Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια καλημέρα!!

Καλό ΣΚ να έχουμε!!Οι κοιλίτσες που είναι διακοπές να κάνουν τα μπανάκια τους και να το απολαύσουν!!!

ΕΜείς εδώ!!!Αυτό το ΣΚ έχει βαψίματα!!ΧΙΧΙ!!! Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!

Ευτυχώς δηλαδη γιατί έξω δεν κυκλοφορεί ψυχή!!Έχουν εξαφανιστεί όλοι και όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά!! Βγήκα χθες έξω και κυκλοφορούσα μόνη μου!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια καλημέρα!!! Το κάνετε;;; Εγω σήμερα έχω ραντεβού με 4 εγκυουλες στο Ηράκλειο!! Απο άλλο φόρουμ.. Θα πέσει πολυ γέλιο.. Να ρωτήσω,μπαίνει η εβελινα με τα διδυμακια;;;Είναι καλα;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα σας,

Σήμερα ο τίτλος θα είναι ʽʼ όταν η vicky ανακάλυψε το amazon.co.uk ʽʼ. Σας είχα πει ότι όταν βρίσκω κάτι άχρηστο που ίσως να είναι σε κάποιον χρήσιμο θα σας το βάζω να το βλέπετε κι εσείς.…

Γενικά είμαι άσχετη από μωρά, το 1ο μου θα είναι και όσο να είναι ψάχνω σε forum διαβάζω διάφορα, βρίσκω διάφορα άχρηστα αντικείμενα και πάει λέγοντας.

Εδώ στην επαρχεία, τα πάντα είναι λίγο πιο ακριβά, πχ δεν μπορείς να βρεις σαμπουάν επώνυμο κάτω από 4,70ευρώ ή 5,15ευρώ εκτός και αν είναι μινι μινι συσκευασία. Έτσι δεν μπορείς να βρεις και pampers και γενικά οτιδήποτε παίζει σε άλλη περιοχή που μπορεί να έχει και μια προσφορά -3ευρώ ή ένα κουπόνι κτλ…

Την άκρη την βρήκα βέβαια καθώς η αδερφή μου έχει μπέμπη και παίρνει πάνες και άλλα διάφορα και θα μου παίρνει κι εμένα όποτε έχει προσφορά και θα μου τα στέλνει.

Αλλά για όποια ενδιαφέρεται βρήκα σε ένα άλλο forum κοπέλες που ψωνίζουν πάνες από το amazon.co.uk και αν πάρεις 3-4 πακέτα τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σύγκρινα τις τιμές από ελληνικά site , όχι πακέτα προσφοράς και μου βγήκε ότι για πάνες 80 ημερών η διαφορά τιμής στην ίδια μάρκα μπορεί να φτάσει και στα 88ευρώ . Βέβαια η τιμές που βλέπετε είναι χωρίς το ΦΠΑ οπότε αν δοκιμάσετε να κάνετε μια αγορά πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, σας εμφανίζει το τελικό ποσό και αν δείτε ότι σας συμφέρει τότε την ολοκληρώνεται.

Επειδή λοιπόν χθες δεν είχα τι να κάνω και έψαχνα διάφορα, σας γράφω τον τρόπο που μπορείς να παραγγείλεις γιατί με παίδεψε λίγο στην αρχή και πήγαινα βήμα βήμα με τις οδηγίες που είχαν δώσει οι κοπέλες από το άλλο forum.

