Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!!! καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

εχω διαβασει ελαχιστα απο τα νεα σας κ αυτα απο το κινητο γι'αυτο και δεν εγραφα.. βεβαια απ'οτι ειδα ολα ειναι μια χαρα!!! δεν ανοιξα καθολου υπολογιστη αυτες τις μερες.. εκανα αποτοξινωση απο το λαπτοπ... αχχαχχαχαχα

η αληθεια ειναι οτι ειχα τον αντρουλη μου ολη μερα σπιτι οποτε μονοπωλουσε το ενδιαφερον μου.. ασχοληθηκαμε αρκετα με το σπιτι και τις ετοιμασιες για να ξεκινησει και σιγα σιγα αυτη την εβδομαδα και ο μπογιατζης.. οποτε πιστευω οτι μεχρι τις 15 σεπτ. που θα φερουν και τις κουνιες θα ειναι ολα ετοιμα.. εκανα και τα πρωτα ψωνια για την βαλιτσα μου και ξεκιναω να την φτιαχνω κ αυτην.. ο γιατρος μου πιστευει οτι θα καταφερουμε να φτασουμε τις 36 εβδομαδες αλλα οπως κ να 'χει ας ειναι ετοιμη να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο... αχ ρε κοριτσια εκανα και μια επισκεψη στα prenatal και εχει πολυ ομορφα πραγματακια... περιμενω να μου φερουν και κατι ρουχαλακια ακομα που μου εχουν πει οι φιλες μου και μετα θα παω εκει να συμπηρωσω οτι χρειαζομαι...

κατα τ'αλλα εκανα και τις ενεσεις κορτιζονης και ολα μια χαρα.. στις 32 εβδομαδες θα κανω και την δευτερη δοση.. βεβαια πρεπει να εχω μαζεψει 1-2 κιλα για πλακα απο την κατακρατηση υγρων λογω της κορτιζονης αλλα εγω φταιω γιατι επρεπε να κοψω το αλατι για μια βδομαδα αλλα πειτε μου πως να το κανω που σχεδον καθε βραδυ βγαιναμε για φαγητο με φιλους? τα μωρα μου μεγαλωνουν και δυναμωνουν και πια υπαρχουν ωρες που γινεται πραγματικη μαχη μεσα στην κοιλια.. νομιζω οτι το ενα κλωτσαει το αλλο... περιμενω να περασει κ αυτη η εβδομαδα να παω να δω παλι τα μωρα μου..

τωρα περιμενω να ερθει η κοπελα να μου φτιαξει τα νυχια.. λιγο μποτε ειναι απαραιτητο...

tJYkp3.png

Καλημέρα!!

Καραμελάκι νωρίς-νωρίς τον βγάζεις τον σκύλο!!!!!χαχαχαχα!!!Όντως έχεις δίκιο,οι μαμάδες της κρίσης είναι οι παραδοσιακές μαμάδες...

Withu σ'ευχαριστώ,να είσαι καλά..

Αχ συν-μαμάδες τί ωραία που πίνω καφεδάκι στη δροσιά...!!!απολαμβάνω τα πρωινά ξυπνήματα!!!

Λοιπόν χτες είμασταν μαζί με την αδερφή μου που είναι έγκυος...βλέπει λοιπόν τα νύχια μου -μου τα είχε φτιάξει η πεθερά μου- μου γουρλώνει τα μάτια και μου λέει:καλά βαμμένα νύχια έχεις;;απαγορεύεται τα μανώ έχουν τοξικά!!!:?:?=εγώ όπως καταλαβαίνετε εμένα της λέω ο γιατρός δε μου το απαγόρεψε κι ούτως ή άλλως τώα που θα μπώ στο μήνα μου σκέφτομαι να κάνω και καμια ανταύγεια -κληρονομικό το άσπρισμα απο νωρίς- ε,μόνο που δεν έπεσαν να με φάνε!!!!:D:D:DΕσάς ο γιατρός σας είναι τόσο αυστηρός;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα σας,

Καραμελάκι συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες και με ενέπνευσες για να γράψω το κατεβατό μου… χιχιιχ

Εμείς φύγαμε από την Αθήνα και ήρθαμε στο νησί Γνωρίζαμε ότι εδώ τα χρήματα θα είναι πιο λίγα καθώς εγώ δουλεύω 6 μήνες και δεν ξέρω και αν θα έχω μελλοντικά δουλειά… και ο άντρας μου μέχρι να καθιερωθεί στην τέχνη του θα έπαιρνε λίγο διάστημα, αλλά το ρισκάραμε και όλα καλά!

