Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

katrindm και ρηνιω μου εχετε δικιο για το θηλαστρο αν χρειαστουμε θα παρουμε εκεινη τη στιγμη:Pαν το μωρο το ντυνω οπως ντυνομαι εγω παει καταστραφηκε ειμαι πολυ κρυουλιαρα!!!εχει φορες που φοραω 2 μπουφαν:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τελευταίοι των Μοικανών...πρέπει να είμαστε μόνες εδω...όλοι οι άλλοι διακοπάρουν!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

Miss Caramel συνήθως οι γιατροί έτσι λένε..να ντύνεις τα μωρά όπως εσυ ντύνεσαι,τώρα αν καμια είναι κρυουλιάρα (καλή ώρα Ειρηνούλα λόγω κακής κυκλοφορίας) θα πρέπει να ακούει το μωρό κι αναλογως να πράττει..Όσο για τα χιόνια δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο!!!σκοτώνουν όλα τα μικρόβια οπότε φόβος δεν υπήρχε που σε έβγαζε!!!Αλλά για τους κλειστούς χώρους -τόσες ανάσες μαζεμένες χωρίς αερισμό- καλά κάνεις κι ανησυχείς.

Tatum κι εγω έτσι ξέρω απο το σβερκάκι τα τσεκάρεις τα μωρούλια γιατί τα άκρα τους λόγω ακινησίας είναι κρύα..βέβαια όπως πολύ καλά γνωρίζεις η Ελληνίδα Μάνα και Γιαγιά έχει ΠΑΝΤΑ αλάνθαστο ένστικτο και ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ! ! γι'αυτό και τα τσεκάρουν στα χεράκια και τα ποδαράκια (ενω γνωρίζουν οτι δεν είναι ο σωστός τρόπος) για να σου λένε: κρυώνει το παιδί,δε το βλέπεις;;ντύστο!!=μα καλά μια φορά να μ'ακούσει δε θα πάθει τίποτα,έχει παγώσει το παιδί,άσε θα το ντύσω εγω σαν κρεμμύδι να ι δρώνει,καλύτερα είναι!!!!!!!Κι εγω πάντως έχω σκοπό να βγαίνει έξω το μωρό κι όχι να καταντήσω σαν αυτές που κοροιδεύω που τα έχουν 40 χρόνια μέσα μη τυχόν και...!!

Μαριούλα ευτυχώς που πήγαν όλα καλά...εγω χτες έκλεισα την 30η και μπήκα στην 31η...κι ακόμα απορώ πως πέρασε ο καιρός κι έφτασε!!!(ανυπόμονη όσο δεν παίρνει!!!) Να μην σκέφτεσαι άσχημα όσον αφορά το παιδάκι που έχασες...οκ,πέταξες το θήλαστρο,καλά έκανες...όπως αισθανόσουν έπραξες δε σε κρίνει κανείς..δεν πειράζει θα πάρεις άλλο!!!Γερή να είσαι μόνο να μην μας ανησυχήσεις πάλι!!!

αχ ρινιω μου πιο ανυπομονη απο εμενα δεν νομιζω να υπαρχει!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοπελιές!! Πολύ σας χαίρομαι με τις απόψεις σας περί κρύου... Συνήθως οι περισσότερες που συναναστρέφομαι ντύνουν τα παιδάκια τους σας αστακούς και μετά απορούν γιατί τους κρυώνουν. Μια φίλη μου μόλις γεννησες τα διδυμάκια της είχε στους 26 βαθμούς το καλοριφερ στο σπίτι, η ίδια κυκλοφορούσε με κοντομάνικη φανέλα και σορτσάκι στο καταχείμωνο και τα μωρά ντυμένα με βελουτε φορμες και μακρυμάνικα ζιπουνάκια. Περιττό να σας πως πως ξεκίνησαν αμέσως να κολλάνε κάθε είδους ίωση και κρύωμα γιατί κάθε φορά που χρειαζόταν να τα βγαλει έξω, από τον ιδρώτα που είχαν τα καημένα σε συνδυασμό με τη διαφορά θερμοκρασίας τα έκανε πολύ επιρρεπή... Τα καημένα είναι 4 χρονών και κάθε χειμώνα υποφέρουν από αρρωστιες και δε σταματανε τις αντιβιώσεις...

