Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

α,ωραια..παντως σαν δουλεια ειναι πολυ καλη..εγω ειδα μονο τιρκουαζ κ ζητησα εγω συνδιασμο με σοκολα να μου κανει..πηγε βρηκε υφασμα κ μου το εφτιαξε σε μιση μερα..ανυπομονω να το δοκιμασω στο μπεμπακι μου!!!!μις καραμελ,καλως ηρθες στα πατρια εδαφη..κ τα χρωματα που λες θα ειναι τελεια!!

Μακάρυ του χρόνου να είμαστε καλά και να την παλεύουμε να κατέβουμε Κρήτη για καλοκαίρι με το μωρό! Να κανονίσουμε όλες ένα meeting κορυφής... τ'ακούς Ρηνιώ??? Λογικά θα μείνουμε και μερικές μέρες στη θεία μου στους Βώρους οπότε κοντά θα είμαστε ;)

Όσο για τα χρώματα που ανέφερα είναι αγαπημένοι μου συνδιασμοί. Άσε που στο μαύρο-κόκκινο είναι ωραίο αντί τσέπης να έχει κινέζικο ιδεόγραμμα http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://blogs.transparent.com/chinese/files/2011/10/Wallpaper-Love-Chinese-Symbol.gif&imgrefurl=http://blogs.transparent.com/chinese/chinese-love-part-one/wallpaper-love-chinese-symbol/&h=300&w=300&sz=4&tbnid=MDJXQmTuupK4DM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__HkivYQI-JDmoKa4YAx58ZNQrKyo=&docid=Wh6jYi4LKgT8cM&sa=X&ei=vgs2UIbEGvP64QScxYG4Dg&ved=0CIABEPUBMAI&dur=433

ή το περίγραμμα μιας πεταλούδας... όλο ιδέες είμαι:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα καλως ήρθες!!!!!

Εγω για sling μάλλον προς αστεράκι κλείνω...όχι για τίποτα άλλο αλλά είναι το μαγαζί κοντά και ίσως να καταφέρω να πάω να το δοκιμάσω ιδίοις όμασοι!

Ο σύζυγος απο την αρχή δεν εκδήλωσε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επιθυμία να είναι μέσα!!!:tongue::tongue::tongue: Κι ευτυχώς γιατί είναι λίγο χέστης και προτιμώ να είναι απ'εξω με την πεθερούλα μου και τους λοιπούς συγγενείς,να τρώει τα νύχια του και να καπνίζει,παρά να είναι μέσα και να τρέχουν οι γιατροί κι οι νοσοκόμες να τον συνεφέρουν!!!ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!!!!:cool::cool:

Άντε Βίκυ αύριο θα δεις κι εσυ τον μπέμπη σου...εγω έβαλα τη μπέμπα φόντο στον υπολογιστή..στο κινητό...μόνο που δεν κόλλησα τη φάτσα της στο ψυγείο...χαζεύω σαν ηλίθια!!!!!΄δευτερό- και τριτό-μανούλες έτσι είναι σε όλα τα παιδιά ή μόνο στο πρώτο;;;

Σήμερα ανέβηκε η πεθερά μου πάνω και ξεβρωμίσαμε το σπίτι...δεν πήγαινε άλλο το χάλι μου!!!!της λέω έλα τώρα που μπορούμε γιατί απο αύριο με τα 40άρια δεν θα μπορώ να κουνήσω πάλι!!!!Βέβαια κυνηγάω το Νικολάκη να μου κατεβάσει την κούνια απο το πατάρι να τελειώνουμε αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω....του λέω χτες:ξέρεις μπορεί σ'ενα μηνα να έχω γεννήσει..άλλαξε κι εκατό χρώματα!!!δεν σου γκρινιάζω,του εξηγώ,γιατί είμαι παλαβή...περναει ο καιρός...η μικρή έχει πάρει θέση..αν είναι και λιγάκι βιαστική είναι πιθανό 22/9 να γεννήσω..θέλω να είναι έτοιμα τα πράγματα όπως τα θέλω εγω,να μη μου τα βάλουν σε άλλη θέση....Ελπίζω να κάτσει αυτη την Κυριακή να κάνουμε και κάνα μπανάκι και να μου κατεβάσει και την κούνια...