Είχαμε βέβαια το βασικό σπίτι! Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να μείνουμε Αθήνα και να δουλεύω μέχρι τις 7 και τις 8 το βράδυ, να μην μου μεγαλώνει το παιδί ούτε κάν γιαγιά, αλλά μια τελείως ξένη γυναίκα… και εγώ να γυρίζω το βράδυ τρελαμένη από το γραφείο και να ψάχνω τρόπο να επικοινωνήσω με τα παιδιά…. Δεν κατηγορώ τις μανούλες που το κάνουν γιατί καλώς η κακός στις μέρες μας δεν μπορείς και χωρίς δουλειά, αλλά εγώ δεν θα τα κατάφερνα… ίσως άλλες κοπέλες να έχουν περισσότερα κότσια και όρεξη από εμένα… ή επειδή μπορεί να μην έχουν και δεύτερη επιλογή να βρίσκουν τον τρόπο και να τα καταφέρνουν…

Κρίση και μωρά… ακούω να λένε μα καλά…. Τέτοιο καιρό κάνεις οικογένεια;;;

Εγώ είμαι τριανταενός και δεν θυμάμαι όταν μεγάλωνα , στο δικό μας τραπέζι να ήταν απαραίτητη η μπύρα ή το αναψυκτικό… ούτε είχαμε delivery , ειδικά εκεί που έμενα και η πίτσα επειδή η μαμά μου δεν μας έφτιαχνε ήταν κάτι που βλέπαμε με το κιάλι, αλλά και στη θάλασσα μαζευόμασταν 2-3 οικογένειες και είχαμε μαζί το ταψί με το φαγητό και δεν ήταν απαραίτητη η ξαπλώστρα και η ομπρέλα και το φραπέ από την καφετέρια. Επίσης από παιχνίδια περιμέναμε τον Άγιο Βασίλη μπας και μας θυμηθεί που δεν μας έφερνε πάντα αυτό που θέλαμε, αλλά και πάλι μας άρεσε…

Εμείς οι γονείς ( μελλοντική μαμά εγώ ) από τύψεις που δεν αφιερώνουμε το σωστό χρόνο στα παιδιά μας τα κάνουμε αχόρταγα… Τα παιδιά χάνουν το νόημα και την αξία των πραγμάτων, για παράδειγμα όταν έχουν 50 παιχνίδια διαφορετικά ταυτόχρονα ως επιλογή. Πολλά που γνωρίζω είναι κολλημένα στα dvd και στα computers, δεν τους αρκεί τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Τα μισά φαγητά δεν τους αρέσουν, ενώ οι μαμάδες τους φτιάχνουν ιδιαίτερα φαγητά υποκύπτοντας στα καπρίτσια τους και κάποια άλλα αν τα πάρεις μαζί στο supermarketκαι δουν κάτι που τους αρέσει και δεν τους το πάρεις, πέφτουν κάτω κλαίνε και ουρλιάζουν χωρίς σταματημό ( αυτό πως αποφεύγετε;;; ) Γενικά η προηγούμενη 15ετία, είχε αυτά τα χαρακτηριστικά στα παιδάκια που έβλεπα, φυσικά υπήρχαν και εξαιρέσεις αλλά σε γενικά πλαίσια … όλα από κάτι θα είχαν…

Ελπίζω από την κρίση να βγει κάτι καλό, να μάθουμε στα παιδιά μας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πως τα πάντα κερδίζονται κάνοντας καλά πράγματα ως επιβράβευση ίσως. Ότι δεν είναι λογικό κάθε φορά που θα πηγαίνουμε για ψώνια να μπορούμε να πάρουμε ότι μας αρέσει, αλλά μόνο όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε. Ότι τα παιχνίδια έχουν την δική τους θέση στη ζωή μας και ότι το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και είναι εκεί για να μας διασκεδάσει και όχι για να μαζευτεί μαζί με τα άλλα για να έχουμε όσο πιο πολλά γίνετε… να μάθουμε στις γιαγιάδες ότι θα πρέπει ίσως να περνάνε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά και όχι να αντικαθιστούν την επαφή με το καλύτερο ηλεκτρονικό ή το κάθε σκατουλάκι που τους φέρνουν όταν τα βλέπουν μια φορά το μήνα και ότι δεν είναι τόοοοσο καλό να τα γεμίζουν γαριδάκια και σοκολάτες κάθε φορά που θα έρχονται να τα δουν.

