Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοιλακια

τι κανετε κοριτσακια μου ολα καλα??? εγω ακομα διακοπουλες τη κυριακη γυρναω πολυ ωραια περναμε πολυ ξεκουραση πολυ φαι και πολυ υπνο εχει το μενου κατι που το χρειαζομουνα εκτος απο το φαι αλλα τεσπα χαχαχχαχα

χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια που γιορταζανε προχτες και με το ακλο ολα τα μωρακια

καλε θελω και εγω να με κανετε φιλη στο φεις νομιζω μονο την αννα και τι μισ καραμελ εχω στειλτε μου πμ και μενα να σας βρω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες τις κοπελες!!!μiςς καραμελ μου εχεις δικιο κ εγω σε φωτο που ειμαι φατσα φαινεται πολυ μικρη ενω προφιλ κ εμενα φαινεται μεγαλη:tongue:αννα μου δεν εχει ac εκει που ειστε???καλα να περνας κοιτα να χαρεις τις διακοπες σου τι να πουμε κ εμεις που δεν πηγαμε διακοπες φετος?tatum μου πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα με την μεση ε?και στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ηταν τοσο εντονοι οι πονοι στην μεση???

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα σε ολες τις κοπελες!!!μiςς καραμελ μου εχεις δικιο κ εγω σε φωτο που ειμαι φατσα φαινεται πολυ μικρη ενω προφιλ κ εμενα φαινεται μεγαλη:tongue:αννα μου δεν εχει ac εκει που ειστε???καλα να περνας κοιτα να χαρεις τις διακοπες σου τι να πουμε κ εμεις που δεν πηγαμε διακοπες φετος?tatum μου πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα με την μεση ε?και στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ηταν τοσο εντονοι οι πονοι στην μεση???

Τίποτα δεν έχει.. Τι περιμένεις.. Ούτε ac ούτε πλυντήριο ρούχων.. Γκρρρρρ... Για αυτο τα εχω παρει....Έχω κ εγω fb μαριουλα, αν θες στείλε μου πμ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες έφτιαξα ένα χαλβαδάκο μούρλια…

Από ρούχα κι εγώ ευτυχώς είχα κάτι σαλβαράκια από πέρυσι, μου έδωσε και η κουμπάρα μου ένα παντελόνι εγκυμοσύνης και 2 φουστανάκια και η αδερφή μου 5-6 φορέματα, αλλά είναι λίγο κυριλέ. Έχω και μερικές φαρδιές μπλουζίτσες… την βόλεψα…

Δεν είναι βλέπεις και μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι και όσα πήρα πριν οπότε εκ των πραγμάτων δεν μου έκανε τίποτα!

Η πεθερά μου είπε ότι η κοιλιά μου είναι μια χαρά, μικρή…. Τώρα άλλο μέτρο σύγκρισης δεν έχω…

Tatum… Τι πεθεροπληξία είναι αυτή!! Δόξα το θεό με λυπήθηκε και μου έστειλε πεθερά άγιο άνθρωπο…. Δεν ανακατεύεται πουθενά, αλλά και να θέλει την controlaro άνετα… αφού την παρακαλάω να έρθει στο σπίτι χιχιιχ… η μάνα μου όμως... όσοι την έχουν πεθερά πεθερόπληκτους τους λες… αν και έχει χαλαρώσει πλέον… πάντως εγώ δεν μασάω τους αγαπάω τους εκτημώ θα τρέξω αν χρειαστεί, αλλα και ο καθένας σπίτι του J και ευτυχώς και ο άντρας μου είναι της ίδιας άποψης και δεν έχουμε εσωτερικά προβλήματα…

Καραμελάκι τι σκυλάκι έχεις;;; Εμείς ένα beagle τον Φροίξο & ένα γκριφον κανίς την Μπουμπού. Φυσικά να μην ξεχάσω το Ριρίκο το σκυλόγατο…

Διαφημίσεις

tatum μου πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα με την μεση ε?και στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ηταν τοσο εντονοι οι πονοι στην μεση???

