Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά μαραντ!!Και εσύ με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Ασέ και εγω σε διατροφή 7 μήνες τώρα!!!

Νέμινα είναι μεγαλούτσικη τελικά!!Θα δείξει!!Ελπίζω να έχει απόκλιση ο υπέρηχος!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κορίτσια εμένα 1200 την έβγαλε 25/6 στην τακτική επίσκεψη..την Τρίτη έχω doppler οπότε πιστεύω οτι το μηχάνημα λόγω μεγαλύτερης ακρίβειας θα μας πει για βάρος κι ελπίζω να μας πει κι η εμβρυολόγος ενδεικτικά πόσο θα γεννηθεί η μικρή!!αλλά κι εγω έχω την αίσθηση οτι θα είναι γύω στα 3500-3700..αν και με τόσο που τρώω παίζει και παραπάνω!!!!:D:D

Διακοπές κορίτσια δεν πήγαμε ούτε πέρυσι..απο τη μια είχαμε 1 μήνα που είχαμε μετακομίσει μαζί κι απο την άλλη τέτοιες μέρες διαγνώστηκε με καρκίνο ο πεθερός μου και είχαμε μάθει οτι κι ο πατέρας μου λόγω της κίρρωσης έκανε ηπατικό καρκίνωμα οπότε ΔΕΝ υπήρχε και διάθεση για διακοπές...απλώς ο Νικόλας είχε κάτσει λίγες μέρες τον Σεπτέμβρη και κάναμε κάνα μπανάκι στην Κινέττα..και φέτος έτσι το σκέφτεται ο καημένος τί να του πω;εγω δεν δουλεύω,το μωρό είναι στο δρόμο λείαν συντόμως και το οικονομικό μας κυνηγάει -και ποιόν δεν κυνηγάει άλλωστε;;

Για καρότσι θα πάρω του JUMBO γιατί κι εγω απο οτι είδα των μεγάλων καταστημάτων δεν έχουν και υπερβολικές διαφορές,εμείς απο την άλλη και πορτ μπεμπέ έχουμε και καθισματάκι(α) αυτοκινήτου απο τις αδερφές μου και αλήθεια δεν βρίσκω τον λόγο να δώσω 300-400 ευρώ να πάρω κάτι ακριβότερο...ούτως ή άλλως όλα made in China είναι!!!!

Μαριούλα ναι....είσαι ο Βενιαμίν της παρέας!!!!!ξέρεις όλες θα σε "κοιτάμε" με μισό μάτι,χαχαχαχα!!!!!

Ισχύει οτι τα κορίτσια γεννιούνται γρηγοότερα;γιατί ο μπαμπάς μας έχει γενέθλια 27/9 και θα ήταν πολύ όμορφο να έχουν γενέθλια ίδια μέρα...θα είμαι κι εγω τότε στις 37,5 εβδ...λέτε;;;;;;;αφού δεν του έκατσε ο γιος να του κάτσει να έχει γενέθλια με την κόρη;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιώ μην το σκέφτεσαι αφού τα έχεις τα πραγματάκια από αδερφές !!! Ρώτα και εμάς που πρέπει να τα αγοράσουμε όλα από την αρχή!! Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο το ποσό!! Και εμείς αν τα είχαμε δεν θα τα αγοράζαμε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρινιώ μην το σκέφτεσαι αφού τα έχεις τα πραγματάκια από αδερφές !!! Ρώτα και εμάς που πρέπει να τα αγοράσουμε όλα από την αρχή!! Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο το ποσό!! Και εμείς αν τα είχαμε δεν θα τα αγοράζαμε!!!

η αλήθεια είναι οτι τα μεγάλα σόγια τα έχουν αυτά!!!!!!!

το ξέρω Κατερινιώ μου οτι δυστυχώς η προίκα του μωρού έχει αρκετά μεγάλο κόστος..κι όπου και να το πεις δε σε πιστεύουν κιόλας....ούτε κι εγω το πίστευα παλιότερα...τώρα που έμεινα έγκυος και αναγκάστηκα να δω ιδίοις όμασι για τί ακριβως μιλάμε....:shock::shock::shock: κάπως έτσι...και σκέψου οτι περιμένω τα ρουχαλάκια σεντονάκια και λοιπά -άκια για να δω και τί χρειάζεται να συμπληρώσω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου! Χρόνια Πολλά marant να χαίρεστε όλοι τους εορταζόμενους και τις εορταζόμενες.

