Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Γυρίσαμε το μεσημεράκι όλα καλά μας είπε η εμβρυολόγος,η μικρή μας 1760 γρ. και κατά δήλωσή της μοιάζει στη μανούλα,χαχαχα!!!!!!

Ωρίμανση πλακούντα Grade 1 στα φυσιολογικά πλαίσια,δεν είναι;

Στα σχόλια αναφέρεται οτι υπάρχει φυσιολογική ανάπτυξη,αμνιακό υγρό και φυσιολογικές αντιστάσεις ομφαλικής,μέσης εγκεφαλικής αρτηρίας και μητριαίων αγγείων.

Επίσης μου είπε οτι έχει πάρει θέση αν και απο οτι είδα και στην Β' επιπέδου πάλι κεφαλική προβολή έλεγε...!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ:

όποτε λείπω σας πιάνει λογοδιάροια!!!!!

Καραμελάκι εξ' όσων γνωρίζω όταν έχεις δυο ονόματα ή τα γιορτάζεις και τα 2 ή επιλέγεις πιο θα γιορτάζεις...τώρα αν κάποιος θέλει διπλές γιορτές κακό του κεφαλιού του!!!Εγω 2πλά τραπεζώματα κ.λ.π.δε τα μπορώ...

Ο γιατρός μου τελικά με τη μια κοπέλα που μίλησα ίσα-ίσα για την καισαρική,που θα προσπαθήσει αν καταφέρει να την αποφύγει στην περίπτωσή της,άρα βιάστηκα να μιλήσω..

Δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τα site διοτι κορίτσια τα ΕΧΩ ΟΛΑ....!!!!τα περιμένω να γυρίσει η αδερφή μου απο διακοπές να μου τα φέρει να τα πλύνω...προχθές μου έφερε και η μεγάλη αδερφή τα μπουκάλια,οπότε μόνο θηλές θέλω..και πιπίλες..η κουμπάρα μου μου έφερε ένα ριλαξ που κουνιέται μονο του και παίζει μουσική..μπανάκι πάλι η αδερφή μου θα μου φέρει...εγω θα πάω να ψωνίσω μόνο για να συμπληρώσω!!!

Παιδίατρο εγω θα έχω την ίδια με της συννυφάδας μου είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί της..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

τα πρωινά έχω την εκπαιδευόμενη στη δουλειά και δεν μπορώ να πολυμπαίνω.

Πήγα εχτές στο ΙΚΑ για να μου γράψουν την άδεια εγκυμοσύνης για να πάω το χαρτί στη δουλειά και ως συνήθως την έκαναν την μ...ια τους.

Ζήτησα απο το γιατρό να χρησιμοποιήσει την ΠΗΤ με βάση τον υπέρηχο(δλδ 2/11/2012) γιατί έτσι έχω κανονίσει στη δουλειά να φύγω 7/09 για να έχει εκπαιδευτεί και η καινούρια. Και αυτός ο πανέξυπνος έγραψε ΠΗΤ 25/11 που προκύπτει με βάση την τελευταία περίοδο και θα πρέπει να σταματήσω τη δουλειά μια εβδομάδα νωρίτερα:evil::evil::evil:

Που σημαίνει ότι είμαι αναγκασμένη να κάτσω να εξηγήσω στο αφεντικό ότι πρέπει να μου κάνει τη χάρη να κάνουμε άλλα απο αυτά που λένε τα χαρτιά...και όλα αυτά επειδή ο γιατρός στο ΙΚΑ όταν μίλαγα απλά δεν μπήκε στον κόπο να ακούσει. Και όταν τον ρώτησα γιατί το έγραψε έτσι μου λέει εντάξει μωρέ στο περίπου βάζουμε μην δίνεις σημασία.....:shock::shock::shock:

Επίσης σήμερα το απογευμα πήγα στον ενδοκρινολόγο και μου έδωσε ένα μηχανάκι να μετράω το σάκχαρο, να κάνω εξετάσεις σε μία εβδομάδα και φυσικά κομένη η ζάχαρη....και να με παρακολουθεί λέει μέχρι να γεννήσω

Έχω τα νεύρα μου λοιπόν γιατί και μέσα σε όλα τα άλλα με πονάει και η πλάτη μου συνέχεια grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Riniw μια χαρά με το ντόπλερ λοιπόν ε??

