Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Πιφ Νεύρα…

Άρχισα να ρωτάω για το τι πρέπει να κάνω για τα επιδόματα κτλ… αν περιμένεις να μάθεις μετά… τότε κακά ψηλά και αγνάντευε.

Τι είναι αυτό το πράγμα… μερικοί άνθρωποι όταν πρόκειται να πάρεις επίδομα από το κράτος κάνουν λες και θα στο δώσουν από την τσέπη τους.

Δουλεύω σε θέση σεζόν και το χειμώνα δικαιούμαι ταμείο ανεργίας.

Α) ΟΑΕΔ : Ρωτάω :θα έρθω την 1η του μήνα , να κάνω τα χαρτιά μου και μετά όταν επιστρέψω με το μωρό από τις 22 και μετά, θα πρέπει να κάνω κάποια συμπληρωματική δήλωση για να πάρω τα επιπλέον 30? ανά μήνα, που δικαιούμαι για το παιδί; Απάντηση : Α όχι αυτό δεν γίνεται το χάνεις…

Σκέφτομαι … κρίμα για λίγο χάνω στο σύνολο 150?.. ανάβει λαμπάκι στο κεφάλι μου ʽʼιδέαʼʼ… ξαναπαίρνω τηλ και ξαναρωτάω… Αφού έχω περιθώριο 60 ημέρες από την απόλυση μου για να φτιάξω τα χαρτιά μου για το ταμείο… μπορώ να έρθω αφού γεννήσω και να ζητήσω και το επιπλέον επίδομα για το μωρό;;; Α ναι φυσικά μου λένε… ( ε ωραία ρε κοπελιά, αφού σου έχω εξηγήσει αναλυτικά γιατί θα πρέπει να το σκεφτώ εγώ και δεν με ενημέρωσες;;; από την δική σου την τσέπη θα μου δώσεις τα 30? το μήνα; Και δεν πήρα κάν σε τηλεφωνικό κέντρο ΟΑΕΔ με γνωρίζεις… )

Φυσικά ευτυχώς μετά από ένα μήνα μου είπε η αδερφή μου ότι για να δικαιούμαι τα χρήματα θα πρέπει το μωρό να το γράψω στο δικό μου βιβλιάριο υγείας.. αλλιώς πάλι δεν θα τα έπαιρνα!!! Γιατί να με ενημερώσουν σωστά… μου το χρώσταγε κανείς;;; πρέπει να μπαίνουμε σε forum για να βλέπουμε τι έχουν κάνει οι άλλες κοπέλες και να ψάχνουμε μόνοι μας.. αλλιώς…

Β) ΟΑΕΔ again: εγώ δεν δικαιούμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ για τις μαμάδες που θα κάτσουν με το μωρό 6 μήνες, καθώς εργάζομαι σεζόν, αλλά υπάρχει ένα άλλο επίδομα 400 – 500? που το δίνει ο ΟΑΕΔ! Την ίδια μέρα λοιπόν ρωτάω…

Δικαιούμαι επίδομα μητρότητας;; Απάντηση : ΌΧΙ, Ερώτηση : Γιατί ;;; Απάντηση: Δεν εργάζεσαι πλήρης… Μάλιστα… Ψάχνω σε Forum… ξαναπαίρνω τηλ.. Σίγουρα δεν δικαιούμαι;;; δεν θέλω το 6μηνο αλλά εκείνο το επίδομα που παίρνουν όλες οι μαμάδες από τον ΟΑΕΔ που είναι 400 – 500? … Απάντηση: Α… ναι υπάρχει … αυτό το δικαιούσαι… Αφού κάνεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ και σου δώσει το επίδομα αδείας και λοχείας θα έρθεις με τα χαρτιά του ΙΚΑ να κάνεις αίτηση για το επίδομα μητρότητας.. Μάλιστα ( δηλαδή αν ήμουν λεχώνα… με το μωρό νεογέννητο και τρελαμένη σαν πρωτομαμά , πως θα μου έκοβε να τους ρωτήσω και να ψάξω όλα αυτά;;; πολύ απλά θα περνούσε ο καιρός και απλά δεν θα τα δικαιούμουν… τα χρήματα που έχω δουλέψει και δικαιούμαι θα παρέμεναν στο κράτος και η κοπέλα θα ήταν περήφανη που γλύτωσε το κράτος από μερικά ευρώ παραπάνω… ούτε το δικά της να ήταν )

Κορίτσια η συμβουλή μου είναι για όσες ενδιαφέρεστε να ψαχτείτε νωρίτερα γιατί φως δεν θα δείτε….