Σαν σήμερα θα γιόρταζε η μαμά μου αλλά από του χρόνου θα γιορτάζει η μικρή :D

Μάλλον θα χρειαστώ κάποια ρουχαλάκια ακόμα... τώρα που μεγάλωσε η κοιλιά τα προ εγκυμοσύνης μου είναι οριακά... οριακότατα!

Άντε να προχωρήσουν οι μέρες να φτάσει τέλος του μήνα να πάμε κι εμείς στο γιατρό να δούμε το μπουμπουκάκι μας... αν και μπορεί να γίνει και αρχές Σεπτεμβρίου μιας και τότε μας είπε ότι θα κάνουμε το doppler!

Νομίζω ότι η μικρή κατά τη διάρκεια της μέρας κάνει κατακόρυφο και το βράδυ μου αλλάζει τα φώτα προσπαθώντας να χωρέσει οριζόντια...

Και το συνεχίζει για αρκετή ώρα το κτήνος και υποφέρει η μανούλα!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!!μαραντ μου χρονια σου πολλα να χαιρισαι το ονομα σου!και οι υπολοιπες κοπελες αν εχουν συγγενεις που γιορταζουν να τους χαιρονται!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ρηνιώ το είχα κι εγω απορία αυτό...αν και στην κόρη μου δεν βγηκε, γεννηθηκε 40 ακριβως!! Θα δουμε με τη δευτερη κόρη αν μας κανει τη χαρη κι ερθει νωρίτερα... Εμένα 29/9 έχει γενεθλια ο γιος μου, λες να γεννηθεί τότε;;; Ωραί θα ήταν!

Κατριν, είναι πραγματι ποοοολλα τα λεφτα για το πρώτο μωρό... Τουλάχιστον εμας θυμάμαι στο πρώτο σχεδόν όλα μας τα είχαν πάρει οι γονείς γιατί και για τους μεν και για τους δε ήταν το πρώτο εγγονι...Ως και χρυσαφικό δώρο μου είχαν κάνει τα πεθερικά από τη χαρά τους... Τωρα είναι το τρίτο δικό μας, 5ο για τα πεθερικά (παραμένει 3ο για τους γονείς μου) και δεν βαζει κανείς το χερι στην τσέπη... Βεβαια όλα τα έχουμε από ρούχα κλπ αλλα και παλι 100-150 Ε ψωνια τα θέλουμε (ξεκινάω: μπιμπερό 3-4, πιπίλες, αφρόλοτρα, οινοπνευματα, πάνες, νυχτικά για μένα, χτενούλες, γαντακια που τα είχα χάσει και ένα σωρό άλλα τέτοια μικροπράγματα μαζευονται τα λεφτά....) Τουλάχιστον η μανα μου θα μου πα΄ρει το καρότσι αυτό που είπα παραπάνω....

Μις Καραμελ κι εμένα όλο τετοια ακροβατικά κάνει το χαζούλικο λες και με ξεκοιλιάζει...:? και το σοου ξεκινάει πάντα όταν ξαπλώνω....σπρώχνει αυτη, σπρώχνω εγώ και πάλι το ίδιο.... Α! Και κάτι άλλο.. φοράς ακόμη ρούχα που φορούσες πρό εγκυμοσύνης αν κατάλαβα καλά;;;; Θε μου έχω αρχίσει να νιώθω σαν αρκούδα!! (Έτσι μου είπε χτες ο γιος μου: Μαμά είσαι αρκούδα και φάλαινα)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Συνήθως λένε στο 1ο δεν κάνεις μεγάλη κοιλια, εγω βεβαια ήμουν τότε σαν να είχα δίδυμα καθώς είχα +10 στα φυσιολογικά μου κιλά απ' ότι τώρα!!! Στο 3ο πλέον είναι τοσο ξεχειλωμένη....Αστα Κατριν, είμαι πρώτον για διαιτολόγο και επειτα στο Φουστάνο για κοιλιοπλαστική!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Χρόνια Πολλά σε όλες για την Ημέρα και σε όσες γιορτάζουν !!

Πιφ ! 15 Αύγουστο!!!

Πάει και ο γάιδαρος, σχεδόν πάει και η ουρά!

Ρηνιώ καλό θα είναι και 100 ευρώ, όσο αντέξει, από το να δώσεις κάτι 300άρια… και 600άρια..

Εγώ σκέφτηκα το μωρό να το έχω στην καλαθούνα τον πρώτο καιρό και μετά να το πάω στο δωμάτιο του. Έχω ακούσει για την ενδοεπικοινωνία όμως πολλά, σχετικά με την ακτινοβολία και είχα δει και κάτι επιστήμονες στην τηλεόραση που έλεγαν ότι είναι κακό για το μωρό καθώς ο εγκέφαλος του είναι διαφανής μέχρι μια ηλικία και η ακτινοβολία το διαπερνά.