Στην πρωτη εγκυμοσυνη την αντεχα, στη γεννα με τσακισε 2 μερες! Εκανα πολλες χαζομαρες ομως την πρωτη γεννα και μετα :?. Οποτε ειμαστε Ελλαδα βγενουμε 1/2 μερες και κουβαλουσα τη μικρη, κοιμισμενη στην επιστροφη, κανα μισαωρο και οταν ειμασταν Καταρ, εφαγε φρικη η μικρη και δεν κοιμοταν την πηγενα στα εμπορικα να παιξει για να μινει ξυπνια τη μερα και να στρωσουμε ωραρια ξανα και κατεληγα να την κουβαλαω (παλι κοιμησμενη) για ωρες. Βαλε και τα παιχνιδια που καναμε (ολο τη νεραιδα να πεταει θελει) και αλλα χαζα που κανω και κουβαλαω οτι βρω, δεν εχω και βοηθια καθολου. Πριν μηνω εγκυος παλι με φυσιοθεραπιες ειμουνα. Πολυ θελει? Τωρα μονο το πρωι δεν ποναω και για να αλλαξω πλευρο πρεπει να ειμαι ξαπλα απο ωρες, αλλιος η παραμικρη κηνηση μου κοβει την ανασα απ τον πονο :(.

Ξεχασα να πω και χρονια πολλα στις εορταζουσες!! Συγνωμη :oops:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες έφτιαξα ένα χαλβαδάκο μούρλια…

Από ρούχα κι εγώ ευτυχώς είχα κάτι σαλβαράκια από πέρυσι, μου έδωσε και η κουμπάρα μου ένα παντελόνι εγκυμοσύνης και 2 φουστανάκια και η αδερφή μου 5-6 φορέματα, αλλά είναι λίγο κυριλέ. Έχω και μερικές φαρδιές μπλουζίτσες… την βόλεψα…

Δεν είναι βλέπεις και μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι και όσα πήρα πριν οπότε εκ των πραγμάτων δεν μου έκανε τίποτα!

Η πεθερά μου είπε ότι η κοιλιά μου είναι μια χαρά, μικρή…. Τώρα άλλο μέτρο σύγκρισης δεν έχω…

Tatum… Τι πεθεροπληξία είναι αυτή!! Δόξα το θεό με λυπήθηκε και μου έστειλε πεθερά άγιο άνθρωπο…. Δεν ανακατεύεται πουθενά, αλλά και να θέλει την controlaro άνετα… αφού την παρακαλάω να έρθει στο σπίτι χιχιιχ… η μάνα μου όμως... όσοι την έχουν πεθερά πεθερόπληκτους τους λες… αν και έχει χαλαρώσει πλέον… πάντως εγώ δεν μασάω τους αγαπάω τους εκτημώ θα τρέξω αν χρειαστεί, αλλα και ο καθένας σπίτι του J και ευτυχώς και ο άντρας μου είναι της ίδιας άποψης και δεν έχουμε εσωτερικά προβλήματα…

Δε λες που δεν τους εχω κοντα?

Καραμελάκι τι σκυλάκι έχεις;;; Εμείς ένα beagle τον Φροίξο & ένα γκριφον κανίς την Μπουμπού. Φυσικά να μην ξεχάσω το Ριρίκο το σκυλόγατο…

Κι εγω θα θελα ενα σκυλακι :(, ζορικα τα πραγματα ομως με τα ταξιδια...

Το παραξενο ειναι οτι, λες και η φυση θελει να μου κανει το χατιρι, φεραν στη μαμα μου χελωνες στην αυλη της οπου γεννησε και μια γατα και τις προαλες "νταντεβαμε" ενα σπουργιτακι που επεσε στο μπαλκονι μας (δεν την παλεψε τελικα :().

