Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marioula1234 : Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά θα είναι !!!! Εγώ κάνω υπομονή ως την Παρασκευή… 2 μήνες σχεδόν περιμένω να δω το μπόμπιρα…

Καραμελάκι… Το καρφί δεν μου καίγετε για την βαλίτσα… ούτε για τις δουλειές…

Το πρόβλημα μου είναι το ότι είμαι στο νησί… και εγώ σε Ελικόπτερο δεν μπαίνω… εδώ θα γεννήσω σαν τις παλιές… Βέβαια για καλό και για κακό θα ρωτήσω το γιατρό αν σπάσουν τα νερά κάνει να μπω σε φουσκωτό;; σε μιάμιση ωρίτσα θα είμαι στο Λαύριο…

Το χειμώνα μια κοπέλα δεν έφυγε άμεσα από το νησί και έσπασαν τα νερά… ήρθε ελικόπτερο, αλλά ο μπόμπιρας δεν περίμενε… γεννήθηκε μέσα στο ελικόπτερο… στον αέρα… Επειδή όμως δεν προλάβαιναν αντί να την πάνε Αθήνα την πήγαν Σύρο για τα μετέπειτα…. Δρομολόγια όμως για Σύρο δεν έχει καθημερινά… καλό;;; ευτυχώς όλα καλά!

Θα με δει και ο γιατρός και θα μου πει… ελπίζω να γεννήσω κανονικά για να έχει προλάβει να έρθει και ο άντρας μου στην Αθήνα… Του είπα… αν σπάσουν τα νερά και είσαι ακόμα στο νησί… εγώ δεν γεννάω… τσακώνονται και οι πεθερό - μαμάδες για το ποια θα μπει μαζί μου στον Τοκετό… πιφ.. αυτά…

Καλή συνέχεια από εμένα πάλι αύριο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marioula καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο!!!

Άννα πολύ νωρίς δεν γέννησαν??Εσπασαν τα νερά???

Καλησπέρα κορίτσια!! Να με συγχωρατε, αλλα με το σκατοσημα εδω, δεν μπορώ να σχολιάσω πολλα πράγματα.. Πάντως σας διαβάζω..

Λοιπόν η μια γέννησε γιατί είχε συσπασεις κ την είχαν βάλει μέσα για παρακολούθηση, στην αρχή της είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί θερμοκ.αλλα τελικά δεν χρειάστηκε,το Μωρακι είναι καλα, 2850γρ.. κ η άλλη 33 εβδ ήταν κ αυτή μέσα, γιατί στο Doppler είδαν ότι δεν αιματωνεται ο πλακουντας καλα κ λειτουργούσε μόνο 5%.την κράτησαν όσο περισσότερο μπορούσαν για να δυναμώσει το Μωρακι,κ έκανε 3 Doppler την ημέρα. Τελικά σήμερα την εβαλαν να γεννήσει.. Ακόμα δεν ξέρω κάτι παραπάνω, γιατί δεν έχει μπει να μας πει, αλλα η λογική λέει ότι θα χρειαστεί θερμοκ το Μωρακι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια!!!! τι κανετε?

σας ανησυχησα ε? καλε αν γεννησω θα το μαθετε αμεσως.. απο το μαιευτηριο θα σας στελνω μηνυματα και φωτο των μωρων.. ανυπομονω να τα δω απο την μια.. απο την αλλη θελω να μεινουν στην κοιλιτσα οσο περισσοτερο γινεται.. επισης απο το βαρος εχω να σας πω οτι εχω αρχισει να κουραζομαι και λιγο βαρεθηκα να ειμαι εγκυος.. βεβαια σκεφτομαι οτι εγω δεν ξερω αν θα ξαναζησω την εμπειρια της εγκυμοσυνης και καλο θα ηταν να την απολαυσω οσο κρατησει.. οπως καταλαβατε ολα ειναι ενα κουβαρι στο μυαλο μου.. χαχαχαχαχαχα

κοριτσια ειστε φιλες και στο fb? οποια θελει να γινουμε φιλες ας μου στειλει πμ..

ρε κοριτσια για αρχη ποσα ζευγαρια σεντονακια πηρατε? βρηκα ενα site και σκεφτομαι να τα παραγγειλω απο εκει..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Καραμελάκι κι εγω βλέπω κάτι όνειρα τελευταία....ας πούμε χτες εβλεπα οτι γέννησα με την Άννα και το μωρό μου ήταν 900 γρ..άστο,μην το ψάχνεις...λόγω του άγχους όλα αυτά μάλλον!!!!

Elvina τί εννοείς,οτι λιώνω στον υπολογιστή;;;;;;;;;;χαχαχαχα!!!η αλήθεια είναι αυτή βε κορίτσια και πάλι καλά..αλλιώς θα ήμουν τελείως καναπεδο-πατάτα!!!:D:D:D:D:D δουλειές δεν μπορώ να κάνω όπως παλιά...π.χ. χτες πότισα τα λουλούδια,καθάρισα φασολάκια και μόλις έκλεισα το φαι ήταν λες κι έσκαβα όλη μέρα....

