Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Riniw : Τα τσάκισες φαντάζομαι τα παϊδάκια! Το μωρό σου χοροπηδούσε από τη νοστιμιά ή αδιαφόρησε;;;

Ο μπέμπης μου της προηγούμενες εβδομάδες ήταν πιο κινητικός, τώρα μάλλον έχει μεγαλώσει και δεν χωράει τόσο, αλλά καταλαβαίνω ότι αλλάζει μεριές… δηλαδή μπορεί να μην είναι τόσο κινητικός όσο πριν , αλλά αν κουνηθεί πάει βόλτα….

Μου το είπε και ο άντρας μου το πρωί που εγώ φυσικά κοιμόμουν κι εκείνος μίλαγε με το γιό του χιχιχ ( τι λέει στο παιδί όταν εγώ κοιμάμαι σαν το βόδι ήθελα να ήξερα… ) πάντως αυτό τον ακούει και κάνει κολοτούμπες και απλωτές… όσο μπορεί βέβαια…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Βίκυ μου φυσικά και έκανε κωλοτούμπες με τα παϊδια...παιδί του πατέρα της!!!!δεν περίμενα κάτι λιγότερο!!!

Έχετε κόσμο εκεί,ε...ευτυχώς εδω είναι η μόνη εποχή να απολάυσεις πραγματικά την Αθήνα...μην κοιτάς που δεν πάμε πουθενά εμείς..και να πεις οτι είναι μακριά το Χαϊδάρι απο το κέντρο;;;τελοσπάντων τη γλυτώνει επειδή δουλεύει πολλές ώρες..

Καραμελάκι εμένα πάλι μ'επιασε το άλλο αυτή την εβδομάδα...κοιμάμαι το βράδυ...σερί...αλλά οτι ώρα και να κοιμηθώ 8 είμαι όρθια....που το προτιμώ κιόλας είναι μες στους βιορυθμούς μου!!!

Λοιπόν σε ένα μήνα (απο χτες) μπαίνω στο μήνα μου...το έλεγα στο Νικολάκη οτι πια μπήκαμε στην τελική ευθεία..μόνο που δεν άσπρισε!!!:D:D:D:D...να αδειάσεις τη βιβλιοθήκη,του λέω,που έχεις στο δωμάτιο να μου κατεβάσεις και την κούνια να την στήσουμε σιγά-σιγά να δούμε μήπως θέλει και το στρώμα καθαρισμα...χαχαχαχα!!!λοιπόν την άλλη φορά φωτό με την έκφρασή του για να κρατάτε κι εσείς την κοιλιά σας απο τα γέλια!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!

Η αλήθεια είναι ότι εχθες τις έκανα κι εγώ τις παρατυπίες μου :tongue::tongue::tongue:

Έφαγα και γλυκάκι μετά απο μια εβδομάδα στέρηση, και pizza το βράδυ!!!!

Απο ρούχα εμένα άρχισαν να μη μου κάνουν τα κανονικά μου απο το Πάσχα:tongue:, παρόλο που συνολικά έχω πάρει 6,5 κιλά. Οπότε έχω πάρει 2-3 πραγματάκια απο τα h&m τα εγκυμοσύνης που τα έχω καταβολευτει και δεν με πιέζουν καθόλου. Τώρα τελευταία ομολογώ ότι ανοίγω την ντουλάπα μου και μελαγχολώ που δεν μου κάνουν τα ρουχαλάκια μου τα κανονικά :(.

πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκαμε με τον άντρα μου για να μου πάρει δωράκι για τις γιορτές μου πήρα μια φορμίτσα και καινούρια αθλητικά παπουτσάκια για μετά τη γέννα!!!;)

κοιλιτσες τι κανετε???σας ζηλευω που κανετε μπανακια εγω φετος δεν κανω καθολου μπανια ο γιατρος μ μου λεει να κανω αλλα εγω με το να καω με το χυλο φυσαω και το γιαουρτι μου εχει κολλησει η ιδεα πως μπορει κατι κακο να παθει το μωρο μ αν κανω μπανιο σε θαλασσα...βλακειες το ξερω αλλα ειναι να μην κολλησει κατι!!!εγω της ημερα της παναγιας την εβγαλα στο σπιτι ο γιατρος μου ειπε για λίγες μερες ξαπλα με αυτο που απαθα και ετσι εμεινα σπιτι....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια μου κανουν ολα μου τα φουστανακια που ειχα απο πριν μεινω εγκυος οι μπλουζες εχουν ξεκινησει να μην μου κανουν πια κ πρεπει να παρω καμια εγκυμοσυνης μου φαινεται....μια κοπελα απο εδω μου εκανε ετοιμα φιλιας στο fb χθες αλλα δεν ξερω πια ειναι γτ εχω στειλει σε πολλες την διευθυνση μου..παντως εχετε ομορφες κοιλιτσες θα βαλω κ εγω καμια φωτο με την κοιλια μου αυτες τις μερες να την δειτε;) α εμενα ο μπεμπης οταν κλωτσαει χαμηλα ποναω την καισαρικη μ εσωτερικα! μην ξεχναμε πως δεν εχει ουτε ενα χρονο που την εκανα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

