Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρα σε ολες κοριτσια.Χαθηκα γιατι ετρεχα με δουλειες για το δωματιο του μπεμπη.Ψαχνομουν κ λιγο για αδεια κυησης,επιδοματα κ αλλα συναφη ,αλλα δυστυχως ακομα εχω καποιες αποριες σχετικα με τις αδειες κ τα επιδοματα που δικαιουνται οι ασφαλισμενες μελλουσες μαμαδες οπαδ.Ειμαι εκπ/κος κ δουλευω σε δημοσιο σχολειο.

Βοηθηστε με γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο.Η αδεια κυησης κ η αδεια λοχειας ειναι το ιδιο πραγμα;Ειναι οι 56 μερες πριν τον τοκετο;

Τι δικαιολογητικα χρειαζονται;Γνωριζετε;Παιρνουμε καποιο επιδομα λοχειας πριν γεννησουμε οπως γινεται κ με τους ασφαλισμενους ικα;

Τι ισχυει με το επιδομα τοκετου;

Εχετε ψαχτει εσεις;

Τί γίνεστε κορίτσια;;

Withu άλλο η άδεια κυήσεως άλλο λοχείας...λοχείας είναι αυτή που παίνεις μετά την γέννα..τώρα με τον ΟΠΑΔ δεν ξέρω τί ακριβώς γίνεται και πως δεν έχεις κάποια συνάδελφο εκπαιδευτικό να σε κατευθύνει;

Βίκυ πολύ όμορφα τα παιδάκια σου!!!!χαχαχα!!!οι φωτό είναι στον κήπο σου;;;ζηλέυω...κήπους με πρασινάδα..

Όσο για το τζάκι τα ξέρω καλά γιατί δούλευα σε μαγαζί με τζάκια...δυστυχώς το ενεργειακό είναι προς το παρόν απαγορευτικό λόγω κόστους,άσε που του είχα ζαλίσει τα ....... του συζύγου αλλά δεν !!δε του αρέσουν με τίποτα!!!!βέβαια μέχρι να έρθει η ώρα της ανακίνισης θα δούμε αλλά το κόβω κομμάτι δύσκολο..Βέβαια η ιδέα του καυστήρα που μου έδωσες είναι πολύ καλή!!!Διότι θα αλλαχτεί ο υπάρχων αφού δε σηκώνει και τα 3 διαμερίσματα οπότε θα το πετάξω εγω ως ιδέα,αν και η αλήθεια έιναι οτι λόγω δουλειάς συζύγου και κουνιάδου καταλαβαίνεις οτι παίρνουμε το πετρέλαιο φθηνότερα ;);) κωλόφαρδία το ξέρω αλλά είναι τα καλά του επαγγέλματος!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Elvina να περάσεις υπέροχα...Χαλκιδική είχαμε πάει τις πρώτες μας διακοπες με το Νικόλα..στο Πευκοχώρι..προσωπικά δε με ξετρέλλανε αν κι η αδερφή μου που είχε πάει λιγα χρόνια πριν μου έλεγε τα καλύτερα...μάλλον είμασταν στο λάθος πόδι!!

Eγώ πηγαίνω δεύτερο πόδι. Είναι σχετικά πιο ήσυχα από το πρώτο και έχει υπέροχες παραλίες.

Για το πετρέλαιο που λέτε κι εγώ σκέφτομαι τα φέσια που θα μας βγουν από τώρα. Πέρυσι χρησιμοποίησα τους θερμοπομπούς και την έβγαλα μια χαρά από οικονομικής άποψης αλλά δεν είχα νεογέννητο. riniw μου είσαι πολύ τυχερή με την έκπτωση στο πετρέλαιο, τι να λέμε.

withu η άδεια κύησης είναι πριν την γέννα και η άδεια λοχείας μετά. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει για τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ. Εγώ δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου και δικαιούμαι επίδομα κύησης για 56 ημέρες άδειας και επίδομα λοχείας για 63 ημέρες + επίδομα τοκετού από το ΙΚΑ + επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ + επίδομα τοκετού από το ΤΣΑΥ γιατί έχω διπλή ασφάλιση ως ιατρός. Γιατί δεν ρωτάς συναδέλφους σου.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Πλέον και ο ΟΠΑΔ ανήκει στον ΕΟΠΥΥ οπότε πολλά έχουν αλλάξει από αυτά που ίσχυαν κάποτε. Βέβαια ο εοπυυ αφορά μόνο το υγειονομικό κομμάτι οπότε στις άδειες που παίρνει κάποιος πιθανό να είναι διαφορετικά τα πράγματα από το ικα. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο να μάθεις εκτός αν έχει κάποιο site όπως το ικα για να πάρεις μια ιδέα.