Marant τελικά πότε θα σταματήσεις δεν κατάλαβα!!Και γιατί ο υπέρηχος έχει τόσο μεγάλη διαφορά 2/11 με 25/11??

Με το σάκχαρο μην ανησυχείς ,, αν ακολουθείς την διατροφή που σου έδωσε δεν θα έχεις πρόβλημα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Βρε κανονικά το πρώτο όνομα γιορτάζεις και αν σε θυμηθεί κανείς και στο 2ο και σου πει Χρόνια Πολλά ακόμα καλύτερα.

Αυτό με τις 2 γιορτές προέκυψε γιατί ο άντρας μου θέλει ντε και καλά η μικρή και η μάνα του να κάνουνε γιορτούλα μαζί (και π...τσες μπλε!)

Προσπάθησα να του εξηγήσω βέβαια ότι δε ρίχνουμε τη μάνα του μιας και είναι ζωντανή και θα έχει τη χαρά να δεί το εγγόνι της σε σχέση με τη δικιά μου μάνα.... άντε μη τα πάρω κρανίο και τη φωνάζω Μαρία μόνο! Γιατί και στο θέμα του πως θα τη φωνάζουμε συνεχίζει να μου κάνει νούμερα!

Αν γινόταν 3-4 μήνες μετά τη γέννα να ξανάμενα έγκυος με κοριτσάκι να του κάνω την ελενίτσα του να τελειώνει..... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μαριουλα, ρινιω μπράβο σας για τα καλα αποτελέσματα!!μις καραμελ κ εγω απ΄ότι ξέρω ένα όνομα γιορταζεις..εβελινα, θα μπω κ εγω σε αυτα τα σάιτ να μελετισω..

Όσο για fb, θα σας στείλω κ εγω πμ μόλις γυρίσω Αθηνα. Την Πέμπτη δηλαδή..

Κατα τα αλλα μου ήρθε μια φλασια, μόλις γυρισω, λέω να πάω να με δει ο γιατρός, γιατί δεν ξέρω αν ξεκουραστηκα η αν κουράστηκε τελικά..ας δει τον τραχηλο, μην ρισκαρουμε..

Όσο για τα μωρακια που λέγαμε, είναι τελικά μια Χαρούλα..αυτο των 33 εβδ είναι θερμοκ, αλλα είναι καλα!!!

Σήμερα είχα συνάντηση με τις κρητικοπουλες εγκυουλες κ περάσαμε τέλεια. Είχαμε παει στο Σπιτι μιας κοπέλας κ ψησαμε, φάγαμε κ γενικά θα μου μείνει αξέχαστη η βραδια..επίσης μια απο τις 3 φτιάχνει απίστευτα σλινγκ.. Μου έφτιαξε ένα ονειρεμενο. Διχρωμο. Τιρκουαζ με καφε κ έπαθα την πλάκα μου..αν θέλετε κάποια, πείτε μου να σας στείλω πμ..πάντως αξίζει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Κάραμελ εγώ έχω δυο ονόματα και γιορτάζω μόνο το πρώτο!!Βέβαια κάποιοι με παίρνουν τηλ και στο δεύτερο!!Τους έχω πει ότι δεν το γιορτάζω , αλλά αφού με παίρνουν οκ ευχαριστώωω!!!ΧΑΧΑ

ΑΝΝΑ καλή επιστροφή να έχεις!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοιλιτσες!!!

καλως ηρθες χαρα!!!

ρινιω μου ολα καλα με το μωρακι μεγαλωσε:P ετσι σου ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα ως το τελος:P:p:p

μαραντ μου αφου εβαλε π.η.τ πιο αργα λογικα δεν θα επρεπε να σταματησεις την δουλεια μια εβδομαδα αργοτερα και οχι νωριτερα???ενταξει μην αγχωνεσαι για το ζαγχαρο ειναι κατι που ρυθμιζεται...