Βρήκα αυτό, http://www.euexia.gr/index.php/vmchk/Είδη-Πρόληψης-Διαγνωστικά-Προστατευτικά-ακτινοβολίας/Προστατευτικό-Ακτινοβολίας-GREEN-8M/flypage.tpl.html

αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό…θα το ξαναψάξω. Η ενδοεπικοινωνία πιάνει σε μεγαλύτερη απόσταση από τα 2 μέτρα από το μωρό ή δεν θα το ακούω;; Πρέπει να είναι το λιγότερο 2 μέτρα μακριά για να μην είναι βλαβερή. Το ίδιο όμως κινητά, τηλεοράσεις, dvd, ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα router κτλ.

Εδώ και 2 εβδομάδες.. τρώω δεν μπορώ να πω.. αλλά είμαι στα ίδια κιλά. Εκεί που τα ανέβαινα σαν παλαβή…τώρα μοιάζει να σταθεροποιήθηκα. Οκ τρώω περισσότερα ψητά, αλλά κάτι μπουγατσούλες κάτι τυροπιτούλες… κάτι κουλουράκια , παγωτάκια δεν τα έχω κόψει!

Ίσως επιτέλους να σταθεροποιήθηκε ο θυρεοειδής! Θα δούμε εν καιρώ… 9 μέρες έμειναν για να δω κι εγώ τον μπέμπη μου.. Να ξέρω βρε παιδί μου πως μοιάζει αυτό το πραγματάκι μέσα στην κοιλιά μου, που του κάνω Νοκ Νοκ και με κλωτσά αλύπητα…. Έχω να το δω από την Β επιπέδου 17 Ιουνίου.

Σήμερα μετά από δύο μήνες ( λόγω δουλειάς ) είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ το πρωί όσο ήθελα. Η άλλη κοπέλα γιορτάζει και αλλάξαμε βάρδια…

συνήθως κοιμάμαι ως τις 24:00 και ξυπνάω στις 8:30. Χθες κοιμήθηκα στις 3:00 και ξύπνησα αρχικά στις 9:50! Είναι δυνατόν;;; Ποιος εγώ που μπορώ να μπερδέψω τον ύπνο με το θάνατο για πλάκα… ξανακοιμήθηκα με το ζόρι ως τις 12:00 για το γαμώτο, μετά από 2 μήνες και να μην λιώσεις όσο θες… Αυτό που βλέπω είναι ότι ο μπέμπης μου με βάζει σε σειρά και το βιολογικό ρολόι μου αλλάζει δραματικά , πήρε από τον πατέρα του!

Καλά να περνάτε κουκλίτσες γκαστρούλες! Καλά μπανάκια…..

Τί γίνεστε;;;

Μόλις βάλαμε κάρβουνα και ετοιμαζόμαστε για πα΄ί΄δια.....!!!ζήλιες σας!!!!

Καραμελένια κι εμένα τα ίδια κάνει...το,δε,τέντωμα την τελευταία εβδομάδα πάει τόσο σύννεφο που μου κόβεται η ανάσα ώρες και φορές αφού η μικρή πιέζει το διάφραγμα και με βαράει στο δόξα πατρί!!!Μόλις ξαπλώσω μάλλον βολεύεται καλύτερα για να κάνει απλωτές οπότε το να βολευτώ κάπου μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχει καταντήσει τελετουργία-πος δυσαρέσκειας του μπαμπά!!!Βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου που νομίζω με ανακουφίζει λιγάκι...

Nemina η κοιλιά μου φάνηκε τόόόόόσο απο την αρχή...σκέψου 6 εβδ. ήμουν όταν πέθανε ο πατέρας μου και όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια μαζί με τα συλληπήτήρια (τραγελαφικό αλλά αλήθεια)!!!!Άσε δε που μου έλεγαν λόγω σχήματος οτι έχω αγόρι και ο γιατρός ως 5 μηνων αγόρι μας έλεγε και το είχαμε δέσει κόμπο οτι έρχεται ο Μανωλάκης ν'αναστήσει τους παππούδες του!!!!!Αν ανατρέξεις αρκετές σελίδες πίσω θα δεις!!!!

Βίκυ μου κι εγω αυτό λέω...100 ευρώ κι όσο κρατήσει δε θα τα κλάψω...