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδιααααα!!!! Πρωινή πρωινή εγώ όπως πάντα :tongue:

Ο μπασταρδάκος μου είναι ημίαιμο κοκόνι. Χθές το βράδυ λοιπόν στη βόλτα συναντήσαμε μια άσπρη κοκονίτσα τη lady... κουκλάρααα!!! Έγινε λοιπόν το έλα να δείς, και δώστου τρεξίματα ο δικός μου και δώστου νάζια αυτή, μιλάμε για τρελό κόρτε!!!!

tatum... τι να πω ρε συ... περαστικά (για τα πεθερικά σου) και καλό κουράγιο (για τη μέση σου)

Τουλάχιστον είναι και ο μπαμπάς σας εκεί και περνούν οι μέρες διαφορετικά!

Χθές έλιωσα στο κολύμπι... από την πρώτη μέρα είχαν πιαστεί κάτι μυς που δεν είχαν κουνηθεί από την εγκυμοσύνη και μετά. Χθές δεν έβγαινα από τη θαλασσα με τίποτα. Υπτια, πρόστια, ελεύθερο πέρα δώθε ήμουν βέβαια χαλαρά μη σηκώσουμε και πολλούς παλμούς. Ο άντρας με εγκατέλειψε νωρίς και βγήκε λόγω μέσης και γω συνέχισα:P

Αλήθεια αυτό που λένε ότι οι έγκυες δεν πρέπει να κάνουν βουτιές... για τα μακροβούτια μιλάμε??? Καλά μακροβούτια δεν κάνω, δεν έχω τις ίδιες αναπνοές αλλά πόσο αν αφήσω το κεφάλι μου εκτός νερού? Όλο μπλούμ είμαι:rolleyes:

Αννούλα μου ωραίες οι διακοπές αλλά το ac χρειάζεται γαμώτο! Τουλάχιστον ξεσκάτε λίγο, αλλάζετε παραστάσεις και μετά θα κάνεις χαρές που θα είσαι πάλι σπίτι σου!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αννα μου σου εστειλα π.μ :P καλα και πως πλενεις τα ρουχα στο χερι? τατουμ μου υπομονη κοντευεις πιστευω πως μολις γεννησεις θα ειναι καλυτερα τα πραγματα με την μεση σου.ερωτηση οσες εχετε σκυλακι εσας μαδανε τα δικα σας????το δικο μ δεν μαδαγε καθολου τον χειμωνα τωρα ομως μαδαει παρα πολυ.......!λετε τον χειμωνα να σταματησει να μαδαει παλι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula θύμισέ μου τι ράτσα έχεις...

Τα σκυλιά που έχουν διπλό μανδύα μαδάνε πολύ κάθε φθινόπωρο και άνοιξη, στην αλλαγή του καιρού δηλαδή όσο αυτή διαρκεί.

Τα υπόλοιπα που έχουν ένα μανδύα εκτός από το ότι δεν πρέπει να τα κουρεύεις όπως λανθασμένα κάνουν πολλλοί χειάζονται "μάδημα" από ειδικό έτσι ώστε να απαλλαχτούν από το επιπλέον μαλλί αλλά να μη τραυματιστεί το δερματάκι τους που είναι ευαίσθητο συνήθως!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

marioula θύμισέ μου τι ράτσα έχεις...

Τα σκυλιά που έχουν διπλό μανδύα μαδάνε πολύ κάθε φθινόπωρο και άνοιξη, στην αλλαγή του καιρού δηλαδή όσο αυτή διαρκεί.

Τα υπόλοιπα που έχουν ένα μανδύα εκτός από το ότι δεν πρέπει να τα κουρεύεις όπως λανθασμένα κάνουν πολλλοί χειάζονται "μάδημα" από ειδικό έτσι ώστε να απαλλαχτούν από το επιπλέον μαλλί αλλά να μη τραυματιστεί το δερματάκι τους που είναι ευαίσθητο συνήθως!

