Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

AAA! Καραμελάκι σορρυ αν είχε γίνει συμφωνία από πριν και το ήξεραν τώρα δεν θα έπρεπε να σου λένε και τίποτα… κι εγώ τα παίρνω με κάτι τέτοια, αλλά μετά στεναχωριέμαι… Θα τη βρείτε την άκρη, εντάσεις στο σπίτι να μην έχετε και αν ο άντρας σου προσφέρετε για να κάνει 2 τραπεζώματα οκ… εγώ ξέρω ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα ούτε Χριστούγεννα δεν θα μπορούμε να κάνουμε στο τέλος.. όχι 2 γιορτές στο παιδί χιχιχι… Εσύ λέγε ναι.. και παραμονή της Αγίας Ελένης να κάνεις την αδιάθετη… και αν θέλουν τα ετοιμάζουν οι ίδιοι ( γιαγιά και γιος ) τα πάντα για το συφερτό πήγαινε πάσο και απόλαυσε το.. ( αλλά να καθαρίζουν και μετά.. )

Τώρα το Μαρλένα και το Μαριλένα ή το Μαριαλένα θα σου πω πως το βλέπω εγώ που δεν ξέρω ποιος από τους δύο σας θέλει το ένα και ποιος το άλλο… Το Μαρλένα μου θυμίζει πρόβλημα στην ομιλία… δεν είναι Μαρλέν η ξένη εκδοχή του… αλλά Μαρλένα… κάνει λίγο βλάχο που μπερδεύει το όνομα… ( ελπίζω να μην είναι η δική σου επιλογή και βρίζεις τώρα ) … Στα ελληνικά νομίζω ότι σωστά ακούγετε το Μαριλένα ή το Μαρ(ια)λένα… μωρέ μην με παρεξηγείς αλλά πως θα σου ακουγόταν το Μαριλέν στα Αγγλικά;;; Σαν να λένε Μαρ(η) Ελένη στα γρήγορα βλάχικα… αυτό εννοώ και με το Μαρλένα.. Μαρ(ή) Λένα στο χωριό μου… Αν συμφωνείς με το Μαριλένα πες του ότι δεν θα παίξετε με το μέλλον του παιδιού στο σχολείο… που τα πιτσιρίκια πλέον είναι σκληρά παιδιά και μπορεί να της κάνουν καζούρα με το όνομα… ( αλλά όχι τώρα ηρεμήστε λίγο και το ξανασυζητάτε μετά τη βάφτιση ! )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην δική μου περίπτωση θέλουμε να της βγάλουμε το όνομα και είχαμε ενδοιασμούς από την ίδια… Ο πατριός των παιδιών δεν ζει και τον έλεγαν Γιάννη. Εμείς διαλέξαμε να το ονομάσουμε το παιδί Νικόλα από την πεθερά μου ( και κορίτσι να ήταν Νικολέτα θα το έλεγα κι ας μην μʼ αρέσει τόσο.. ) μελλοντικά θα βρίσκαμε υποκοριστικό… η πεθερά μου ήθελε Γιάννη και της το ξεκόψαμε.. Οκ τον εκτιμούν τον άνθρωπο και συχωράνε και τα πεθαμένα του… αλλά μέσα στην οικογένεια έχουμε άλλους 2 Γιάννηδες από Παππού… θα βγαίνω να φωνάζω Γιάννη και θα γυρίζουν 3… άσε που όταν γιορτάζουν δεν θα ξέρουμε που να πρωτοπάμε και σαν μικρό το παιδί θα είναι αδικημένο… Νικόλας που να χτυπιούνται.. Βέβαια το εμπέδωσε ότι δεν υποχωρούμε και τώρα καμαρώνει…που θα ακούσει το όνομα της… βέβαια αν δεν ήθελε … θα έβγαζα στο τέλος του Πατέρα μου που ούτε ο ίδιος το έχει ακούσει… χιχιιχ

Καλημέρα!Κορίτσια μου δίνεται κουράγιο με το σάκχαρο γιατί εχτές μου έδωσε ένα μηχανάκι να το μετράω και ότι τιμές έχω βγάλει όλες στο πάνω όριο είναι και μου την έχει δώσει:evil: Διαβάζω εντομεταξύ ότι το μηχανηματάκι δεν ειναι και πολύ αξιόπιστο αλλά και η ίδια μου είπε ότι με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη δεν προκύπτουν αξιόπιστες μετρήσεις. Μου φαίνεται βρήκαν παιχνιδάκι για να παίξουν:evil:

Για τις ημερομηνίες βλακεία έγραψα 25/10 εννοούσα, αυτή είναι η ΠΗΤ μου με βάση την τελευταία περίοδο.