Κατά τ'αλλα;;;;;νησιώτισσες σας ζηλεύω όσο τίποτα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ ναι να σου πω και εγω αυτο σκεφτομαι θελω αν δω ποσο ειναι ο τραχηλος μου ηταν 3 πριν 20 μερες που ειχα παει και φοβαμαι μη μικρυνε κι αλλο στο πρωτο δεν ειχα και τετοια προβληματα και τωρα δε ξερω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Μακάρυ του χρόνου να είμαστε καλά και να την παλεύουμε να κατέβουμε Κρήτη για καλοκαίρι με το μωρό! Να κανονίσουμε όλες ένα meeting κορυφής... τ'ακούς Ρηνιώ??? Λογικά θα μείνουμε και μερικές μέρες στη θεία μου στους Βώρους οπότε κοντά θα είμαστε ;)

Όσο για τα χρώματα που ανέφερα είναι αγαπημένοι μου συνδιασμοί. Άσε που στο μαύρο-κόκκινο είναι ωραίο αντί τσέπης να έχει κινέζικο ιδεόγραμμα http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://blogs.transparent.com/chinese/files/2011/10/Wallpaper-Love-Chinese-Symbol.gif&imgrefurl=http://blogs.transparent.com/chinese/chinese-love-part-one/wallpaper-love-chinese-symbol/&h=300&w=300&sz=4&tbnid=MDJXQmTuupK4DM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__HkivYQI-JDmoKa4YAx58ZNQrKyo=&docid=Wh6jYi4LKgT8cM&sa=X&ei=vgs2UIbEGvP64QScxYG4Dg&ved=0CIABEPUBMAI&dur=433

ή το περίγραμμα μιας πεταλούδας... όλο ιδέες είμαι:tongue:

εμένα του χρόνου του μύρισε Σάμος!!!θέλει να δει τα πατρογονικά του..αλλά επειδή ενδέχεται να παντρευτεί η ξαδέρφη μου (γαμο-βάφτιση) κι ίσως είναι καλοκαίρι δεν δένω τίποτα κόμπο!!διότι εννοείται οτι θα πάω στον γάμο,δεν το συζητώ,και χειμώνα να τον κάνει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Λοιπόν θα σας πω μια ιδέα για όποια πιάνει το χέρι της… μπορεί να σας φανεί χαζή, αλλά εγώ θα σας την πω..

Από ότι είδα και στο αστεράκι υπάρχουν οδηγίες για την κατασκευή του Sling.

Πέρα από το γεγονός του ότι μπορεί κάποια αν θέλει να το φτιάξει μόνη της εγώ σκέφθηκα το εξής…

Μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε το δικό σας μονόχρωμο sling και με χρώματα που βάφουν σε υφάσματα να ζωγραφίσετε το σχέδιο που θέλετε… η αν δεν πιάνει και τόσο το χέρι σας να ξεπατικώσετε το σχέδιο που θέλετε…

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάτι βαμβακερά σεντόνια αχρησιμοποίητα από το προικιό… 100% βαμβάκι., αλλά είναι λευκά… χιιχ μπήκα όμως σε πειρασμό….

αννα μου καλως ηρθες:P

βικυ μου με το καλο να δεις τον μπεμπη σου!!!θα περιμενουμε νεα:P εγω θελω να μπει ο αντρας μου μεσα αλλα ειναι φοβιτσιαρης δεν ξερω αν θα το αντεξει να δει καισαρικη και γενικα δεν ξερω αν επιτρεπουν να μπει μεσα σε καισαρικη? λετε να αφηνουν????? αα κ αυτο με την σεξουαλικη ζωη οτι αλλαζει το εχω διαβασει σε εγκυκλοπαιδεια και ισχυει...

χαρα ξεκουρασου οσο μπορεις μην εχουμε καμια προωρη γεννα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου?3?μια χρα ειναι μην ανησυχεις,εγω ειχα 1,8 πριν απο 20 μερες,για αυτο θελω να παω πιο νωρις απο προκαθορισμενο ραντεβου..

ρινιω μου,μαριουλα,καλως σας βρηκα..

ωραια ιδεα βικυ μου,αλλα αυτα μπορει να τα κανεις στο πρωτο παιδι,που υπαρχει χρονος,μετα....

κ ετσι απανταω κ στην ειρηνουλα μας,στο δευτερο δεν ειναι καθολου ετσι..δεν υπαρχει ο ιδιος ενθουσιασμος,ουτε το ιδιο κουραγιο..πριν φυγουμε επισκευτηκαμε εναν ξαδερφο του αντρα μου που εχει 4:shock::shock::shock::shock:

8χρ,5χρ,3,5χρ κ 1,5..η ξαδερφη εχει μεινει γυρω στα 40 κιλα με το τρεξιμο που εχει ριξει..λετε να ειναι ενας τροπος για διαιτα?να το σκεφτω?μπαααααα,ακυρο..

μις καραμελ αν το κανονισουμε θα ειναι τελειο!εμεις ανανεωσαμε τα ραντεβου μας για του χρονου με τα μωρακια μας!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Χαρά ξεκούραση !! ΤΟν πήρες τον γιατρό τηλ???

Άννα σκέφτηκα αυτό το καφέ του δικού σου πάει και με ροζ ή μπεζ!!Ωραίο θα ναι!!!

