Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες της πωτευούσης!!!που ψήνεστε σε μια άδεια Αθήνα η οποία αξίζει να τη βολτάρεις τώρα που είναι άδεια!!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες τις νησιώτισσες και τις επαρχιώτισσες που σας ζηλεύω για τον καθαρό σας αέρα και τη φρεσκαδούρα και την ανανέωση που φέρνει!!!

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και σε όσους έχουν εορτάζοντες!!!

Κατερινάκι μια απο τα ίδια κι εγω...ο δικός μου ξεφορτώνει καράβι μεσημέρι στον Πειραιά οπότε ούτε για μπάνιο θα πάμε..δεν πειράζει!!

Καραμελάκι...εμείς είμαστε ίδιες αγάπη μου...κι εγω αφορμές ψάχνω για να δικαιολογώ αυτά που τρώω!!!αλλά όπως λέω:η ευτυχισμένη γυναίκα είναι η ΧΟΡΤΑΤΗ!!!!!!!απο όλες τις απόψεις!!!;);)

Έχει πάρει καμια σας καρότσι απο Jumbo;πήγα χτες κι είδα ένα με 100 ευώ και θα πάω να το πάρω..η συννυφάδα μου που ήταν μαζί μου είπε οτι είναι μια χαρά...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ μου επειδή εγω ειμαι καμμενη με τα καρότσια... ή αξίζει να δώσεις πολλά λεφτα για ένα καλό ή να πάρεις από τα τζαμπο. Ενδιάμεσες μάρκες... άστα την έχω πάθει δις!! Πάντως έχω πάρει ένα περιπάτου για τα μικρά με 15 Ε, το έχω 3 χρόνια και κουβαλάει 20 κιλά παιδί να σκεφτεις και δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΕ. Που κ να πάθει, χαλάλι, τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτα του. Τώρα θα πάρω ένα Chicco που έχει στα τζαμπο,με 100Ε (παντου τόσο το έχει) είναι ενδιάμεσο από περιπάτου και κανονικό και κάνει από 0 μηνων... κι ο Θεός βοηθός!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα Νέμινα και Ρινιώ!!

Νέμινα παλιές καλές εποχές!!!Που να ξαναπάμε τώρα με αυτήν την κρίση!!! Ευτυχώς που προλάβαμε και πήγαμε και αυτά τα ταξίδια!!! :D:D:D:D

Νεμινα γλύκα να παιδάκια σου !!Να τα χαίρεσαι!!!Και με το καλό το τρίτο!!

Ρινιώ εμείς ξεμείναμε εδώ 15Αυγουστιάτικα!!! Δεν πειράζει του χρόνου , ευχόμαστε να είμαστε κάπου κοντά σε θάλασσα μαζί με το μωράκι αγκαλίτσα!!!Τζάμπο δεν έχουμε αξιωθεί να πάμε ακόμα!!Γενικά έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα!!ΟΥΦ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ευχαριστω Κατριν, δυστυχως δεν είναι μόνο η κρίση... για μενα τουλάχιστον, όχι οτι μου τρέχουν από τα μπατζάκια τα λεφτά, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; Σκέψου αυτό με δυο, όχι με 3!!! Τελοσπάντων, όπου πήγαμε πήγαμε κι εμείς, το επόμενο μακρινό ταξίδι θα είναι με τουλάχιστον 1 από αυτά (τον μεγάλο ίσως).

Βρε κορίτσια το καταλαβαίνεται πως μας μένουν ακόμη 4 εβδομάδες και κάτι να μπούμε στο μήνα μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D:D:D

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει, όλα καλά χτες; Την ειδες στον υπέρηχο;; Πόσο βαρος σου είπε οτι έχει;; Με καισαρική θα γεννησεις;;; Εγω πάντως στις 34 κόβω το γιουτοπαρ και αναμένω...

HgqOp3.png

Κάναμε ένα γρήγορο υπέρηχο.Το κεφαλάκι είναι κάτω !! Κάναμε και καρδιοτοκογράφημα!!!Αλλά παραβγήκε στρουμπουλή αυτή την φορά!!2.090γρ. !! Ελπίζω να φταίει ο υπέρηχος , γιατί δεν ήταν και πολύ καθαρός!!Πήγαμε στο 2ο ιατρείο του γιατρού!!Στο άλλο ιατρείο φαίνεται πιο καθαρά η μπουμπου!!Τι να πω!!Πάντως βγαίνει 10 μέρες μεγαλύτερη!!!