Αύριο που επιστρέφει ο λογιστής στην εταιρία θα του δώσω τα χαρτιά για να μου βγάλουν την άδεια να τελειώνω και με αυτο.

Μαράντ μην ανυσηχείς , θα σου έδωσε λογικά καποια διατροφή να κάνεις!!Για να δεις αποτελέσματα με την διατροφή θα περάσουν μερικές μέρες και μετά θα ρυθμιστεί μια χαρά το σάκχαρο αν την ακολουθείς κατά γράμμα και δεν κάνεις παρασπονδίες!!ΌΤι θέλεις ρώτα με !! Έχω σάκχαρο από την αρχή της εγκυμοσύνης!!! Λογικά μετράς 1 ώρα μετά από κάθε γεύμα εε??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Βίκυ πήγα σήμερα σε ένα pennie shop που έχει κοντά στο σπίτι μου!!Τελικά έχει πολύ ωραία πραγματάκια και είδα και την κουβερτούλα από κοντά , πολύ ωραία και φθηνά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Από εδώ που είμαι δεν έχω και πολλές επιλογές.. οπότε μια χαρά είναι και αυτό το μαγαζάκι, με έχει βολέψει… αν τα πράγματα είχαν ακριβότερα δεν θα αγόραζα… για μεγαλύτερα ποσά προτιμώ να κάνω τις αγορές μου από κοντά. Οπότε χαίρομαι που πήγες εκεί και εγκρίνεις γιατί εγώ δεν έχω πάει ποτέ από κοντά...

Διαφημίσεις

riniw μια χαρά τα αποτελέσματα του doppler αλλά το καλύτερο είναι ότι σου μοιάζει η μπέμπα!

evelina.t χθες παρήγγειλα από το homee κάποια πράγματα. Όταν τα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο θα σας πω τη γνώμη μου. Πάντως λέει ότι με παραγγελία πάνω από 39 euro δεν χρεώνουν μεταφορικά. Για να δούμε.

Έχω κάνει και καλάθι αλλά δεν έχω παραγγείλει ακόμη από τα pennie shops που μας παρέθεσε η v-forvicky. Μακάρι να έμενα Αθήνα να τα έβλεπα κι από κοντά. Έχει πολύ ωραία και ιδιάιτερα πράγματα που δεν βλέπεις σε άλλα μαγαζιά σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Από τις φωτό με έχει ξετρελάνει η βελούρ κουβέρτα που μας έδειξε η v-forvicky και ένα σετ σεντόνια και πικέ κουβέρτα με ένα ποντικάκι κεντητό που γράφει με κέντημα Is there a room for me?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Elvina η κουβέρτα είναι πολύ καλή την έπλυνα στους 60 και μια χαρά. Τα σεντονάκια που λες και την πικέ την κουβερτούλα την πήρα κι εγώ, το μόνο που δεν μου άρεσε τόσο είναι ότι την πήρα στο κίτρινο ( το σχέδιο όχι όλη η κουβέρτα ) και ήταν λίγο πιο μουσταρδί και όχι τόσο προς κίτρινο… δεν θυμάμαι όμως αν ήταν το κίτρινο της κουβέρτας που δεν μου άρεσε ή του σεντονιού ( ίδια μεταξύ τους δεν τα λες ) όχι πως δεν είναι καλά όμως… κοίτα και το 2ο σχέδιο που πήρα http://www.pennieshops.gr/el/ΒΡΕΦΙΚΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΕΣ/Βρεφικά-Σεντόνια/Βρεφικά-Σετ-Σεντόνια-Bebe-Ride/-p-1403 … αυτό ήταν φοβερό και στα χρώματα όπως το δείχνει…

Έχει και επίστρωμα για την κούνια : http://www.pennieshops.gr/el/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ-&-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ/Βρεφικό-Επίστρωμα-Πετσετέ-Αδιαβροχοποιημένο-Richmond-Park/-p-2671

ευχαριστώ miss caramel!! Εγώ ενώ πήγαινα μια χαρά με τις εξετάσεις μου παρουσίασα μία παθολογική τιμή στην καμπύλη. δλδ πριν είχα νηστείας 65-70 και μια ώρα μετά πρωινού 88 στην καμπύλη είχα νηστείας 65 μετα απο μία ώρα 165 και μετά απο 2 ώρες 162 με όριο το 156. Ε μου είπε η γυκαινολόγος κοίταξέ το με έναν ενδοκρινολόγο να στο ρυθμίσει. Όμως εκείνη την εβδομάδα έλειπαν όλοι για διακοπές οπότε βρήκα μία διατροφή απο το internet και την ξεκίνησα(απο 10 Αυγούστου).