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κουκλες!!! τι κανετε?

ρινιω μου μια χαρα με το ντοπλερ!!! μοιαζει και στην μανουλα ε? τι αλλο θελεις? ο μπαμπας ενθουσιαστηκε μολις το ακουσε? χαχαχαχαχα

αννουλα καλη επιστροφη.. αφου σου εχει κολλησει πηγαινε να σε δει και ο γιατρος αλλα να ξερεις ο τραχηλος θελει ξεκουραση και οσο μπορεις ξαπλα... μια χαρα τα μωρακια.. να ειναι γερα!!!

μις καραμελ κ εγω ξερω ενα απο τα δυο διαλεγεις να γιορταζεις.. τωρα αν θυμηθουν καποιοι και το δευτερο οκ...

tJYkp3.png

marioula1234 Από το newhome δεν έχω πάρει κάτι, αλλά είδα ότι έχει ωραία, φαντάζομαι ότι επειδή είναι Χυτήρογλού θα είναι αξιόπιστο. Έχω δει κάτι χαλιά που μου άρεσαν όμως…

πάνες με αντικαταβολή έχει το http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/

& το http://www.paneschicco.gr/#/newborn δεν ξέρω όμως από τιμή αν συμφέρουν σε σχέση με τις τιμές που έχει ένα μεγάλο supermarket και τις προσφορές που μπορεί να βγάζει κατά καιρούς… πάντως στο νησί με συμφέρει γιατί ούτως ή άλλως εδώ οι προσφορές δεν φτάνουν ποτέ …

αν πάντως θες να ψωνίζεις μέσω internet χωρίς πιστωτική η λύση με τον λογαριασμό είναι ότι πρέπει… ανοίγεις ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα ή χρησιμοποιείς κάποιον παλιό λογαριασμό που δεν τον κινείς πλέον και τον έχεις άδειο από χρήματα… αν δεν έχεις κάρτα ζητάς να σου εκδώσουν κάρτα αναλήψεως ( δεν είναι πιστωτική ) η οποία όμως επάνω γράφει και visa και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για ηλεκτρονικές αγορές. Έτσι αγοράζεις κάτι , βάζεις τον αριθμό της συγκεκριμένης κάρτας και πας στο λογαριασμό σου και καταθέτεις ακριβώς με + 2 ευρώ περίπου το ποσό που στοιχίζουν τα πράγματα που αγοράζεις… και στο τέλος τα παραλαμβάνεις… σαν αντικαταβολή είναι, αλλά αντί να δόσεις τα χρήματα στον courierτα κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό σου. Δεν προτιμώ τις προπληρωμένες κάρτες που έχουν οι τράπεζες γιατί είδα ότι κρατάνε κάποιο ποσό ως προμήθεια για κάθε συναλλαγή. Αν μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό τον τρόπο τότε το amazon.co.ukπου σας είχα δώσει συμφέρει και αυτό…

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Απόψε το βραδάκι τελειώνουν οι σύντομες διακοπές μας... ουφφφ, τρέξιμο τώρα σε γιατρό και εξετάσεις... το γνωστό σενάριο;)

Αυτό με την κάρτα αναλήψεων (visa electron) είναι καλή ιδέα αν και σε κάποια site δε τη δέχονται.

Από την άλλη αν τη δέχεται την electron το paypal σου ανοίγονται πολλοί δρόμοι για amazon, ebay και λοιπά!

Η άλλη λύση είναι αν υπάρχουν οι προπληρωμένες κάρτες, δε θυμάμαι ποια τράπεζα έβγαζε τέτοιες... Πειραιώς??? Κύπρου??? Θα σας γελάσω... Όσο για την προμήθεια δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερη ή ίση με αυή που χρεώνουν κάποια καταστήματα για την αντικαταβολή.

Σχετικά με τα 2 ονόματα είναι άλλο να σε παίρνουν κάποιοι γνωστοί και να σου εύχονται στο δεύτερο και άλλο ο ένας γονιός να σε γιορτάζει τη μια μέρα και ο άλλος την άλλη.... αυτό δεν καταλαβαίνει ο άντρας μου με τίποτα όμως!

