Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι;;; θα μπείτε μόνες σας για τοκετό ή θα έρθει και ο μπαμπάς μέσα στην αίθουσα;;;

Annast θα μου δώσεις τα στοιχεία για το μάρσιπάκι απο την κοπέλα που στο έφτιαξε;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα θέλει η πεθερά μου… και η μάνα μου, αλλά εγώ δεν θέλω… Ευτυχώς δεν τους αφήνει και ο άντρας μου που θέλει να είναι ο ίδιος..

Βέβαια να το ξέρετε πως είναι απαγορευτικό να δει τον τοκετό, πως βγαίνει το παιδί… να είναι δίπλα σας μόνο να σας κρατάει το χεράκι και να τον βρίσετε με την άνεση σας… η θεία της κουμπάρας μου νέα η γυναίκα, μας το έλεγε αυτό… από τότε που ο άντρας της είδε πως γίνεται η γέννηση χάλασε η σεξουαλική τους ζωή…

Διαφημίσεις

βικυ μου,φυσικα κ δεν θα αφησεις τις μαναδες να μπουν μεσα..αν ειναι δυνατον..

κ ο αντρας δεν βλεπει τιποτα..ειναι πισω απο το κεφαλι σου..εδω εσυ δεν βλεπεις τιποτα,οχι ο αντρας σου...ο αντρας μου θα εμπαινε μαζι μου,ηταν διπλα μου μεχρι την τελευταια στιγμη,αλλα επειδη δεν κατεβαινε το μωρο θα με πηγαιναν για καισαρικη κ τον διωξαν,κ μετα με την βοηθεια της μαιας μου τελικα γεννησα κανονικα,αλλα ο αντρουλης μου δεν ηρθε γιατι δεν το ηξερε.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Είναι πολύ ωραίο! Σου έκανα και like ως Βασιλική όμως J Θα μας δώσεις τα στοιχεία; Η κοπέλα πουλάει;;

ναι πουλαει..εγω της το παραγγειλα χωρις να το δω καν.ειπα οτι μ'αρεσει τιρκουαζ σε σινδιασμο με σοκολα,κ μ'αρεσε πολυ.κ φαντασου χανει κιολας.

http://www.facebook.com/pages/Handmade-Heartmade/136367663135742

κανε like κ δες την δουλεια της.. εχει κ χρωματα να δεις..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι ρε συ νομίζω μας το είχες δώσει και παλιά ( πριν καιρό δηλαδή ) γιατί έχω κάνει like σε κάποια!

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό..

https://www.facebook.com/pages/Handmade-Heartmade/136367663135742#!/photo.php?fbid=254851401287367&set=a.254848977954276.47277.136367663135742&type=3&theater

Κορίτσια δείτε κι αυτό το site με τα ζιπουνάκια και τα πιζαμάκια :

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=41&theid=41&open1=41&open2=

Αχ ναι ρε συ νομίζω μας το είχες δώσει και παλιά ( πριν καιρό δηλαδή ) γιατί έχω κάνει like σε κάποια!

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό..

https://www.facebook.com/pages/Handmade-Heartmade/136367663135742#!/photo.php?fbid=254851401287367&set=a.254848977954276.47277.136367663135742&type=3&theater

Κορίτσια δείτε κι αυτό το site με τα ζιπουνάκια και τα πιζαμάκια :

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=41&theid=41&open1=41&open2=

ομορφο!!!!!στειλτης μην.πες οτι σε στελνω εγω..ειναι απο τις κοπελες που ειχα βγει προχθες στην κρητη..αν δεν βρεις ακρη,πεσ μου να σου δωσω το κινητο της..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Να ρωτήσω κάτι;;; θα μπείτε μόνες σας για τοκετό ή θα έρθει και ο μπαμπάς μέσα στην αίθουσα;;;

[/size][/font]

Εγω Βικυ μόνη μου θα μπω, δεν θέλω ο αντρας μου να με βλέπει σε κείνη την άσχημη κατάσταση να πονάω και να υποφέρω... αν έκανα επισκληρίδιο ίσως ηταν διαφορετικά τα πράγματα, δεν θέλω όμως. Στις δυο προηγούμενες γεννες είχα κοντά μου τη θεία μου που είναι νοσηλευτρια να μου κρατά το χέρι, να μου κάνει μασαζ και γενικώς να μου προσφέρει κάθε είδους βοήθεια... Άσε που αν φερουν κι άλλη κοπέλα μέσα στην αίθουσα που κάθεσαι μέχρι να κάνεις τελεία διαστολή, δεν αφήνουν εννοείται τον σύζυγο να μπει μέσα...Σκέψου να γεννάς και να έχεις και τον σύζυγο της άλλης μέσα...ε όχι...! Η θεία θα είναι πάλι και είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ η βοήθειά της!!!!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εγω Βικυ μόνη μου θα μπω, δεν θέλω ο αντρας μου να με βλέπει σε κείνη την άσχημη κατάσταση να πονάω και να υποφέρω... αν έκανα επισκληρίδιο ίσως ηταν διαφορετικά τα πράγματα, δεν θέλω όμως. Στις δυο προηγούμενες γεννες είχα κοντά μου τη θεία μου που είναι νοσηλευτρια να μου κρατά το χέρι, να μου κάνει μασαζ και γενικώς να μου προσφέρει κάθε είδους βοήθεια... Άσε που αν φερουν κι άλλη κοπέλα μέσα στην αίθουσα που κάθεσαι μέχρι να κάνεις τελεία διαστολή, δεν αφήνουν εννοείται τον σύζυγο να μπει μέσα...Σκέψου να γεννάς και να έχεις και τον σύζυγο της άλλης μέσα...ε όχι...! Η θεία θα είναι πάλι και είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ η βοήθειά της!!!!!!!!

νεμινα που θα γεννησεις?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...