KATRINDM δε το λες αυπνία... απλά και γω καιο άντρας είμαστε βραδυνοί τύποι. Το νωρίτερο που θα κοιμηθούμε είναι 1 παρά... προσωπικά το 10ωρο-12ωρο το είχα από πριν και το έχω ακόμα εκτός και αν με ενοχλήσει τόσο πολύ το στομάχι μου!:tongue:

Όσο για τα κιλά είμαι τουλάχιστον στο +10 λόγω εγκυμοσύνης και μου χρωστάω να χάσω άλλα 8 που είχα φορτωθεί από πριν.

Θα τα χάσω εύκολα... το έχω ξανακάνει με τη δίαιτα του διαβητικού, και ένα πολύ πολύ ελαφρύ βραδυνό.

Χαχαχα Ρηνιώ κι εγώ χθές του είπα ότι τέλος εβδομάδας θα είμαι στην 30η εβδομάδα και μας μένουν άλλες 10!!! Κούνησε λίγο σαν καρτούν το κεφάλι του και άρχισε να μου λέει πως θα μετακινήσουμε τα έπιπλα και αν το δωμάτιο θέλει βάψιμο και μπλα μπλα μπλα!

Σχετκά με τη συζήτηση που είχατε για τα καρότσια, φαντάζομαι ότι το 3 σε 1 στα 300 ευρώ που έχουμε βρεί δε θα φτουρήσει πολύ ε? Το μόνο που υπολογίζαμε για μετά ήταν η αλλαγή στο κάθισμα αυτοκινήτου... χμμμμ!:rolleyes: Άντε, στο "βλέποντας και κάνοντας" μπαίνει και αυτό!

v-forvicky βρε κουτό τα δικά μας μύριζες :P Αν δεν ήσουν τόσο μακρυά θα σου έφερνα το πακετάκι;)

marant σωτήρια τα HnM γιατί όπου αλλού και αν πήγα τα εγκυμοσύνης ήταν πολύ πιο ακριβά και από ποιότητα αν όχι την ίδια ίσως και χειρότερη σε κάποιες περιπτώσεις. Άσε που έχει πολλά ωραία και για νεογέννητα και κάτι ωραία ζακετάκια για χειμώνα;)

Marioula αν είναι να πας για μπάνιο και να έχεις τόσο άγχος ε οχι... καλύτερα του χρόνου στην παραλία με το μωρό.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Hello κοιλιτσες!!! Χρόνια πολλα σε όσες γιόρταζαν χθες!!! Με το καλο όλα τα μπεμπακια!!εγω υποθέτω τα ίδια, εδώ με την ζέστη.. Ώρες ώρες νομίζω ότι θα λιποθυμισω..χθες σκασαμε απο φαι. K μετα λιωσαμε στον ύπνο.. Το Μωρακι μου με τραβάει πολυ πολυ κάτω χαμηλά, κ σκέφτομαι ότι δεν έχω πολυ καιρο ακόμη.όσο κ να προσέχω,κ να μην περπαταω..σε 22 μέρες μπαίνω στον μήνα μου, κ μετα δεν με νοιάζει.αφήστε που όλοι λένε ότι η κοιλιά μου κατέβηκε πια, αλλα κ εγω το αισθάνομαι.

Εύχομαι να είστε καλα.. Διαβάζω τα νεα σας απο το Κιν.. Να προσέχετε κ φιλακια πολλα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέα κοριτσάκια μου!!!

Marant δεν πειράζει να κάνουμε κι εμείς πού και πού κάνα σκόντο (μην κοιτάς που εγω το κάνω όλη την ώρα στον εαυτό μου) εγώ φοράω κάποια ρουχαλάκια που μου έδωσε μια ξαδέρφη μου τα φουστανάκια μου τα περυσινά σχεδόν μου μπαίνουν ακόμα τα λίγο πιο φαρδιά...με τα παπούτσια έχω πρόβλημα καθως ήταν όλα ΤΑΚΟΥΝΙΑ!!!!φέτος πήγα και πήρα κάποια χαμηλά το ένα ζευγάρι δε με βόλεψε καθόλου το άλλο είναι άσπρο και δεν το έχω πολυφορέσει...

Μαριούλα μου εγω απο τον Απρίλη έλεγα στον γιατό πότε θα μπω στη θάλασσα και πότε θα μπω στη θάλασσα...κι ενω τη λαχταράω δεν πηγαίνω λόγω μεταφορικού μέσου..άσε...