Πιφ εμένα όλα αυτά με ανησυχούν και εύχομαι να καταφέρω τα μισά…

KATRINDM : Άλλη μια βδομάδα!!! Θέλω να περάσει ο Αύγουστος!!

Κι εγώ !!! Να έρθει το 1ο ΣΚ του Σεπτεμβρίου… που θα είναι το 1ο που δεν θα δουλεύω μετά από 2 μήνες σερί!!!

Evelina: Μην αγχώνεσαι με τα κιλάκια θα προσέξεις μετά και θα σου φύγουν νεράκι… και με 2 μωράκια… χιχιχι ( το λέω σε εσένα να το ακούω εγώ να παίρνω κουράγιο ) !!

riniw : Μην μασάς, η αδερφή μου έχει κάνει 3 παιδιά… όλα μια χαρά υγιέστατα… και Μαλί έβαψε και ανταύγειες έκανε και το νύχι στην πένα… ούτως η αλλιώς οι άσπρες τρίχες και τα χάλια νύχια σου ρίχνουν την ψυχολογία και κάνουν κακό στο μωρό :p

Οκ το πρώτο τρίμηνο που το μωρό είναι σε αρχικό στάδιο πρέπει να τα προσέχεις όλα, ακόμα και οι κρέμες για τις ραγάδες γράφουν επάνω μετά το 1ο τρίμηνο. Εγώ τα έβαψα με φυτική βαφή στον 4ο μήνα + και τα νυχάκια μου με το που έβαλα σαγιοναράκι… με φυτικό μανό πάλι. Γενικά εφόσον στα βάφει με χρησιμοποιεί βάση δεν έχεις πρόβλημα. Η βάση αυτό κάνει.. προφυλάσσει τα χημικά του μανό να εισχωρήσουν στον οργανισμό.

Όσον αφορά τις ανταύγειες όλες οι γκαστρούλες ανταύγειες κάνουν που το χημικό δεν ακουμπάει ρίζα…

Το μώνο που δεν κάνει είναι να κάνεις χτιστό νύχι, τεχνητά. Αν συμβεί κάτι από τα νύχια της εγκύου κάτι βλέπουν οι γιατροί σε σχέση με την υγεία σου, για αυτό και στα ξεβάφουν αν τα έχεις βαμμένα… αν όμως έχεις βάλει χτιστά… δεν είναι εύκολο να στα βγάλουν…

Διαφημίσεις

Πολύ συμφωνώ και με την καραμελ και με σένα βίκυ!!! Έχετε δίκιο!! Καλύτερα τα παιδιά να μεγαλώνουν με λίγα και να εκτιμούν αυτά που έχουν!!Παρά να έχουν τα πάντα και να μην εκτιμούν τίποτα!!!

Αυτό με τις γιαγιάδες είναι ένα θέμα!!! Και ειδικά η πεθερά μου το κάνει με τα άλλα εγγονάκια!!Όλο κάτι βλ@κ113123ς τους φέρνει να φάνε!!! Πως θα την βάλω στην θέση της???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;; Εβελινα χαίρομαι που είσαι καλα! Αγχωθηκα λίγο..

Όσο για ανταυγ. Ρινιω μου, επιτρέπονται.. Δεν ακουμπαει την ρίζα για αυτο.. Τα νύχια στα πόδια τα Βάφω,στα χέρια όχι..

Κορίτσια να σας πω.. Σε άλλο φόρουμ που είμαι, γέννησαν 2 κορίτσια ήδη.. 36 εβδ η μια κ 33+3 ημερών η άλλη, κ ξαφνικά συνηδητοποιησα ότι είμαστε πολυ κοντά.. Τρομερό!!!