Όπως είπε και η μις Καραμελ 16-22 είναι η σωστη θερμοκρασία στο σπίτι. Εμείς συγκεκριμένα το είχαμε στους 18 σταθερά και αναβόσβηνε μόνο του, δεν το πειράζαμε καθόλου το καλοριφερ, έτσι θα κάνουμε και τώρα.Επίσης λένε (για όσες φτιάχνουν τα παιδικά δωματιάκια) πως πρέπει να αποφευγουμε να έχουμε το μωρό κοντά σε παράθυρο(γιατι μπορεί να μπάζει) ή σε καλοριφερ (γιατι μπορεί να πάθει θερμοπληξία) αλλά να το έχουμε σε θεση μακριά από αυτά για να είναι σταθερη η θερμοκρασία...

Αυτά... Σήμερα το βράδυ είδα στον ύπνο μου πως γεννησα πρόωρα και την είχα τη μπουμπού στο νεογνών.. Κι όλα αυτά επειδή χτες βραδυ ένιωθα να την έχω ανάμεσα στα πόδια μου, είχα ανοίξει σαν λατέρνα και φοβήθηκα..

Τώρα βρηκα όλα τα βρεφικά ρουχαλάκια της 2ης κόρης και τα βαλα για πλύσιμο-μου ρχεται λίγο κρίμα το 3ο που δεν του αγοράζω τίποτε καινούριο.....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

αχ ρινιω μου πιο ανυπομονη απο εμενα δεν νομιζω να υπαρχει!!!!

Περι ανυπομονησίας Μαριούλα, που να δεις εμένα... μετράω μέρες σαν τους φαντάρους κι από τη μια χαίρομαι που εχω συσπάσεις γιατί λεω πως θα γεννησω νωρίτερα.... Και να φανταστείς είναι το 3ο.... Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αν παν καλά πρώτα ο Θεός θα είναι η τελευταία εγκυμοσύνη, όποτε ας την απολαύσω όπως μπορώ (κι αν μπορώ...)

HgqOp3.png

Περι ανυπομονησίας Μαριούλα, που να δεις εμένα... μετράω μέρες σαν τους φαντάρους κι από τη μια χαίρομαι που εχω συσπάσεις γιατί λεω πως θα γεννησω νωρίτερα.... Και να φανταστείς είναι το 3ο.... Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αν παν καλά πρώτα ο Θεός θα είναι η τελευταία εγκυμοσύνη, όποτε ας την απολαύσω όπως μπορώ (κι αν μπορώ...)

χαχα και εγω τα ιδια νεμινα μου καθε μερα μετραω μερες!!! για την ακριβεια εχω ακομα 73 μερες μπροστα μου:tongue::tongue::tongue:το τικερακι διχνει παρα πανω γιατι υπολογιζει πως θα γεννησω στις 40 εβδομαδες ενω εγω θα γεννησω στις 38!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα έχουμε 1 εβδομάδα διαφορά εμείς :)

Δε μας μένει πολύ ακόμα ευτυχώς!!!!

Σήμερα πήγα και ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα μου... ευτυχώς η υπάλληλος που πέτυχα αυτή τη φορά μου είπε μιας και η επόμενη ανανέωση πέφτει αρχές Νοέμβρη (και μου να τρέχω τόσες λίγες μέρες μετά τη γέννα) να πάρω χαρτί από το γιατρό με την ΠΗΤ και να μου βγάλει 6μηνη ανανέωση :D

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε Λουτράκι... κάποια στιγμή το απόγευμα-βραδάκι! Να κάνουμε και κανά μπάνιο, να ξεφύγουμε λίγο!!!