Εχθές που πήγα στην ενδοκρινολόγο και της την έδειξα ξετρελάθηκε την βρήκε πολύ καλή!!Μου είπε ότι δεν χρειάζεται τόση υστηρότητα και μπορώ να τρώω και μαγειρευτά φαγητα όχι μόνο ψητά και βραστά αλλά προσοχή στους υδατάνθρακες και ζάχαρη καθόλου, ούτε μέλι. Μία φορά την εβδομάδα μου είπε ένα γλυκάκι ή 2 επιτρέπονται και μου έδωσε το μηχανηματάκι του καημού.

Μετράω εχτές το βράδυ μετά το φαγητό 131, μετράω το πρωί το νηστείας 98, μετράω μία ώρα μετά το πρωινό 137 και καθόλου δεν μου άρεσαν οι τιμές μου.

Τώρα μου έχει βάλει να μετρήσω αύριο μετά το μεσημεριανό και κυκλικά πάλι απο την αρχή μέχρι να ξαναπάω την επόμενη Τρίτη που θα έχω κάνει και κάποιες άλλες εξετάσεις στο μικροβιλογικό .

Katrindm ήρωας!!! Απο την αρχή είχες ε??? σου έχουν πει τπτ περί τοκετού? δλδ αν είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις πιο νωρίς με καισαρική λόγω διαβήτη? η αν πρέπει το παιδί να μείνει για παρακολούθηση σε θερμοκοιτίδα??????Γιατί διαβάζω κάτι τέτοια γενικά....

Διάβασα και θεωρώ ότι θα είναι χρήσιμο να κρατάμε ημερολόγιο κάθε ημέρα για το παιδί. Πχ τι έφαγε , αν έκανε πυρετό, πόσο έφαγε αν το πείραξε κάτι… κτλ

Στο parentsμια κοπέλα είχε προτείνει το 365 ημέρες γονιός εκδόσεις Καστανιώτη. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι αυτό για κάθε μέρα έχει και μια συμβουλή από μια ψυχολόγο η οποία είναι και η συγγραφέας και από κάτω μπορείς να γράφεις εσύ ότι θες.

Στην περίληψη αναφέρει τα εξής :

Περίληψη

Τα πολυτιμότερα δώρα που μπορείς να δώσεις στο παιδί σου είναι: αγάπη, ποιοτικός χρόνος, ενσυναίσθηση, προσεκτική ακρόαση, διαθεσιμότητα, κατανόηση, άνευ όρων αποδοχή. Στις σελίδες του ημερολογίου οι γονείς θα ανακαλύψουν πολλά ακόμη δώρα για τους ίδιους και για τα παιδιά τους: νέες πληροφορίες και πιθανές απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν για τη σχέση τους, τα όρια, το διάβασμα, την τηλεόραση, την τιμωρία, το διαζύγιο, την υιοθεσία, την εγκυμοσύνη, την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας, της συναισθηματικής νοημοσύνης κ.ά. Οι ειδικοί θα εμπλουτίσουν τη θεματολογία τους για τα σεμινάρια των γονιών που εμψυχώνουν.

Είναι κάποια κοπέλα που το έχει δει από κοντά;;; ( μην πάρουμε καμία φόλα… ) …

αν και σε τετράδιο να γράφουμε το ίδιο θα είναι… το θέμα είναι ότι είναι καλό να καταγράφουμε κάποια πράγματα…

Διαφημίσεις

V-forvicky πολύ ωραίο και το άλλο σχέδιο που παραθέτεις, το beberide, απλά σε αυτό που σου είπα μου άρεσε και η ατάκα που έχει γραμμένη. Εγώ είχα σκοπό να το πάρω σε γαλάζιο αλλά με αυτό που μου λες διστάζω λίγο. Αλλιώς είναι από το Internet και αλλιώς από κοντά. Η ποιότητα διαφέρει στα δύο σχέδια?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Όχι σαν ποιότητα είναι μια χαρά… το χρώμα κίτρινο στο συγκεκριμένο σχέδιο δεν το έχει να το δούμε…σε αυτό που σου έδειξα το babyrideείναι ακριβώς έτσι όπως το βλέπεις, υποθέτω πως κι εγώ αν έπαιρνα το γαλάζιο στο άλλο σχέδιο έτσι θα ήταν όπως το δείχνει. Το κίτρινο όμως δεν είχε να το δω πουθενά και τελικά ήταν σαν πεθαμένο κίτρινο και όχι ζωηρό όπως αυτό που έχει στο baby ride. Ποιοτικά όμως ήταν μια χαρά στους 60 τα έπλυνα όλα και θεωρώ πως αν ήταν φόλα… θα είχε πάθει διάφορα…