Βικάκι πολύ ωραία τα 4ποδα μωρά σου, να σου ζήσουν!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Γεια χαρα σε ολες κοριτσια.Χαθηκα γιατι ετρεχα με δουλειες για το δωματιο του μπεμπη.Ψαχνομουν κ λιγο για αδεια κυησης,επιδοματα κ αλλα συναφη ,αλλα δυστυχως ακομα εχω καποιες αποριες σχετικα με τις αδειες κ τα επιδοματα που δικαιουνται οι ασφαλισμενες μελλουσες μαμαδες οπαδ.Ειμαι εκπ/κος κ δουλευω σε δημοσιο σχολειο.

Βοηθηστε με γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο.Η αδεια κυησης κ η αδεια λοχειας ειναι το ιδιο πραγμα;Ειναι οι 56 μερες πριν τον τοκετο;

Τι δικαιολογητικα χρειαζονται;Γνωριζετε;Παιρνουμε καποιο επιδομα λοχειας πριν γεννησουμε οπως γινεται κ με τους ασφαλισμενους ικα;

Τι ισχυει με το επιδομα τοκετου;

Εχετε ψαχτει εσεις;

Καλημέρα καλημέρα!!!

Εγώ πρωινή πρωινή!!!

withu επείδη και εγώ άνηκω ΟΠΑΔ κατά μια έννοια!!Έχω πάρει άδεια κύησης 2 μήνες πριν την ΠΗΤ!! Με Ιατρική γνωμάτευση του γιατρού!!!

Και μετά τον τοκετό θα πάρω άδεια λοχείας για 3 μήνες !!! Απ'ότι ξέρω για τα επιδόματα!!Έχουμε μόνο επίδομα τοκετού!!Το οποίο αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν το παίρνεις!!Και αν γεννήσεις σε ιδιωτικό τα παίρνει το ιδιωτικό από ΕΟΠΠΥ και εσύ έχεις κάποια έκπτωση!!!

Νομίζω η Νέμινα είναι εκπαιδευτικός???:confused::confused::confused: Νέμινα που είσαι???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστούν τα ζωάκια μου!!

Withu :

Αυτή είναι η σελίδα του ΟΠΑΔ για το επίδομα τοκετού :

http://www.opad.gr/GeneralAspx/ShowPage?a_View=%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%20%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%A4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D

Γενικά δεν είδα να λέει κάπου για την άδεια όπως λέει το ΙΚΑ λοχείας και αυτή πριν την γέννα…

Και εδώ μπορείς να βρεις τα γραφεία για επικοινωνία μαζί τους :

http://www.opad.gr/Sector/FindNearestMap

Γενικά θα το κυνηγήσεις… είπαμε οι άνθρωποι πληρώνονται για να μην ενημερώνουν σωστά τον κόσμο και παίρνουν μπόνους αν γλυτώσουν το κράτος από επιδόματα!!! Χιχιχ

καλημερουδια!!! εγω κοριτσια δεν εχω ψαχτει καθολου γιατι ειμαι ανεργη και εχω ασφαλια στο ικα απο την καρτα ανεργιας μου.θα γεννησω και σε δημοσιο νοσοκομειο και εχω ακουσει οτι δεν δικαιουμε τιποτα... κριμα!!! πιο παλια εδειναν κατι στις ασφαλισμενες του ικα που γεννουσαν σε δημοσια:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μarioula μου αυτό είναι το κράτος πρόνοιας που έχουμε στην Ελλάδα…

