Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

μαριουλα μια χαρα το μωρακι σου... για τις ενεσεις κορτιζονης εχω να σου πω να μην φοβασαι.. κ εγω επειδη εχω φοβο για προωρο τοκετο εκανα την περασμενη εβδομαδα ενεσεις και θα ξανακανω στις 32 εβδομαδες αλλες 2... επειδη το εψαξα να ξερεις οτι βοηθανε πολυ τα πνευμονακια των μωρων... για μενα κρατα μια καλη επαφη με τον γυναικολογο εκει στο νησι και πες του να σε παρακολουθει συχνα οσο πλησιαζεις στον μηνα σου και πηγαινε στην ροδο οσο συντομοτερα μπορεις για να εισαι ηρεμη... καλυτερα να εισαι εκει και να αργησεις να γεννησεις παρα να εχεις το αγχος...

αχ αυτο με την βοηθεια ειναι πονεμενη ιστορια... οι γονεις μου ζουν στην επαρχια.. θα ερθει βεβαια η μαμα μου κανενα μηνα στην αρχη αλλα μετα θα πρεπει να γυρισει πισω.. και θα ερχεται οποτε μπορει.. εχω βεβαια την πεθερα μου απο κατω αλλα θελει πολυ δουλεια για να φτασει να κρατησει παιδι.. κατι που το βλεπει και ο αντρας μου.. εχει και κατι αποψεις για το μεγαλωμα των παιδιων που μας βρισκουν τελειως ασυμφωνους.. πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες γειά σας!!!!

Αισίως πάντρεψα τον αδελφο μου προχτες:D:D:D και χτες τα μεσάνυχτα γύρισα από Σαλονίκη....

Διάβασα όλα τα νέα σας πάντως.. Τωρα που πέρασε κι αυτό το ταξιδι που το είχα μεγάλο άγχος, λέω σιγά σιγά να φτιάχνω κι εγώ τα μπογαλάκια μου για το νοσοκομείο να μαζεύονται να μη τρέχω τελευταία στιγμή!!

Βρε κορίτσια μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!!!!!!! Μου φαίνεται απίστευτο!!!!!

KATRINDM Ναι εκπαιδευτικος είμαι,θύμα της κρίσης όμως... αδιοριστη δασκάλα, αναπληρωτρια προς το παρόν και η ασφαλειά μου ειναι ΙΚΑ οπότε δε μπορω να βοηθήσω με ΟΠΑΔ...:cry:

Annast στειλε μου να σε βρω εγω στο φβ!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Να ζήσουν Νέμινα!! βίον ανθόσπαρτον!!Και καλούς απογόνους!!ΧΙΧΙ

Εβελίνα τον πρώτο μήνα είναι τα πολλά ζόρια!!Οπότε θα έχεις κάποια βοήθεια!!! Τώρα για τους επόμενους μήνες θα βοήθαέι και ο σύζηγος πιο πολύ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

nemina να ζησουν τα παιδια!!!!

κατερινα ο συζυγος θα βοηθαει θελει δεν θελει... χαχαχχαχα βεβαια για να μην ειμαι αδικη ειναι πολυ προθυμος και τωρα στην εγκυμοσυνη εχει αναλαβει ολο το σπιτι.. δειχνει προθυμος να ασχοληθει με τα μωρα.. και το καλο που του θελω να συνεχισει να ειναι και οταν γεννησω...

ρε κοριτσια σας ειπα τι μου κανει? εχει αποψη ακομα και για το πιο φορμακι θα αγορασουμε στα μωρα.. μεχρι και σαλιαρες που αγορασαμε ααπο τα τζαμπο ηθελε να τις διαλεξει αυτος.. οι οποιες οι μισες γραφουν αγαπαω τον μπαμπα μου κτλ...

tJYkp3.png

Ευχαριστω πολυ!!!! Αστα αν δυσκολευόμαστε όλοι με ένα μωρό, η καημένη η Εβελίνα τι θα τραβήξει... Εβελίνα μου δε θελω να σε αποθαρρύνω αλλά ο πρώτος καιρός θα είναι πολύ δύσκολος.............

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

evelina.t Φοβερά τα σχεδιάκια όλα. Εγώ τέτοια θα πάρω όταν ανέβω Αθήνα, τώρα πήρα 2 σετ πιο απλά για να τα έχω καθαρά και πλυμένα καθώς δεν είχα τίποτα και λέω κάτσε μην συμβεί τίποτα απρόοπτο και δεν προλάβω…

Κοίτα κι εδώ που πήρα εγώ: http://www.pennieshops.gr/ πιο απλά σχέδια και άλλο ένα που βρήκα με ποιο οικονομικά για να πάρεις ίσως μερικά επιπλέον : http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-leuka-eidi/sentonia-paidika.asp?thisPage=1&order=1&pr_no=16

Η κουβερτούλα που πήρα είναι όλα τα λεφτά, αφού ο άντρας μου είπε ότι θέλει και αυτός! Οικονομική και πλύθηκε και στους 60 και δεν έπαθε τίποτα! http://www.pennieshops.gr/el/ΒΡΕΦΙΚΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΕΣ/Βρεφικές-Κουβέρτες/Βρεφική-Κουβέρτα-Βελουτέ-Bebe-263-Veraman/-p-2917

Ενα αγορακι κι ένα κοριτσακι έχεις ε;;;; Τουλάχιστον αν έχεις βοήθεια είναι πολύ σημαντικό και η μαμά σου που λες θα κάτσει ένα μήνα, είναι εξισου σημαντικό γιατί το μωρά τότε συνήθως είναι πολυ ζόρικα, μέχρι περίπου τις 40 μέρες. Βεβαια υπάρχουν κι εξαιρεσεις... Εγω μολις έκανα τον γιο μου (πρώτο παιδί) έλεγα γιατί δε μου είχε πει κανένας τι θα τραβηξω με τα ξενύχτια ενώ με τη μικρή δεν ξενύχτησα ούτε 1 βραδυ!!! Πενταδυμα μεγάλωνα σαν εκείνη!!! (όπως ήταν μωρό βεβαια γιατί τώρα έχει γινει μία....;)

HgqOp3.png

Νεμινα: Να ζήσουν , να είναι αγαπημένοι , τυχεροί & πάνω από όλα υγιείς !