Αρχικά φτιάχνεις ένα λογαριασμό με ένα e-mail και ένα password, βρίσκεις τι θες να ψωνίσεις και τα βάζεις στο καλάθι. Αφού θελήσεις να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου και πας στο ταμείο σου εμφανίζει διεύθυνση για το που θα τα στείλουν και τρόπο πληρωμής. Εγώ έχω μια κάρτα λογαριασμού που συνήθως είναι άδειος και τον χρησιμοποιώ για αγορές μέσω internet, βλέπω τα ποσά και καταθέτω στο λογαριασμό τα όσα πρέπει και πληρώνω μέσω της κάρτας που έχει ο λογαριασμός… αυτά για να μην μπλέκουμε με πιστωτικές και αγορές μέσω internet… βέβαια για όσες δεν φοβούνται κανονικά η χρήση πιστωτικής. Δεν νομίζω πως έχει αντικαταβολή. Στη συνέχεια επιλέγεις τρόπο αποστολής , όταν η παραγγελία σου είναι ικανοποιητική για να είναι δωρεάν σου εμφανίζει ως τρόπο αποστολής το FREE Super Saver Delivery (3-10 business days) ( μεταφορικά δωρεάν ) και πρέπει να έχεις και το Group my items into as few deliveries as possible. Πατώντας επόμενο σου βγάζει το τελικό ποσό σε λίρες και ευρώ, ενώ το Postage & Packing πρέπει να είναι 0ευρώ . Τώρα καμιά φορά βγάζει κάτι ποσά, ίσως είναι δωρεάν τα μεταφορικά για επιλεγμένα προϊόντα. Πάντως στις περισσότερες προσπάθειες που έκανα ήταν 0ευρώ .

Καλή τύχη J

Καλημέρα κοπελιές!!!!

Άννα δεν το είχα παρατηρήσει...υπέθετα οτι είναι διακοπές η Εβελίνα,λες να έχει συμβεί κάτι;Είναι κι άλλες κοπέλες που έχουν ψιλοχαθεί..ας μη σκεφτόμαστε άσχημα..Εβελινάκι μπες να μας πεις νέα σου!!!

Elvina να περάσεις υπέροχα...Χαλκιδική είχαμε πάει τις πρώτες μας διακοπες με το Νικόλα..στο Πευκοχώρι..προσωπικά δε με ξετρέλλανε αν κι η αδερφή μου που είχε πάει λιγα χρόνια πριν μου έλεγε τα καλύτερα...μάλλον είμασταν στο λάθος πόδι!!

Βικάκι αυτά είναι τα καλά της πρωτευούσης...δεν είναι μόνο οτι σας "καπελώνουν" με τα κάθε είδους μεταφορικά δεν βρίσκετε και όλα τα είδη..ή μάλλον εδω μπορείς να βρεις μεγαλύτερη ποικιλία..εγω έχω δει κάνα δυο αποθήκες με χαρτικά εδω στο Χα"ι"δάρι και θα συγκρίνω τις τιμές στις πάνες σε σχέση με το σ/μ...ο,τι γλυτώνει ο καθένας καλό είναι!!!

Εμείς έχουμε να δούμε τον μπαμπά μας απο την Πέμπτη το βράδυ...ξεφόρτωνε στην Κέρκυρα και δεν μας ήρθε ακόμα σπίτι αν και είναι εδω...μου κακοφαίνεται πολύ βρε κορίτσια όταν τον στέλνουν τόσο μακριά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Riniw μου, έτσι είναι με τις τιμές… και τα μεταφορικά μην φανταστείς ότι είναι πολλά. Αλλά για αυτό είναι το 16% του φόρου για να έρχεται μία η άλλη με τα μεταφορικά, τότε πες μου γιατί να τα πληρώνω χρυσά;. Είχαμε κι ένα γνωστό ζευγάρι πέρυσι που ερχόταν τα καλοκαίρια και με θεωρούσαν υπερβολική και μου το είπαν φέτος κατάμουτρα… ότι πέρυσι σε θεωρούσαμε υπερβολική που έλεγες για την ακρίβεια και για τις διαφορές στις τιμές… φέτος λέει το είδα και είχες απόλυτο δίκιο τραγικές διαφορές... Ε βέβαια φέτος που έσφιξαν τα πράγματα για όλους… Ένα θα σου πω όταν οι φράουλες στην Αθήνα είχαν 2 ευρώ το κιλό, εδώ μετά από 2 εβδομάδες που υποτίθεται πέφτει και η τιμή τις αγόρασα 4,78 ευρώ το κιλό… thatʼs life… Πληρώνω την ποιότητα ζωής… που ευτυχώς την έχω.