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει καισαρίκή!!Ανάλογα με την θέση του μωρού!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια χρονια πολλα σε εμενα και σε οσες γιορταζουν σημερα!!!εχει καμια αλλη κοπελα εδω που γιορταζει???νεμινα μου σου εκανα αιτημα φιλιας...οποια αλλη κοπελα θελει ας μου στειλει π.μ ρινιω μου αν δεν κανω λαθος ειμαι η πιο μικρη της παρεας???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κάναμε ένα γρήγορο υπέρηχο.Το κεφαλάκι είναι κάτω !! Κάναμε και καρδιοτοκογράφημα!!!Αλλά παραβγήκε στρουμπουλή αυτή την φορά!!2.090γρ. !! Ελπίζω να φταίει ο υπέρηχος , γιατί δεν ήταν και πολύ καθαρός!!Πήγαμε στο 2ο ιατρείο του γιατρού!!Στο άλλο ιατρείο φαίνεται πιο καθαρά η μπουμπου!!Τι να πω!!Πάντως βγαίνει 10 μέρες μεγαλύτερη!!!

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει καισαρίκή!!Ανάλογα με την θέση του μωρού!!!

katrindm μεγαλη μεγαλη η μπεμπα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αφρατούλα!!! Α δηλαδή σου είπε οτι το βλέπει ο γιατρός να γεννας πριν τις 38... Ετσι όπως το πες νόμιζα οτι θα γεννησεις στις 38 λόγω καισαρικής! Εγω τα 2 προηγούμενα τα γεννησα 40 ακριβώς ούτε μια μέρα πριν ή μετά! Και χωρίς προκληση το 1ο, στο 2ο εσπασαν νερά και επισπευσαμε γιατι ήταν κεχρωσμένο. Σε κανένα όμως δεν είχα πρόωρες συσπάσεις. Τωρα τις τελευταίες μέρες οι συσπάσεις άλλαξαν και κάθε φορά που με πιάνει μια νιώθω το μωρό να με πιέζει προς τα κάτω πολύ εντονα λες και θέλει να βγει. Γι' αυτό νομίζω πως θα γεννησω πολύ νωριτερα από τις 40. Και να φανταστεις πως τότε περπατούσα από τον 6ο μήνα, ενώ τώρα ούτε 50 μετρα δεν περπατάω!!! Λέω να ξεκινήσω μετά τις 34

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα χρόνια σου πολλά κι ότι επιθυμείς!! Με το καλό ο μπέμπης σου να έλθει!!! Μικροπαντρεμένη κι εσύ σαν κι εμένα!! Εγω στα 25 κι έχω 2 παιδιά κι ένα εν αναμονή!!!! Ευτυχώς που δεν πάει με μαθηματική πρόοδο γιατί στα 35 θα είχα...... μια ντουζίνα!!!

HgqOp3.png

Καλημέρα Μαριούλα!!Χρονια σου ΠΟλλλά!!! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τον μπέμπη σου!!Και του χρόνου τέτοια μέρα να τα γιορτάζετε μαζί!!!

Ναι νέμινα με βλέπει πριν τις 38!!!Ελπίζω να κάνει λάθος ο υπέρηχος !! Μου είπε ότι υπάρχει και μια απόκλιση στους υπερήχους!! Τέλος του μήνα που θα ξαναπάω θα δούμε πως πάει!!!Είναι δυνατόν σε 2 βδομάδες να έχει πάρει 600 γρ.?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Απ' όσο ξέρω παίρνουν 200-250 την εβδομάδα, ανάλογα το μωρό. Αν βάλεις και την απόκλιση από μηχάνημα σε μηχάνημα μα και από εξέταση σε εξέταση, νομίζω πως είναι πολύ καλά!!! Κάτσε να δω έναν υπέρηχο από τα αρχεια μου να σου πω πόσο ήταν η κόρη μου στις 31..

HgqOp3.png

Στις 30 ήταν 1460 και στις 33 ήταν 2260. Και γεννηθηκε 3600 στις 40!! Σκέψου οτι τον τελευταίο μήνα παίρνουν 1 κιλό, αν εσύ γεννησεις νωρίτερα θα είναι 500γρ λιγότερο! οπότε μην ανησυχείς!!!

HgqOp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρόνια σου πολλά marioula! Με το καλό το μωράκι σου!

Κι εγώ γιορτάζω σήμερα το άλλο μισό όνομα ;)

Δεν έχουμε φύγει ούτε κι εμείς φέτος και λόγω οικονομικών αλλά και λόγω αντοχών που δεν υπάρχουν :tongue: Ά ντε το πολύ πολύ για κανένα μπανάκι μεχρι την κινέττα και στο πολύ τσακίρ κέφι μέχρι το Λουτράκι, μπας και πετύχουμε και τη miss caramel!;)

κι εγώ θέλω να γίνουμε φίλες στο fb:D:D:D:D:D Στείλτε μου να σας κάνω!

Εμείς την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε στη γιατρό και ήταν 1250 μας είπε ότι είναι μια χαρά και όλα τα υπόλοιπα συστήματα;)

Το μόνο κακό είναι ότι δεν μου βγήκε καλή η καμπύλη σακχάρου και είμαι σε δίαιτα προς το παρόν, μέχρι να επιστρέψει κάποιος ενδοκρινολόγος απο διακοπές και να μου πει τι να κάνω :?

Φιλάκια πολλά και καλά να περάσετε σήμερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...