Έχει πεισμώσει σα το γαϊδούρι με αυτό το θέμα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Χαρά25 καλωσόρισες!! Ελπίζω να πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες!!! Που είχες πάει;;; ( η κουτσομπόλα… )

Ρηνιώ μου! Χαίρομαι για τα αποτελέσματα σου, περιμένω κι εγώ να δω τα δικά μου. Το Σάββατο θα σας ενημερώσω… Το δικό μας το μωρό την τελευταία φορά δεν είδαμε να μοιάζει στον μπαμπά του… το μωρό του κουνιάδου μου όμως είναι φτυστός ο άντρας μου… ( στον υπέρηχο..) χεχεχε ( εγώ κοιμάμαι κάθε βράδυ δίπλα του τι γίνεται τις άλλες ώρες δεν ξέρω… ) αχαχα ! Πάντως εσύ τον έπιασες στον ύπνο… η αλήθεια είναι ότι λένε πως τα κορίτσια μοιάζουν στους μπαμπάδες και τα αγόρια στις μαμάδες… ( πρέπει να μιλήσω με την μάνα μου βέβαια… να μάθω τον πατέρα μου γιατί εγώ δεν του μοιάζω… )

Marant μην σκας… θα συνηθίσεις … έτσι είναι στο ΙΚΑ και γενικά… αν ποτέ πιάσεις δουλειά στο δημόσιο προσπάθησε να κάνεις τον κόσμο μας καλύτερο…

Η συννυφάδα μου έχει ζάχαρο τώρα στην εγκυμοσύνη και το ρύθμισε με διατροφή, πολύ πείνα βέβαια, αλλά της το ανέβαζε και το γεγονός του ότι δεν κοιμόταν καλά.. τώρα που είναι σε άδεια και κοιμάται καλά το πρωί είναι σε φυσιολογικά πλαίσια οι μετρήσεις της. ( επίσης να σου πω ότι παίρνουμε το dolce vita της κρικρί το 0% βανίλια με κάτι σαν σιρόπι φράουλα μέσα το τσακίζουμε και το ζάχαρο εκεί… χαμηλό.. δοκίμασε το μπας και τρως και το γλυκάκι σου αν τα αποφεύγεις γενικά…

Καραμέλάκι.. και μπλε και κόκκινες.. Να φωνάζεις το παιδί Μαριαλένα… να μην έχει καμία παράπονο αν και η μανούλα σου από εκεί πάνω ευχαριστημένη θα είναι ακόμα κι αν το παιδί το φωνάζεις Κλεοπάτρα… αυτό που θα θέλει είναι να είσαι ήρεμη και ευτυχισμένη… ρίξε τόπο στην οργή και άστο να πάει... εσύ να μην έχεις προβλήματα. Από την άλλη της Παναγίας είναι μεγάλη γιορτή… πάντα όλοι κάτι ξεχωριστό κάνουμε, του Κωνσταντίνου και της Ελένης θα πηγαίνεις στην πεθερά σου.. να γιορτάζει μαζί με το παιδί με δική της επιβάρυνση.. χοχοοχ και όλα καλά.. Τώρα αν μείνεις έγκυος ξανά σε κόρη, ε όχι πάλι Ελένη… Μπορείς βέβαια να ασκήσεις ΒΕΤΟ.. και να πεις.. οκ το 1ο παιδί Ελένη , αλλά το 2ο ότι και να είναι θα είναι Μαρία ή Μάριος… ( μάλλον μετά θα έχει πρόβλημα ο πεθερός σου.. ) ! Γενικά αν νευριάσεις και θες να το τραβήξεις υπάρχουν ένα σωρό τρόποι… αλλά το θέμα είναι να είστε καλά με τον άντρα σου, υγιείς και αγαπημένοι γιατί αυτά τα θέματα που προκύπτουν είναι πολύ μικρά και δεν αξίζουν να σας κάνουν μαλλιά κουβάρια..