Καλά με τις δημόσιες υπηρεσίες έχει πιο πολλή σημασία αν πέσεις σε υπάλληλο που ενδιαφέρεται και θα το ψάξει αν δεν είναι σίγουρος παρά σε κάποιον παλιό ξερόλα.

Όσο για τα επιδόματα από ότι ξέρω αισίως δε δικαιούμαι τίποτα γιατί είμαι άνεργη πολύ καιρό και σύμφωνα με το εκκαθαριστικό μας είμαστε πάνω από κάποια χαμηλά όρια που έχουν βάλει οπότε τον πουλόπουλο!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vicky ομοιοπαθούσα κι εγω! Εμενα μολις τελειωσε η συμβαση μου (αναπληρωτρια δασκαλα) πήγε ο αντρας μου να τα ψαξει και με 2 παιδιά του ελεγαν πως δεν δικαιούμουν τίποτα (ουτε επίδομα ανεργιας γιατι δεν είχα συμπληρωσει για λίγο τα ενσημα). Τελικά λίγους μηνες μετα μαθαμε πως δικαιούμουν επιδοματα τεκνων και τα εχασα για εναν ολοκληρο χρονο!! (οχι και πολλα λεφτα αλλα εστω!!).

Τωρα του λεω να μην παιρνει στο τοπικο ΟΑΕΔ κ ΙΚΑ αλλα στα κεντρικα μπας και βγαλουμε ακρη. Είναι τρελοι όλοι τους, δεν ξέρω ισως να παιρνουν καποιο μπονους αν γλιτωνουν απο επιδοματα το κρατος, δεν εξηγειται αλλιως!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καραμελάκι τί εννοείς 21;;εγω αισθάνομαι και πιο κάτω ώρες-ώρες!!!:tongue::tongue:

Η θέση της κούνιας δεν μπορεί ν'αλλάξει έτσι όπως ήταν το κρεβάτι του μπαμπά θα μπει και του παιδιού..δεν θα κολλήσω εννοείται την κούνια πάνω στο καλοριφερ,όπως και το κρεβάτι δεν ήταν κολλημένο πάνω στο καλοριφερ..

Κι εγω λόγω της ανεργίας δεν δικαιούμαι κάτι,δεν ξέω ο σύζυγος αν δικαιούται κάτι σ'αυτές τις περιπτώσεις-αν κι ο δικός μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε σίγουρα δε δικαιούται!!

V-for Vicky όντως εγω είμαι θειόπληκτη...κι απο 2 μεριές κιόλας,γιατί έχω κι άλλη μια θεία γεροντοκόη χωρίς παιδιά κι αυτή -του Νίκου είναι χήρα- η οποία βέβαια επειδή είναι αδερφή του πατέρα μου αν πει κουβέντα τ'ακούει...στη θεία του Νίκου τι άλλο να κάνω;;της αφήνει και η πεθερά μου αέρα (είναι αδερφές) και εγω δεν μπορώ να μιλήσω :|:neutral::| π.χ.....πήρε το πρωι τηλ. να μου πει για τις κουρτίνες,οτι θα τις φέρει ασιδέρωτες και θα σιδερώνουμε(νε) και θα κρεμάμε(νε) και θα πάρει ώρες...εγω δεν είπα να μου πάρει τις κουρτίνες!!κάτι τέτοια χαζά μου κάνει τα κάνει βέβαια απο καλωσύνη και για να βοηθήσει αλλά το ανακάτεμα υπάρχει...η πεθερά μου απο την άλλή....ούτε μιλάει ούτε λαλάει...ούτε λέει αυτό εκεί κι εκεί το άλλο..η μόνιμη ατάκα είναι:όπως το θέλετε..τελοσπάντων ελπίζω να τελειώσουν αυτές οι δουλειές και μαζί τα σούρτα-φέρτα τα πολλά!!!!

