Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσια αλλη ερωτηση...

παιδιατρο θα βρειτε πριν γεννησετε? ή αφου γεννησετε θα δειτε τι θα κανετε? εγω εδω που μενω εχει 1-2 παιδιατρους αλλα δεν εχω γνωστους ωστε να ρωτησω την γνωμη τους..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαν παιδίατρος θα σου συνιστούσα να βρεις πριν γεννήσεις. Κρίμα που δεν μένεις Θεσσαλονίκη να σε αναλάβω εγώ!

Ρε κορίτσια, συγγνώμη, αλλά τί μικρές είστε όλες? Στον κύκλο μου ελάχιστες ξέρω που έχουν γεννήσει κάτω από τα 30.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Σαν παιδίατρος θα σου συνιστούσα να βρεις πριν γεννήσεις. Κρίμα που δεν μένεις Θεσσαλονίκη να σε αναλάβω εγώ!

Ρε κορίτσια, συγγνώμη, αλλά τί μικρές είστε όλες? Στον κύκλο μου ελάχιστες ξέρω που έχουν γεννήσει κάτω από τα 30.

χαχαχα αυτο σκεφτηκα οταν ειδα οτι εισαι παιδιατρος.. παντως θα μας συμβουλευεις απο δω.. ετοιμασου για τρελες ερωτησεις... υπαρχει καποια συμβουλη για την επιλογη παιδιατρου? κ εγω σκεφτομαι να ψαξω να βρω γιατρο απο πριν..

tJYkp3.png

Εμένα μου έχουν συστήσει μια παιδίατρο και λέω να κάνω μια επίσκεψη πριν γεννήσω!!!

Θα σου πρότεινα να καταλήξεις σε έναν από τους 2 πριν γεννήσεις για να μην τρέχεις μετά!! Επισκέψου τους και τους 2 και όποιος σου κάνει καλύτερη εντύπωση!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εννοείται ότι είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε απορία σας, αφού έτσι κι αλλιώς μένετε σε άλλες πόλεις και δεν σας χάνω από πελάτες, χα χα:D!

Από Αθήνα δεν ξέρω και πολλά πράγματα από συναδέλφους αλλιώς θα σας πρότεινα με pm.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Μια γειτόνισσα μου είπε το εξής , αλλά δεν ξέρω αν στέκει…

Της είπε ο παιδίατρος της, ότι να ταΐζει το μωρό πολύ καλά πριν κοιμηθεί, αλλά αν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας να του δώσει χαμομήλι, αν του το κάνει για 2-3 φορές βλέπει πως δεν είναι ωραία η γεύση και έτσι δεν ξυπνάει τη νύχτα να ζητάει γάλα… τώρα μου φαίνεται λίγο βάρβαρο για το παιδί να πεινάει και να μην του δόσεις φαί… βέβαια αυτή σώθηκε.. αλλά δεν ξέρω.. πόσο καιρό θα ξυπνάει μέσα στη νύχτα και πότε θα το ξαναζήσουμε αυτό…

Ελβίνα εμείς έχουμε εδώ 1 παιδίατρο, αλλά αυτό που μου είπαν άλλες κοπέλες είναι ότι μάλλον είναι ευθυνόφοβος… δηλαδή πας το παιδί μωρό με διάρροια σου λέει δεν είναι τίποτα, αλλά πήγαινε και νοσοκομείο για να είσαι σίγουρη… και δεν είναι τόσο εύκολο να φεύγεις από το νησί καταχείμωνο για το τίποτα 5 – 6 ώρες ταξίδι με μωρό… Μια φίλη πλέον έχει παιδίατρο από Αθήνα… και παίρνει 2η γνώμη πάντα…

Μια γειτόνισσα μου είπε το εξής , αλλά δεν ξέρω αν στέκει…

Της είπε ο παιδίατρος της, ότι να ταΐζει το μωρό πολύ καλά πριν κοιμηθεί, αλλά αν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας να του δώσει χαμομήλι, αν του το κάνει για 2-3 φορές βλέπει πως δεν είναι ωραία η γεύση και έτσι δεν ξυπνάει τη νύχτα να ζητάει γάλα… τώρα μου φαίνεται λίγο βάρβαρο για το παιδί να πεινάει και να μην του δόσεις φαί… βέβαια αυτή σώθηκε.. αλλά δεν ξέρω.. πόσο καιρό θα ξυπνάει μέσα στη νύχτα και πότε θα το ξαναζήσουμε αυτό…

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βικυ μου δεν του αρεσει η γευση η μηπως το χαλαρωνει και μετα κοιμαται ως το πρωι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας ναι θα τις κανω τις ενεσεις αφου χρειαζεται και στην ροδο θα παω αμεσως μολις μπω στον μηνα μου δεν θα περιμενω λεπτο παραπανω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα παίρνω κουράγιο από εσένα… σου λέει ο γιατρός ότι μπορεί να γεννήσεις με το που μπεις στο μήνας σου και λες θα περιμένεις να μπεις και θα φύγεις… εγώ πάλι έχω αγχωθεί που θα φύγω 3 εβδομάδες πριν το τοκετό όπως μου είπε… βέβαια τώρα που θα πάω για το Doppler θα μου πει ακριβώς τι και πως…

Τώρα αυτό που είπες ότι μπορεί να χαλαρώνει με το χαμομήλι δεν αποκλείεται εγώ σας μετέφερα τι μου είπε, ότι της είπε ο γιατρός της… από εκεί και πέρα….