τωρα που μ ειπες διπλο μανδυα τα καταλαβα ολα;) δεν ξερω κ πολλα γιατι δεν ειχα ποτε ξανα σκυλακι... τσιουαουα εχω ξερεις κατι για τα τσιουαουα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια,ήθελα να μπω το απο το πρωι αλλά δεν.....

Καραμελάκι κι εγω έτσι είμαι στη θάλασσα...τα μακροβούτια τα ξέχασα όχι μόνο λόγω αναπνοής αλλά και γιατί η κοιλιά ανεβαίνει όλη προς τα πάνω και δεν βολεύει (το δοκίμασα οφ κορς!!!μη χάσω!!) οπότε όσο μπορώ σαν τις πάπιες βουτάω το κεφάλι μέσα...άσε δε που δε θέλω να βγαίνω έξω...

Άννα...πως σε καταλαβαίνω...και μες στις Μοίρες και χωρίς κλιματισμό και χωρίς πλυντήριο;;;εγω να ξέρεις στο Δαφνί κοντά είμαι και το Δρομοκα"ί"τιο κι αυτό κοντά είναι όπου σε φέουν μόλις επιστρέψεις θα έχομαι εγω να σε βλέπω κοριτσάκι μου!!!

Tatum πεθερόπληκτη!!!!κάνε υπομονή τί να σου πω...κανείς δε σε σέβεται αν δεν του το επιβάλλεις...εγω πάλι είμαι θειόπληκτη...η πεθερά μου σαν της Βίκυ..δεν μιλάει,δεν ανακατεύεται...

με τη μέση τελευταία παρατηρώ ενοχλήσεις ενίοτε αλλά είμαι οκ μάλλον είναι επειδή αλλάξαμε κρεβάτι και το στρώμα στο κρεβάτι μας δεν είναι ο,τι καλύτερο...

Εγώ απο ζωντανά θα ήθελα ένα σκυλάκι κι εγω,κατά προτίμηση ένα ροντβά"ι"λερ διότι το ισόγειο σπίτι θέλει προστασία...βέβαια αφ'ενός μεν μας λείπει το χρήμα για να το κάνουμε αφ'ετέρου επειδή έχει η συννυφάδα μου σκυλί βολευόμαστε!!!Προς το παρόν θέλω να πάρω κάνα δυο καναρινάκια αλλά όλο το λέω και δεν το κάνω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ή του ύψους ή του βάθους είμαι... τη μια μέρα πετάω και κάνω τα πάντα και την άλλη κοιμάμαι συνέχεια!!!

Σήμερα δεν είχε ούτε μπάνιο ούτε τίποτα. Σηκώθηκα μετά από 10ωρο ύπνο, ήπια καφέ έφαγα πρωινό, βλέπαμε καμια σειρά στο λάπτοπ με τον άντρα φάγαμε για μεσημέρι και νάνι πάλι! Τώρα αναστήθηκα μετά από ένα 4ωράκι ακόμα... πφφφφ!!!:|

Από τσιουάουα δεν ξέρω πολλά πράγματα δυστυχώς. Αν θεωρείς ότι μαδάει πιο πολύ από ότι συνήθως (που δε θα έπρεπε λόγω εποχής) σκέψου τα παρακάτω:

-έχεις αλλάξει τροφή

-πόσες φορές το μηνα το κάνεις μπάνιο και αν έχει γίνει αλλαγή στο σαμπουάν

-από συμπεριφορά και κακκά πως είναι??

Ρηνιώ όλοι οι σκύλοι μπορεί να είναι φύλακες... και αν όχι να ξεσκίσουν κάποιον επίδοξο κλέφτη όπως τα μεγαλόσωμα (ροτ, μαλινουά, γερμανικός ποιμενικος κ.α.) πολλά κάνουν εξαιρετικούς συναγερμούς και ας είναι μικρά (όπως το καμάρι μου πχ:tongue:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ή του ύψους ή του βάθους είμαι... τη μια μέρα πετάω και κάνω τα πάντα και την άλλη κοιμάμαι συνέχεια!!!