Τώρα κι εσύ το ξέρω πως ζορίζεσαι με τη δουλειά του άντρα σου και τα μακρινά ταξιδάκια έτσι γκαστρούλα που είσαι κι εγώ θα έτρεμα … αλλά κάνε υπομονή γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχω αδερφό με 4 παιδιά που είναι άνεργος και γαμπρό με 3 παιδιά επίσης άνεργο…. Μετά από 15 – 20 χρόνια στις νταλίκες… κάνε υπομονή και το σταυρό σου Ρηνιώ μου.

καλημερα κοιλιτσες!!!και καλο σαββατοκυριακο!!! μιςς καραμελ μου ασε το σκυλακι μου τρωει τα πανταααααααααααααααα εκτος απο την σκυλοτροφη πρεπει να το αφησω τρεις μερες νηστικο για να φαει σκυλοτροφη του εχω παρει παρα πολλες αλλα καμια δεν θελει προτημα την μαγειρικη μου ισως να φταιει αυτο...σαμπουαν ναι του αλλαξα επειδη ειναι καλοκαιρι τον κανω κανω μπανιο με ενα αποπαρασιτοκτωνο σαμπουαν για να μην κολλαει ψηλλους οταν τον πηγαινω περιπατο γτ κολλησε ενα-δυο φορες στις αρχες του καλοκαιριου κ απαπα τα συχαινομαι τα ψηλλακια!!!:shock:και να φανταστεις του ειχα βαλει κ αμπουλα...μπανιο η κτηνιατρος μου ειπε καθε 10-15 μερες να τον κανω αλλα εχει φορες που τον κανω πιο συχνα.καλα οσο για το φυλακας δεν το συζηταμε το δικο μου σκυλακι αν δειτε απο φωτο που εχω στο facebook ειναιμια σταλιτσα και ομως αν θελει ας κανει κανενας οτι περναει εξω απο το σπιτι μου η οτι χτυπαει την πορτα χιχι εχει πολυ πλακα δεν δαγκωνει αλλα γαβγιζει παρα πολυυυυυυυ και αυτο ειναι αρκετο πιστευω για να σε ενημερωσει οταν ας πουμε κοιμασαι, η ακομα κ να λειπεις το βραδυ αν ερθει ο κλεφτης και ακουσει το σκυλι να γαβγιζει θα φυγει αμεσως γιατι θα σηκωθει ολη η γειτονια στο ποδο η θα σκεφτει οτι για να εχει σκυλο μεσα στο σπιτι ισως να ειναι κ τα αφεντικα μεσα...ελβινα μου καλα να περνας στις διακοπες σου:Pαννα μου καλα να περασεις στο καφεδακι που θα πας με τις κοπελιες πλακα θα εχει!!!:P:p:pναι οντως βρε κοριτσια μου που ειναι η εβελινα μας???μας ελεγε οτι φοβαται και για προωρο τοκετο λογω διδυμων λετε να γεννησε???μακαρι να ειναι ολα καλα και συντομα να μπει να μας πει νεα της!βικυ μου θα μπω να δω την σελιδα που μας εδωσες αντικαταβολη σιγουρα δεν εχει???κριμα θα ηταν καλυτερα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Βίκυ μου έχεις απόλυτο δίκιο...και σκέψου οτι μας περιμένει και δύσκολος χειμώνας,αν δεν πέσει το πετρέλαιο θέρμανσης...

Επίσης έχεις δίκιο που λες οτι πληρώνεις την ποιότητα ζωής..ψέμματα να λέμε τώρα,να κοροιδευόμαστε;

Μαριούλα μου φαίνεται αυτά τα μικρά σκυλιά που δεν τα πιάνει το μάτι σου είναι οι καλύτεροι φύλακες!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Βίκυ μου έχεις απόλυτο δίκιο...και σκέψου οτι μας περιμένει και δύσκολος χειμώνας,αν δεν πέσει το πετρέλαιο θέρμανσης...