Σήμερα έχω doppler το μεσημεράκι οπότε τ'απόγευμα θα μπω να σας πω νεότερα...

Εν τω μεταξύ δίπλα στο forum έχω βρει καναδυο κοπέλες που έχουμε τον ίδιο γιατρό και είδα σε 2 που γεννάνε τώρα και οι δυο καισαρική..κι έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι οτι προς τα εκεί θα μας οδεύσει κι εμάς...για πείτε..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα !!!

Άννα να ναι καλά τα μωράκια!!!

Εβελίνα έχω πάρει 2 σετ σεντόνια μέχρι στιγμής. αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω την κούνια στην αρχή - θα την κοιμίζω στο πορτ μπεμπε δίπλα μου - οπότε θα πάρω περισσότερα για το πορτ μπεμπε!!

Πιστεύω 3 σετ σεντονια για κάθε μωράκι είναι εντάξει για αρχή!!! Ας μας πούνε και οι δευτερομανούλες!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καραμελάκι κι εγω βλέπω κάτι όνειρα τελευταία....ας πούμε χτες εβλεπα οτι γέννησα με την Άννα και το μωρό μου ήταν 900 γρ..άστο,μην το ψάχνεις...λόγω του άγχους όλα αυτά μάλλον!!!!

Elvina τί εννοείς,οτι λιώνω στον υπολογιστή;;;;;;;;;;χαχαχαχα!!!η αλήθεια είναι αυτή βε κορίτσια και πάλι καλά..αλλιώς θα ήμουν τελείως καναπεδο-πατάτα!!!:D:D:D:D:D δουλειές δεν μπορώ να κάνω όπως παλιά...π.χ. χτες πότισα τα λουλούδια,καθάρισα φασολάκια και μόλις έκλεισα το φαι ήταν λες κι έσκαβα όλη μέρα....

Σήμερα έχω doppler το μεσημεράκι οπότε τ'απόγευμα θα μπω να σας πω νεότερα...

Εν τω μεταξύ δίπλα στο forum έχω βρει καναδυο κοπέλες που έχουμε τον ίδιο γιατρό και είδα σε 2 που γεννάνε τώρα και οι δυο καισαρική..κι έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι οτι προς τα εκεί θα μας οδεύσει κι εμάς...για πείτε..

Ρινιώ καλά αποτελέσματα στο ντόπλερ!!! Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πάνε με καισαρική οι υπόλοιπες κοπέλες??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Evelina.t : Κάτσε γκαστρούλα και απόλαυσέ το… μετά θα τρέχεις πανικόβλητη και με 2 μωρά – χιχιχι ! Αν εγώ νιώθω βαριά και ασήκωτη ( οκ είμαι λίγο υπερβολική ) φαντάζομαι εσύ πως θα νιώθεις με 2 μωράκια…!!!

Πιο site βρήκες για να σου πω μήπως είναι το ίδιο που πήρα κι εγώ… αρχικά πήρα 2 σετ, αλλά τελικά δεν είχαν λάστιχο και μάλλον έκανα βλακεία αφού η αδερφή μου πήρε ωραιότατα από τα jumb με 6 ευρώ το σετάκι με μόνο μειονέκτημα το ότι δεν έχουν λάστιχο, άρα τα ίδια βαμβακερα στο 1/3 της τιμής σε σχέση με αυτά που πήρα εγώ! Πάντως να μου πεις γιατί αν είναι άλλο site μπορεί να πάρω κι εγώ τίποτα επιπλέον…

Κι εγώ νιώθω ότι βάρυνα, ευτυχώς το βράδυ δεν σηκώνομαι πάνω από 3 φορές για τουαλέτα μάλλον είναι στανταρ οι ώρες… 3:15 , 5: 20 , 7:00 τσίσα και χάπι θυρροειδή και πάλι νάνι για μια ωρίτσα… κάθε φορά που σηκώνομαι είναι… σαν να σηκώνεται ο κοναν ο βάρβαρος… πάει από εδώ η κοιλιά πάει από εκεί… να ξαναβρώ το μαξιλάρι να το βάλω ανάμεσα στα πόδια μου… κοιμάμαι συνήθως από δεξιά αφού από εκεί χωράει πιο άνετα το μαξιλάρι μου για τα πόδια κτλ κτλ… Πως θα είναι σε ένα μήνα που τέτοια μέρα θα μπαίνω στο μήνα μου δεν ξέρω…

Ρινιώ μήπως έφαγες βαριά το βράδυ και βλέπεις εφιάλτες;;; Καλά το λένε ότι βλέπεις περίεργα όνειρα, εγώ έχω δει κανά 2 φορές… ( είχα όμως φάει βαριά ) χιχιχ