Ουφφφ, ας έχει τουλάχιστον καλό καιρό, να μην είναι κρύα η θάλασσα:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Nemina δεν το ήξερα αυτό με το καλοριφέρ και το παράθυρο...και οκ! για το παράθυρο το αντιλαμβάνομαι -ειδικά τα δικά μου που είναι ακόμα ξύλινα τα κουφώματα- αλλά για το καλοριφερ δεν το ήξερα κι η θέση της κούνιας θα είναι δίπλα στο καλοριφερ,γιατί εκεί είχε κι η πεθερά μου το κρεβάτι του Νίκου μιας και η απέναντι πλευρά είναι η μόνη "γυμνή" εξωτερικά κι είναι το πιο κρύο σημείο του σπιτιού...δεν ειχα σκοπό βέβαια να την κολλήσω πάνω στο καλοριφερ,απλώς θα είναι το κεφαλάρι της κούνιας στην άκρη του καλοριφερ..

Όπως κι εσυ έχω σκοπό στους 18 και να αναβοσβήνει μόνο του,έτσι το είχαμε και πέρυσι που γέννησε η συννυφάδα μου (24/12) και το σπίτι ήταν ολη μέρα ΄ζεστό!!

Καλά 3ο παιδί και τέτοια αγχωτικά όνειρα;;;εντύπωση μου κάνει!!!!εγω νόμιζα οτι οι πρωτομάνες την πατάνε έτσι!!!

Marioula πόσο χρονών είσαι;;;;;που είδα κάτι φωτό στο φατσοβιβλίο κι αισθάνθηκα γριά!!!!χαχαχαχα!!!!Όλες αντίστροφα μετράμε,εμένα με έχει φάει και στη μουρμούρα η θεία του Νίκου οτι περνάει ο καιρός και να ετοιμάσω τα πράγματα...α πα-πα κορίτσια..

Καραμελάκι σε ζηλεύω!!!!ο δικός μου δεν αποφασίζει αν θα κάτσει τελικά οπότε και κάπου κοντά που έλεγα να πάμε δεν έχω κλείσει και βλέπω να τη βγάζουμε Κινέττα που είναι και δίπλα!!!!!οχι οτι με χαλάει προσωπικά αλλά κι εκείνος να ξεκουραστεί λιγάκι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ δεν ξέρω κι εγώ πραγματικά τι γινεται με μένα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ χαλαρή. Τωρα στην 3η έχω άγχος από την αρχή. Να σκεφτεις πως μόλις είχα κάνει το τεστ έλεγα πως όλο και κάτι θα έχει πάει στραβα και δεν θα είμαι έγκυος, θα το χασω κλπ παρόλο που δεν είχα τετοιο ιστορικο. Στην αυχενικη τα ίδια, στο β' επιπέδου τα ίδια, σε κάθε προγραμματισμένη εξέταση τα ίδια, άσε που έχω πάει και 10 φορές απρογραμματιστα επειδη φοβάμαι... Φοβάμαι μη γεννησω από τις συσπάσεις, νομίζω πως το μωρό είναι πολύ χαμηλά κι εω τρελαθεί από τα υγρά, ΠΟΛΛΑ υγρά!!!!!!! Φοβάμαι τα πάντα και δεν ξέρω γιατι. Να λεγες πως είναι λόγω ηλικίας; Δε νομίζω, μικρη είμαι για να αγχωνομαι για τα παντα!!!

HgqOp3.png

Αυτό με το καλιριφέρ κι εγώ δεν το ήξερα... το χειρότερο είναι ότι έχουμε κεντρική θέρμανση και άντε να ανάψει 4-6 ώρες την ημέρα (διακεκομμένα).