Θα μας φάνε τα πλυντήρια και τα σιδερώματα κοριτσάκια… βρήκα αυτό και σύντομα θα σας έχω και την διεύθυνση παραγγελίας…. Αχαχαχα

35iyr0p.jpg

ναι ενα κ ενα περιμενω... θελω να πιστευω οτι ενα απο τα δυο τουλαχιστον θα ειναι πιο ησυχο.. μεχρι στιγμης στην κοιλια ετσι δειχνουν.. ο μπεμπης με το ζορι ακουγεται.. η μπεμπα ειναι τσαουσα... με εχει πεθανει στις κλωτσιες.. μπουνιες.. μεχρι και το στομαχι μου κλωτσαει και μου ερχεται να κανω εμετο...

βικυ πολυ ωραια πραγματακια εχει και πολυ καλες τιμες.. μου φαινεται θα παρω κ απο δω κανεναν εξτρα σετακι.. θελω πρωτα να δω και τι δωρα θα μαζεψω.. αν και μου ειπαν οι φιλες μου οτι κυριως ρουχαλακια φερνουν δωρα.. δυσκολα φερνουν σεντονακια, κουβερτουλες κτλ...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

ναι ενα κ ενα περιμενω... θελω να πιστευω οτι ενα απο τα δυο τουλαχιστον θα ειναι πιο ησυχο.. μεχρι στιγμης στην κοιλια ετσι δειχνουν.. ο μπεμπης με το ζορι ακουγεται.. η μπεμπα ειναι τσαουσα... με εχει πεθανει στις κλωτσιες.. μπουνιες.. μεχρι και το στομαχι μου κλωτσαει και μου ερχεται να κανω εμετο...

Έτσι τα είχε και η ξαδέλφη μου κ τελικά όταν γεννηθηκαν ήταν εντελώς το αντίθετο!! Η μικρή ούτε που ακούγεται κι ο μπέμπης όλο κλαίει! Γενικώς τα αγόρια είναι πιο γκρινιάρικα από τα κορίτσια, έχω δει όμως κ μπεμπούλες που κάνουν για 5 αγόρια!!!!

HgqOp3.png

marioula1234 να ξεκουράζεσαι και να κάνεις και τις ενέσεις κορτιζόνης και δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε εσύ ούτε το μωρό. Συνήθως μετά τις 34 εβδομάδες τα νεογέννητα δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το αναπνευστικό.

evelina.t 3 σεντονάκια για αρχή είναι καλά γιατί συνήθως όλο και κάποιος συγγενής παίρνει έξτρα. Ωραιότατο το site που προτείνεις.

riniw μου καλά αποτελέσματα με το doppler. Περιμένουμε τα νέα σου.

v-forvicky τί ωραία σχεδιάκια είναι αυτά? Και οι τιμές άπαιχτες σε σχέση με ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Έτσι τα είχε και η ξαδέλφη μου κ τελικά όταν γεννηθηκαν ήταν εντελώς το αντίθετο!! Η μικρή ούτε που ακούγεται κι ο μπέμπης όλο κλαίει! Γενικώς τα αγόρια είναι πιο γκρινιάρικα από τα κορίτσια, έχω δει όμως κ μπεμπούλες που κάνουν για 5 αγόρια!!!!

Κι εγώ από τις γύρω μου αλλά και σαν παιδίατρος έχω παρατηρήσει ότι τα αγόρια έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι γκρινιάρικα. Η μικρή μου πάντως από τις 40 ημέρες κοιμόταν ήδη 6ωρο συνεχόμενο το βράδι. Ήταν πολύ βολικό βρέφος, δεν έχω παράπονο. Να δούμε τι μάς περιμένει με τον μπέμπη!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

εγω σαν μωρο ουτε που ακουστηκα καθολου.. η μαμα μου εχει να το λεει.. και μεγαλη βεβαια ησυχη ημουν.. η αδερφη μου τους χορευε ολους στο ταψι.. και ακομα ετσι ειναι δηλαδη.. χαχαχαχα αφου η μαμα μου λεει οτι αν ηταν η αδερφη μου πρωτο παιδι δεν υπηρχε περιπτωση να κανει δευτερο..

ο αντρας μου απο την αλλη ηταν αρκετα ζωηρος.. για να δουμε τι μπουμπουκια θα βγαλουμε εμεις..

tJYkp3.png

Οταν είχα γεννησει τον μικρό μου είχε κακοφανεί παρα πολύ το ξενύχτι!! Εκλαιγε μέχρι και τις 5 το πρωί ασταμάτητα!!! Στις 40 μέρες όμως, σαν να γινε κάποιο μαγικό και κοιμήθηκε στις 12.30 κ ξύπνησε 7 μόνο για γάλα!! Την επόμενη κοιμηθηκε στις 11.30 και τη μεθεπόμενη στις 10 και το έκανε πρόγραμμα!! Ετσι ξαφνικά!!! Τελος τα κλαματα! Μια γενική γκρίνια πάντως έχει μείνει κι έπειτα από 4 χρόνια...:cry:

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...