Νεμινα, δεν σε βρίσκω στο fb, μόλις γυρίσω Αθηνα θα μπω απο υπολογιστή, γιατί απο το Κιν δεν μπορώ να κάνω κ πολλα πράγματα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κατερινάκι οι γιαγιάδες είναι για να κακομαθαίνουν,δε λένε;;;;;;:mad::mad::mad:!!!!!!Αυτό με τις βλακείες πρέπει οι γονείς να το κόβουν απο τη ρίζα...σου φέρνει χαζομάρες για να φάει το παιδί;Για να μην προσβάλλεις δίνεις 1 του παιδιού,μετά το φαγητό,τα υπόλοιπα μπροστά στη γιαγιά τα βάζεις σε ντουλάπι και μόλις φύγει η γιαγιά και το παιδί κοιμηθεί τα πετάς ωραία-ωραία στο σκουπιδοντενεκέ και τελείωσε!!!!!Προσοχή όμως ΄να μην είναι το παιδί μπροστά γιατί τα μαρτυράνε αθελά τους!!!!!

Βίκυ κάνατε την καλύτερη δουλειά που φύγατε..είχατε σπίτι είπες...κι οι υπόλοιποι συγγενείς σας εκεί είναι;είστε απο το ίδιο νησί;

Η "έκθεση" που έγραψες με βρίσκει απολύτως σύμφωνη!!Ούτε εμείς τα είχαμε,ούτως ή άλλως εγω είμαι το 7ο παιδί ανάμεσα σε 10!!Ούτε πολυτέλειες,ούτε delivery ούτε τίποτα...μια χαρά μεγαλώσαμε!!!!Και τώρα τα μωρουδιακά τα μάζεψα απο αδερφές και ξαδέρφες...να ντραπώ να το πω;;;Τιμή μου και καμάρι μου που μάζεψα τόσα πράγματα και εξοικονόμησα τόσα χρήματα...δεν δουλεύω και με ένα μισθό καταλαβαίνετε οτι και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δε γίνεται!!

Εβελινάκι με το καλό!!!τα πέρασα τα βαψίματα και τα τακτοποιήματα και ξέρω....ευτυχώς εσύ τα κάνεις με δροσερό καιρό...εμένα με πρόλαβε το τελευταίο κύμα καύσωνα!!Άσε τι τράβηξα!!!!Μας ανυσήχησες λίγο...να είναι καλά η Άννα που μας πρίζωσε,εγω υπέθετα οτι θα διακόπευες κάπου με τα του συζύγου!!!!Ελπίζω να τον ευχαριστήθηκες στο σπίτι...Να μην αγχώνεσαι για τα μικρούλια τα βλέπω πολύ δυναμικά!!!Άντε πλησιάζει ο καιρός μας!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιααααα!!!

Βλαμμένο όνειρο έβλεπα σήμερα και στιφογυρνούσα!

Μου είχε πει λέει ο γυναικολόγος να κάνω εισαγωγή στο ΡΕΑ από τις 25/10 ενώ δεν είχα πόνους ή τίποτα και λημουν εκειμέσα και περίμενα μπας και με πιάσει κάτι να γεννήσω και πηγαινοερχόμουν σα την άδικη κατάρα και του έλεγα μα περιμένω να γεννήσω μετά τις 27 γιατί με βάλατε από τώρα και βαριέμαι????:tongue:

Ότινάναι.... παω να φτιάξω καφέ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

riniw Είχαμε δικό μας σπίτι, ο άντρας μου είναι από εδώ και ζουν εδώ τα 2 αδέρφια του και η μαμά του. Τώρα μετακόμισε κοντά μας ο αδερφός του με την γυναίκα του που είναι κατά 3 εβδομάδες μεγαλύτερη εγκυούλα από εμένα… όλοι οι υπόλοιποι είναι στα 10 χιλιόμετρα ( απόσταση ασφαλείας ). Το καλό είναι ότι θεωρεί όπως κι εγώ πως ο καθένας σπίτι του και ότι σπείρει θα θερίσει… και δεν είναι μαμακιας ή αδερφάκιας…