Κάποιοι παίρνουν συντάξεις για γονείς που έχουν πεθάνει 20 χρόνια ++ , κάποιοι παίρνουν επιδόματα τυφλού, κουφού κτλ και αν είσαι άνεργη μητέρα απλά λες ευχαριστώ που δεν πληρώνεις… αλλά θα πληρώσεις κοπελιά γιατί το μωρό σου είναι τεκμήριο και σου λέει … κυρία μου που πας άνεργη να γεννοβολήσεις… άρα έχεις χρήματα, άρα θα σε φορολογήσω… το ότι εσύ μπορεί να έχεις δανεικά όλα τα συμπράγκαλα και τα ρούχα και μια κατσίκα να αρμέγεις στο μπαλκόνι για το γάλα του δεν έχει σημασία… ακόμα κι έτσι να ήταν πάλι φοροδιαφεύγεις, αλλιώς δεν θα έκανες παιδί…

Από χθες άρχισα να νιώθω ότι αυτή η κοιλίτσα εδώ δεν είναι κοιλίτσα και είναι κοιλούμπα… θα μου πεις τώρα το κατάλαβες;;; κι όμως… δεν παν να λέει η πεθερά μου ότι η κοιλιά μου είναι μικρή! Εγώ την βλέπω… και στις γωνίες την βλέπουν και όλοι οι άλλοι πρώτα αυτή … και σαν παπί περπατάω εδώ και καιρό… και τα νύχια στα πόδια μου δεν μπορώ να τα δω…. Πρέπει να τα σηκώσω ψηλά για να δω μήπως έχουν ξεβάψει... το δε ξύρισμα με καθρέπτη πια.. ή στα τυφλά… και ο μπέμπης ανά κάποια διαστήματα πάει και ακουμπάει σε ένα σημείο… και εκείνη την ώρα νιώθω ότι θα αδειάσει όλη η κύστη μου επιτόπου… για 3 δευτερόλεπτα νιώθω ότι μου έφυγαν, ότι έσπασαν τα νερά δεν ξέρω… αν σπάσουν τα νερά κάπως έτσι θα μοιάζει… και μετά πάει κάπου αλλού και όλα πάλι καλά…

Την Παρασκευή θα τον δούμε!!! J Άντε να περάσουν οι μερούλες!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα είχαμε τα 6μηνα του πατέρα μου ευτυχώς που δεν είχε ζέστη αλλιώς στο Σχιστό δεν κάθεσαι χωρίς καπέλο και σκίαση!!

Μαριούλα κι εμένα ο άντρας μου με έχει ασφαλισμένη δυστυχώς γίναμε μανούλες πάνω στην κρίση!!!χαχαχα!!!Καιρός τους ήταν να τσακώσουν βέβαια αυτούς που έπαιρναν τις παράνομες συντάξεις αλλά και τόσα χρόνια που εθελοτυφλούσαν καλά ήταν;Μεταξύ μας όλοι μας το ξέραμε...τελοσπάντων..με το καλό τα μωρά μας

Βίκυ κι εμένα το κάνει η μπέμπα αυτό!!Δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι όταν σπάνε τα νερά υποθέτω κι εγω κάπως έτσι θα είναι ελπίζω μονο να μην είναι τσακ!!και να τρέχουν χείμαρροι και καταράκτες απο κει κάτω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Εγώ πρωινή πρωινή!!!

withu επείδη και εγώ άνηκω ΟΠΑΔ κατά μια έννοια!!Έχω πάρει άδεια κύησης 2 μήνες πριν την ΠΗΤ!! Με Ιατρική γνωμάτευση του γιατρού!!!

Και μετά τον τοκετό θα πάρω άδεια λοχείας για 3 μήνες !!! Απ'ότι ξέρω για τα επιδόματα!!Έχουμε μόνο επίδομα τοκετού!!Το οποίο αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν το παίρνεις!!Και αν γεννήσεις σε ιδιωτικό τα παίρνει το ιδιωτικό από ΕΟΠΠΥ και εσύ έχεις κάποια έκπτωση!!!

Νομίζω η Νέμινα είναι εκπαιδευτικός???:confused::confused::confused: Νέμινα που είσαι???