Πιστεύεις ότι ο γιατρός σου μπορεί να σας οδηγεί επίτηδες για καισαρική; Νόμιζα πως η καισαρική είναι για ειδικές περιπτώσεις πχ μεγάλη μυωπία ή υψηλή πίεση κτλ.. και ότι σε φυσιολογικές εγκυμοσύνες μόνο αν συμβεί κάτι απρόοπτο κάνουν καισαρική, εσένα με ποιο αίτιο στο πρότεινε ή στις άλλες κοπέλες με τι αιτιολογία;;;

Διαφημίσεις

3 σετ νομίζω ότι είναι λίγα… γιατί μπορούν να βγάλουν γουλίτσες ή η πάνα να πάθει υπερχείλιση κτλ… Οκ θα έχεις σελτεδάκια ( μάλλον έτσι τα λένε ), αλλά και πάλι τα σεντόνια θα τα αλλάξεις… μην είσαι συνέχεια στο πλυντήριο – σιδέρωμα. … ειδικά τον 1ο καιρό που εγώ τουλάχιστον θα είμαι σαν την τρελή… χιχιιχ

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε???εκανα το ντομπλερ χθες...δεν ηταν για να το κανω εδω θα το εκανα στον γιατρο μ στην ροδο αλλα με ρωτησε και εδω ο γυναικολογος αν θελω να το κανω και ειπα ναι σκεφτηκα δεν πειραζει ας το κανω 2 φορες μια εδω στο νησι μου και μια στην ροδο στις 12 σεπτεμβρη που θα παω...λοιπον το μωρακι ειναι μια χαρα 1350 γραμμαρια! (καλο ειναι το βαρος????χθες ημουν 20 ευδομαδων ακριβως) εχω μια στενωση στην αριστερη μητριαια αρτηρια αλλα ελεγχεται ειπε με τις ινοχεπ που κανω καθε μερα...επεισης ειναι λιγο αυξημενα τα υγρα και σε συνδιασμο με την μητρα που ειναι ταλαιπωρημενη (γτ ουτε χρονο δεν εκλεισα που εκανα ξανα καισαρικη) με κοβει λεει να γενναω προωρα γι'αυτο μου ειπε να συνεχισω τα χαπακια για τις συσπασεις μεχρι να γεννησω:shock: ακομα μου ειπε να παω τον σεπτεμβρη να μου κανει 2 ενεσεις για να ωριμασουν πιο γρηγορα οι πνευμονες του μωρο ετσι ωστε ακομα και προωρα να γεννησω να μην εχουμε προβλημα τουλαχιστον απο αυτο... για την προωρη γεννα μου το ειπε ομως κ ο γιατρος που θα με γεννησει στην ροδο μου ειπε πολυ φοβαμαι πως μολις μπεις στον μηνα σου θα σου σπασουν τα νερα η θα σε πιασουν πονοι γιατι βλεπω την μητρα σου ταλαιπωρημενη....οποτε οπως καταλαβαινεται αρχες οκτωμβρη με το που θα μπω στον μηνα μου θα παω να μεινω στην ροδο αν συμβει κατι τουλαχιστον να ειμαι κοντα στον γιατρο μου...ρινιω μου καλα αποτελεσματα απο το ντομπλερ σημερα!!!εβελινα μου σου εστειλα π.μ... να σου πω ποιο site βρηκες να ριξω και εγω μια ματια εχω 4 σετακια καινουργια που τα ειχα παρει για το πρωτο μ μωρο αλλα σκεφτομαι να παρω ακομα λιγα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Βικυ το πλυντήριο - σιδέρωμα δεν νομίζω να το γλυτώσουμε!!ΧΙΧΙ!! Γιατί είναι οι πανούλες τα σελτεδάκια , τα φορμάκια!!Μαζεύονται!! Μια γειτόνισσα που γέννησε πρόσφατα δίδυμα , βάζει κάθε μέρα πλυντήριο!!!:tongue:

Εβελίνα πως θα τα βγάλεις πέρα??? θα έρθουν τίποτα γονείς για βοήθεια??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κ εγω 2 σετ για καθε μωρο σκεφτομαι για αρχη.. και μετα βλεπουμε...

http://www.homee.gr/el/σεντόνια/be-be/σεντόνια/σελίδα-1

αυτο ειναι το site.. νομιζω οτι ειναι καλες οι τιμες.. εσεις τι λετε? μου ειναι δυσκολο να τρεχω στα μαγαζια γιατι δεν θελω να περπαταω.. και λεω να τα παραγγειλω να τελειωνω..

ρινιω με το καλο το ντοπλερ!!!!

η μαριουλα που ειναι να μας πει νεα απο τον υπερηχο?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...