Μαριούλα νομίζω καισαρική δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος μέσα, επειδή είναι χειρουργείο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Χαρά ξεκούραση !! ΤΟν πήρες τον γιατρό τηλ???

Άννα σκέφτηκα αυτό το καφέ του δικού σου πάει και με ροζ ή μπεζ!!Ωραίο θα ναι!!!

Μαριούλα νομίζω καισαρική δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος μέσα, επειδή είναι χειρουργείο!!!

Αυτό το "η καισαρική είναι χειρουργείο" κλπ είναι απλά δικαιολογία για να μην είναι κανείς μέσα. Στο εξωτερικό αφήνουν το μπαμπά μέσα ή όποιον άλλο έχεις διαλέξει να μοιραστείτε τη στιγμή.

Εγώ πήγα σημερα στο αγαπημένο μου ικα αλλά ο γιατρός μου δεν ήταν εκεί. Μου έγραψε άλλος τις εξετάσεις και θα δω τον δικό μου την Τετάρτη :( γιατί νωρίτερα γιοκ... είναι λίγο στο τρέξιμο τώρα γιατί από ότι μου είχε πει περίμενε 2 γέννες τέλος του μήνα.

Άντε να δω κι εγώ το μικράκι μουυυυυυυυυυ... μου'χει λείψει πολύ πολύ:oops:

Μέχρι ποιά εβδομάδα μπορείς να κάνεις το doppler???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρες!!

Χαρά με βρήκες!

Βίκυ ωραία ιδέα να το φτιάξεις το sling μόνη σου..αλλά γιατί;;;είναι μια περίοδος όπου μπορείς άνετα να εκμεταλλευτείς καταστάσεις!!!:cool::cool::cool:

Εγώ θα το ζητήσω δώρο..ήδη ξέρω οτι θέλω παρκο,χαλί για το παιδικό,sling,βιβλίο-ημερολόγιο του παιδιού,φωτιστικό οροφής για το δωμάτιο...κι αυτά χωρίς να μου έχουν φέρει τα πράγματα οπότε δεν ξέρω ενδεχομένως τί άλλο θα χρειαστώ συμπλήρωμα...οπότε και τα λεφτά των συγγενών θα πιάσουν τόπο κι εγω θα φτιάξω το δωμάτιο και την προίκα του παιδιού με πράγματα που θα μείνουν και για το επόμενο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αυτό το "η καισαρική είναι χειρουργείο" κλπ είναι απλά δικαιολογία για να μην είναι κανείς μέσα. Στο εξωτερικό αφήνουν το μπαμπά μέσα ή όποιον άλλο έχεις διαλέξει να μοιραστείτε τη στιγμή.

Εγώ πήγα σημερα στο αγαπημένο μου ικα αλλά ο γιατρός μου δεν ήταν εκεί. Μου έγραψε άλλος τις εξετάσεις και θα δω τον δικό μου την Τετάρτη :( γιατί νωρίτερα γιοκ... είναι λίγο στο τρέξιμο τώρα γιατί από ότι μου είχε πει περίμενε 2 γέννες τέλος του μήνα.

Άντε να δω κι εγώ το μικράκι μουυυυυυυυυυ... μου'χει λείψει πολύ πολύ:oops:

Μέχρι ποιά εβδομάδα μπορείς να κάνεις το doppler???

νομιζω μεχρι 34..αν κ εμενα που εκανα πιο νωρις,μου εγραψε επανεξεταση 36 εβδομαδων

S4iNp3.png

BU56p3.png

Kαλησπερα σε ολες κοριτσακια!Με τις δουλειες κ το τρξιμο δεν προλαβαινω να μπω καθε μερα.Προσπαθω ομως να διαβαζω τα νεα σας κ παντα σας σκεφτομαι.

Χθες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον μπεμπη .1650γρ. ειναι.Δοξα τω θεω ειναι μια χαρα!Εκανα κ την αιτηση για την αδεια κυησης.(2 μηνες πριν πητ)Σημερα μπηκα στον 8ο μηνα.

Πηγα απο το cosy corner κ πηρα αυτοκλλητα τοιχου που μπορεις να τα ξεκολλησεις κ να τα ξανατοποθετησεις χωρις να ξεκολλησει κ ο τοιχος μαζι.Επισης ψαχνουμε μια πολυθρονα που να τη χρησιμοποιω για θηλασμο στο δωματιο του μωρου κ να μπορει να γινεται κ κρεβατι αν χρειαστει.Δεν βρισκεις κ πολυ ευκολα γιατι τις εισαγουν απο βουλγαρια,τουρκια,ιταλια.Μηπως εχει παρει καποια απο σας κατι τετοιο να μου πει καταστημα που μπορω να ψαξω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...