Σήμερα δεν είχε ούτε μπάνιο ούτε τίποτα. Σηκώθηκα μετά από 10ωρο ύπνο, ήπια καφέ έφαγα πρωινό, βλέπαμε καμια σειρά στο λάπτοπ με τον άντρα φάγαμε για μεσημέρι και νάνι πάλι! Τώρα αναστήθηκα μετά από ένα 4ωράκι ακόμα... πφφφφ!!!:|

Από τσιουάουα δεν ξέρω πολλά πράγματα δυστυχώς. Αν θεωρείς ότι μαδάει πιο πολύ από ότι συνήθως (που δε θα έπρεπε λόγω εποχής) σκέψου τα παρακάτω:

-έχεις αλλάξει τροφή

-πόσες φορές το μηνα το κάνεις μπάνιο και αν έχει γίνει αλλαγή στο σαμπουάν

-από συμπεριφορά και κακκά πως είναι??

Ρηνιώ όλοι οι σκύλοι μπορεί να είναι φύλακες... και αν όχι να ξεσκίσουν κάποιον επίδοξο κλέφτη όπως τα μεγαλόσωμα (ροτ, μαλινουά, γερμανικός ποιμενικος κ.α.) πολλά κάνουν εξαιρετικούς συναγερμούς και ας είναι μικρά (όπως το καμάρι μου πχ:tongue:)

πλάκα-πλάκα σαν να έχεις δίκιο!!!!αυτά του σαλονιού που λέμε κάνουν τέτοιο σαματά που και να μη θες σηκώνεσαι να δεις τι τρέχει!!!!του αδερφού μου του έδωσαν ένα αυτοκρατορικό κινέζικο πεκινουά...δεν το έχει πάρει ακόμα σπίτι αλλά περιμένω να μου πει..Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα με τα παιδιά,αυτά ε;και καλά για τα μεγάλα δε φοβάμαι για τα μικρά λέω...

Αυτός που έχει η συννυφάδα μου είναι πολύ μ@λ@κ@ς!!!!!! σου γαβγίζει και μόλις τον χαιδέψεις γίνατε κολλητοί!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!φύλακας να σου πετύχει!!!!!!Απλώς τα πρώην πεθερικά μου είχαν ροντβάιλερ γιατί έμεναν εκτός Αθηνων και ήταν υπέροχο σκυλί και καλό με τα παιδιά,αντιθέτως με τα όσα είχα ακούσει...βέβαια είχε μεγαλώσει τα εγγονάκια τους σχεδόν γιατί τον έχουν χρόνια αλλά γενικώς δεν πείραζε...γι'αυτό έχω κολλήσει εγω με τα συγκεκριμένα σκυλιά..τελοσπάντων προς το παρόν θα βολευτώ με τα καναρινάκια μου να τραγουδάμε παρέα και αργότερα βλέπουμε για σκυλί,ούτως ή άλλως είναι μια απόφαση που πρέπει να είναι κοινή...

Σε χαίρομαι πάντως που λιώνεις στον ύπνο...εγω το αντίθετο...πάντοτε ξύπναγα πρωί δε λέω και άναπλήρωνα το μεσημέρι αλλά τώρα έχω πραγματικά εκπλαγεί...και χωρίς απογευματινό καφέ και τόσες λίγες ώρες ύπνο..φαντάζομαι οτι έτσι θα βγει κι η μπουμπού...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kαλησπέρα σε όλες. Είμαι σε διακοπές στη Χαλκιδική. Σε διακοπές απ'όσο πρόλαβα να διαβάσω είστε πολλές αυτή την περίοδο. Καλά να περνάτε όλες σας! Πάω να κοιμηθώ σε λίγο, αν με αφήσει και ο μπέμπης που με έχει ταράξει στις κλωτσιές και στις γροθιές. Φιλάκια σε όλες!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...