Εγώ το μόνο που έχω να αγοράσω είναι ψιλολοίδια, ακόμα και μπιμπερό μου έδωσαν και θα πάρω απλά πιπίλες ( η νύφη μου και η κουμπάρα μου ). Αγόρασα 2 σετ σεντονάκια , 1 πικέ κουβερτούλα και μια άλλη κουβέρτα, όλα τα άλλα από αδέρφια και κουμπάρα… θα πάρω και τα πρώτα του ρουχαλάκια για το καλό και αυτό είναι… τώρα για όσους μπορούν καλά κάνουν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τα μωρά και τα παιδιά όπως όλοι μας αγάπη θέλουμε και να μεγαλώσουμε σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον τα υπόλοιπα είναι απλά για να καλύπτουν ανάγκες που ουσιαστικά δεν έχουμε, αλλά μας δίνουν λίγες στιγμές υποκατάστατης ευτυχίας…

Βρίσκω πολύ λογικό αυτό που είπες για το πώς δεν προσβάλουμε την γιαγιά για τα σκατολοίδια… η κουνιάδα μου πάλι άσκησε βέτο ( σε ευγενικά και λογικά πλαίσια ) και είπε να μην αγοράζουμε ούτε γλυκά ούτε παιχνίδια στα παιδιά. Τους πήρε κουμπαράδες και ρίχνουμε τον όβολο μας….ενώ στο τέλος καταλήγουν στο ταχυδρομείο σε λογαριασμό των παιδιών για τα έξοδα τους ( φόρμες κτλ κατά την διάρκεια των σχολείων ) Βέβαια οκ.. παίρνουμε κάνα γλυκάκι… αλλά προτιμούμε γιαουρτάκια, μαύρη σοκολάτα ή κιντερ.. Η μάνα μου πάλι έδωσε 160 ευρώ και πήρε στην ανιψιά μου ένα νιντεντο ηλεκτρονικό χειρός ( που για κάθε παιχνίδι η αδερφή μου ήθελε 50ευρο ) της έριξα κάτι μπινελίκια… ( ευγενικά πάντα ) Μα της λέω… γιατί δεν ρώτησες την κόρη σου αν έχει να της πληρώσει τα αγγλικά ή τα γαλλικά και πήγες και έσκασες ένα σκασμό λεφτά για το ηλεκτρονικό; 3 μήνες φροντιστήρια ήταν αυτό που της αγόρασες… Τώρα πλέον ρωτάει την μάνα τους και μετά ψωνίζει…

Εμένα με εκνευρίζει η γειτόνισσα, όλο διαμαρτύρεται ότι το παιδί της δεν τρώει τίποτα και στις 15:00 το βλέπω με γιαουρτάκι στο χέρι.. ή με κρουασάν σοκολάτας… αν το παιδί ξέρει ότι αν δεν φάει θα του δόσεις λιχουδιές μετά, γιατί να φάει τα φασολάκια;;; anyway δικό της παιδί είναι….

Καραμελάκι καλά ξυπνητούρια… φτιάξε καφέ κι έλα!!

Διαφημίσεις

Με έχει πεθάνει η πλάτη μου στην δεξιά μεριά, επίσης ο μπέμπης σπρώχνει το δεξί μου πλευρό με κάτι που θα δω στον υπέρηχο τι είναι… ο άντρας μου με ένα φίλο μας χθες έλεγαν πως είναι το πέος του γιου…. ( κάντε λέω πλάκες να βγει το παιδί ευγενικό* και θα σας πω μετά για μεγάλο πουλί και βλακείες που μου λέτε ..χιχι ) …

Annast Τέτοια λέγε μου και μπαίνω στην 32 εβδομάδα αύριο… είναι σαν να μου λες ότι θα μπορούσα να γεννήσω την επόμενη Παρασκευή… πω πω! Βαλίτσα δεν έχω κάν… όχι να φτιάξω J άντε να με δει κι εμένα ο γιατρός να μου φύγει το άγχος, όσο πλησιάζει ο καιρός σκέφτομαι μην γεννήσω νωρίτερα και δεν μου βγει και το πρόγραμμα… έχω να σιδερώσω και τα χειμωνιάτικα J