Όντως είδες κοιλίτσα;;;;και σκέψου οτι πρήστηκα απο την αρχή και μου έλεγαν όλοι για δίδυμα!!!!χαχαχα!!!ευτυχώς να φτυστώ ως τώρα δεν έχω κάνει ραγάδες και ελπίζω να μην κάνω...

Καραμελάκι είδες;;;;τώρα που πλησιάζει ο καιρός τους κόβει κρύος ιδρώτας!!!!!Το καρότσι που είδες 3 σε 1 είναι σε πολύ καλή τιμή ποιός σου λέει πως δε θα φτουρίσει;;

Αννούλα εμφανίστηκες;;;;;πως περνάς;Ξεχνάω συνεχώς οτι εσύ μπορεί και να γεννήσεις μες στον Σεπτέμβρη..θα μου πεις γιατί για εμένα αποκλείεται;;;;Μην αγχώνεσαι αδίκως...πολύ προσοχή και με το καλό να έρθετε πίσω να μην αγχώνεσαι τουλάχιστον οτι δεν είσαι κοντά με τον γιατρό...αλλιώς το πολύ-πολύ να σου βγει το κοπέλι ολότρωζο!!!χαχαχα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέα κοριτσάκια μου!!!

Marant δεν πειράζει να κάνουμε κι εμείς πού και πού κάνα σκόντο (μην κοιτάς που εγω το κάνω όλη την ώρα στον εαυτό μου) εγώ φοράω κάποια ρουχαλάκια που μου έδωσε μια ξαδέρφη μου τα φουστανάκια μου τα περυσινά σχεδόν μου μπαίνουν ακόμα τα λίγο πιο φαρδιά...με τα παπούτσια έχω πρόβλημα καθως ήταν όλα ΤΑΚΟΥΝΙΑ!!!!φέτος πήγα και πήρα κάποια χαμηλά το ένα ζευγάρι δε με βόλεψε καθόλου το άλλο είναι άσπρο και δεν το έχω πολυφορέσει...

Μαριούλα μου εγω απο τον Απρίλη έλεγα στον γιατό πότε θα μπω στη θάλασσα και πότε θα μπω στη θάλασσα...κι ενω τη λαχταράω δεν πηγαίνω λόγω μεταφορικού μέσου..άσε...

Όντως είδες κοιλίτσα;;;;και σκέψου οτι πρήστηκα απο την αρχή και μου έλεγαν όλοι για δίδυμα!!!!χαχαχα!!!ευτυχώς να φτυστώ ως τώρα δεν έχω κάνει ραγάδες και ελπίζω να μην κάνω...

Καραμελάκι είδες;;;;τώρα που πλησιάζει ο καιρός τους κόβει κρύος ιδρώτας!!!!!Το καρότσι που είδες 3 σε 1 είναι σε πολύ καλή τιμή ποιός σου λέει πως δε θα φτουρίσει;;

Αννούλα εμφανίστηκες;;;;;πως περνάς;Ξεχνάω συνεχώς οτι εσύ μπορεί και να γεννήσεις μες στον Σεπτέμβρη..θα μου πεις γιατί για εμένα αποκλείεται;;;;Μην αγχώνεσαι αδίκως...πολύ προσοχή και με το καλό να έρθετε πίσω να μην αγχώνεσαι τουλάχιστον οτι δεν είσαι κοντά με τον γιατρό...αλλιώς το πολύ-πολύ να σου βγει το κοπέλι ολότρωζο!!!χαχαχα!!

ναι εχεις πολυ μεγαλη κοιλιτσα:P το πρωτο σου μωρακι ειπαμε ειναι???συγνωμη βρε κοριτσια ειμαστε πολλες και ξεχναω....:(μακαρι παντως να μην σκιστεις εγω εγω κανει ραγαδες καμποσες!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula ναί το σκυλοπαίδι μου είναι και η μασκότ της οικογενείας χεχεχεχε!!!

Κάνουμε μαζί διακοπές βεβαίως και λιώώώνει στον ύπνο! Ακολουθούμε όλοι το παράδειγμά του!

