αρα απο δευτερα οτι κανω..

ρινιω την καλημερα μου!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Χαρά υπομονή...καμια φορά σκέφτομαι πως η μάνα μου έκανε 10,αλήθεια σας λέω!!

Άννα περιμένω φωτό απο διακοπές......κανόνισε κακομοίρα μου!!!!!

Λοιπόν κορίτσια να σας πω και τον μικρό μου πόνο....όλα καλά κι όλα ωραία...τακτοποιηθήκαμε στο σπίτι...το βάψαμε...μένουν οι τελευταίες πινελιές (να κρεμάσω κάποια πράγματα στους τοίχους) και πραγματικά να μην παραπονιέμαι βρήκα σπίτι έτοιμο και έχουμε μαζέψει και τα λεφτά της γέννας απο τότε που γλυτώσαμε το ενοίκιο...

Τα όποια πραγματάκια μας έχουν φέρει -και τα άλλα που είναι να έρθουν- θέλω να τα πλύνω όπως θέλω ΕΓΩ με το απορυπαντικό που θέλω και να τα τακτοποιήσω 'όπως θέλω...έχω κουραστεί με τη θεία του Νίκου...με αγαπάει,το ξέρω,είναι καλή παιδιά δεν έχει κι έχει πέσει στ'ανήψια της αλλά δε μπορώ που μου επιβάλλεται...ΠΟΤΕ θα πλύνω την κούνια...ΠΟΤΕ θα πλύνω την καλαθούνα..ΠΟΤΕ θα στρώσω την κούνια...πως να την κόψω ευγενικά αλλά αποφασιστικά;Τώρα ας πούμε είδα οτι της καλαθούνας το κάλυμα βγαίνει άρα πλένεται πλυντήριο..οπότε σκεφτόμουν το μπαμπού να το πεάσω με λίγο DETTOL διαλυμένο σε νερό μ'ένα βετεξάκι...είμαι σίγουρη οτι αν το πω θα μου πει:δεν κάνει το DETTOL θα στην πάρω εγω να την πλύνω...για βοηθάτε..γιατί κι εγω καλή-καλή (όνομα και πράγμα!!) αλλά άν μου γυρίσει ο μάτης καλύτερα να την κάνεις!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαρά ξεκούραση!!Τι να κάνεις??? Μια βδομαδούλα να ηρεμήσεις!!! Κουράστηκες στις διακοπές??? Σου έδωσε τίποτα φαρμακάκια!!

Ρινιώ μην της πεις τίποτα!!Ξεκίνα τακτοποίησέ τα όπως εσύ θες και μην δίνεις αναφορά!!!Και αν σε ρωτήσει , πες τα κανόνισα εγώ!!!Δεν ξέρω και πόσο κοντά σας είναι!!Εγώ πάντως έτσι θα έκανα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Χαρά υπομονή...καμια φορά σκέφτομαι πως η μάνα μου έκανε 10,αλήθεια σας λέω!!

Άννα περιμένω φωτό απο διακοπές......κανόνισε κακομοίρα μου!!!!!

Λοιπόν κορίτσια να σας πω και τον μικρό μου πόνο....όλα καλά κι όλα ωραία...τακτοποιηθήκαμε στο σπίτι...το βάψαμε...μένουν οι τελευταίες πινελιές (να κρεμάσω κάποια πράγματα στους τοίχους) και πραγματικά να μην παραπονιέμαι βρήκα σπίτι έτοιμο και έχουμε μαζέψει και τα λεφτά της γέννας απο τότε που γλυτώσαμε το ενοίκιο...

Τα όποια πραγματάκια μας έχουν φέρει -και τα άλλα που είναι να έρθουν- θέλω να τα πλύνω όπως θέλω ΕΓΩ με το απορυπαντικό που θέλω και να τα τακτοποιήσω 'όπως θέλω...έχω κουραστεί με τη θεία του Νίκου...με αγαπάει,το ξέρω,είναι καλή παιδιά δεν έχει κι έχει πέσει στ'ανήψια της αλλά δε μπορώ που μου επιβάλλεται...ΠΟΤΕ θα πλύνω την κούνια...ΠΟΤΕ θα πλύνω την καλαθούνα..ΠΟΤΕ θα στρώσω την κούνια...πως να την κόψω ευγενικά αλλά αποφασιστικά;Τώρα ας πούμε είδα οτι της καλαθούνας το κάλυμα βγαίνει άρα πλένεται πλυντήριο..οπότε σκεφτόμουν το μπαμπού να το πεάσω με λίγο DETTOL διαλυμένο σε νερό μ'ένα βετεξάκι...είμαι σίγουρη οτι αν το πω θα μου πει:δεν κάνει το DETTOL θα στην πάρω εγω να την πλύνω...για βοηθάτε..γιατί κι εγω καλή-καλή (όνομα και πράγμα!!) αλλά άν μου γυρίσει ο μάτης καλύτερα να την κάνεις!!!!

συμφωνω με την κατριν μας!ξεκινα να κανεις μονη σου,κ οταν σε ρωτησει,θα πεισ οτι τα εχεις κανει ολα..κ γενικα μην δινεις αναφορα..καλοι,καλοι,αλλα οι γονεις,πεθερικα,θειοι κτλ νομιζουν οτι τα ξερουν ολα..αρα λιγα τα λογια σου!

τις φωτο θα τις ανεβασω μολις θυμηθω να φερω την φωτογρ. στο μαγαζι..γιατι ενα μυαλο χειμώνα-καλοκαιρι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μπράβο βρε κορίτσια...δίκιο έχετε...θα ξεκινήσω εγω μόνη την τακτοποίηση κι άμα ρωτήσει κανείς θα πω πως το έχω κανονίσει...Κατερινάκι σ'ευχαριστώ!!

Εμείς δεν είχαμε μάθει έτσι,εγω σκεφτείτε 20 χρ. κράταγα όλο το σπίτι μόλις παντρεύτηκε η αδερφή μου κι είμασταν τότε 7 εμείς +1 ο μπαμπάς +2 απο το Πάσχα και ως το καλοκαίρι παππούς & γιαγιά...10 άτομα σύνολο και δεν χαμπάριαζα!!!και τώρα όλο αυτό με πνίγει...στην αρχή δέχτηκα κάποια βοήθεια αφ'ενος μεν γιατί τη χρειαζόμουν,μιας και οι αδερφες μου δούλευαν,και αφ'ετέρου γιατί δεν ήθελα να προσβάλλω...αλλά τώρα έχω κουραστεί...η πεθερά μου άλλος άνθρωπος εν τω μεταξύ!!Δεν ασχολιέται και δεν ανακατεύεται..

ΟΥΦ!!!πραγματικά να γεννήσω να μην ασχολιέμαι με βλακείες....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...