Με έχει πεθάνει η πλάτη μου στην δεξιά μεριά, επίσης ο μπέμπης σπρώχνει το δεξί μου πλευρό με κάτι που θα δω στον υπέρηχο τι είναι… ο άντρας μου με ένα φίλο μας χθες έλεγαν πως είναι το πέος του γιου…. ( κάντε λέω πλάκες να βγει το παιδί ευγενικό* και θα σας πω μετά για μεγάλο πουλί και βλακείες που μου λέτε ..χιχι ) …

AnnastΤέτοια λέγε μου και μπαίνω στην 32 εβδομάδα αύριο… είναι σαν να μου λες ότι θα μπορούσα να γεννήσω την επόμενη Παρασκευή… πω πω! Βαλίτσα δεν έχω κάν… όχι να φτιάξω Jάντε να με δει κι εμένα ο γιατρός να μου φύγει το άγχος, όσο πλησιάζει ο καιρός σκέφτομαι μην γεννήσω νωρίτερα και δεν μου βγει και το πρόγραμμα… έχω να σιδερώσω και τα χειμωνιάτικα J

Βρε Βικάκι κι εγώ έχω που και που ένα πιάσιμο δεξιά μέσα στα πλευρά και προς τα πίσω... όχι δεν είναι το πουλί του παιδιού :tongue:

χαχαχαχα κάτι βρίσκει όμως εκεί και η δικιά μου και βαράει... ποιός ξέρει!

Πάντως από ότι μου είπε μια φίλη που γέννησε πρόσφατα σε ιδιωτικό δε χρειάζεσαι πολλά πράγματα να πάρεις μαζί σου στο μαιευτήριο... πέρα από βυζοσφίχτες και νυχτικοπυτζαμοειδή τα άλλα είναι λεπτομέρειες γιατί σου δίνουν και από κει. Τώρα στο Δημόσιο οκ θες και τα λοιπά!!!!

Στην τελική θα γεννήσουμε, δε θα καταστραφεί η γη... τα σουπερ μαρκετ και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοιχτά και θα πάρουμε και οτιδήποτε ξεχάσουμε;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου τι κανετε???σημερα θα παω να δω το νινι μου:P:p:pειμαι περιεργη ποσο βαρος θα πηρε απο το σαββατο που εκανα το τελευταιο υπερηχο...εβελινα μου ειχες χαθει και ανησυχησαμε με γεια τα πραγματακια που αγορασες!!!μολις μπει ο σεπτεβρης θα ξεκινησω κ εγω σιγα σιγα να φτιαχνω την βαλιτσα απορω πως κρατιεμαι και δεν την φτιαχνω απο τωρα!!!!αυτο με τις γιαγιαδες ειναι ενα θεμα κακομαθημενα βγαινουν καλυτερα να μεγαλωνουν με την μαμα...ευχηθειτε μου καλη τυχη και θα μπω το βραδακι να σας πω πως πηγε το υπερηχο

83tdp2.pngcWE4p3.png

evelina.t καλωσήρθες και πάλι στο forum. Mια χαρά τα πας, τζάμπα ανησυχήσαμε εδώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει η ευχέρεια να μπαίνουν πολλές κοπέλες σε καθημερινή βάση. Κι εγώ αραιά σχετικά μπαίνω σε σύγκριση με άλλες, riniw με ακούς? Το prenatal το σνόμπαρα λίγο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά τώρα διαπίστωσα ότι έχει πολύ ωραία πράγματα και σε καλές τιμές. Προμηθεύτηκα κάποια φορμάκια δε μούρλια!

marioula1234 καλά αποτελέσματα στον σημερινό υπέρηχο. Περιμένουμε νέα σου.

miss caramel και v-forvicky κι εγώ έχω κάτι πιασίματα κάτω από το θώρακα, από τις κλωτσιές μάλλον, άλλο πράγμα.

annast δηλαδή αυτές οι κοπέλες που αναφέρεις γέννησαν πρόωρα? Ειδικά το 33 + 3 που αναφέρεις θέλει ιδιαίτερη περίθαλψη. Είναι εντάξει το μωρό?

Όσο για μένα με έχει πεθάνει η μέση μου και το δεξί μου γόνατο. Αισθάνομαι σαν γιαγιά. Ανυπομονώ πάντως να δω το μικρό μου στον υπέρηχο την άλλη εβδομάδα. Ίσως κάνω τότε και το πρώτο καρδιοτοκογράφημα. Ϊδωμεν!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...