Λοιπόν μ'επιασε η τσίκνα και ως γκαστρωμένη έχω δικαίωμα στον πρώτο μεζέ!!!σας αφήνω κορίτσια μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Nemina δε μου έκαναν όλα τα ρούχα, μη σκας! Ο κώλος μου είχε ήδη γίνει μεγαλύτερος από το κανονικό μου πριν την εγκυμοσύνη όποτε στα από τη μέση και κάτω χρειάστηκα γρήγορα εγκυμοσύνης.

Για τα μακώ μπλουζάκια μιλάω κυρίως που πέρα από κάποια εκ φύσεως φαδρδουλά τα άλλα ήταν κάπως ελαστικά και την πάλευαν μέχρι και τον προηγούμενο μήνα. Τώρα βλέπω ότι αυτά ...γιοκ!!!

Ρηνιώ καλή διασκέδαση με τα παϊδια, δικαιούσαι την πρώτη δόση.... ολόκληρη μη το ξεχνας!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε για ψαρικό στο Μαϊστράλι... κλασσικά! Πήραμε 2 σαλατοειδή, 2 ορεκτικά και μια ποικιλία θαλασσινών για 2 (που είναι για 4) και φύγαμε πρησμένοι να βολτάρουμε και να κάτσουμε για ποτάκι και με 2 πακετάκια από την "τεράστεια" ποικιλία που αφήσαμε, για αύριο το μεσημέρι κανονικό γεύμα!!!!

Σήμερα μπάνιο δεν είχε... αισθανόμασταν τόση κούραση που ξυπνήσαμε 12, φαγαμε πρωινό και στις 3 ξανακοιμηθήκαμε:tongue:

Το περπάτημα βέβαια δεν έχει τελειώσει εδώ... έχουμε και το σκύλο με τις δικές του βραδινές ανάγκες:D

Βλέπω να κοιμόμαστε νωρίς σήμερα (πριν τις 3);)

Καλά να είσαστε όλες και καλό βράδυ!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα γκαστρουλίτσες!!!

Καλή 16η Αυγούστου J Στο νησί γίνετε χαμός και εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες και να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Φυσικά και χαίρομαι που ήρθε κόσμος και θα δουλέψουν οι επαγγελματίες… αλλά είναι σαν την Αθήνα τα Χριστούγεννα… που βγαίνουν όλοι για τα ψώνια και υπάρχει κίνηση τρελή, βαβούρα τρελή, παρκινγκ πουθενά κτλ κτλ… Τώρα που μάθαμε μακριά από την Αθήνα είναι δύσκολο να μπαίνουμε ξανά σε τρελούς ρυθμούς!!! Πιφ ….

Καραμελάκι: Μια χαρά σε βρίσκω… να περάσεις όμορφα και να μην παραλείπεις το κολύμπι σου. Εμένα με βοηθάει τρελά… οπότε μιας κι έχεις την ευκαιρία μην το αμελείς..

Τα δικά σου θαλασσινά μύριζα χθες;; χιχιχιχ Κολυμπούσα και όπως είναι οι ταβέρνες κοντά στην παραλία έλεγα του άντρα μου… Πατάτες τηγανιτές… πιο πέρα… καλαμαράκια τηγανιτά… πιο πέρα… χταποδάκι στη σχάρα….. πιο πέρα αρνάκι στο φούρνο με πατάτες… Αφού μου είπε.. πέρασαν 7 μήνες και δεν είχες λιγούρες… τώρα σε έπιασαν οι μυρωδιές ! Αχαχα

Nemina : Είναι σκληρά τα παιδιά σήμερα :P άκου γλυκόλογα από το γιό… θα του είχα κόψει τα παγωτά!!! Αχαχα J Τον Απρίλη και ενώ ήμουν ήδη έγκυος με + 1 μόνο, κιλό εγκυμοσύνης, έβγαλα τα καλοκαιρινά για να τα φρεσκάρω…. Περιττό να σου πω ότι δεν μου έκανε τίποτα ( και που ελπίζω του χρόνου να μου κάνουν ), αφού είχα + 7 περίπου κιλά που κονόμησα αφού είχα κόψει το τσιγάρο πριν μείνω έγκυος και αφού μάλλον μου είχε παρουσιαστεί ο θυρεοειδής.

Τώρα είμαι σχεδόν +21 κιλά από πέρυσι τέτοιο καιρό ( στο σύνολο εγκυμοσύνης + αυτά που ήδη είχα πάρει ). Προσπαθώ να μην απογοητευτώ θα τα χάσω όλα και θα προσπαθήσω με γυμναστική να μαζέψω πάλι… η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Διαιτολόγο ναι… Φουστάνο ποτέ! Άκουσα ότι έχει πάρκινσον οπότε βρες κανέναν άλλο… :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...