Επίσης έχεις δίκιο που λες οτι πληρώνεις την ποιότητα ζωής..ψέμματα να λέμε τώρα,να κοροιδευόμαστε;

Μαριούλα μου φαίνεται αυτά τα μικρά σκυλιά που δεν τα πιάνει το μάτι σου είναι οι καλύτεροι φύλακες!!!!!!

ναι σου λεω ειναι ο καλυτερος συναγιαρμος δεν μπορει να περασει ανθρωπος εξω απο το σπιτι:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

KATRINDM : Καλημέρα και σε σένα και καλά βαψίματα! Πρόσεχε μην κάτσεις και μυρίζεις πολύ τα χρώματα… εσύ να επιβλέπεις από μακριά… Αυτές τις μέρες οι μεγάλες πόλεις είναι ονειρικές… άδεις ήσυχες… βέβαια κάνουν πάρτι και οι κλέφτες…

Μαριούλα : εγώ έχω 2 σκυλιά και ένα γάτο, πήραμε αμπούλες για όλα ανάλογα με τα κιλά τους και ο γάτος κόλλησε τσιμπούρια… το ίδιο και η μπουμπού, τόσο καιρό που δεν του είχα τπτ του γάτου ήταν μια χαρά, η μπουμπού έχει και το κολάρο της και την αμπούλα !! Με λίγα λόγια η αμπούλα στην δική μας περίπτωση δεν έκανε τίποτα…

προμηθευτήκαμε ένα σπρέι υγρό που ουσιαστικά είναι το ίδιο με ένα πανάκριβο υγρό που κυκλοφορεί στην αγορά και τους ψεκάζουμε όλους κάθε τόσο… κανονικά κρατάει 2 μήνες…. Αλλά εμείς τα κάνουμε μπανάκι και τα ψεκάζουμε πιο συχνά μιας και τα σκυλογατάκια μας είναι έξω στο χωράφι. Θα δω την μάρκα και θα σου πω, το υγρό που πήραμε είναι το ίδιο με το πολύ επώνυμο, αλλά με άλλη επωνυμία έχει άλλη τιμή, σωθήκαμε πάντως.

Αποφάσισα να πάρω σκύλο όταν είδα ένα ομορφούλικο beaglaki, ο άντρας μου ήθελε ένα … ( δεν θυμάμαι ράτσα, αλλά μου φάνηκε ασχημούλικο )… Από το φροίξο και την μπουμπού δεν περνάει ούτε μύγα… και τα σκυλάκια είναι μεσαίου μεγέθους! Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο και φοβιστερό το σκυλί για να είναι φύλακας! Ακόμα και μια φίλη μου που έχει μαλτεζάκι, ασφάλεια νιώθει αφού μόλις ακούσει βήματα έξω από την πόρτα ξεσηκώνει την γειτονιά.

Ρηνιώ: Άστα για το πετρέλαιο… νομίζω ότι φέτος θα είναι πολλά τα σπίτια που θα χρησιμοποιούν το τζάκι και το κλιματιστικό και ακόμα περισσότερα αυτά με την ξυλόσομπα… και να σου πω και κάτι στην έκθεση που είχαμε πάει και βλέπαμε τα τζάκια και τις σόμπες τις ενεργειακές μια χαρά ήταν αν ήμουν σε διαμέρισμα σόμπα θα αγόραζα σαν κι αυτές. Το πετρέλαιο θα είναι απαγορευτικό όπως και να έχει. Κάνω το σταυρό μου που φτιάξαμε το τζάκι, γιατί το καημένο και πέρυσι μας ζέστανε, αλλά με του μπάνιου το τζάμι ανοιχτό πούντιαζε όποιος ήθελε πιπι… και φέτος με το μωρό αυτό δεν μπορούσε να γίνει…

Διαφημίσεις

Μαριούλα πολύ θηρίο ο Τιμον!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!απορώ πως δε του φοράς φίμωτρο για να τον βγάζεις βόλτα!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!γερό να είναι το ζωντανό...

