Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κι εμένα δονείται συνεχώς η κοιλιά μου. Κατά καιρούς νιώθω σφιξίματα μέχρι και πόνο από τις κινήσεις του μωρού. Ψηλαφώ ώρες ώρες και τα μέλη του πάνω στην κοιλιά μου και συγκινούμαι. Πλησιάζουμε. Χθες είδα όνειρο ότι έμπαινα για τοκετό και είχα αγωνία. Μπορεί να είναι η δεύτερη φορά αλλά πάλι αρχίζω να αγχώνομαι λίγο σκεφτόμενη ότι πλησιάζει η μεγάλη μέρα. Τελικά κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ....Δε φαντάζεσαι πόσο τυχερή είσαι που σου μοιάζουν τα παιδάκια σου... Εγω πριν κάνω παιδιά έλεγα στους φίλους μου: Φαντάζεσαι να πονάς να γεννησεις κι όταν δεις το μωρό να μοιάζει στην...πεθερά σου;;;; Το λεγα και το παθα :cry::cry:.... Και τα δυο όποιος τα δει λεει οτι μοιάζουν στην πεθερά μου....κλαψ... Μάταια λεω εγω πως κάτι έχει κι απο μένα η μικρή... Βέβαια στην πραγματικότητα στον άντρα μου μοιάζουν αλλά οι ξένοι αντί να πουν αυτο, λενε οι παλιοαδιάκριτοι πως μοιάζουν σε κείνη!! Μάταια ωρύονται οι δικοί μου πως τους θυμίζουν εμε΄να στα παιδικά μου χρόνια...

Πάντως βρε κοριτσια έχω από το β' επιπέδου που πάω σε μια γιατρό έξω να κάνω τον καθιερωμένο υπέρηχο και το 3D και δεν το έχω δει ακόμη το μωρό! Τη μια μου λέει ειναι γυρισμένο και δεν φαίνεται, την άλλη πως δεν έχει πολύ αμνιακό τριγύρω και δεν φαίνεται την άλλη πως έχει τη φάτσα κολλημένη στον πλακούντα και δεν φαίνεται και γενικώς όλο κάτι έχει και δεν μπορούμε να δούμε την φατσούλα!!! Κοντεύω 33 εβδομάδες και σήμερα έμαθα πως αυτη δεν έχει άδεια για υπέρηχους!! Θα τρελαθώ! Εν τω μεταξύ δε γενναω σε αυτη αλλά στο νοσοκομείο στο γιατρό μου και πήγα σ' αυτη για καλύτερα γιατι αυτός έχει πολύ κόσμο, είναι 1 ώρα δρόμος και πάντα περιμένω 2.30 ώρες όρθια!! Τι να κάνω;; Πώς θα πάω στο γιατρό, τι υπερήχους να του δείξω;;;;; Κι οταν του είχα πει πως θα πάω σ' αυτη και δεν την ήξερε, μου είπε ο άνθρωπος: 'Αδεια για υπερήχους έχει; Ξέρει να κάνει;; Κι εγώ η χαζή έλεγα πως λέει βλακειες επειδή θα πήγαινα σε εξωτερικό γιατρό..... Τι βλαμμενη που είμαι....Ζωον...:?:?:?:?

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

μαραντ αν δεν είσαι σίγουρη γα τη δίαιτα ή ότιδήποτε άλλο ρώτα με οποιαδήποτε στιγμή. Πλέον φτιάχνω τα πάντα χωρίς ζάχαρη (με εναλλακτικά γλυκαντικά και κυρίως στέβια που είναι φυτική και τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ)

Σε γενικές γραμμές μπορείς να τρως 2 φέτες ψωμί με κάθε γεύμα, μακαρόνια μια κουπα, ρύζι να το αποφεύγεις. Από φρούτα μέχρι 3-4 την ημέρα γιατί και η φρουκτόζη ανεβάζει το γλυκαιμικό δείκτη.

Στα σούπερ μάρκετ βρες μαρμελάδα spin span το μακρόστενο βαζάκι (είναι φτιαγμένη χωρίς ζάχαρη, με τη φυσική πηκτίνη των φρούτων). Υπάρχει και μια με ξενική ονομασία επίσης υπέροχη σε μακρόστενο βαζάκι.

Για τις δύσκολες ώρες που θες γλυκό πάρε να φτιάξεις κάτι από τη σειρά sweet n Balance του Γιώτη (Βάλε και έξτρα γλυκαντικό σε κάποια;))

Και πάνω απ'όλα μη σκας... δεν ξεφεύγεις πολύ από το όριο. Τρώγε πολλά μικρά γεύματα και απέφυγε τα πολύ λιπαρά γιατί και αυτά επηρεάζουν λίγο το ζάχαρο.

Όσο για το όνομα εγώ Μαρλέν θέλω αλλά το βλαχόσογο νομίζει ότι είναι βλάχικο... περί Ντίντριχ ας πουμε, καμία γνώση. Αυτό το Μαρή πάλι που κάθεται στα λαιμά και λέω στον άντρα ότι πιθανό να πέσει χοντρό δούλεμα από τα άλλα κωλόπαιδα. Η απάντησή του είναι "μπααααα, άσε που το Μαρλέν είναι πιο βλαχοχωριάτικο!" Τεσπα... δε θα του περάσει! όσο για το Μαρλένα είναι ένας από τους συνδιασμούς που βγάζει το εορτολόγιο και το πάω λάου λάου γιατί ακούγεται πιο ελληνικό.... τι να πω...ουφφφφ!!!