Χτες ο μπέμπης μου έδωσε την 1η γερή κλωτσιά… μου κόπηκε η λαλιά και η ανάσα για 1 δευτερόλεπτο και μούδιασε όλο σύστημα γύρω από το στομάχι μου… ευτυχώς κράτησε μόνο 1 δευτερόλεπτο… η αδερφή μου μάνα 3 παιδιών μου λέει ʽκαλός τα δέχθηκεςʼ … το μωρό λογικά έχει πάρει θέση μιας και σήμερα είναι η 1η μέρα του 8ου μήνα… να κουνηθεί και πολύ δεν μπορεί… οπότε βαράει και όποιον πάρει ο χάρος… τόσο καιρό απλά ένιωθα να κουνιέται…Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… εσείς κοριτσάκια πως τα πάτε με αυτό; Η ακόμα είναι ήσυχα τα πράγματα εκεί μέσα…

ευχαριστώ miss caramel!! Εγώ ενώ πήγαινα μια χαρά με τις εξετάσεις μου παρουσίασα μία παθολογική τιμή στην καμπύλη. δλδ πριν είχα νηστείας 65-70 και μια ώρα μετά πρωινού 88 στην καμπύλη είχα νηστείας 65 μετα απο μία ώρα 165 και μετά απο 2 ώρες 162 με όριο το 156. Ε μου είπε η γυκαινολόγος κοίταξέ το με έναν ενδοκρινολόγο να στο ρυθμίσει. Όμως εκείνη την εβδομάδα έλειπαν όλοι για διακοπές οπότε βρήκα μία διατροφή απο το internet και την ξεκίνησα(απο 10 Αυγούστου).

Εχθές που πήγα στην ενδοκρινολόγο και της την έδειξα ξετρελάθηκε την βρήκε πολύ καλή!!Μου είπε ότι δεν χρειάζεται τόση υστηρότητα και μπορώ να τρώω και μαγειρευτά φαγητα όχι μόνο ψητά και βραστά αλλά προσοχή στους υδατάνθρακες και ζάχαρη καθόλου, ούτε μέλι. Μία φορά την εβδομάδα μου είπε ένα γλυκάκι ή 2 επιτρέπονται και μου έδωσε το μηχανηματάκι του καημού.

Μετράω εχτές το βράδυ μετά το φαγητό 131, μετράω το πρωί το νηστείας 98, μετράω μία ώρα μετά το πρωινό 137 και καθόλου δεν μου άρεσαν οι τιμές μου.

Τώρα μου έχει βάλει να μετρήσω αύριο μετά το μεσημεριανό και κυκλικά πάλι απο την αρχή μέχρι να ξαναπάω την επόμενη Τρίτη που θα έχω κάνει και κάποιες άλλες εξετάσεις στο μικροβιλογικό .

Katrindm ήρωας!!! Απο την αρχή είχες ε??? σου έχουν πει τπτ περί τοκετού? δλδ αν είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις πιο νωρίς με καισαρική λόγω διαβήτη? η αν πρέπει το παιδί να μείνει για παρακολούθηση σε θερμοκοιτίδα??????Γιατί διαβάζω κάτι τέτοια γενικά....

Μarant καλο ειναι να τσεκαρεις τον μετρητη σου με κάποιο τρόπο, για να μην εχεις μεγάλες αποκλίσεις!!Αν πας στο μικροβιολογικό να κάνει εξεταση σακχαρου νηστειας, παρε και τον μετρητη μαζί και ταυτόχρονα κανε και μια μετρηση, για να δεις τι λεει το μικροβιολογικο και τι ο μετρητης και τι αποκλιση έχει!!!΄

Για καισαρική που ρώτησα τον γιατρό , μου είπε ότι δεν μπορεί να το πει από τώρα, αναλογα με την θέση του μωρού!!Ο διαβήτης δεν σημαίνει απαραίτητα καισαρική!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...