Όσο για τους πονοκεφάλους που λες οτι σου έφερνε το καλοριφέρ..τόσα χρόνια εμένα ο άντρας μου δεν παραπονέθηκε ποτέ και το σώμα σκέψου ήταν δίπλα απο το κεφάλι του...και ξύπναγε και βαρβάτες ώρες..4-5-6..τώρα με τη μικρή αν μας κάνει τίποτα νούμερα θα το δούμε...

Elvinaki θα σε βλέπουμε δηλαδή απο αύριο;;;!!!!να πω καλή ξεκούραση;θα πάτε και κάπου σ'αυτή την άδεια ή οτι πήγατε,πήγατε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Elvinaki θα σε βλέπουμε δηλαδή απο αύριο;;;!!!!να πω καλή ξεκούραση;θα πάτε και κάπου σ'αυτή την άδεια ή οτι πήγατε,πήγατε;

Θα πάω για λίγες μέρες από αύριο Χαλκιδική, οπότε μάλλον δεν θα έχω καλό σήμα για το mobile internet και δεν θα μπορώ να μπαίνω πάλι.

riniw δεν δικαιούσαι ούτε επίδομα τοκετού? Αν είσαι ασφαλισμένη στον σύζηγο ξέρω ότι δικαιούσαι.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλά να περάσετε Ελβίνα και κάραμελ!!

Εμείς πήγαμε πήραμε και άλλα πραγματάκια σήμερα!!Πήρα και ένα σουτιεν θηλασμού!!! Αλλά από ρουχισμό δεν έχουμε πάρει τίποτα ακόμα!! Τι θα χρειαστούμε ρε κορίτσια??

Εσώρουχα κοντομάνικα-μακρυμάνικα, φορμάκια Τι άλλο?? Να πάρουμε 0-3 ή θα είναι πολύ μικρά??? :confused: Να πάρουμε κατευθείαν 3-6????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Θα πάω για λίγες μέρες από αύριο Χαλκιδική, οπότε μάλλον δεν θα έχω καλό σήμα για το mobile internet και δεν θα μπορώ να μπαίνω πάλι.

riniw δεν δικαιούσαι ούτε επίδομα τοκετού? Αν είσαι ασφαλισμένη στον σύζηγο ξέρω ότι δικαιούσαι.

Καλημερούδια από το εξωτικό Λουτράκι :P

Σαν ασφαλισμένη ΕΟΠΥΥ δικαιούσαι το επίδομα... ή μάλλον την έκπτωση στο ιδιωτικό μαιευτήριο αλλά τίποτε άλλο πέραν αυτού.

Αν γεννήσεις σε δημόσιο επειδή υποτίθεται ότι δεν πληρώνεις φράγκο δε σου δίνουν κιόλας.

Τσάκισα μια μερίδα γύρο χθές... μμμμούρλια!!! Βέβαια κατάφερα να κοιμηθώ αλλά από τις 9 (το κλασσικο 12ωρο μετά) ρεύομαι σα το ζώο!