Βέβαια έτσι που χωράει η κούνια το καλοριφέρ πιάνει λίγο την άκρη (τα πόδια του μωρού αν υποθέσουμε ότι το βάζουμε στο κέντρο) οπότε δεν ξέρω αν θα αλλάξω τη διάταξη να μπεί οριζόντια. 1,25 είναι η κούνια και τα 25 θα ακουμπάνε στο καλοριφέρ... μικρό το κακό πιστεύω!

Σίγουρα όμως το σώμα λαδιού που σκοπεύουμε να πάρουμε και θα καίει πιο πολλές ώρες, δε θα το έχουμε κολλημένο στην κούνια!

riniw εγώ νιώθω 21 πειράζει????:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εγώ σήμερα 31 εβδομάδα! Μπήκαμε!

Μαριούλα μου αυτό είχε τύχει και σε μια φίλη μου και έτσι όπως εσύ το πρόλαβε και όλα καλά της πήγαν. Να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε καλά!

Miss caramel καλά να περάσετε στο Λουτράκι! Τώρα σκέφτηκα ότι μου έχει λείψει! Εκείνο το Ιταλικό στον πεζόδρομο της παραλίας προς το καζίνο…. Ή ο κάπτεν john – Γιάννης ( δεν θυμάμαι πως τον λένε ) στην αρχή του πεζόδρομου ( πολύ βαβούρα όμως ).

Τα ποτάκια στο cocoon κάτι cocktail σφηνάκια σε ένα μπαράκι μέσα σε κάτι στενά το Lemon… Καλά να περάσεις… κοίτα τι θυμήθηκα και ζήλεψα εγώ που κάνω όλο το χρόνο διακοπές στο νησί! Χιχιχι Αντε να αρχίσουν να ξεπρήζονται και τα ποδαράκια σου!

Ρινιώ : εσύ αντί να είσαι πεθερόπληκτη είσαι Θειόπληκτη ;; χιχιχ

Το καλοριφέρ είναι το χειρότερο. Θυμάμαι στο λύκειο ήμουν επι ένα χρόνο άρρωστη με καταρροή και πονοκέφαλο και η αιτία ήταν το ότι είχα μετακομίσει το κρεβάτι μου στο καλοριφέρ και το είχα στο κεφάλι μου. Μόλις σηκωνόμουν και πήγαινα να πλύνω το πρόσωπο μου και στη συνέχεια να φύγω για το σχολείο, αμέσως πάθαινα ψύξεις. Φαντάσου ένα μωρό…

Μέχρι 22 βαθμούς το πολύ και ελαφριά ντυμένο…. Κι εγώ με φανελάκι στα χιόνια έβγαινα… τίποτα δεν είχα πάθει ποτέ!

Πιφ Νεύρα…

Άρχισα να ρωτάω για το τι πρέπει να κάνω για τα επιδόματα κτλ… αν περιμένεις να μάθεις μετά… τότε κακά ψηλά και αγνάντευε.

Τι είναι αυτό το πράγμα… μερικοί άνθρωποι όταν πρόκειται να πάρεις επίδομα από το κράτος κάνουν λες και θα στο δώσουν από την τσέπη τους.

Δουλεύω σε θέση σεζόν και το χειμώνα δικαιούμαι ταμείο ανεργίας.

Α) ΟΑΕΔ : Ρωτάω :θα έρθω την 1η του μήνα , να κάνω τα χαρτιά μου και μετά όταν επιστρέψω με το μωρό από τις 22 και μετά, θα πρέπει να κάνω κάποια συμπληρωματική δήλωση για να πάρω τα επιπλέον 30? ανά μήνα, που δικαιούμαι για το παιδί; Απάντηση : Α όχι αυτό δεν γίνεται το χάνεις…