Καλημέρα!Κορίτσια μου δίνεται κουράγιο με το σάκχαρο γιατί εχτές μου έδωσε ένα μηχανάκι να το μετράω και ότι τιμές έχω βγάλει όλες στο πάνω όριο είναι και μου την έχει δώσει:evil: Διαβάζω εντομεταξύ ότι το μηχανηματάκι δεν ειναι και πολύ αξιόπιστο αλλά και η ίδια μου είπε ότι με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη δεν προκύπτουν αξιόπιστες μετρήσεις. Μου φαίνεται βρήκαν παιχνιδάκι για να παίξουν:evil:

Για τις ημερομηνίες βλακεία έγραψα 25/10 εννοούσα, αυτή είναι η ΠΗΤ μου με βάση την τελευταία περίοδο.

Αύριο που επιστρέφει ο λογιστής στην εταιρία θα του δώσω τα χαρτιά για να μου βγάλουν την άδεια να τελειώνω και με αυτο.

Καλημέρα!Κορίτσια μου δίνεται κουράγιο με το σάκχαρο γιατί εχτές μου έδωσε ένα μηχανάκι να το μετράω και ότι τιμές έχω βγάλει όλες στο πάνω όριο είναι και μου την έχει δώσει:evil: Διαβάζω εντομεταξύ ότι το μηχανηματάκι δεν ειναι και πολύ αξιόπιστο αλλά και η ίδια μου είπε ότι με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη δεν προκύπτουν αξιόπιστες μετρήσεις. Μου φαίνεται βρήκαν παιχνιδάκι για να παίξουν:evil:

Για τις ημερομηνίες βλακεία έγραψα 25/10 εννοούσα, αυτή είναι η ΠΗΤ μου με βάση την τελευταία περίοδο.

Αύριο που επιστρέφει ο λογιστής στην εταιρία θα του δώσω τα χαρτιά για να μου βγάλουν την άδεια να τελειώνω και με αυτο.

Λόγω συζύγου έχουμε και μείς το μηχανάκι και το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Σίγουρα έχει μια απόκλιση αλλά μπορέις να πάρεις μια γενική εικόνα από τις μετρήσεις. Μην αγχώνεσαι για κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί με τη διατροφή.

Πότε σου είπε να κάνεις μετρήσεις??? Κανονικά σου λένε πρωί, την άλλη μέρα 2 ώρες μετά το πρωινό, 2 ώρες μετά το μεσημεριανό κλπ.

Από τον άντρα μου έχουμε δεί τιμές στο μηχανάκι 250-280 εκεί να δεις σοκ! Το να είσαι λίγο πάνω από το όριο μόνο λίγη προσοχή θέλει.

Βίκ πεθερός δεν υπάρχει στο προσκήνιο αλλά είναι και περίεργα τα συναισθήματα προς αυτόν από την οικογένειά του. Βέβαια αν είχα αγόρι θα έλεγα στον άντρα μου να δώσει το όνομα του πατέρα του εφόσον το θέλει αλλά δε θα επέμενα να του κάνω γιορτή και του Αγ. Αθανασίου (που γιορτάζει ο δικός μου) ακόμα και αν είχε και 2ο όνομα...

Όσο για τη μικρούλα μας τώρα το πρώτο όνομα θα είναι Μαρία (κάτι που ήξετε και περίμενε και η πεθερά μου) Το ότι αποφάσισα λόγω καλής θέλησης να τα κάνουμε 2 τα ονόματα μη μου το βγάλουν και ξινό!

Η πρώτη της ατάκα ήταν "Μπορείς να τη φωνάζεις και με τα 2"

και της είπα κι εγώ "Γιατί μήπως είναι καμιά δικηγόρος ή από διάσημη οικογένεια??"

Με τον άντρα μου τώρα σκοτωνόμαστε με το Μαρλέν(α) ή Μαριλένα.... τι να πείς! Βέβαια όπως και να τη λέμε μεγαλώνοντας μπορεί να το αλλάξει όπως θέλει.

Τώρα σχετικά με τη γιορτή... ε ναί το βρίσκω παράλογο το 2 γιορτές και δεν πα να χτυπιέται!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...