Άντε σήμερα να πάμε και για κανα μπανάκι.... και βολτούλα, μπας και χάσω κανά γραμμάριο :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω γράψετε πολλα, δεν βολεύει να τα διαβάσω, αλλα όταν γυρίσω, θα κάλυψω χαμένο έδαφος. Εγω περνάω τέλεια, αν δεν είχε κ αυτήν την ανυπόφορη ζέστη, θα ήταν σούπερ. Σήμερα πήρα τηλ την Μαια μου, κ της είπα για τραχηλο. Μου είπε ότι είναι όντως κοντός κ να προσέχω παααααρα πολυ. Να μπω τουλάχιστον στην 36 εβδ κ μετα ας γέννησω.γιατί τα πνευμονακια του μπεμπη δεν είναι έτοιμα ακόμα..να μην σκυβω να μην κάνω δουλειές κ γενικά να ξεκουραζομαι πολυ κ να μην περπαταω καθόλου.αυτά απο μένα!! Φιλακια κοιλουμπονια!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε???αννα μου χαιρομαι που περνας τελεια:Pκοιτα ομως οπως σου ειπε η μαια σου να μην κουραζεσαι πολυ!!!μιςς καραμελ μου οντως μια εβδομαδα διαφορα εσυ εκτος απροωπτου γεννας με φυσιολογικο τοκετο ε?ποτε ειπαμε περιμενεις γεννα?ρωταω γιατι μπορει εσυ να εισαι μεγαλυτερη σε εβδομαδες απο εμενα αλλα εγω μ ετο να ειμαι με καισαρικη παιζει να γεννησω νωριτερα απο εσενα:tongue: καλα να περνας στο λουτρακι και οσο για το γυρο καλα εκανες μην νιωθεις τυψεις;) ρινιω μου ειμαι ακριβως μισο χρονο μεγαλυτερη απ'οσο νιωθει η μιςς καραμελ (μην αφηνεις τις θειες να σου μουρμουριζουν οποτε θες εσυ θα φτιαξεια τα πραγματα) βικυ μου δεν ξερουν τι τους γινεται πρεπει εσυ να το ψαξεις μεχρι αηδιας για να βρεις μεση κ ακρη απο τους ιδιους τους υπαλληλους μην περιμενεις κ πολλα....ελβινα μου απο σημερα ξεκουραση ε? αντε κοιτα να ξεκουραστεις καλα καλα και να κοιμηθεις γιατι μετα μδεν θα ειναι κ τοσο ευκολο:tongue:katrindm το 0-3 ειναι μια χαρα το 3-6 παρα ειναι μεγαλο για νεογεννητα πιστευω βασικα εμενα τα περισοτερα ειναι 00 ακριβως ουτε καν 0-3 και το μετανιωσα 0-3 επρεπε να παρω γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρακια τις πρωτες μερες...θα χρειαστεις καλτσακια,γαντακια σεντονακια και κουβερτουλες πηρες?με γεια τα καινουργια πραγματακια!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε???αννα μου χαιρομαι που περνας τελεια:Pκοιτα ομως οπως σου ειπε η μαια σου να μην κουραζεσαι πολυ!!!μιςς καραμελ μου οντως μια εβδομαδα διαφορα εσυ εκτος απροωπτου γεννας με φυσιολογικο τοκετο ε?ποτε ειπαμε περιμενεις γεννα?ρωταω γιατι μπορει εσυ να εισαι μεγαλυτερη σε εβδομαδες απο εμενα αλλα εγω μ ετο να ειμαι με καισαρικη παιζει να γεννησω νωριτερα απο εσενα:tongue: καλα να περνας στο λουτρακι και οσο για το γυρο καλα εκανες μην νιωθεις τυψεις;) ρινιω μου ειμαι ακριβως μισο χρονο μεγαλυτερη απ'οσο νιωθει η μιςς καραμελ (μην αφηνεις τις θειες να σου μουρμουριζουν οποτε θες εσυ θα φτιαξεια τα πραγματα) βικυ μου δεν ξερουν τι τους γινεται πρεπει εσυ να το ψαξεις μεχρι αηδιας για να βρεις μεση κ ακρη απο τους ιδιους τους υπαλληλους μην περιμενεις κ πολλα....ελβινα μου απο σημερα ξεκουραση ε? αντε κοιτα να ξεκουραστεις καλα καλα και να κοιμηθεις γιατι μετα μδεν θα ειναι κ τοσο ευκολο:tongue:katrindm το 0-3 ειναι μια χαρα το 3-6 παρα ειναι μεγαλο για νεογεννητα πιστευω βασικα εμενα τα περισοτερα ειναι 00 ακριβως ουτε καν 0-3 και το μετανιωσα 0-3 επρεπε να παρω γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρακια τις πρωτες μερες...θα χρειαστεις καλτσακια,γαντακια σεντονακια και κουβερτουλες πηρες?με γεια τα καινουργια πραγματακια!:P

Ο γιατρός μου έχει δώσει ΠΗΤ 28/10 αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!! Οπότε λογικά με προλαβαίνεις εσύ;)

Με ρήμαξαν και τα παλιοκούνουπα... καιρό είχα να γίνω τσιμπούσι για δαύτα!