Σκέφτομαι … κρίμα για λίγο χάνω στο σύνολο 150?.. ανάβει λαμπάκι στο κεφάλι μου ʽʼιδέαʼʼ… ξαναπαίρνω τηλ και ξαναρωτάω… Αφού έχω περιθώριο 60 ημέρες από την απόλυση μου για να φτιάξω τα χαρτιά μου για το ταμείο… μπορώ να έρθω αφού γεννήσω και να ζητήσω και το επιπλέον επίδομα για το μωρό;;; Α ναι φυσικά μου λένε… ( ε ωραία ρε κοπελιά, αφού σου έχω εξηγήσει αναλυτικά γιατί θα πρέπει να το σκεφτώ εγώ και δεν με ενημέρωσες;;; από την δική σου την τσέπη θα μου δώσεις τα 30? το μήνα; Και δεν πήρα κάν σε τηλεφωνικό κέντρο ΟΑΕΔ με γνωρίζεις… )

Φυσικά ευτυχώς μετά από ένα μήνα μου είπε η αδερφή μου ότι για να δικαιούμαι τα χρήματα θα πρέπει το μωρό να το γράψω στο δικό μου βιβλιάριο υγείας.. αλλιώς πάλι δεν θα τα έπαιρνα!!! Γιατί να με ενημερώσουν σωστά… μου το χρώσταγε κανείς;;; πρέπει να μπαίνουμε σε forum για να βλέπουμε τι έχουν κάνει οι άλλες κοπέλες και να ψάχνουμε μόνοι μας.. αλλιώς…

Β) ΟΑΕΔ again: εγώ δεν δικαιούμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ για τις μαμάδες που θα κάτσουν με το μωρό 6 μήνες, καθώς εργάζομαι σεζόν, αλλά υπάρχει ένα άλλο επίδομα 400 – 500? που το δίνει ο ΟΑΕΔ! Την ίδια μέρα λοιπόν ρωτάω…

Δικαιούμαι επίδομα μητρότητας;; Απάντηση : ΌΧΙ, Ερώτηση : Γιατί ;;; Απάντηση: Δεν εργάζεσαι πλήρης… Μάλιστα… Ψάχνω σε Forum… ξαναπαίρνω τηλ.. Σίγουρα δεν δικαιούμαι;;; δεν θέλω το 6μηνο αλλά εκείνο το επίδομα που παίρνουν όλες οι μαμάδες από τον ΟΑΕΔ που είναι 400 – 500? … Απάντηση: Α… ναι υπάρχει … αυτό το δικαιούσαι… Αφού κάνεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ και σου δώσει το επίδομα αδείας και λοχείας θα έρθεις με τα χαρτιά του ΙΚΑ να κάνεις αίτηση για το επίδομα μητρότητας.. Μάλιστα ( δηλαδή αν ήμουν λεχώνα… με το μωρό νεογέννητο και τρελαμένη σαν πρωτομαμά , πως θα μου έκοβε να τους ρωτήσω και να ψάξω όλα αυτά;;; πολύ απλά θα περνούσε ο καιρός και απλά δεν θα τα δικαιούμουν… τα χρήματα που έχω δουλέψει και δικαιούμαι θα παρέμεναν στο κράτος και η κοπέλα θα ήταν περήφανη που γλύτωσε το κράτος από μερικά ευρώ παραπάνω… ούτε το δικά της να ήταν )

Κορίτσια η συμβουλή μου είναι για όσες ενδιαφέρεστε να ψαχτείτε νωρίτερα γιατί φως δεν θα δείτε….

Καλησπέρα κορίτσια. Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα και από αύριο άδεια κύησης. Επιτέλους να ξεκουραστούμε λίγο πριν έρθει το μωρό και αρχίσουμε πάλι τα ξενύχτια. Κι εγώ αύριο έχω τρεχάματα με το ΙΚΑ για τα επιδόματα και την άδεια. Ελπίζω να ξεμπερδεύω σε μια μέρα και να μην έχω να ξαναπηγαίνω.

v-forvicky όταν μπλέκεις με δημόσιες υπηρεσίες, την γραφειοκρατία τους και την αδιαφορία και ανιδεότητα των υπαλλήλων είναι ό,τι χειρότερο, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ αγχώνομαι για το τι θα συναντήσω αύριο.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...