Αυτό με την κοιλιά της καθεμιάς είναι και θέμα σωματότυπου.. το μεγάλη εξαρτάται και από ποιά πλευρά θα τη δείς! Αν με δείς αν φας είμαι κιουρια, αν με δείς προφίλ νομίζεις ότι είμαι στις μέρες μου (όχι μόνο στο μήνα μου!)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχ ρινιω μου, πως να περνάω.. Μαμ κακά κ νανι!!έχω λιωσει βέβαια απο την ζέστη,κ περιμένω πως κ πως να γυρίσω στο σπιτάκι μου, στο ac..κατα τα αλλα είμαστε πιο χαλαροί φέτος με τους εξόδους μας.. Κάναμε 2 μπανακια,κ μήπως προλάβουμε να κάνουμε κανά 2 ακομη..πάμε για καφέ στα ματαλα κ κανά ποτακι, αλλα όχι μέχρι αργά, γιατί πονάνε όλα μου. Η μέση μου, τα πόδια μου, με τραβάει κ το ζουζουνι απο κάτω κ ήρθε κ έδεσε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπερα κοριτσια! Σας διαβαζω καθε μερα αλλα για να γραψω ζοριζομαι πολυ με τη μεση :(, οποτε τωρα ολα μαζεμενα... Ειναι εδω ο μπαμπας μας και δεν εχουμε κανει ουτε 1 δουλεια ή αγορα, αφου το πρωι ενω ξυπναμε κατα τις 9-9.30 δεν καταφερνουμε ποτε να βγουμε χαχαχα! Δεν θημαμε αν σας εγραψα αλλα ειναι εδω τα πεθερικα (σε ξενοδοχειο) και εχω απιστευτα νευρα γιατι αντι να νιαστουν πως παει το μωρο (για μενα χεστηκ@) ολο ρωτανε ποτε γενναω και αν θα ειναι πριν ή μετα την ΠΗΤ!!! Λες και μπορω να ξερω ακριβος! Μαλον πεφτει κοντα σε ταξιδακι τους και τους χαλαω τα σχεδια, που να μην κλεγονταν για τα λεφτα!

Ειπατε κατι για αυπνιες? Εγω συνεχιζω το βιολι μου και ακομα και τη μερα που κοιμηθικα στις 12, δεν καταφερα να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες νυχτα... Να ναι καλα ο μπαμπας, κοιμαμε μεσημερι 2/3 μερες και δεν εχω πεσει ακομα κατω απ την κουραση!

Απο φαι, εκοψα τα 4 βραδυνα παγωτα γιατι πηρα 1 κιλο σε 1 βδομαδα, αλλα και γιατι βγενουμε καθε απογευμα στις 7-7.30 με τα πεθερικα για "καφε" και ξεμπερδεβουμε στις 12-1, οποτε βραδυνο εχουμε βρωμικο καθε μερα... Στην αρχη ελεγα θα καταλαβουν οτι η μικρη (3,5) δεν φταιει σε τιποτα ΑΛΛΑ οχι απλα δεν καταλαβαν αλλα θεωρουν λογικο μετα τον καφε να πηγενουμε (ολοι) για παγωτο και μετα να γκρινιαζουν για τα κιλα! Το λογικο γι αυτους ειναι να καθομαστε ολοι (και η μικρη) για 4-5 ωρες σε μια καρεκλα, η μεση μου εχει γινει κομματια και πλεον κατα τις 9,30 περνω την μικρη και παω για φαι-βρομικο και λιγο περπατημα...

Για ρουχα που λεγατε! 2 παντελονια εγκυμοσυνης, 2 φορεματα που ειχα για θαλασσα και ειναι πολυ φαρδια στην κοιλια, μια βερμουδα της μαμας μου και μπλουζακια που τις τελευταιες μερες πρεπει να κατεβαζω συνεχια χαχαχα! Πηρα και ενα κατω μερος απο μαγιο (το σουτιεν καλυπτει ρογα οποτε δεν σκαω) και τα μεσημερακια βουταμε στην πισινα της μικρης! Σουτιεν βαζω μονο το βραδυ λογο... παραγωγης, απ αυτα που ειχα και στη μικρη (θηλασμου) με επιθεματα και βρακακια 4-5 εγκυμοσυνης και οταν βαζω παντελονι (που εχει στηριξη στην κοιλια) slogy χωρις ραφες. Αυτη ειναι η γκαρνταρομπα μου και το πλυντηριο εχει παρει φωτια, υδρωνω και σα ζωον...

Εντομεταξι ειμαι στα +5 κιλα και σημερα ο αντρας μου, μου ειπε οτι οι γαμπες μου γειναν σαν του Αποστολακι (ποδοσφαιριστης) οποτε μολις φτασαμε σπιτι του "πασαρα" μια κρεμα και τον εβαλα να μου κανει μασαζ στις γαμπες ΧΑ! Ας προσεχε!

Ραγαδες για την ωρα 0, εχουμε ομως καιρο!

Στηλτε και σε μενα μυνημα για το φατσοβιβλιο!!! Μπας και αξιωθω να βγαλω καμια φοτο να φενετε η κοιλια, γιατι ολο τη μικρη μας βγαζουμε!

Ελπιζω απο μεθαυριο που θα φηγουν τα πεθερικα να ποσταρω πιο συχνα:P.

Φιλακια σε ολες στις κοιλιτσες!!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...