Βίκυ ναι ξεσηκώνουν τη γειτονιά τα μεσαίου μεγέθους αλλά μια κλωτσιά να τους δώσεις τα έστειλες!!!!ενω πες μου ένα θηρίο ροντβάιλερ δε θα το σκεφτείς;;;

Όσο για το πετρέλαιο άστα σου λέω...προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά γιατί όλα έχουν μειωθεί (απο άποψη εσόδων) και έχει αυξηθεί ο όγκος των υποχρεώσεων...μέχρι και βενζίνη ο κόσμος βάζει με το σταγονόμετρο..

Τί τζάκι έχεις;Εμείς έχουμε αφήσει την αναμονή όταν έχτιζε απο πάνω ο κουνιάδος μου,τώρα πρώτα ο Θεός να μας αξιώσει να είμαστε γεροί,όταν κάνουμε την ανακαίνιση θα βάλω κι εγω ένα γωνιακό ανοιχτό απο δεξιά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marioula1234 δεν έχει αντικαταβολή έτσι διάβασα και στο άλλο φορουμ, αλλά δεν μου το έβγαλε και στις επιλογές. Εγώ που δεν θέλω πιστωτικές έχω έναν λογαριασμό άδειο και μια κάρτα που του αντιστοιχεί για να κάνεις αναλήψεις. Αυτή είναι και visa… μπορώ να ψωνίσω από το internet αλλά να έχει χρήματα ο λογαριασμός. Πάντα βάζω το ποσό που αντιστοιχεί στα ψώνια και + 3 ευρώ μην γίνει κανένα λάθος… δεν προτιμώ τις προπληρωμένες που έχουν οι τράπεζες για το internet γιατί κάτι έξτρα σε χρεώνουν για κάθε συναλλαγή…

Αν μπεις στο site επάνω στο πλαίσιο που έχει για αναζήτηση μπορείς να γράψεις pampers και σου βγάζει διάφορα… έχει και μωρομάντηλα...

riniw : Τζάκι είχαμε, αλλά βάλαμε ενεργειακό, όχι όμως με σωληνώσεις σε όλο το σπίτι καθώς δεν χρειαζόταν λόγω του ότι είναι μικρό χωρίς πολλά , πολλά δωμάτια .. απλά η ζέστη θα έρχεται από γύρω γύρο από το τζάμι του που έχει αεραγωγούς, από 2 τρύπες αεραγωγούς στο επάνω σημείο που φεύγει η καμινάδα και από έναν άλλο αεραγωγό που ουσιαστικά είναι τρύπα μέσα από το τζάκι στην κρεβατοκάμαρα που είναι μεσοτοιχία. Να βάλετε οπωσδήποτε ενεργειακό. Όσοι φίλοι μας έχουν, σώθηκαν. Ζεσταίνει όλο το σπίτι, καίει λίγα ξύλα σε σχέση με το απλό το τζάκι και είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με το καλοριφέρ.

Αν το σπίτι σας είναι οικογενειακή υπόθεση δηλαδή πάνω κάτω συγγενείς γιατί δεν συζητάτε να αλλάξετε τον καυστήρα και να τον κάνετε ξυλοκαυστήρα… δηλαδή αντί για πετρέλαιο να καίει ξύλα και να ζεσταίνει το νερό του καλοριφέρ… πάλι πιο φθηνά είναι.. ( δεν ξέρω πως λέγεται κανονικά για αυτό το λέω ξυλοκαυστήρα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ξύλα κανονικά και κάτι που λέγετε pellet και είναι συμπιεσμένο ξύλο ) δεν είμαι ειδικός για να ξέρω τι συμφέρει από τα δύο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από πετρέλαιο.

ρινιω μου ειδες θηριο το σκυλακι μου???:tongue::tongue::tongue::tongue:το σκεφτηκα και εγω για το φιμωτρο:rolleyes: χιχιχι βικυ μου πανεμορφα τα ζωακια σου:P παντως ειδες βλακεια οι αμπουλες???καθολου δουλεια δεν κανουν!!! περιμενω να μου πεις την μαρκα απο το σπρευ αν και δεν κυκλοφορει εξω ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι το σκυλακι μαπλα οταν το παω μια στο τοσο περιπατο μπορει να παρει κκανενα ψηλλο απο το δρομο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...