Nα εισαι καλα Κατριν κ συ κ οι αλλες κοπελιες για το ενδιαφερον σας.Οι φιλες μου εκπ/κοι που εχουν γεννησει ειναι διορισμενες σε ιδιωτικα σχολεια με ασφαλιση ικα.Θα προσπαθησω να βρω μια νεα συναδελφο που γεννησε περσι.Μηπως μπορεις να μου πεις περιπου εγραψε στη γνωματευση ο γιατρος;Βεβαιωνει οτι εισαι εγκυος σε συγκεκριμενη εβδομαδα κυησης;

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστούν τα ζωάκια μου!!

Withu :

Αυτή είναι η σελίδα του ΟΠΑΔ για το επίδομα τοκετού :

http://www.opad.gr/GeneralAspx/ShowPage?a_View=%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%20%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%A4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D

Γενικά δεν είδα να λέει κάπου για την άδεια όπως λέει το ΙΚΑ λοχείας και αυτή πριν την γέννα…

Και εδώ μπορείς να βρεις τα γραφεία για επικοινωνία μαζί τους :

http://www.opad.gr/Sector/FindNearestMap

Γενικά θα το κυνηγήσεις… είπαμε οι άνθρωποι πληρώνονται για να μην ενημερώνουν σωστά τον κόσμο και παίρνουν μπόνους αν γλυτώσουν το κράτος από επιδόματα!!! Χιχιχ

Μπαβο σου βικακι!Εισαι πολυ προχω-.Σε ευχαριστω!Δεν πολυκαταλαβαινω πως θα βρω τα γραφεια οπαδ...Θα το ψαξω καλυτερα.

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα είχαμε τα 6μηνα του πατέρα μου ευτυχώς που δεν είχε ζέστη αλλιώς στο Σχιστό δεν κάθεσαι χωρίς καπέλο και σκίαση!!

Μαριούλα κι εμένα ο άντρας μου με έχει ασφαλισμένη δυστυχώς γίναμε μανούλες πάνω στην κρίση!!!χαχαχα!!!Καιρός τους ήταν να τσακώσουν βέβαια αυτούς που έπαιρναν τις παράνομες συντάξεις αλλά και τόσα χρόνια που εθελοτυφλούσαν καλά ήταν;Μεταξύ μας όλοι μας το ξέραμε...τελοσπάντων..με το καλό τα μωρά μας

Βίκυ κι εμένα το κάνει η μπέμπα αυτό!!Δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι όταν σπάνε τα νερά υποθέτω κι εγω κάπως έτσι θα είναι ελπίζω μονο να μην είναι τσακ!!και να τρέχουν χείμαρροι και καταράκτες απο κει κάτω!!!

Λυπαμαι για τον μπαμπα σου κουκλα μου!Να ζησετε να τον θυμαστε κ μονο ευχαριστα να εχετε απο δω κ περα!

Ευτυχώς γεννάμε σε περίοδο κρίσης... οξύμωρο ε!

Να εξηγήσω το γιατί... πολλές είμαστε άνεργες οπότε η δουλειά μας θα είναι full time μητέρες και αυτό είναι κέρδος για το παιδί και για μας. Δε θα μεγαλώσει τόσο πολύ με γιαγιάδες που μπορεί να χαθεί ο έλεγχος, ούτε με νταντάδες και σίγουρα δε θα σκεφτόμαστε να βρούπε πολλά χρήματα για να παρκάρουμε το παιδί σε ένα βρεφονηπιακό και αργότερα σε ιδιωτικό σχολείο αμφιβόλου ποιότητας μόνο και μόνο γιατί μπορεί να είναι εκεί μέχρι αργά το απόγευμα.

Το παιδί θα μάθει με τα λίγα, θα είναι πιο συνετό στις επιλογές του και ιδανικά λιγότερο σπάταλο μεγαλώνοντας. Θα μάθει τη γειτονιά του, να την εκτιμάει να την προσέχει και να παίζει σε αυτή...

Αυτά τα λίγα μου ήρθαν έτσι πρόχειρα στο μυαλό... είναι κι η ώρα για τη βόλτα του σκύλου! :D

Μάκια πολλά, καλό βράδυ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...