Άννα αν μάθω ότι δεν κάθεσαι φρόνημα θα στείλω τον ξάδερφό μου από δίπλα να σε δέσει στο κρεββάτι!!! Πρόσεχε και άσε όλους τους άλλους να σε προσέχουν τώρα!

KATRINDM την είχα κι εγώ αυτή τη σκέψη... πήρα τα περισσότερα 3-6 (και κάποια λίγα για αργότερα 6-9) και μόνο ένα φορμάκι 0-3. Βλέποντας και κάνοντας! Μη πάρεις πολλά πάντως γιατί μετά θα αρχίσουν να έρχονται και τα δώρα.

http://www.hm.com/gr/sizeguide?show=sizeguide_kids

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίες & στις Παναγιώτες – Δέσποινες και όσες ξέχασα .. για αύριο!!! Καλή Παναγιά όπως λένε κι εδώ !

Ανναστ! Μπράβο που πήγες τελικά, να κάτσεις φρόνιμα όμως και να προσέχεις!

Καραμελένια : Για μια μερίδα γύρω κάνεις έτσι!!! Εγώ για κάτι μπουγατσούλες εδώ… χιιχιχ

Το ήξερα πως δεν θα βρω άκρη με τις δημόσιες υπηρεσίες και για αυτό ξεκίνησα από τώρα να ψάχνομαι J Απλά όπως είπε και μια φίλη παραπάνω είναι λες και παίρνουν μπόνους αν δεν εξυπηρετήσουν σωστά και γλυτώσει χρήματα το κράτος!!!

Εγώ ξεκίνησα να πλένω τα ρουχαλάκια του μπέμπη! Εκτός από αυτά που μου είχαν δώσει πλένω και τα σεντονάκια και όλα τα πραγματάκια που του αγόρασα. Τα υπόλοιπα θα μου τα δώσουν στην Αθήνα όταν ανέβω πριν την γέννα και θα τα φρεσκάρω εκεί… ( η αδερφή μου δηλαδή.. εγώ θα περιμένω να γεννήσω αραχτή χιχιχ! ) σκέφτηκα να τα βάλω σε πλαστικές σακουλίτσες αυτές που τραβάμε τον αέρα με την ηλεκτρική, για να μην μου βρωμίσουν πάλι από το ταξίδι της επιστροφής και να είναι έτοιμα …

Επίσης έβγαλα να φρεσκάρω τα χειμωνιάτικα…. 15Αυγουστο… αλλά τι να κάνω.. τώρα μπορώ! Τον Οκτώβρη με το μωρό και φρεσκομαμά.... που θα έχω μπερδέψει τα μπούτια μου, μάλλον δεν θα έχω χρόνο για πλυσίματα και σιδερώματα, οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου να πλυθούν και να τακτοποιηθούν! Δεν είχαμε και 2η ντουλάπα, αλλιώς θα ήταν ήδη τακτοποιημένα στην θέση τους. Τώρα που μας την έφεραν τώρα τρέχουμε…

Καλές διακοπές σε όλες όσες ξεκουράζονται, καλό κουράγιο σε όσες περιμένουν να περάσουν οι μερούλες…

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπελιές!! Τι μου κάνετε;;

Εγώ υποφέρω από τρομερές αυπνίες... Σήμερα στις 4 σηκώθηκα για τσίσα και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθω με τίποτα. Μέχρι τις 6 έφερνα σβούρες με το μάτι γαρίδα και σκεφτόμουν τα πάντα. Αφου είδα κι απόειδα, στις 6 σηκώθηκα κι έβλεπα ειδήσεις μέχρι τις 7 σαν τις γιαγιάδες κι όταν ξημέρωσε πήγα και ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμήθηκα για ένα δύωρο... Το έχει πάθει καμιά σας;;; Ούτε το μεσημέρι με τόση νύστα δε με κολλούσε υπνος, σηκώθηκα και μπήκα στο cafe:cry:

Marioula σου στελνω π.μ για fb, κι όποια άλλη θέλει ας μου πει ή ας στειλει εκείνη... τώρα είδα την πρόσκληση!!