Μη μου μιλάτε για σφιξίματα... εδώ και 3-4 εβδομάδες μου βγάζει το λάδι η μικρή από το απόγευμα και μετά! Γίνεται η κοιλιά μου στο σημείο του αφαλού σα τις καμπούρες της καμήλας!!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τί κάνετε κορίτσια;;;

Λοιπόν το οτι μου μοιάζει είναι σχετικό...εντάξει έχω καταχέσει τα βρακιά μου,δε λέω,αλλα γενικώς μας λένε με τον άντρα μου οτι μοιάζουμε...τώρα αν πήρε λίγο παραπάνω γονίδιο μανούλας,τί να κάνω εγω;;;

Η δικιά μου η μικρή κουνιέται συνεχώς!!!είναι λίγες οι στιγμές που δεν την αντιλαμβανομαι!!!ακόμα κι όταν ξεσηκωθώ απο τον ύπνο και πάω για κατούρημα την καταλαβαίνω...λέτε να είναι ένδειξη για μελλοντικά ξενύχτια;;;;;;;;;

Εν τω μεταξύ απο ότι είδα πρέπει να είναι τυλιγμένη με το λώρο στον λαιμό αλλά προφανώς επειδή παίρνει βάρος δεν μου έχουν πει τίποτα..αν και νομίζω τα περισσότερα πρέπει να είναι τυλιγμενα με το λώρο μιας και στριφογυρνάνε συνεχως!!!

Εμείς τη μικρή θα την πούμε Αθανασία-Κυριακή..Αθανασία λένε την πεθερά μου..Κυριακή την έταξα εγω στην Αγ. Κυριακή οτι και να είναι το παιδί (αγόρι ή κορίτσι) ν'ακουστεί και τ'ονομά της...οπότε ή Εμμανουήλ-Κυριάκος θα ήταν ή Αθανασία-Κυριακή..ο Νίκος ήθελε να βγάλουμε τη μαμά μου αλλά έχει ήδη ακουστεί 2 φορές το ονομά της κι επειδή εμείς είμαστε πολλοί αλλά (το πιο σημαντικό) και η πεθερά μου είναι πολύ καλή του είπα πρώτα τη μαμά σου και όταν με το καλό έρθει 2ο βλέπουμε...Αλλά θα τη γιορτάζω Αθανασία όχι και Κυριακή..επίσης θα τη φωνάζουμε Νάσια!!

Βίκυ ωραίο αυτό το 365 γονιός...μόλις μου έλυσες το γρίφο του τι δώρο να μου πάρει μια φίλη μου που και τόπο να πιάσει και να μη γεμίσω με ζιπουνάκια!!!!!θενκς!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμεις θα την ονομάσουμε Λυδία. Δική μου επιλογή μιας και στα δυο πρώτα βγάλαμε τα πεθερικά μου. Οπότε μου είπε ο άντρας μου να επιλέξω ότι θελω. Αν ήταν αγορι θα το ονομάζαμε Λουκά.

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι

Nemina κοριτσάκι

v-forvicky αγοράκι

Nemina και v-forvicky τι ΠΗΤ έχετε να ανανεώσουμε τι λίστα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

katrindm ακομα δεν εχετε αποφασισει περιεργο:rolleyes: εγω το μωρακι μου θα το ονομασω αντωνακη :Pτου πεθερου μου το ονομα....

βικυ μου κ εμενα κλωτσαει συνεχεια αλλα ποναω μονο οταν κλωτσησει πανω στην καισαρικη μου που οπως σας ειπα ειναι ακομα φρεσκια....

νεμινα μου κριμα για την γιατρο που πηγαινες τοσο καιρο εχανες αδικα χρονο κ πληρωνες κιολας

μαραντ μου ολα καλα θα πανε με το ζαγχαρομην αγχωνεσαι κ αγχωνεις και το μωρακι σου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

Nemina κοριτσάκι

v-forvicky αγοράκι

ΠΗΤ εχω στις 14/10!!!!

HgqOp3.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

Nemina κοριτσάκι

v-forvicky αγοράκι

ΠΗΤ 22/10/12

Διαφημίσεις

καλημερουδια φιλεναδες!!!επεστεψα λοιπον... οσο παραξενο κ αν ακουγεται,μου ελειψε το σπιτακι μου.. κ εννοειται το ac κ το πληντηριο ρουχων μου..

απο το πρωι μου βγηκε ο πατος να τακτοποιησω τα πραγματα,να βαλω πληντηριο κτλ..κ τωρα εχω κατι σουβλιες στο πλαι..θα δω αν δεν περασει μεχρι το μεσημερι,θα παρω τον ντοκ τηλ..

εσεις τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε??

Άννα καλωσήρθες!!! Βέβαια από χθες άρχισαν οι ζέστες πάλι!!Εκεί που είχε δροσίσει!!!:(:(:(

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αύριο is the Big Day… Επιτέλους θα πάμε Αθήνα να δούμε το μπέμπη μας!!!

Περιμένω να περάσει η μέρα πως και πως…

Αννα καλό κουράγιο με τις δουλίτσες, αλλά τπτ πιο γλυκό από το σπίτι σου εεε;;... !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...