Πολύ παλιά στα χωριά λένε πως έδιναν στα μωρά με το γάλα και παπαρούνα (όπιο) , για να μένουν κοιμισμένα και αυτοί να είναι στα χωράφια… αλλά και πάλι δεν ξέρω αν ισχύει…. Εγώ πάντως φύτεψα βαλεριάνες… χιχιιχιχ

Διαφημίσεις

evelina.tΦοβερά τα σχεδιάκια όλα. Εγώ τέτοια θα πάρω όταν ανέβω Αθήνα, τώρα πήρα 2 σετ πιο απλά για να τα έχω καθαρά και πλυμένα καθώς δεν είχα τίποτα και λέω κάτσε μην συμβεί τίποτα απρόοπτο και δεν προλάβω…

Κοίτα κι εδώ που πήρα εγώ: http://www.pennieshops.gr/πιο απλά σχέδια και άλλο ένα που βρήκα με ποιο οικονομικά για να πάρεις ίσως μερικά επιπλέον : http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-leuka-eidi/sentonia-paidika.asp?thisPage=1&order=1&pr_no=16

Η κουβερτούλα που πήρα είναι όλα τα λεφτά, αφού ο άντρας μου είπε ότι θέλει και αυτός! Οικονομική και πλύθηκε και στους 60 και δεν έπαθε τίποτα! http://www.pennieshops.gr/el/ΒΡΕΦΙΚΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΕΣ/Βρεφικές-Κουβέρτες/Βρεφική-Κουβέρτα-Βελουτέ-Bebe-263-Veraman/-p-2917

βικυ μου φοβερες τιμες εχει δεν το συζητω!!!!!!παραγγειλες και σου ηρθαν γρηγορα? με αντικαταβολη γινεται να πληρωσεις???

83tdp2.pngcWE4p3.png

βικυ μου φοβερες τιμες εχει δεν το συζητω!!!!!!παραγγειλες και σου ηρθαν γρηγορα? με αντικαταβολη γινεται να πληρωσεις???

Ήρθαν γρήγορα μέσα σε 3 μέρες (στο νησί) με ACS που ήταν δωρεάν γιατί είχα σχετικά μεγάλη παραγγελία.

Σου γράφω τι πήρα, ήταν όλα καλή ποιότητα δεν έχω παράπονο. Πήρα την κουβερτούλα που σου έδειξα, μια πικέ, 2 σετ σεντόνια, 1 ποντσο που μου άρεσε με έντονα χρώματα που το έπλυνα στους 60 και δεν έπαθε ούτε αυτό τίποτα, πήρα ένα επίστρωμα για το στρώμα της κούνιας το οποίο είναι αδιάβροχο, ώστε αν τύχει και φύγουν υγρά από την πάνα να μην θέλει διαδικασία και το στρώμα, και αυτό φθηνό και σε καλή ποιότητα... κι ένα μαξιλαράκι για το μωρό επίσης καλή ποιότητα. Όλα οικονομικά.

Την προηγούμενη φορά αγόρασα κουρτίνες… και ήταν κι αυτές πολύ καλή ποιότητα για την τιμή τους…

Ήρθαν γρήγορα μέσα σε 3 μέρες (στο νησί) με ACSπου ήταν δωρεάν γιατί είχα σχετικά μεγάλη παραγγελία.

Σου γράφω τι πήρα, ήταν όλα καλή ποιότητα δεν έχω παράπονο. Πήρα την κουβερτούλα που σου έδειξα, μια πικέ, 2 σετ σεντόνια, 1 ποντσο που μου άρεσε με έντονα χρώματα που το έπλυνα στους 60 και δεν έπαθε ούτε αυτό τίποτα, πήρα ένα επίστρωμα για το στρώμα της κούνιας το οποίο είναι αδιάβροχο, ώστε αν τύχει και φύγουν υγρά από την πάνα να μην θέλει διαδικασία και το στρώμα, και αυτό φθηνό και σε καλή ποιότητα... κι ένα μαξιλαράκι για το μωρό επίσης καλή ποιότητα. Όλα οικονομικά.

Την προηγούμενη φορά αγόρασα κουρτίνες… και ήταν κι αυτές πολύ καλή ποιότητα για την τιμή τους…

πηρες τιποτα απο το newhome??? επαθα την πλακα μου με τις τιμες που εχει στα σεντονακια!!!παραγγειλα απο εκει 4 σετακια σεντονακια και 2 σετακια πετσετουλες για το μπανιο... καμια αλλη διευθυνση ξερεις που να γινεται να παραγγειλουμε πανες και τετοια αλλα να πληρωνουμε με αντικαταβολη?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μου έχω μια απορία.

Ξέρετε εσείς κάποιον με 2 ονόματα να γιορτάζει σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες?

Εννοώ να κάνει 2 γιορτές, μια ιδιωτική (ας πουμε οικογενειακή) και μια κανονική για όλο τον κόσμο???

Θα με τρελλάνουν εμένα στο τέλος!!!!:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια μου έχω μια απορία.

Ξέρετε εσείς κάποιον με 2 ονόματα να γιορτάζει σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες?

Εννοώ να κάνει 2 γιορτές, μια ιδιωτική (ας πουμε οικογενειακή) και μια κανονική για όλο τον κόσμο???

Θα με τρελλάνουν εμένα στο τέλος!!!!:evil:

θα σε γελασω μιςς καραμελ μου πρωτη φορα το ακουω αυτο;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...