KATRINDM εγώ από φορμάκια στο γιο μου που γεννηθηκε μπόλικος (3900) φόρεσα τα 0 μηνών για 1 εβδομάδα. Μετά δεν του έκαναν. Στην κόρη τα έβαλα μια βδομάδα παραπάνω. Εγώ κορίτσια 6 μ. δεν είχα αγοράσει κανένα ρούχο, τα μάζεψα όλα από δωρα. Πιο πολλά νομίζω χρειάζονται 3 μ. που δεν τα φερνει κανείς (ή..σχεδόν κανείς). Το θεμα για το πόσα θα χρειαστείς είναι αν θα το ντύνεις με δικά σου ρούχα στο μαιευτήριο ή το ντύνουν με δικά τους, γιατι αν θα το κάνεις εσύ τότε θες 5-6 τουλάχιστον.

HgqOp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα έδιωξα και την "παρέα" μου...είχα τη μια απο τις ανηψιές μου εδω απο το σάββατο,με βοήθησε και σε κάποια πραγματάκια το καημένο αλλά την μαζέψανε!!!

Εύη δε νομίζω να δικαιούμαι εγω κάτι...όπως είπε η Καραμελένια,το επίδομα της γέννας είναι μόνο κι αυτό επειδή θα γεννήσω στο ΑΤΤΙΚΟ απλώς δε θα πληρώσω νοσοκομείο...

Nemina welcome to the club!!!!!!!:D:D αν τυχόν κάνω το λάθος και σηκωθώ τέλος!!!!σκέψου ο άντρας μου ξύπνησε σήμερα 4:30 με ξύπνησε και μέχρι τις 7 σαν κι εσένα χάζευα τηλεόραση ώσπου με πήρε κάποια στιγμή ο υπνος και ξύπνησα 9 παρά!!!

Μαριούλα...καλα το κατάλαβα εγω οτι είσαι μπουμπουκάκι!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Κατερινάκι καλά έκανες...εγω όπως η Βικούλα περιμένω να γυρίσουν οι αδερφές απο διακοπές να μου φέρουν οτι έχουν και μετά θα πάω να ψωνίσω...

Πήγα σήμερα βολτίτσα JUMBO βρήκα ένα καρότσι για το παιδί 100 ευρώ και όπως είμαι θα πάω με τον άντρα μου να το φορτώσω!!!!Επίσης είδα και αυτοκόλλητα που ήθελα για το δωμάτιο και μάλλον θα τα προτιμήσω απο τα stick it παρόλο που μου άρεσαν πολύ...

Καραμελάκι έτσι σε θέλω μπουλουκάκι μου!!!!χαχαχα!!!Άννα εσύ δεν τσακίζεις κάνα πιτόγυρο στις Μοίρες;;;;;;;;;;;;;να ζηλέψω κι εγω η καημένη;;;;;;;;;;χαχαχαχα!!!!!!

Θα πάτε πουθενά;;εμένα αύριο μαλλον ο Νίκος θα δουλεύει,θα ξεφορτώνει πλοίο ελπίζω αν είναι πρωι να πάμε μετά για κάνα μπανάκι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μη με ξεχάσετε και μένα στο fb εεε!!!

Επειδή η Ρηνιώ έχει και μεγάλο fan club αν δε με βρίσκετε στείλτε pm:tongue:

Τόσο κολύμπι σήμερα μετά από μήνα σχεδόν... μου άνοιξε η όρεξη!!! Χτύπησα μια γαλατόπιτα και ένα κορνέ... αλλά για το βράδυ θα είμαι κυρία! Μόνο φρουτάκια:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα Κατριν! Καλημέρα κοπελιές!! Χρόνια πολλά στις εορταζουσες!!! Κι εγώ μοναχούλα μου είμαι (με 2 κουτσουβελάκια εννοώ κι 1 στην κοιλιά 3).... Αχ Κατριν μου με έκανες και ζηλεψα πρωινιάτικα με τις φωτο σου στο φβ... πολυταξιδεμένη είσαι..

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...